Miehet, imarteleeko naisen huomio aina?

hupskeikkaa1

Kertokaa miehet, onko naisilta tuleva huomio AINA mukava asia, vaikka nainen ei kovin kiinnostava olisikaan? Missä tilanteessa koette huomion ahdistavana?

Viitaten siis otsikkoon, olen itse todella arka näyttämään kiinnostustani vaikka sitä olisikin, koska pelkään että mies kokee sen epämiellyttävänä..Saatan siis vaikuttaa jäätävän asialliselta, vaikka oikeasti olisinkin todella kiinnostunut.

Jos ilmaisisin kiinnostukseni ja tulisin torjutuksi, niin voisin varmaan elää sen asian kanssa jos tietäisin, että miehellä jää siitä kuitenkin jonkinlainen positiivinen muisto, eivätkä he koe sitä ahdistavana tai epämiellyttävänä.

Tiedän, että nyt moni varmaan vastaa että riippuu naisesta. Sanottakoon, että olen ihan normaali kolmekymppinen nainen, en kaunis mutten myöskään erityisen ruma enkä lihava - sanalla sanoen tavallinen.

29

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+17

      Kyllä se huomio aina imartelee.

      • Minä vain

        Joo sama mulla.

        Tosi harvoin naiset huomioi mua mitenkään, niin jos se joskus tapahtuu, niin itsetunto nouse hetkessä pilviin :D

        Ihan sama minkänäköinen nainen on kyseessä


    • jepson

      Ei se aina mukavaa ole. Jos vaikka nainen järjestää jonkun kohtauksen julkisella paikalla pakit tai "pakit" saadessaan. Työpaikalla naiselta tuleva huomio voi erityisesti olla ikävää, jos siihen liittyy herneet nenuun -ilmiö, kun mies ei syystä tai toisesta lähde mukaan. Puristelut sun muut käsiksikäymiset ei ole plussaa, jos nainen ei ole yhtään sytyttävän näköinen eikä oloinen. Tai kun mies on suhteessa.
      Eli vois sanoa, että jos nainen hoitaa tilanteen omalta osaltaan niin, että kaikki (ulospäin) on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, huomionosoitukset jää yleensä plussan puolelle.

    • ---------

      Ei ole ikinä suotavaa, että nainen tekee minkäänlaista aloitetta. Tämä antaa todella halvan vaikutelman. Virallinen linja on hyvä, kunnes mies tekee varsinaisen aloitteen. Olet siis oikealla tiellä.

    • Miten teillä lesboilla noi alotteet?

    • sinkku-

      Baarissa jos joku känninen nainen tulee siihen selittää jotain ja kyselemään niin se ahdistaa. Känniset naiset ei oikein viehätä. Selvinpäin ei kukaan uskalla lähestyä ikinä.

      • ei mitään uutta

        Tervetuloa naisten elämään! Ihan sama on monella naisellakin: selvinpäin nainen on yksin ja vasta kännissä mies uskaltaa tulla juttelemaan.


    • El Orens

      Naisen aloite on yleensä hyvin kiusallinen, koska erittäin harva nainen on vakavasti ajatellen kiinnostava. Niin sen kuuluu mennä, että mies tekee aloitteen.

    • jepson

      Muidenkin kuin minun mielestä jäätävä asiallisuus ei muuten ole sitä kiinnostavinta käytöstä naiselta. Pelkästään "jäätävien" puolien näyttäminen sinusta ei ehkä nosta osakkeitasi.
      Muitakin mielipiteitä toki on.

    • Kyllähän se mieltä nostattaa ilman muuta verrattuna siihen tilanteeseen ettei mitenkään huomioi toista. Musta on aina mukavempaa ja kiinnostavampaa jutellakin jos minutkin huomioi kuin että kylmästi vaan on. Mulla kun tuommoinen kylmyys pikemminkin tappaa kiinnostumisen alkuunsa ja aiheuttaa halua häipyä pois suht. sutjakkeeseen tahtiin. Luen sen myös sillai ettei toista kiinnosta.

    • kuuntele ja arvosta

      Jos vaikutat siltä, että arvostat miehen mielipidettä jostain teitä molempia kiinnostavasta asiasta, niin se tuntuu varmasti aina miehestä hyvältä. En voi uskoa, että siitä kukaan ahdistuisi.

    • dfhfdhfdffdh

      En ahdistuisi, ellei se huomio olisi jotain todella moukkamaista, kuten että jos tulisit jostain takaa ja tarttuisit kasseihini kaksin käsin kiinni tms, purisit korvaani ja sanoisit, että nyten poju lähdetäänkin muuten nussimaan!

    • ----

      Minä olen nykyään sen verran vähän tekemisissä naisten kanssa minkään kiinnostuksen kannalta (vaikka minulla onkin naisia sukulaisina, kavereina ja työtovereina), että naisen osoittama huomio on aina imartelevaa ja tervetullutta. Tämä pätee jopa känniseen minua yli kymmenen vuotta vanhempaan naiseen joka on epätoivoisesti etsimässä edes jotain miestä.
      Tämä ei tarkoita että itse kiinnostuisin jokaisesta naisesta joka vain osoittaa minulle mitään huomiota. Esimerkiksi tuollaisen epätoivoisen kännisen itseäni yli kymmenen vuotta vanhemman naisen torjuisin, mutta minulle jäisi silti hyvä mieli siitä että kelpaan edes jollekin. Enkä torjuisi naista tiuskaisemalla "painu vittuun" vaan yrittäisin kohteliaasti kertoa etten ole kiinnostunut.
      Enimmäkseen ikäisestäni naisesta, joka lähestyisi minua suhteellisen selvin päin ja alkaisi aluksi juttelemaan eikä suoraan ehdottaisi seksiä olisin kiinnostunut.
      Lihavuus ei ole minulle mikään suuri ongelma, kunhan nainen ei ole sairaalloisen lihava (tyyliin yli 200 kg).

    • etsitaan

      Joskus joo, joskus ei, eipä tuohon mitään sääntöä ole. Oon ollut imarreltu ja jäännyt positiivinen fiilisi ihan siitäkin kun joku nainen on joskus sanonut mukavaksi, viihtynyt seurassa, läpsäyttänyt takamukseen, tullut kerjäämään humalassa seksiä, tullut esittäytymään, kysymään tarjoanko juoman, hymyillyt vastaan tullessa. Mut toisaalta sitten taas on vähän vastaavanlaisia tapauksia ettei asia ole immarrellut yhtään, vaan ehkä juuri ahdistanut, mut toisaalta ei mulle silloinkaan mitään varsinaista negatviivista fiilistä ole jäännyt vaikka itse tilanteessa olenkin käyttäytynyt jokseenkin kalseasti toista kohtaan.

      Älä ota liian vakavasti, ja anna mennä vaan sillä kerran se vaan kirpaisee :) Jos toinen ei suhtaudu kiinostuksen ilmaisuusi positiviisesti, tai hänelle jää siitä negatiivinen fiilis, niin se on sitten hänen murheensa, älä ota siitä itseesi..

    • mies..

      Tuli tästä mieleen kun olin kerran baarissa ja siellä yksi ylipainoinen nainen, joka useamman kerran puristi persuuksistani kun kävelin ohi, en pitänyt tästä yhtään!

    • Imartelee

      Saan huomiota niin harvoin, että kyllä se imartelee, vaikka nainen olisi kännissä eikä kovin kiinnostava. Tyylikkäästi ovat naiset silti tunteensa ilmaisseet. Ahdistavaksi huomio muuttuu vasta toistuessaan ja silloinkin vain, jos alkaa tuntua, että nainen pitää oikeutenaan saada minut, eikä ymmärrä, miksi torjun hänet kohteliaasti.

    • Avoinmies

      99% naisen huomio kiinnostaa ja imarteleekin, ellei nainen ole ihan todella paljon vanhempi kuin minä.

      Mikään naisen aloite tuskin ahdistaa, mutta itse en pidä mistään tekoitsevarmasta ja tunteettomasta lähestymisestä. Silloin tekee mieli kadota pikaisesti siitä paikalta.

      Asiallisuutesi saattaa siis olla siinä rajoilla, jossa kiinnostusta ei synny.

    • ikisinkku73

      Kyllähän se riippuu aina tilanteesta ja käytetystä huomionhaku tavasta ja paljolti omasta mielialasta.
      Vaikka sinusta tuntuu että olet jäätävä koska pelkäät/jännität tilannetta niin hyvin usein vastapuoli on samassa tilanteessa kuin sinä...mikään ei voita siinä tilanteessa kaunista hymyä...itse tunnustan monesti alussa että olen erittäin ujo vaikka olenkin erittäin puhelias kun oppii tuntemaan paremmin.
      Kokeilemalla ei mitään menetä kuitenkaan joten tsemppiä vaan sulle.

    • sddasb

      Kyllä naisen huomio on aina imartelevaa, vaikka se tulisi joltain vanhalta pubiruusulta. Arvostan sitä aina, vaikka en olisikaan toisesta kiinnostunut ja teen sen toiselle selväksi että hänen sanansa merkitsevät paljon.

    • "onko naisilta tuleva huomio AINA mukava asia,"

      -Riippuu tilanteesta ja asiayhteydestä.

      Baarissa kännisen naisen imartelut/kohteliaisuudet lähinnä ärsyttävät, enkä pistä niille mitään painoarvoa.

      Sen sijaan ihan tavallisissa arkielämän tilanteissa tuleva huomio on lähes poikkeuksetta mukava asia. =)

      ..ja nämä ym seikat eivät ole (ainakaan itseni kohdalla) sidoksissa naisen ulkonäköön.

    • Päivä risukasaan

      Joo onhan se, kun sitä voi kontrolloida. Olin kerran terassilla yhdellä ja vain yhdellä, kun bussi meni, ja seuraavaa piti odottaa. Humalainen (mutta ei kaatokännissä oleva) vanhempi nainen heitti minuun päin jotain komenttia, nuoreksi mieheksi sanoen - en ole kovinkaan nuori enkä mielestäni sen näköinenkään.

      Kun ei mulla parempaakaan tekemistä ollut, niin siirryin sitten hänen kanssaan jutustelemaan, ja kyllä mulle hitaallekin kävi selväksi, että ei olisi tarvinnut heittää kun jokin todella nolo iskurepliikki tai vastaava, niin olisi irronnut. Nainen ehdotti sitä melkoisen suoraan itsekin, ei nyt ihan sentään sanonut että meille vai teille.

      Olin imarreltu, vaikka en hetkeäkään ajatellut että lähtisin kyseisen naisen matkaan.

    • nöösi_poika

      Pahinta on, jos sellainen nainen joka ei kiinnosta yhtään osoittaa kiinnostusta.

      • ----

        Minusta tuo on ihan väärä asenne. Kyllä tuollainen tilanne on ihan OK, kunhan mies tekee selväksi naiselle ettei häntä kiinnosta.


    • Niinpä niin

      Ei se ujolle miehelle niin muakvaa varmaa ole.
      Tälläselle katu uskottavalle Himas-kopiolle se on lähinnä turhaa,
      tähän elämään (30 ikävuoteen) ehtinyt muutama nainen lähestyä
      aika repivä saa olla, että jaksaa vaivautua katkaisemaan ajatuksensa...
      Positiivinen muisto..HIV..Kondylooma?

      Ei tavallista naista ole olemassa tavalliset on aina ihan
      raivo hyvännäkösii ja kun en taas oo innostuntu ulkonäöst,
      ku älyst niin menee vähän kiville, mutta pääsääntöisesti kyllä.
      Minä sainoisin, että olen aika mahdoton lähestyä pelkästää jo ulkoinen
      habitus ajaa ihmiset pois ympäriltä.. naiset ja miehet.
      Joku joskus sanonukkin, et oon väkivaltasen kyrvän näkönen
      ja oot tosi kiukkusen näkönen, vaikka oon sillä hetkellä miettinyt yksin täysin ympäristöön keskittymättä esim :muuttamista Venetzuelaan tai muuta.

    • ----

      "Viitaten siis otsikkoon, olen itse todella arka näyttämään kiinnostustani vaikka sitä olisikin, koska pelkään että mies kokee sen epämiellyttävänä..Saatan siis vaikuttaa jäätävän asialliselta, vaikka oikeasti olisinkin todella kiinnostunut."

      Minulla on täysin sama ongelma, mutta miehenä eikä naisena. Minusta olisi ihan mukavaa jos nainen osoittaisi kiinnostuksensa, tai ainakin näyttäisi olevansa avoin minun kiinnostukselleni.
      Lähtökohtaisesti ellen saa edes jotain merkkiä naiselta minun on käytännössä mahdoton näyttää mitään kiinnostusta.

    • Kyllä se imartelee

      Jostain syystä olen suosittu naisten keskuudessa ja saanut hyvin suorasukaisia ehdotuksia ja yhteydenottoja ravintoloissa ja erilaisissa illanvietoissa ja mitä erilaisimmissa tilanteissa, vaikkapa ruokakaupassa.

      Seurustelen puolivakavasti ikäiseni naisen kanssa mutta emme ole kihloissa tai asu yhdessä. Saan toisinaan huomionosoituksia naisilta silloinkin, kun olen ystävättäreni kanssa liikkeellä. Toisinaan taas hän saattaa itse kysyä olenko "saanut olla rauhassa" tai jotain. Huomaan, että häntä se häiritsee ajoittain, ainakin jollain tasolla. Toisaalta taas hän on kertonut pitävänsä siitä, että" ovat kuitenkin vain kateellisia kun olen hänen kanssaan".

      Miltä sinusta tuntuu tai tuntuisi jos miesystävääsi lähestyttäisiin säännöllisesti? Rohkenisitko laskea hänet laivalle tai illanviettoon ilman sinua? Luuletko, että se olisi (mahdollisen) suhteenne kannalta hyvä vai huono juttu? Siis että seurustelet miehen kanssa, jolla ilmiselvästi olisi paljonkin valinnanvaraa?

      • ib76e9n

        No tietysti se, että seurustelet jo valmiiksi, saa nimen omaan kaikki naiset kerääntymään ympärillesi. Eihän siinä ole mitään uutta.


      • Hoh hoo!
        ib76e9n kirjoitti:

        No tietysti se, että seurustelet jo valmiiksi, saa nimen omaan kaikki naiset kerääntymään ympärillesi. Eihän siinä ole mitään uutta.

        No se toimii kyllä vaan joillekuille. Olen ollut varattuna vuosikausia, mutta eipä ole muita naisia ympärille kerääntynyt.


    • 32444

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      98
      2225
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      391
      1846
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      71
      1444
    4. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1125
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      40
      1103
    6. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      93
      1029
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      191
      1029
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      73
      1019
    9. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      926
    10. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      50
      848
    Aihe