itunes lahja kortit

Anonyymi

Ajattelin tuossa ostaa semmoisen itunes lahjakortin tai miksi niitä sitten kutsutaankaan. Eli sitä tässä ajan takaa, että voiko semmoisella kortilla nyt sitten ostaa rahaa johonkin peliin "pelirahaksi" jolla voi ostaa kaiken näköistä roinaa peliin ja toinen asia olisi, että voiko sitä itune kortin rahaa lunasta ja käyttää vaikka siihen apple ID:lle ei olisikaan laittanut niitä maksu tietoja ? Toivon että joku tietää asiast paremmin kiitos jo etukäteen. Ja peli mihin aion ostaa sitä rahaa on clash of clans.

10 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Eiköhän se ole niin, että iTunes Storesta ostetuissa peleissä ne ostokset kulkee iTunesin kautta. Joten lahjakortin pitäis toimia.

  Eikö tosta oo ollut juttua, että jotkut on peliostoksillaan tehneet isonkin laskun?

  • Vain ostamalla visalla, tallennetuolla tiedoilla ja jos on sallinut itse ostot ilman salasanaa.

 • Käytät rahasi oikein. Klässäri on paras ja oon lvl 79 ja th8.

 • Mulla on sama ongelma. Musta tuntuu, että ei voi käyttää lahjakorttia clash of claaniin gemeihin. Ja peli on muuten beast, mutta turhaa ostaa lahjakortteja...koska ei toimi!

 • http://featu.re/7ZUQG tosta saa niitä giftcardeja viikossa 10e eestä toimii aika helposti ja saa eri peleihin laitettua

 • Toimitilojen Lahja Kortit MUihin Peleihin Kun clashiin
  Esim Growtopia(en Oo jonne vaikka pelaan sota)

 • Selittäkkääs nyt mulle miten tää toimii. Käyn ostaa r-kioskilta itunes lahjakortin. Pystynkö käyttämään se ilman että on luottokortti tunnareita ipadilla? Jos pystyn niin mihin tämä itunes lahjakortista saatava koodi pitää kirjoittaa että saa ostetua clash of clansiin gemejä? Rautalankimalli ois ihan kiva :)

  • Ostat kortin, siinä on takana raaputettava numero joka kirjoitetaan iTunes tilillesi. Tämän jälkeen voit käyttää sen summan minne haluat, peleihin, kirjoihin tai musiikkiin.

   Ylläolevalle tiedoksi, käy pelimerkeistä myös iPad peleissä kuten supercellin peleissä.

   Mitään luotto tai pankkikortteja ei tarvita.

 • Muistaakseni se pitää mennä sinne clash of clansiin klikata osta gemejä ja siellä PITÄISI lukea "Lunasta" ja sinne kirjotat. :)

 • Mulla meni näin ja muistakaan ohjeet lukee kortin kannessa eli osta korttisi vaik ärrältä sit menet itunes storeen sit alas siel lukee lunasta ja sit otat koodistasi kuvan tai kirjoitat sen käsin. Ja menet peliin esim kläsäriin tai growtopiaan/peleihin ja siel lukee buy more gems ja tädää pistät apple id salasanasi siihen ja osto valmis

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.