Kokemuksia nettideittailusta miehen näkökulmasta

kavaljeeri-62

Olen 25 vuotta kestäneen parisuhteen päätyttyä ollut kohta kolme vuotta vaihtelevasti eri deittisivustoilla. Treffeillä olen tavannut nelisenkymmentä naista, joista puolet viime syksynä parin kuukauden aikana. Kahden kanssa on yritetty vähän seurustella ja joidenkin kanssa... hmm, vaihdettu läheisyyttä. Lukemattomien kanssa olen kirjoitellut, niin pitkästi kuin lyhyestikin. Siinä aluksi omaa kokemuspohjaa.

Perusasetelmahan nettideittailussa on sellainen, että naiset valittavat miesten huonoa tasoa, ja miehet puolestaan, ettei naisille kelpaa mikään. Naiset eivät yleensä lähesty miehiä (ei tarvitse, koska sivuilla on miesenemmistö) ja harvoin myöskään vastaavat. Harvaan asutuilta seuduilta sinkkujen on vaikeaa löytää kumppania. Isommissa kaupungeissa taas tilanne on toisenlainen. Esim. pk-seudulla asuu Suomen nirsoimmat ihmiset. Keski-ikään ehtineiden ongelmana on myös liika ylikriittisyys ja varovaisuus uuden kumppanin suhteen. Jokaisella on jo riittävästi huonoja kokemuksia.

Monille deittisivuilla hengailu tuntuu olevan pelkkä harrastus. Osa ei ehkä tiedosta sitä itsekään. Joku katsastaa vain tarjontaa. Toinen mittaa omaa markkina-arvoaan. Kolmas tykkää vain kirjoitella, jne. Moni asettaa riman niin korkealle, ettei siihen yllä kukaan, tai sitten vaan odottelee vuodesta toiseen sitä kuuluisaa kipinää, joka jää syttymättä oman turtumisen vuoksi, kun mikään ei enää tunnu miltään.

Naiset valittavat, että miehet hakevat netistä vain seksiä. Ehkä moni on lähtenyt ensin liikkeelle uuden kumppanin toivossa, mutta turhautunut, kun naisille ei tahdo kelvata kukaan. Jossain vaiheessa mies sitten kyllästyy ja alkaa ajatella, että kunpa saisi edes sitä läheisyyttä ja muuta kivaa.

Olen huomannut, että intiimi kohtaaminen on usein jopa mutkattomampaa, kuin loputon soutaminen ja huopaaminen sen oikean perässä. Tutustuminen tuntuu vaikeutuvan heti, jos ollaan katsastamassa kumppania tosi mielellä. Silloin vähintään toisen päässä alkaa risteillä kaikenlaisia oikeasti merkityksettömiä asioita. Jospa sen kumppanin voisikin löytää ns. vahingossa sängyn kautta? Sinne kun näyttää olevan suorempi tie kuin sydämeen - siis ihan oikeasti on.

Nykyään ihmisille ei riitä, että pitää toisesta ja ulkonäkö miellyttää. Suurimmalla osalla tuntuu olevan lukemattomia muitakin asioita joiden pitäisi myös natsata. No eihän sellaisia kaikki toiveet täyttäviä täydellisiä kumppaniehdokkaita ole oikeasti olemassakaan. Veikkaan, että jos joku päättäisi joskus tutkia deittisivujen toimivuutta, niin tulosten paljastuttua niillä koittaisi kato. Kukaan ei tunnu kelpaavan kenellekään. (Siis vähän kärjistetysti.) Nettideittailulla on taipumus tehdä ihmisistä ikuisia paremman etsijöitä.

Olen kolme kertaa lähettänyt deittisivuilla viestin viidellekymmenelle naiselle isohkosta sinkkutapaamisesta. Paikalle ei ole tullut yhtä ainuttakaan viestin saanutta! Ei siis ihme jos herää epäilys siitä haluaako kukaan oikeasti löytää itselleen kumppania.

Summa summarum. Naiset ja miehet roikkuvat näillä virtuaalisilla lihatiskeillä vähän eri syistä. Naisilla päätöksen teko kestää, jota miehet sitten vain odottelevat. Toki ikuisia etsijöitä on meissä miehissäkin. Silti olen sitä mieltä, että netin deittimarkkinoilla hyvä mies kiusaa vain itseään - vaan kaippa sekin harrastuksesta käy ;-)

Lopuksi vielä joillekin tuttu linkki. Siinä ei ole mitään uutta meille miehille, mutta mielenkiintoista siinä on se, että äänessä on nainen.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288540237223.html

Mukavaa deittailua kaikille. Huumoria ja rohkeutta peliin! :-)

* * * * *

Kiitos jos jaksoit lukea loppuun. Toivon asiallista keskustelua. Ja koska kyseessä oli miesnäkökulma, niin ehkä joku nainen tekee vastaavan omasta näkökulmastaan. Paljon on sielläkin varmasti kerrottavaa.

108

5572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm1967

      Myös Bond-tyttö on fiktiota joten ikuisesti ei kannata etsiä "sitä parempaa". Jokin asia on toisessa ihmisessä paremmin kuin joku toinen joten kannattaa tyytyä sopivaan kompromissiin. Itse onneksi löysin bond-tyttöni joten nää kirjoittelut ei koske mua :D

      • miesvm1967

        Btw kohta se kurvaa 170hv autollaan mun pihaan.. iltaa odotellessa


      • maistuis varmaan..

        " Mies, jos sinulla on elämässäsi joku nainen, joka merkitsee sinulle enemmän, panosta päivään: ei sen tarvitse olla kuin vaikkapa sydämen muotoinen suklaarasia ja halpa kimppu ruusuja ja kortti. Jo niillä pystyt todella yllättämään suomalaisen naisen, sillä ovat ne niin harvinaista herkkua. Ja takaan tuloksen, Mia vakuuttaa."

        No eipä ole kummoset vinkit deittivalmentajalta. Lähikaupan rupsahtanut ruusupuska kera halvan suklaarasian ei sfäärejä nosta.
        Suomalainen nainen on varsin arvonsa tunteva ja jos ja kun sen hyvän tarjokkaan löytää kannattaa häneen myös panostaa.
        Lihottavaa suklaata parempi olisi keksiä jotain omaperäisempää.Kevään tullen viedä vaikka laavulle luonnonhelmaan jonne kattaa kevyttä ilta/aamupalaa, nokipannukahvit päälle niin jo kelpaa.

        Mutta palataksesi ap:n tekstiin se on niin totta kuin olla ja voi.

        Itse en usko sieltä tai muustakaan deittipalvelusta ihmistä löytäväni ja totta, en tiedä haluanko edes löytääkään.


    • sekavaa oli

      Naisen näkökulmasta katsottuna, niin kyllä hyvin harvat on tosissaan etsimässä
      kumppania. Se usein naamioidaan "tositarkoituksella" saadakseen paremmin seksiä.

      En usko, että täältä löytää elämänkumppania, en minä löytänyt ainakaan.
      Eikä minulla ole mitään erotraumoja, eikä muitakaan suurenpia pettymyksiä (leski).

      Vaatimuslisni oli realistinen, joten siitä ei kiikastanut, mutta miehet olivat paikallaan
      junnaavia, siis ei osattu edetä mihinkään suuntaan. Enkä tarkoita mitään seksiä.
      Se ei ole ensimmäinen asia, mutta tulee aikanaan, jos on tullakseen.

      • N50ghjkl

        Komppaan. Enkä jaksa yrittää edes enää.


    • taipumaton

      Itse en ole ikinä seurustellut aikuis iässä. Teininä alle 18 v oli jotain juttuja mut ei mitään vakavaa. En usko että ikinä seurustelen koska olen jo kohta 40 v ja kukaan ei ole ollut minusta ikinä kiinnostunut. On mull aollut treffi ilmoitus mut ei niihin kukaan vastaa ja olen kirjoitellut varmaan parille sadalle naiselle mut ei kai mun ulkonäkö miellytä ketään joten ei naiset vastaa.

      Kaikenlaisia pariskuntia olen nähnt et mies hakkaa naistaan ja nainen palaa aina uudestaan miehensä luo ja sit sellasii et mies ja nainen vaan asuvat yhdessä mut ei tee mitään yhdessä enään. Naisia minä en vaan ymmärrä et miksi sellanen alkoholisti kelpaa naisille joka pilaa muiden elämän täysin.

      Sellasen kanssa monet naiset viettää vaikka 10 vuotta ja mietin et onko se sellaista elämää jota naiset haluavat elää. Taidan itse olla vaan tylsä ukko joka ei juopotteleja joka ei kiinnosta ketään.

      • miesvm1967

        Miksi "killti mies" skannerini hälyttää punaisella??


    • kavaljeeri-62

      Hassua on myös, että mitä aktiivisempia miehet ovat, sitä passiivisemmiksi naiset muuttuvat. Tavallaan siis deittisivujen miesenemmistö itse ruokkii naisten tunnetta siitä, että miehiä riittää ja aina on varaa jäädä odottamaan parempaa.

      Melkoinen paradoksi siis :-)

    • Donna toukokuu

      "Olen huomannut, että intiimi kohtaaminen on usein jopa mutkattomampaa, kuin loputon soutaminen ja huopaaminen sen oikean perässä. Tutustuminen tuntuu vaikeutuvan heti, jos ollaan katsastamassa kumppania tosi mielellä. Silloin vähintään toisen päässä alkaa risteillä kaikenlaisia oikeasti merkityksettömiä asioita. Jospa sen kumppanin voisikin löytää ns. vahingossa sängyn kautta? Sinne kun näyttää olevan suorempi tie kuin sydämeen - siis ihan oikeasti on."

      Olet selvästi älykäs mies, kun olet osannut järkeillä asioita näin fiksusti ja myös kirjoittaa erittäin sujuvasti. Yllä oleva kohta kolahti itselläni. Olen alle nelikymppinen noin vuoden sinkkuna ollut nainen ja vähän alkanut pähkäillä tuota samaa asiaa: sängyn kautta baarista olisi ehkä mutkattomampaa koko touhu. Tässä vain on se ongelma, että periaatteesta en harrasta yhden illan juttuja, vaikka puolikas hairahdus onkin tullut tehtyä.

      Nyt, kun olen netin kautta kirjoitellut muutaman miehen kanssa vähän enemmän, olen ollut aistivinani, että siinä vaiheessa, kun on tavattu 1-10 kertaa, ilmeneejonkinlaista rimakauhua puolin tai toisin. Yllättävää mielestäni on se, että miehet eivät ole tehneet fyysisiä aloitteita. En todellakaan haluaisikaan heti "menäänkö teille vai meille?" ehdotteluja tai kieltä kurkkuuni ensi tapaamisella, vaan edes jonkinlaista hienovaraista merkkiä kiinostuksesta, joka antaisi ymmärtää, että läheisyyttäkin toinen toivoo jossain vaiheessa. Kosketusta käsivarrelle, selkään, hiusten hipaisua, pitkää katsetta tai sen sellaista, vaan ei. Kuitenkin viestittely jatkuu ja halutaan tavata uudelleen.

      Olen ihmetellyt mistä tämä johtuu? Olenko itse tiedostamattani jotenkin torjuva, ovatko he ujoja, eikö kiinnostusta ole tarpeeksi, vai mitä ihmettä? Vai onko niin, että älykkäämmät miehet eivät vain ole niin fyysisiä eivätkä he halua pilata hyvää alkua käyttäytymällä "moukkamaisesti"? Joku nyt haluaa huudella, että tee itse se aloite. Toivoisin kuitenkin kumppaniehdokkaan olevan sen verran miehinen mies, että hänellä on itsevarmuutta ja halua olla aloitteellinen näissä asioissa.

      Itse olen ajattellut, että niin kauan kun mitään fyysistä ei tapahdu, voi deittailla useamman kanssa, jotta tutustuu toiseen paremmin. Heti, kun näyttää siltä, että jonkun tapailun luonne muuttuu edes vähän intiimimmäksi, muille ilmoitetaan ettei voida enää jatkaa yhteydenpitoa. Onko tässä kuitenkin ongelman ydin - kumpikaan osapuoli ei tee aloitetta, koska sitten päädytään kriittiseen vaiheeseen, tuleeko torjutuksi vai ei? Ennen tätä voidaan jatkaa "harrastusta" eli shoppailua treffimarkkinoilla?

      • Donna toukokuu

        Selvennettäköön tähän vielä, että nyt kun olen tavannut näitä miehiä, en ole vastannut enää uusiin viesteihin, vaan ilmoittanut asian olevan toistaiseksi jäissä, vaikka profiili vielä onkin esillä. Olen ajatellut katsoa nämä "jaetut kortit" ensin ja jos ei niistä mikään natsaa, otetaan taas pakka esille.

        Onko se ongelmana, ettei kukaan haluaisi olla se, joka ensimmäisenä piilottaa profiilinsa ja kertoo olevansa kiinnostunut vain tästä yhdestä ihmisestä? Halutaan pitää muut vaihtoehdot kuitenkin auki, jos tämän kanssa ei nappaa. Pitkäaikaista kumppania on ilmoitettu hakevansa, joten panokset ovat paljon korkeammalla kuin se satunnainen baarip*no. Mietitään liikaa eikä uskalleta ottaa riskejä?


      • Uuno.Yrjönyrjö

        Jos mies alkaa heti pyrkimään "konehuoneen" puolelle, on hänellä mielessä vain pano ja hän saa heti lemput.
        Jos mies ei ala heti pyrkimään "konehuoneen" puolelle, on hän homo tai muu hörhö ja hän saa heti lemput.

        Valitse sitten näistä, miten haluat saavasi lemput.
        Tämä se on se meidän miesten ongelma, turhaan sinä muita syitä haet.
        Minulla persoonakohtaisesti vielä se, etten halua huijaamalla päästä pikkuhousuihisi. Ja vielä pahempi, etten osaa seurustella, tanssia, käydä juottoloissa. Eli olen kertakaikkiaan liian tylsä.
        Siksi yhä yksin vaellan tämän tieni loppuun asti.


      • cella
        Uuno.Yrjönyrjö kirjoitti:

        Jos mies alkaa heti pyrkimään "konehuoneen" puolelle, on hänellä mielessä vain pano ja hän saa heti lemput.
        Jos mies ei ala heti pyrkimään "konehuoneen" puolelle, on hän homo tai muu hörhö ja hän saa heti lemput.

        Valitse sitten näistä, miten haluat saavasi lemput.
        Tämä se on se meidän miesten ongelma, turhaan sinä muita syitä haet.
        Minulla persoonakohtaisesti vielä se, etten halua huijaamalla päästä pikkuhousuihisi. Ja vielä pahempi, etten osaa seurustella, tanssia, käydä juottoloissa. Eli olen kertakaikkiaan liian tylsä.
        Siksi yhä yksin vaellan tämän tieni loppuun asti.

        Onkohan se ihan vain nuo kaksi vaihtoehtoa. Toki on naisiakin, jotka haluavat heti seksiä ja jos mieskin haluaa, niin aikuiset ihmiset toimivat sen mukaan.
        Toivon itse mieheltä luontevaa juttelua, ehkä kävelyä rannalla ja kupposet kahvia. Mikäli nuo jo sujuu kivasti, niin halaus lähtiessä on hieno juttu.
        Seksin vuoro tulee paremman tutustumisen myötä.


      • Uuno.Yrjönyrjö

        Ropleema onkin jo heti siinä, että miten päästä edes juttusille. Ei ole tapahtunut noin kymmeneen vuoteen sellaistakaan.


      • Eheheeeeeeh
        Uuno.Yrjönyrjö kirjoitti:

        Ropleema onkin jo heti siinä, että miten päästä edes juttusille. Ei ole tapahtunut noin kymmeneen vuoteen sellaistakaan.

        Ohohhoijakkaa.Taidat asua jossain maakuopassa Hornantuutissa,vai?Kannattaa joskus poistua sieltä maakuopasta,saatat vaikka törmätä toiseen ihmiseen....


      • Uuno.Yrjönyrjö

        212 tuhannen asukkaan Hornantuutissa asun.


      • Hman
        Uuno.Yrjönyrjö kirjoitti:

        212 tuhannen asukkaan Hornantuutissa asun.

        "Miten päästä edes juttusille"..... no jos ihan vaan aloittaisit kommunikoimaan. Kaikkien kanssa.Naapuri,kaupan kassa ....naisetkin on ihmisiä ja ihmisten kanssa pääsee kontaktiin kommunikoimalla.Muistaa normaalit käyttäytymissäännöt eikä ole liian päällekäyvä .Hymyilee ja on ystävällinen.Eikä odota että jokainen kohtaaminen johtaa johonkin suureen. Tämä riittää ja tästä on hyvä aloittaa.

        Sitten kun tuo on luonnollista voi kokeilla sitä että kun tapaa jonkun kuvan tyypin aloittaa tuolla normaalilla viestinnällä ja sitten voi sanoa ihan suoraan ja nätisti vaikka että :"Olet kiva ja kiinnostava ihminen.Lähtisitkö joskus vaikka kahville?"

        Lupaan että eka,toka,kolmas tai kahdeskymmenes kerta ei välttämättä onnistu,mutta jos olet oikeasti mukava,kohtelias ja kohtaat ihmiset arvostavasti,varmasti natsaa.

        Puhun kokemuksesta


    • rakkautta kiitos!

      (Väsähdin lukemisessa loppumetreillä..)

      Itselläni sellaista kahden vuoden nettitreffikokemusta, että miehet eivät tiedä mitä on rakkaus.

      Haluan elämääni ihmisen, joka osaa ihan oikeasti rakastaa!!!!!!!!!!

      • Huono.raapija

        Rakkauden määritelmähän on:
        Rakkaus on sisäistä kutinaa, jota voi raapia vain kynnettömällä sormella.


    • Daami69

      Aloittajalla on ihan aidon oloinen näkemys tästä nettideittitouhusta. Mutta:

      "Naiset valittavat, että miehet hakevat netistä vain seksiä. Ehkä moni on lähtenyt ensin liikkeelle uuden kumppanin toivossa, mutta turhautunut, kun naisille ei tahdo kelvata kukaan. Jossain vaiheessa mies sitten kyllästyy ja alkaa ajatella, että kunpa saisi edes sitä läheisyyttä ja muuta kivaa."

      Ennemminkin tuntuu että pääasiassa miehet nimenomaan haluavat vain "muuta kivaa". Itse en pidä siitä että jos haluaa pelkkää seksiä, käytetään peitesanoja läheisyys, halipula jne. Ei se parittelutoiminto siitä sen hienommaksi ja romanttisemmaksi muutu että vedetään kuin hatusta noita romanttisia termejä esille ja tavallaan leikitään parisuhdetta 2 t ajan. Tai mikä aika siihen kohtaamiseen sitten kuluneekaan, kun pidetään treffit toisen kotona ja sitten toinen alkaakin hiplaamaan ja viekoittelee sängyn puolelle.

      Itselleni läheisyyteen kuuluu ennenkaikkea henkinen yhteys. Se että toinen ihminen tuntuu spesiaalilta, hänen kanssaan on helppo ja luonteva olla, ja huomataan että on paljon yhteistä. Olen kohta 3 v ollut sinkkuna ja vain yhden ainoan kerran olen edes piirun verran tuollaista läheisyyden tunnetta kokenut. Sattumalta se oli sellaisen ihmisen kanssa jonka kanssa olimme tietoisesti sopineet seksitreffit, kun ei mitään muutakaan sillä erää ollut kummallekaan tarjolla. Oli myönteinen yllätys että toinen olikin Ihminen, eikä pelkkä seksipartneri. Mutta erilaisten tulevaisuudentoiveiden ja ikäeronkin vuoksi parisuhdetta ei voinut ajatellakaan.

      Nythän tietysti voisin juosta sängystä sänkyyn kuvitellen että sitä kautta löytyy vahingossa vielä toinenkin hengenheimolainen. Mutta enpä oikein usko. Tuokin tapaamani mies sanoi ettei hän ikinä rakastu sellaiseen jonka kanssa pääsee heti sänkyyn, joten ei minulla ole mitään romanttisia kuvitelmia seksiseuranhausta.

      Tositarkoituksella ihmistä hakevien kohdalla ongelma on ja tulee ilmeisesti aina olemaan se että asenne on jo alkuunsa "ei tästä mitään kumminkaan tule". Selvästi huomasin taannoisilla treffeilläni että mies oikein etsimällä etsi minusta vikoja, ja pyöritteli silmiään kun oli yllättynyt siitä miten parissa tietyssä asiassa en ollutkaan sitä mitä hän oli odottanut. Valitettavasti en sitten hänestä kiinnostunut millään tavalla, eikä asiassa kyllä ainakaan auta se että toisesta paistaa läpi että hän odottaa että olet paska.

      Kokemusteni perusteella omituisimmat tyypit kyllä löytyvät tositarkoituspuolelta, ja seksipuolelta löytyy tavallisempaa porukkaa. Ei kai siinä mitään ihmeellistä ole, jos on liian epätavallinen niin jää jakojäännökseksi ja siinähän sitten odottelee niitä kemioita loppuelämänsä.

      Niinhän minäkin teen. Aina välillä voi tietysti hakea SEKSIÄ joltakulta, mutta läheisyyden hakemiseksi en sitä väittäisi. Asioista on parempi puhua niiden oikeilla nimillä eikä kuorruttaa kermavaahdolla, kun ei se siitä miksikään muutu että seksijumppa ei ole läheisyyttä henkisellä tasolla!

    • tavis mies.

      Naisia ei kannata lähestyä edes netissä.

    • ex-deittailija

      Aloittaja oli tosiaan pohtinut deittailua ja kirjoitti hyvin. Pari vuotta on off deittisivuilla roikkuessani tunnistin aloittajan mainitsemat "ongelmat". Kävin ehkä parinkymmenen miehen kanssa treffeillä, joidenkin kanssa muutaman kerran. Monet miehet vastailivat hyvin lyhyt sanaisesti ja valittelivat kiireitään. Ja tuli tunne että juoksivat äkkiä karkuun. En tiedä olenko sitten liian vahva nainen tai jotain. Kuvan lähetin pyynnöstä, joten tiesivät minkä näköisen ihmisen kanssa olivat tekemisissä. ja useimmat kehuivat nätiksi. Pelkkiä seksitarjouksia tuli aika paljon. Ja sit tuli liuta kaikenmaailman fetissijuttuja. Kun rupes nyppiin, otin profiilin pois ja pidin taukoa.

      viime syksynä sitten kävi tuuri. Yhtenä aamuna huomasin sopivan oloisen miehen käyneen vilaisemassa profiiliani ja hänen profiili tekstinsä sai mut nauramaan. Kuvaa ei ollut. Laitoin pikaisesti viesti "kiva kun kävit kurkkimassa, kuulostat mukavalta, kiinnostaiskos tutustua". Ja kiinnostihan häntä. Pari viikkoa kirjoteltiin ja vaihdettiin kuvia. Molempia naamat miellytti ja sovittiin sitten treffit kahvilaan. Kahvilassa juttu luistikin mahtavasti, uskallettiin vaihtaa numeroitakin. Parin viikon treffailun jälkeen poistettiin profiilit. Ja naureskeltiin molemmat että eipä olis uskonut että joku järkevä sieltä löytyy. Edelleen seurustellaan. Et joskus voi onnen löytää Suomi24.sestakin.

      • Ihmeitä tapahtuu. Kiitos viestistäsi, se antoi taas hidun verran toivoa. :)


    • Fiksu nainen

      Täyttä asiaa! Itse olen roikkunut täällä vuoden päivät, enkä ole päässyt puusta pitkään. Neljä olen tavannut: ensimmäinen ei ollut kuvansa perusteella edes tunnistettavissa (eri mies tai kuva 20 vuotta vanha), toinen istui viinalasi edessä ensi trefeillä, kolmas oli itseäni 36 vuotta nuorempi ja neljäs voivotteli koko ajan, että autosta on parkkiaika ohitse. Ainoa todella asiallinen näistä oli tämä nuorimies, mutta valitettavasti en etsi nuorisoseuraa. Yhteyttä otti viimeksi mies, joka etsii nopeita tapaamisia ja seksiseuraa - diskaus välttämätön. Olen hoikka ja
      mielestäni ihan fiksukin, enkä edes näytä vanhalta, mutta ihan toivotonta on tämä etsintä netin välityksellä. Olen heittänyt kirveen kaivoon.

    • Sltstlsötsöydöyd

      Hirmu ylläri, että miehet kirjoittaa täällä, että naisten ei kannattaisi olla niin kranttuja ja vaatia henkistä yhteyttä kun parempi olisi vaan panna ja kattoo siihen, että lähteekö suhde liitoon.Joo, ei kiitos!Voisin pannakin, jos Nämä miehet olisivat riittävän himottavia, mutta ei, niin sitten ei panna.Jos olisin panoseuraa hakemassa pelkästään, niin miksi tyytyisin itseäni vanhempaan perus-Jamppaan kun voin saada 20 Vee nuoremman ja komean miehen.Tälläisestä miehet haaveilee mutta ei saa.....

      • tartartar

        Kyllähän välillä tekee mieli läheisyyttä ja seksiä, etenkin kun on ollut parisuhteessa koko aikuisiän. Pisin tauko ilman seksiä oli 4kk tuossa pari vuotta sitten, mutta nyt on tuokin ennätys korjattu ja kohta puoli vuotta ilman.
        Seksiseuraa kyllä saisi, mutta tuntuisi alentavalta olla kenenkään kanssa tekemisissä ainoastaan seksin takia. Olen siis ilman, kunnes kohdalle osuu mies, joka jakaa kanssani aika paljon muutakin kuin seksin tasolla.


    • NotreDame

      Naisen vastaus yli 50 v. Hyvä kirjoitus ap. , tosi hyvä ! Olen treffipalstalla (nytkin) olevana, viime aikoina pohtinut näitä samoja asioita. Kuvat saitilla, ei yleensä anna oikeutta todelliselle ulkönäölle ja tuo edukseen persoonallisuutta. Näihin kuitenkin tuijotetaan liikaa. Varsinkaan miehet ei varmaan edes osaa poseerata edukseen kuvassa. No, jotkut kyllä. En yleistä.
      Naisilla on usein, itseni mukaan lukien, tavoite, että tosissaan ollaan liikkeellä. Se tuo ennakkopaineet tapaamiselle, että näistä pihdeistä ei sitten karata ! Ja jos ei sitten kipinä syty, on pettymys ja siitä toipumuminen ikävää ja raskasta. Joka hemmetin kerta.
      Miksi ei vain voisi tavata ihmisiä ja ei niin vakavasti. Sittenhän se voi lähteä siitä lentoon ja edetä vaikka mille tasolle.
      Olen käynyt myös muutamat sokkotreffit. Eli en ole tiennyt, minkä näköinen mies on tulossa tapaamiselle. Jännä tilanne. Aina. Toivoisin, että kun mennään sokkotreffeille, ei odoteta intiimiä kanssakäymistä, eikä osoitettaisi mieltä, jos treffikaveri ei ole innokas halaamaan yms. On iso juttu tavata ihminen näkemättä, siis treffien merkeissä. Ja on ok, jos ei ole valmis halailuun tai tapaamaan uudellen. Sama tietty kuvallisenkin henkilön kanssa, mutta tiedät edes vähän mitä on tulossa.
      Toikin on niin totta, että kun tulee ikää, on varmaan kaikki ihmiset jo saanut kolhuja ja osumia ihan tarpeeksi. On luonnollista, koittaa suojautua uusilta kolhuilta.
      Pitäisi vaan muistaa, että kaikki oppi ja kehitys monasti tulee kompuroimisen ja harhailun kautta. Jos ei uskalla, ei todennäköisesti saa mitään, vaan elämä kulkee vuodesta toiseen turvallisessa, kivuttomassa uomassa. On tietenkin oma asia, kumman valitsee. Kun aikansa odottaa, voi odottaa liian kauan. Todellista henkistä kypsyyttä ihmisessä mielestäni ilmentää se, että ei ensimmäisenä katso ihmisen ulkonäköä. Kun maailmalla reissaa, näkee paljon epäsuhtia pareja. Kadehtien monasti katson, kuinka heillä on hauskaa yhdessä, vaikka mies on päätä lyhyempi kuin nainen, joka muistuttaa ulkomuodoltaan lähinnä NotreDamen kellon soittajaa. Mutta he ovat onnellisia ! Tuskinpa ovat tavanneet treffipalstalla.

    • eyjwrtjwrtjwtjwtjj

      Se on totta että naiset nykyään haluavat miehestä vaikka mitä, halutaan seuraa kaikenlaisiin kissan ristiäisiin, matkustella yms., ettei riitä että olisi vain hyvä parisuhteessa.

      Ja se että naiset kovasti väittävät etteivät halua että mies on seksin perässä, mutta eipä sitä kauhean paljon tarvitse "houkutella" niin ovat valmiita sitä seksiä antamaan. Toki on niitäkin joille edes seksin mainitseminen on kuin syntiä, mutta heillä yleensä on jotain mikä painaa heidän mieltään ja ovat muutenkin negatiivisia. Mikä ei tietenkään palvele pariutumisen suhteen koska kuka mies haluaisi tavoitella negatiivista naista.
      Muutenkin on kumma että vanhempana joku ajattelee että nyt voin pistää hanat kiinni ja tehdä kärpäsestä härkäsen ja ajatella että se jotenkin toimisi paremmin.

      • sinkkuelämää

        Olipa tökerösti sanottu, että nainen on valmis seksiä antamaan. Yhtä lailla nainen voi olla saamapuolella, toki vain osaavan miehen käsissä.


      • M1975
        sinkkuelämää kirjoitti:

        Olipa tökerösti sanottu, että nainen on valmis seksiä antamaan. Yhtä lailla nainen voi olla saamapuolella, toki vain osaavan miehen käsissä.

        Kun se vain on niin, että nainen antaa ja mies saa. Seksin suhteen tilanne ei ole oikeastaan koskaan tasapainossa, miehen on paljon vaikeampi saada seksiä kuin naisen. Johtuen ehkä eniten miehistä itsestään, meitä on niin paljon ja kaikki yhtä valmiita saamaan. Ehkä iän myötä tilanne tasaantuu, mutta ehkä silloin koko touhulla ei ole enää vain niin paljoa väliä.


    • Zglstlzöhzxcuäyäzh

      Se on ihan jokaisen oma asia minkälaisia kriteerejä kumppanille asettaa. Jos nyt hieman kärjistän, niin miehillä ne yleensä liittyy ulkonäköön ja naisilla persoonaan ja ammattiin.

      Itse olen sitä mieltä että minulla on tietyt kriteerit ja niistä aion pitää kiinni - ihan riittävän paljon on suoraan sanottuna scheissea tullut ihmissuhteissa vastaan, että mieluummin olen yksin, kun sellaisen kanssa joka ei noita "kriteerejäni"täytä. Ja suurin osa liittyy persoonaan ja luonteeseen,mutta kyllä on myös ulkonäköä niin liittyviä. Pinnallinen?En ,sillä sama asia miehillä selitettäisiin "biologialla" ja naisella se on pinnallisuutta.Parisuhteeseen kuuluu myös läheisyys ja seksi-vaikka mies olisi miten ihana , mutta vastenmielinen fyysisesti, en ryvtyisi suhteeseen - enää

    • "Nykyään ihmisille ei riitä, että pitää toisesta ja ulkonäkö miellyttää. Suurimmalla osalla tuntuu olevan lukemattomia muitakin asioita joiden pitäisi myös natsata. "

      Eikös näin ole aina ollut? Ei ulkonäkö ja "ihan kiva" oikeasti riitä parisuhteen perustaksi. Aika monen asian pitää natsata, että voi saman katon alla elää, jos tarkoitus on olla loppuelämä yhdessä. Huonot valinnat johtavat väistämättä eroon ja monien pettymysten jälkeen ei kiinnosta enää vaan yrittää, jos kaikki ei tunnu olevan kohdallaan.

      • klemmari

        Ulkonäköön ihastuu, luonteeseen rakastuu.
        Todellakin pitää aika monen asian osua yksiin, jos mielii pysyvää suhdetta. Esim. päihteitten ja rahan käyttö ja elämäntavat muutenkin ovat perusjuttuja, joitten täytyy matchata terveessä parisuhteessa. Näin varttuneemmalla iällä myös lasten iät pitää ottaa huomioon. Jos toisella on vielä alaikäisiä lapsia, niin se ei sovi kaikille.
        Poliittiset ja uskonnolliset näkemykset eivät mielestäni ole ratkaiseva, kunhan pystyy kunniottamaan täysin vastakkaisia kantojakin. Yksi kipeä mies yritti vängätä minua omaan muottiinsa siinä onnistumatta. Eipä tuolla ollut elämä raiteilla muutenkaan, vaikka alussa jaksoi esittää unelmamiestä.


    • Zglstlzöhzxcuäyäzh

      Ei kiitos nettideiteillä.Erittäin huono kokemus.Friikkisirkus.Kammotuksia -yhteenkään "normaaliin,fiksuin mieheen"en törmännyt.Asiallinen ilmoitus oli... vaikka yritin karsia pahimmat pois,niin viimeistään treffeillä sitten kävi ilmi vaikka mitä.Suomi tuntuu olevan pullollaan yksinäisiä ja yksinkertaisia ja reppanoita ja seksinvonkujamiehiä jotka joko ovat pervoja,varattuja,hörhöjä tai päihdeongelmaisia ,ja jotka etsivät äidinkorviketta,kodinkonetta ja sängynlämmittäjää....

      • suffeli

        Samaa kokemusta. Jätin myös alkuunsa pois ikävät miehet, jotka kirjoittivat tyyliin "moi" tai "keitätkö kahvit". Voiko juntimpaa käytöstä enää olla. Miesten on turha inistä naisen puutteesta, ellei flaksi käy. Kunnon esittely itsestään ja toiveistaan olisi paikallaan, mutta siihen ei moni kykene.
        Yksi ryhmä on saalistajat, jotka lähestyvät liian imelästi tyyliin mielenkiintoinen profiili. Massaviestit eivät kiinnosta.
        Myös akateemisesti kouluttautuneet ovat nettimarkkinoilla jotain ei parisuhdeainesta; käydään jatkuvasti treffeillä, mutta psyyke on hajalla. Pisin suhde 2-5v ja ikää lähelle tai yli 50v. Ei jatkoon.
        Varatut miehet kierrän kaukaa, samoin viinan pöhöttämät, reilusti ylipainoiset ja juuri eronneet.

        Yhdellä saitilla oli asialliset miehet, mutta välimatkaa ihan liikaa.


    • Gözzhögöhzhzhöz

      Täälläkin näyttää monen miehen keskustelu pyörivän seksin ympärillä....pitääkö,voiko,saako vongata nettideiteillä ja miten ja milloin....tämä on teidän miesten ongelma. Jos nainen on hakemassa pelkästään seksiseuraa, se lukee ilmoituksessa kyllä.Muille ei kannata vonkausviestejä laittaa.Itse en edes laita viestejä/vastaa miehille joilla yhtenä vaihtoehtona on seksiseuran hakeminen.Enkä myöskään "koepane" ketään ekoilla treffeillä. Tositarkoituksella olin liikkeellä.Parisuhteeseen kuuluu myös seksi,mutta näillä miehillä täällä ja deiteillä se tuntuu olevan vain seksi.Naisten kriteerit ovat sen mukaiset,eli kuka on pantava.Ei kannata sitten katkeroitua jos vastauksia ei tule ja naiset ei lämpene.Minulla meni maku koko touhusta -olen muutakin kuin p.....llu ja en halunnut,että minusta tulee täysin miestenvihaaka,joten siksi lopetin nettideittailun. Jos ei livenä miestä löydy ja toisenlaista kuin netissä,niin olen ilman-ihan hyvin pärjään. Huolestuin kyllä,kun pisti mieleen, että onko kaikki seuraa hakevat miehet sellaisia kuin netissä?Onko totta,että kaikki hyvät miehet ovat varattuja,ja jos eroavat niin eivät kauan vapaana pysy. Kuka jää yksin?Naisena voin sanoa,että naisen ei tarvitse yksin olla,jos ei halua,se on valinta!

      • abigail

        Olet ihan oikeassa, miehet ovat oppineet nettideittailun kautta entistä helpomman tavan saalistaa seksiä. On sitä osattu baareissa tehdä aina, mutta tämähän tulee paljon halvemmaksi ja helpommaksi netin kautta. Ihan oksettaa miehet, jotka olettavat naisten vinkuvan innosta, kun tarjotaan seksiä. Sitten suututaan ja tulee haukkumaviestiä, kun nainen ei vastaa. Harmittaahan se, kun pikkukikuli ei kelpaakaan.
        Jos naisen ilmoituksessa on hakea seurustelua ja suhdetta pysyvästi, älä hyvä mies mene vastaamaan seksin puutteessa näille naisille.

        Totta on kirjoittamasi, että hyvät miehet ovat parisuhteessa ja erottuaan solmivat uuden suhteen muutamassa kuukaudessa. Omassa tuttavapiirissä on näin. Jokaista miestä yhdistää enemmän tavallisuus kuin komeus ulkoisesti, vakituinen työ, ei alkoholia, tupakkaa, luonne rento ja rauhallinen ja etenkin kunnioittava suhtautuminen naisiin.

        Itsekin pitkän parisuhteen eläneenä naisena ja eron jälkeen jonkin aikaa deittisivuja kuluttaneena olen tullut päätelmään, ettei ole minun juttuni.
        Ongelmaa ei ole elää yksin, mutta en sulje pois rakastua hyvän miehen osuessa kohdalleni.

        Kyynistyminen olisi huonoin vaihtoehto elämälle.

        Mukavaa kesää sinulle, hyviä ajatuksia laitoit luettavaksi.


      • wtehwehwthwthwthweth
        abigail kirjoitti:

        Olet ihan oikeassa, miehet ovat oppineet nettideittailun kautta entistä helpomman tavan saalistaa seksiä. On sitä osattu baareissa tehdä aina, mutta tämähän tulee paljon halvemmaksi ja helpommaksi netin kautta. Ihan oksettaa miehet, jotka olettavat naisten vinkuvan innosta, kun tarjotaan seksiä. Sitten suututaan ja tulee haukkumaviestiä, kun nainen ei vastaa. Harmittaahan se, kun pikkukikuli ei kelpaakaan.
        Jos naisen ilmoituksessa on hakea seurustelua ja suhdetta pysyvästi, älä hyvä mies mene vastaamaan seksin puutteessa näille naisille.

        Totta on kirjoittamasi, että hyvät miehet ovat parisuhteessa ja erottuaan solmivat uuden suhteen muutamassa kuukaudessa. Omassa tuttavapiirissä on näin. Jokaista miestä yhdistää enemmän tavallisuus kuin komeus ulkoisesti, vakituinen työ, ei alkoholia, tupakkaa, luonne rento ja rauhallinen ja etenkin kunnioittava suhtautuminen naisiin.

        Itsekin pitkän parisuhteen eläneenä naisena ja eron jälkeen jonkin aikaa deittisivuja kuluttaneena olen tullut päätelmään, ettei ole minun juttuni.
        Ongelmaa ei ole elää yksin, mutta en sulje pois rakastua hyvän miehen osuessa kohdalleni.

        Kyynistyminen olisi huonoin vaihtoehto elämälle.

        Mukavaa kesää sinulle, hyviä ajatuksia laitoit luettavaksi.

        Jos jokin on muuttunut niin se että ennen naiset ymmärsivät että miehet haluavat seksiä, sitä osasivatkin antaa ja käyttää myöskin hyväkseen. Nykyään naisten mielestä miehen heistä pitäisi kaivaa jollain telepaattisella yhteydellä jotain mukamas arvokkaampaa kiinnostavaa vaikkei naisessa sellaista välttämättä ole. Jos nainen haluaa olla muutakin kuin vain pillu niin ehkäpä hänen pitäisi yrittää olla jollain muulla tavalla kiinnostava.


      • rastat

        Nimenomaan minun on oltava kiinnostava monella muullakin tavalla ja samoin minun pitää kiinnostua miehestä. Älyllinen flirttailu on huomattavasti houkuttelevampaa kuin sormen työntyminen strategisiin paikkoihini kosteustason toteamiseksi.


      • WhatTF
        wtehwehwthwthwthweth kirjoitti:

        Jos jokin on muuttunut niin se että ennen naiset ymmärsivät että miehet haluavat seksiä, sitä osasivatkin antaa ja käyttää myöskin hyväkseen. Nykyään naisten mielestä miehen heistä pitäisi kaivaa jollain telepaattisella yhteydellä jotain mukamas arvokkaampaa kiinnostavaa vaikkei naisessa sellaista välttämättä ole. Jos nainen haluaa olla muutakin kuin vain pillu niin ehkäpä hänen pitäisi yrittää olla jollain muulla tavalla kiinnostava.

        On se ikävä asia kun naiset ei tajua enää edes seksiä antaa aina kun miehet haluaa ja ilolla sitä vastaanottaa.Voivoi, onpas tämä maailma muuttunut ikäväksi paikaksi.Ja että vielä vaaditaan, että pitäisi ihan vaikka ihmisenä kohdella eikä vaan panona. Ei sitä ole ennenkään tarvinnut naisia kunnioittaa, eikä pitää muuna kuin lovina, ainakaan minun, kun Minähän sentään olen Mmmmmmmmmmies.Mutta niin ne on ajat muuttuneet, emme enää asu luolissa ja muut Neandertalilaiset ovat jo kuolleet sukupuuttoon kauan aikaa sitten.


    • Zzzzxzzzz

      Ja vielä näkökulmaa tähän aiheeseen.Miehiä suhteessa naisia on nettideiteillä noin 4:1,siis naiset tosi.ielellä.Jos nainen on seksiseuraa netissä hakemassa,suhdeluku on tällöin varmaan 20:1.Jos naisena hakisin vain seksiseuraa,niin kriteerit olisivat tooooooooooodella tiukatulkonäkö,ikä,yms. Kannattaisi miesten miettiä myös tätä näkökulmaa kun näitä panoseura viestejä lähettelevät.Asiallinen ilmoitus kuvalla ja asiallinen teksti =parisuhdemarkkinat =edes jonkinlaiset tsäänssit.Panosuhdemarkkinat =todennäköisemmin voita Nobelin ja Eirojackpotissa

    • Bbbb

      Naiset haluaa rakkautta,romantiikkaa ja parisuhteen.Ja miehet p...ua -mahdollisimman usein ja säännöllisesti ja ei parisuhdetta.Ei oo ihme jos tarpeet ei kohtaa

      Jos haluaisin vain seksiä,niin miksi tyytyisin perusJampan itsekkääseen kas..entyhjennyspanoon?Ei kiitos,mieluummin olen ilman,apuvälineet on keksitty ja näillä pysyn tyytyväisenä ja onnellisempana. Itseasiassa olen myös muutenkin onnellisempi ja tyytyväisempi ja iloisempi kuin milloinkaan parisuhteessa ollessani.En siis tarvitse miestä mihinkään, ja minulla on aika monta samassa tilanteessa olevaa ystävää ja tuttavaa. Ja ihme mies pitää tulla,että tilanne tästä muuttuisi.

      • hohhoiii

        Ja me miehet ei?Minkälaisia miehiä te sitten etsitte? Täälläpäin etsitään sitä ihan tavallista parisuhdetta naisesta. Ärsyttää miesten mollaaminen kun hyvin iso osa tavallisista miehistä etsii parisuhdetta. Onko ihmiset ihan sekasin nykyään?


    • Znhb

      "Jos nainen haluaa olla jotakin muutakin kuin ....pitäisi alkaa olemaan kiinnostava" tai jotain.En viitsinyt edes kopioida.

      Tässä varmaan tiivistyy monen yksinäisen,p...työmaa elämää viettävän miehen ajatusmaailma:"Nainen on p...llu jonka tehtävä tässä maailmankaikkeudessa on antaa miehille,kaikille ja niin paljon kuin nämä haluavat.Ja jos näin tekee on hän v...su,joka on alempiarvoinen kuin naiset yleensä,vaikka naiset on tosi ala-arvoisia.Ja älyllisesti miehen alapuolella,sillä todella harva pystyy älyllisesti olemaan tasa-arvoinen kanssani,ja muita kuin näitä minun ei tarvitse pitää muina kuin tarpeiden tyydyttäjänä.

      On se kumma kun naiset ei ymmärrä paikkaansa ja tehtäväänsä tässä maailmassa , vaan vaativat, että heitä kohdeltaisiin ihmisinä ja arvostettaisiin ja kunnioitettaisiin muka ihmisinä ja yksilöinä,kuten minua.... kumma juttu, kun olen yksin ja kukaan ei halua panna kanssani....ehkä naiset eivät tiedä,että olen olemassa tai jotain

    • Cover

      Jos ei saa seuraa/seksiä,niin kannattaa varmaan tehdä asialle jotain eikä tulla tänne itkemään.Voi vaikka kysyä objektiivisen mielipiteen, että mikä mättää - ja muuttaa sitten,mitä voi. Ja meidän naisten kannattaa hyväksyä se asia,että miehet ajattelee kr....ään ja nainen on suurimmalle osalle miehistä vain llu. Ja sitten muistaa tämän kun on seurustelumielessä miesten kanssa tekemisissä.Kohtelee miehiä vain kr...:nä eikä haaveile romantiikasta ja rakkaudesta, niin hyvin menee-eli siis kohtelee miehiä,kuten he kohtelevat naisia.Kun itse kun tämän tajusin, niin elämä on ollut helppoa Ja hauskaa!

    • Fffffffffucccc

      Jos jokin on muuttunut niin se että ennen naiset ymmärsivät että miehet haluavat seksiä, sitä osasivatkin antaa ja käyttää myöskin hyväkseen. Nykyään naisten mielestä miehen heistä pitäisi kaivaa jollain telepaattisella yhteydellä jotain mukamas arvokkaampaa kiinnostavaa vaikkei naisessa sellaista välttämättä ole. Jos nainen haluaa olla muutakin kuin vain pillu niin ehkäpä hänen pitäisi yrittää olla jollain muulla tavalla kiinnostava.

      AP

      No onpa hieno juttu,että muistutit minulle naiselle, että mikä on tehtäväni.Eli antaa lua aina kun mies, kuka tahansa niin haluaa ja ottaa ilolla vastaan mitä annetaan.Kiitos tuosta sinun fiksusta kommentista, olet niin älykäs ja henkevä, että tässä ihan pöksyt kastuivat..Sinun kanssasi varmaan kokisin todellista auvoa ja ihanuutta.Nyt vaan laitat yhteystietosi tänne, niin kohta on jono naisia ovesi takana tarjoamassa sinulle hunajaa!

      • 0123456543210

        Ei nykyään ole mikään häpeä olla vanhapiika, jollei halua seksuaalisuudellaan miehiä houkuttaa eikä muutakaan kiinnostavaa löydy niin kissoja kyllä löytyy eläinyhdistyksiltä seuraksi.


    • Wman

      Äskettäin pitkästä suhteesta eronneena naisena olen seurannut mm.tätä keskustelua ja tämä kyllä vahvistaa käsitystäni siitä mitä muut naiset ovat kertoneet.

      Ei kannata mennä nettideiteillä, sieltä löydät katkeroituneet, yksinäiset, ei niin fiksut miehet, jotka epätoivoissaan vinkuvat seksiä, kun nettideitti on niille ainut paikka, jossa voi yrittää kontaktia ja kun eivät muuhun kykene.....

      Olen mielelläni yksin, jos tuo on vaihtoehto ja muualla ei toisenlaisiin miehiin törmää.Ei kiitos!

      • antaa_mennä_vaan

        Tuo rämemajavan jakaminen on jo vanha juttu, nykyaikaa on jakaa peppuaan.
        Silloin ei tarvitse keksiä tekosyitä päänsärystä, menkoista tai pelkoa raskaudesta.


    • Yvette

      Kylläpä on fiksuja miehiä täällä,ai että. Naiset ei nykyään edes tajua p antaa ja ottaa iloisena vastaan mitä tarjotaan.Ja ihan alkaneet vaatimaan jotain muutakin mieheltä kuin vain sitä että ne käy pökkimässä....Että ihan pitäisi jopa keskustella.Ihan mahdottomia vaatimuksia.Varsinkin kun itse ovat niiiiiiiin älykkäitä ja kykenevät niin henkevään keskusteluun, ettei naisen älykkyys ja sivistys siihen riitä.

    • Jiez

      Kyllä on ttu tyhmiä, typeriä ja yksinkertaisia miehiä olemassa.Auuuuuuuu.....itkeä en viitsi, niin nauran.Jatkakaa vain yksinäistä elmäänne pornon parissa onanoiden.Ei kukaan nainen halua teidän kanssanne seksiä, ei kukaan!

    • miettikääpä

      Totuus on, että kunnolliset miehet ovat parisuhteessa. Minkälainen mies notkuu vuosia nettisaiteilla hakemassa kontaktia naisiin.

      • Luulin.itseäni.kunnollis

        Olkoon sitten niin kuin kirjoitit.
        Millainen mies on siis se kunnollinen? Siis muuten, kuin että hän on pari(ttelu)suhteessa. Kerropa nyt, että minäkin tunnistan sen syyn, miksi minä en pääse kyseiseen suhteeseen. Ihan vain listaa tuohon jakoksi. Minä sitten rehellisesti vastaan täytänkö kyseisen kriteerin vai en.
        Joko aloitetaan?


      • wilssoni2
        Luulin.itseäni.kunnollis kirjoitti:

        Olkoon sitten niin kuin kirjoitit.
        Millainen mies on siis se kunnollinen? Siis muuten, kuin että hän on pari(ttelu)suhteessa. Kerropa nyt, että minäkin tunnistan sen syyn, miksi minä en pääse kyseiseen suhteeseen. Ihan vain listaa tuohon jakoksi. Minä sitten rehellisesti vastaan täytänkö kyseisen kriteerin vai en.
        Joko aloitetaan?

        Kunnollinen mies:

        -arvostaa itseään ja toisia
        -on vastuussa elämästään; hankkii elantonsa ja hoitaa kulut ja tulot siten, että pärjää
        -on henkisesti tasapainoinen itsensä ja ympäristönsä kanssa
        -hoitaa työnsä
        -ei ole riippuvuuksia
        -kestää elämän vastoinkäymisiä ja ottaa niistä opikseen
        -osaa näyttää ja nimetä tunteensa


        Nämä kaikki tietenkin koskee myös naisia.


      • Psi
        Luulin.itseäni.kunnollis kirjoitti:

        Olkoon sitten niin kuin kirjoitit.
        Millainen mies on siis se kunnollinen? Siis muuten, kuin että hän on pari(ttelu)suhteessa. Kerropa nyt, että minäkin tunnistan sen syyn, miksi minä en pääse kyseiseen suhteeseen. Ihan vain listaa tuohon jakoksi. Minä sitten rehellisesti vastaan täytänkö kyseisen kriteerin vai en.
        Joko aloitetaan?

        Ihanko vakavissasi täällä kyselet,että mikä on kunnon mies kun et itse ole päässyt pari(ttelu)suhteeseen? Ihan kuule itse vastasit tuohon kysymykseesi ..... dingdongdingdong.......kenelle kellot soivat. Kertokaa joku muu kun mä en jaksaaaaaaaaaaa


    • Fcg

      Totta turiset miettikääpäs, näin on.....ne fiksut, kunnolliset ja mukavat miehet on parisuhteessa.Ei ne roiku nettideiteillä tai Suomi.fi keskustelupalstoilla.Ne ovat löytäneet kumppanin ihan muuten. Ei niissä kannata naisten pyöriä, ei sieltä saa kuin pahan mielen.Turha pyytää kapustalla jos on lusikalla annettu.Vonkujat ja jurpot ovat siirtyneet baareista nettiin ja erityisesti näille ilmaisulle saiteille kun se on tehty niin helpoksi ja ei vaadi suurta vaivaa tai älykkyyttä.

      Onneksi edes jossain törmää muunlaisiinkin miehiin, kuin Näihin typeriin julleihin, joiden ajatusmaailma pyörii vyötärön alapuolelle.Muuten olisi mennyt usko miehiin täysin.Siksi en ole Tinderissä tai käy baareissa -en jaksa enää näitä tyhmiä kikkeli-Kalleja

      • Äidinkieli_8_plus

        Silloinpa sinulla olisi hyvin aikaa opetella vaikka kirjoittamaan. Välimerkit, sanojen väliin tyhjä lyönti yms. Edes auttavasti. En ole täydellinen minäkään enkä vaadi sitä muiltakaan, mutta kuitenkin edes alkeet, kiitos!


      • Auts
        Äidinkieli_8_plus kirjoitti:

        Silloinpa sinulla olisi hyvin aikaa opetella vaikka kirjoittamaan. Välimerkit, sanojen väliin tyhjä lyönti yms. Edes auttavasti. En ole täydellinen minäkään enkä vaadi sitä muiltakaan, mutta kuitenkin edes alkeet, kiitos!

        Ihan on proffa tänne saapunut antamaan alentuvia kommenttejaan rahvaalle, joka ei osaa edes kirjoittaa oikein. Auuuuuuuu....nyt taisi osua ja upota tuo kirjoitus välimerkki ja välilyönti ilman kiitosta!


      • Zifssotzöhxyäxyäxptvithe
        Äidinkieli_8_plus kirjoitti:

        Silloinpa sinulla olisi hyvin aikaa opetella vaikka kirjoittamaan. Välimerkit, sanojen väliin tyhjä lyönti yms. Edes auttavasti. En ole täydellinen minäkään enkä vaadi sitä muiltakaan, mutta kuitenkin edes alkeet, kiitos!

        Voi että ihan kasiplusäidinkielesssähäää.Laske,kuinka,monta,virhettä, näissä,kahdessahaaahaaaa,,,,,,,,,,,??,???lauséeeßah On,:"' niin saat tikkarin!


    • tiffany12

      Maksullisilla deittisivuilla oli asiallisempia miehiä kuin täällä. Selkeä valokuva ilman turhaa krääsää ,kuten autoja, mopoja ja kaloja, ja hyvä esittelyteksti vetoaa kyllä.
      Viesteissä ei seksiin viittaavaa saati kuvaa k'rvästä.
      Nuo asialliset miehet katoavat kyllä äkkiä tarjonnasta.
      Hyvät käytöstavat ja luonteva keskustelu antaa halun tavata toistekin.

    • Joojuojuo

      Olen tiennyt kymmenen vuotta sitten jo viikon kokeilun jälkeen että nettideittailu on todella ajantuhlausta.
      Parinetsintä on muutenkin pelkkää ajanhukkaa tosin.
      Nyt on muodissa yksinolo ja vastaantulijoiden vessassa käyttäminen.
      Sitä kutsutaaankin hauskanpidoksi. Nyt haetaan kumppanuusvanhempia ilman sitoumuksia.
      Varmaan pitkät jonot ei mitään mahdollisuuksia.
      Voi pelata senkin ajan vaikka vesipalloa kesällä ja avantosukellusta talvella. Siitä saa 1000 kertaa enemmän vastinetta kuin parisuhteista.

    • vnvnvnvnv

      Parisuhdetta haluavat ovat parisuhteessa tai tekevät jotain saadakseen suhteen. Tämä edellyttää itsestä antamista suhteeseen, ei ainoastaan saamapuolella olemista. Sinkkuus lisääntyy jatkuvasti ja sekin on ymmärrettävää. Voi keskittyä uraan, itsensä muokkaamiseen ja etenkin vapauteen. Osa hakee satunnaista seksiseuraa tavalla tai toisella, osa ei sitä edes kaipaa.
      Vaikka olen ollut ison osan elämääni parisuhteessa ja totuin säännölliseen seksiin, niin näköjään oppii olemaan ilmankin.

    • Wohoo

      Seksi seksi seksi, panopanopano......en jaksa.Miehille naiset ja parisuhde on vaan tota.Siksi EN ole parisuhteessa tai paneskele ympäriinsä.Seksi miesten kanssa on ylimainostettua. En ole lissu tai lahna, mutta kun miehet ajattelee vain kvällään ja omaa kpäänsä, ja itseään , niin kuin täällä on monesta kirjoituksesta käynyt ilmi, niin eipä siinä toiselle jää kuin statistin rooli. Ihan voin olla ilman, todellakin sekä seksiä että parisuhdetta miehen kanssa.

      • poolop

        Samaa mieltä, sydän ja pää tyhjä suurimmalla osaa ja sitten niitä naistraumoja mitä on saatu kun on ryypätty, petetty ja hakattu joka ikinen ex suhde pilalle. Minun pitäisi heitä sitten sääliä ja ottaa syliin siitä hyvästä kun jossain on jokin naisparka sielu rikki tuollaisen ihmishirviön jäljiltä ja kuunnella hänen mustamaalamista. Muutaman kerran kivan miehen elämääni ottanut ja yhteen muutamisen jälkeen kaikista niistä on sukeutunut mustasukkainen kotityranni tai loinen, ei merkkiäkään siitä vastuuntuntoisesta fiksusta miehestä jonka tapasi alussa. Naiset on pelkkiä reikiä mihin tyydyttää itsensä ja vieraissa juostaan kun silmä välttää. Rakkaus kutistuu aisankannattajan ja kotipiian rooliksi. Ei tee mieli enää nöyryyttää itseään suhteessa miehen kanssa. Olen oppinut jo olemaan onnellinen ja se on vaarallinen tila naisella, koska kun nainen oppii olemaan onnellinen niin se ei tee miehellä mitään.


      • lauritff
        poolop kirjoitti:

        Samaa mieltä, sydän ja pää tyhjä suurimmalla osaa ja sitten niitä naistraumoja mitä on saatu kun on ryypätty, petetty ja hakattu joka ikinen ex suhde pilalle. Minun pitäisi heitä sitten sääliä ja ottaa syliin siitä hyvästä kun jossain on jokin naisparka sielu rikki tuollaisen ihmishirviön jäljiltä ja kuunnella hänen mustamaalamista. Muutaman kerran kivan miehen elämääni ottanut ja yhteen muutamisen jälkeen kaikista niistä on sukeutunut mustasukkainen kotityranni tai loinen, ei merkkiäkään siitä vastuuntuntoisesta fiksusta miehestä jonka tapasi alussa. Naiset on pelkkiä reikiä mihin tyydyttää itsensä ja vieraissa juostaan kun silmä välttää. Rakkaus kutistuu aisankannattajan ja kotipiian rooliksi. Ei tee mieli enää nöyryyttää itseään suhteessa miehen kanssa. Olen oppinut jo olemaan onnellinen ja se on vaarallinen tila naisella, koska kun nainen oppii olemaan onnellinen niin se ei tee miehellä mitään.

        Valitsitko ihan tavismiehiä vai sellaisia jotka saisi naisen kun naisen sänkyyn eli ei tarvi ihmetellä jos sitten pettävät tai loisivat?


      • Poolop

        Mikä on tavismies? Kuka tahansa nyt seksiä saa, kyllä sitä löytyy helposti vaikka näyttäisit miltä. Täytyy vaan laskea tasoa niim kauan että löytyy kohderyhmä.


      • Drlove

        Mieluumminkin nostaa tasoa, kannattaa nostaa tasoa. Ja tutustua kunnolla ennenkuin muuttaa yhteen.Ja tutustua ennenkuin rakastuu.Sitten muuttuu sokeaksi ja ei näe eikä kuule varoitus merkkejä .


    • balsamiina

      Lopetin hyvin alkaneen tapailun miehen kanssa, tämän sivuston treffipalstalla tavattiin ja tuntui alussa liki unelmalta. Ymmärrän, että vaikkapa lähimmän vuoden sisään suunnitellut matkat toteutetaan, nehän on ennen tutustumista varattu ja maksettu ja saahan omia menoja olla, pitääkin.
      Mutta tavattua pitäisi olla vähitellen yhteistä aikaa ja suunnitelmaa, ei niin, että suurin osa vapaista vietetään kavereitten tai vanhempien kanssa.
      Kun itselläni on aikaa ja mielenkiintoa suunnistaa vaikkapa viikonlopuksi johonkin eri puolelle Suomea tai isommalla lomalla kauemmaskin, niin matkaan mieluummin yhdessä kuin yksin .

    • Jwow

      Kylläpä mm.täällä vierailu taas vahvistaa sen, että ei kiitos nettideiteillä....itsellä pari kokemusta- kun en vielä ekalla kerralla tainnut uskoa todeksi että tämmöinen on mahdollista.
      Asiallisella ilmoituksella ja kuvalla olin liikkeellä ja näitten erilaisten mörköjen ja saalistajien ja epätoivoisten ja luonnevikaisten lisäksi tällä ilmaisella palstalle sai näitä panonhakuviestejä. Tuli tosi kuvottava ja likainen olo ja ihan kuin en olisi ollut edes ihminen-pelkkä reikä.Jos sitten jonkun asiallisella vaikuttavan kanssa aloitti keskustelun, niin kohta alettiin jo kysymään että pidätkö seksistä..... hohhoijaa.Ihan mieluummin lopetan käynnin näillä deiteillä ja näillä sivustoilla kun tulee vain paha mieli ja kohta minusta tulee myös miestenvihaaja.

      Ihan vaan tiedoksi näille yhdellä aivosolulla (pnis)ajatteleville vtun ääliöjurpoille:jos nainen on nettideiteillä, baarissa (töissä tai asiakkaana), sairaalassa töissä, asiakaspalvelussa töissä niin se ei tarkoita sitä että nainen on siellä panoseuraa hakemassa ja että naiselle voi tulla ehdottelemaan, kommentoimaan ulkonäköä, koskettelemaan....

      Onneksi saan päivittäin työssäni ja elämässäni olla tekemisissä ihanien ja mukavien ja fiksujen miesten kanssa, niin ei ole mennyt usko koko miessukupuoleen

    • hellemekossa

      Miehet ovat outoja. Jos vastaat viestiin = seksiä tarjolla. Kun olet ystävällinen töissä = tarjolla seksiä. Kun pukeudut kesämekkoon = seksiä.

      Mitä enemmän lukee täällä naisten kirjoittamia kokemuksia, sitä suuremmalla innolla pysyn sinkkuna.

      • ddddlg

        Ootko ajatellu sellaista että kunnolliset miehet ovat kaiketi lopettaneet kokonaan yhteydenotot treffisivuilla koska naiset ei koskaan vastaa edes asialliseen viestiin, syystä että muutamat seksinvonkaajat massapostittavat copy paste viestejä jokaiselle naiselle?
        Sitten ajatellaan että kaikki miehet ovat samanlaisia.


      • paranoiaa
        ddddlg kirjoitti:

        Ootko ajatellu sellaista että kunnolliset miehet ovat kaiketi lopettaneet kokonaan yhteydenotot treffisivuilla koska naiset ei koskaan vastaa edes asialliseen viestiin, syystä että muutamat seksinvonkaajat massapostittavat copy paste viestejä jokaiselle naiselle?
        Sitten ajatellaan että kaikki miehet ovat samanlaisia.

        Olen vastannut jokaiseen asialliseen viestiin ja tavannut useamman miehen kanssa sen yhden kerran. Ei kuitenkaan herää tarvetta tavata toista kertaa. Syitä tähän: miehet kysyvät heti seksiä tai ovat valehdelleet pituuden, painon tai vastaavaa. Tai tulee epävarma vaikutelma ja joudun terapeutin rooliin. Ties minkälaista tarinaa olen joutunut kuuntelemaan ensitreffeillä ja miehet ovat olleet selvinpäin.


    • hillevi

      Miehiä taitaa olla ihan huvikseen muuten vain treffisivuilla ja ei ole aikomustakaan hakea suhdetta. Lyhyellä ajalla sattunut viestikaveriksi miehiä, jotka kertovat, että nyt on sesonkiaika töissä tai muuta kiirettä ja suhdetta voisi alkaa ehkä kenties miettiä puolen vuoden päästä. Eli käytännössä nuo vakavasti seuraa hakevatkin ovat vain seksiä kyselemässä ja se oikea suhde olisi sitten joskus, jos sittenkään.
      Eli hakekaa vaan sitä seksiä jatkossakin. En kiinnostu.

    • Jhkl

      Oma kokemus täällä lukemani.

      Näille miehille nainen on vain esine jota arvioidaan esineenä jonka tarkoitus on olla miesten seksilelu.

      Entäs jos näitä miehiä kohdeltaisiin edes 1 viikko kuten he kohtelevat naisia siis pelkkinä lluina,niin heitä pelkkinä krnä? Arvioitaisiin vain ulkonäön ja suorituskyvyn osalta ja kopeloitaisiin ja ehdoteltaisiin. Nyt varmaan joku äijä vastaa,että sehän olisi miehelle taivas.No ei ole, voin kertoa eikä olisi teillekään.Tätä me naiset joudutaan kestämään hamaasta lapsuudesta (kyllä) hautaan asti. Olemaan joillekin (valitettavan monelle)pelkästään esineitä, lluja ja tissejä, joille voi ehdotella mitä vaan ja kosketella.

      En itse ole parisuhteessa koska en halua olla koska on niin huonoja kokemuksia miehistä.Voisin jopa sanoa melkein vihaavani miehiä.Mutta se ei tarkoita sitä että kohtelisin tai kohtaisin miehet epäkunnioittavasti olkoon minkälainen mölli tahansa.Samaa vaadin itsekkin.

      Ei siis miehet pidä ihmetellä miksi naiset ovat niin "ylpeitä ja nyrpeitä ja kranttuja "mm. nettitreffeillä. Ihan te miehet olette omalla toiminnallanne, sillä miten olette naiset kohdanneet saaneet tämän aikaan.

      • öööööö

        "Entäs jos näitä miehiä kohdeltaisiin edes 1 viikko kuten he kohtelevat naisia siis pelkkinä lluina,niin heitä pelkkinä krnä? Arvioitaisiin vain ulkonäön ja suorituskyvyn osalta ja kopeloitaisiin ja ehdoteltaisiin. Nyt varmaan joku äijä vastaa,että sehän olisi miehelle taivas."

        Kyllä se olisi taivas, usko pois, tykkäisin kovasti eiku kovana.


      • fSofi
        öööööö kirjoitti:

        "Entäs jos näitä miehiä kohdeltaisiin edes 1 viikko kuten he kohtelevat naisia siis pelkkinä lluina,niin heitä pelkkinä krnä? Arvioitaisiin vain ulkonäön ja suorituskyvyn osalta ja kopeloitaisiin ja ehdoteltaisiin. Nyt varmaan joku äijä vastaa,että sehän olisi miehelle taivas."

        Kyllä se olisi taivas, usko pois, tykkäisin kovasti eiku kovana.

        Juuri....Eli ulkonäköäsi kommentoitaisiin ja arvosteltaisiin netissä, työpaikalla, baareissa , lehdissä....kulkusiisi ja perseeseesi käytäisiin käsiksi kun olet baarissa ja käyt tiskiltä ostamassa olutta -kuka vaan ja pelkäisit liikkua pimeällä ulkona ja kioskit tursuaisivat pornolehtiä jossa kannessa alastomia miehiä. Ja sinulla olisi arvoa vain krpänä , ei minään muuna. ...Vaikka halusit selvästi tuolla kommentillasi provota, niin pohjimmiltaan et kuitenkaan OIKEASTI tajua tai ymmärrä minkälaisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi naiset elämässään joutuvat. Ja nämä pllunkerjääjät ovat yksi ilmentymä tässäsä ilmiössä.Se on niin sisässä kulttuurissa, että valitettavasti esim. tuota vonkaamista ei pidetä minkäänlaisen ongelmana.No kyllä se on, koska se kertoo asenteista ja ajattelusta Älä ajattele, Älä sano Älä tee ja myös toisinpäin....


      • jrjtrjtrjwtrjwtjjwtjw
        fSofi kirjoitti:

        Juuri....Eli ulkonäköäsi kommentoitaisiin ja arvosteltaisiin netissä, työpaikalla, baareissa , lehdissä....kulkusiisi ja perseeseesi käytäisiin käsiksi kun olet baarissa ja käyt tiskiltä ostamassa olutta -kuka vaan ja pelkäisit liikkua pimeällä ulkona ja kioskit tursuaisivat pornolehtiä jossa kannessa alastomia miehiä. Ja sinulla olisi arvoa vain krpänä , ei minään muuna. ...Vaikka halusit selvästi tuolla kommentillasi provota, niin pohjimmiltaan et kuitenkaan OIKEASTI tajua tai ymmärrä minkälaisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi naiset elämässään joutuvat. Ja nämä pllunkerjääjät ovat yksi ilmentymä tässäsä ilmiössä.Se on niin sisässä kulttuurissa, että valitettavasti esim. tuota vonkaamista ei pidetä minkäänlaisen ongelmana.No kyllä se on, koska se kertoo asenteista ja ajattelusta Älä ajattele, Älä sano Älä tee ja myös toisinpäin....

        No voi kyynel nyt sentään, on se naisena oleminen niin kovin rankkaa kun oikein kioskeissa pornolehtiäkin myydään. Mikä tosin on omalla tavallaan ihme nykypäivänä. Aika liioiteltu kuvaus naisten "kärsimyksistä", tuskinpa sinun persettäsi kauheastikaan kouritaan.


    • larnaca

      Miehiä pitää osata kuunnella. Jos exät ovat laitanaan huonoja > ei jatkoon. Yrittävät esittää kaltoinkohdeltuja reppanoita, joita naiset eivät ymmärrä ja juuri sinä olet nyt se oikea, jonka kanssa aito rakkaus kukoistaa. Puhuvat sanoja, joita nainen haluaa kuulla. Ovat todellisuudessa pettäjiä, alkoholisteja, lokkeja, psykopaatteja. Kerran törmäsin yhteen, joka sisälsi kaikki nuo asiat. Oli lisäksi joltain naiselta huijannut tuhansia euroja, ihan suomalainen yksilö kyseessä.

      Miehiä on deiteillä netissä kahta lajia: ne, joille ei kelpaa kukaan, ovat vuosia hakemassa seuraa. Tarvitsevat juttukaveria, traumatausta. Usein korkeasti koulutettuja, vain lyhyt suhde takana vuosia sitten.

      Toinen ryhmä ; miehet, joille kelpaa kuka tahansa nainen. Traumatausta, lukuisia lyhyitä suhteita, joissa nainen ymmärtää juosta karkuun. Mies jäisi mielellään loisimaan ja toteuttamaan multisuhteilua, mutta traumatisoituu lisää, kun nainen on niin kylmä ja ei edes halua rahoittaa miehen harrasteita.

      Elämän parasta aikaa sinkkuus.

      • asiaaa

        Olet täysin oikeassa. Kaikessa.


    • Frilla

      Kokemukseni nettideiteillä miehistä (ilmainen sivusto): juntti-jurpoja, seksiseuran hakijoita, epätoivoisia, outoja pervo-hyypiöitä,pelottavia, pershäiriköitä....en jaksanut enää jäädä odottamaan, että jospa siellä joku normaali mies pyörisi.Ja tämä on ihan kyllä tuurista kiinni.Mukava, normaali, fiksu mies ei saiteilla kauan vapaana pysy, jos nyt edes sinne eksyy. Tunnen monta vastaavanlaista yksin olevaa naista, ottajia löytyisi, mutta ovat mieluummin yksin kun jonkun em. kanssa.Niin olen minäkin.S ama tilanne tuntuu olevan myös baareissa, ei kiitos sitäkään.Jos en harrastuksissa tai töissä tai jossain muualla törmää oikeasti mukavaan ja fiksuun mieheen, niin mieluummin sitten yksin.

      Mukava olisi kuulla naisten kokemuksia vaikkapa maksullisia sivustoista tai vaikka jopa Tinderistä-millaisia kokemuksia?En jaksaisi minäkään enää mm. näitä seksiseuran vonkujia.

      • blueberry1

        Maksullisilla sivuilla oli enemmän koulutettua miestä, mutta sitten taas ovat niin arvonsa tuntevaa porukkaa, etten kiinnostu. Toisaalta ihmettelen, mikä niissä on vialla, kun eivät löydä real life seuraansa. Tuo on ihan totta, että kunnolliset miehet eivät ole deittihaussa kuin lyhyen aikaa esim. pitkän liiton jälkeen. Tinderissä oli kivoja miehiä, mutta osa käänsi puheet pian seksiin ja osa halusi vain kirjoittaa. (varattuja ?)

        Olen päättänyt nauttia elämästä itsekseni, en myöskään alennu irtoseksiin. Ja myönnän olevani nykyisin nirso.


    • Frilla

      Eli kaikki hyvät miehet on varattuja?Juu,sinkkuna taidan minäkin pysyä,jos tarjonta on tätä.

      • blueberry1

        Niin, miksi kukaan mies luuraisi deittisivuilla vuodesta toiseen tai suhteet kariutuvat lyhyessä ajassa. Onneksi naiset eivät enää ole miehistä riippuvaisia taloudellisesti ja muutenkaan ja voivat elää täyttä elämää sinkkuina Jos vaakakupissa on suhde miehen kanssa, joka ei kykene tasa-arvoiseen sitoutuneeseen suhteeseen, on mustasukkainen ja ei ota vastuuta elämästään. Tai itsellinen elämä omassa kodissa henkisestikin vapaana naisena.


      • Tosiasioita

        Useita pitkiä ja lyhyitä suhteita elämässä kertoo siitä että henkilöllä on persoonallisuushäiriö. Nopea toipuminen edellisestä suhteesta ja heti ilmestyminen takaisin deittimaailmaan osoittaa että henkilö ei kykene kuin pinnallisiin ihmissuhteisiin ja suhteiden tarkoitus on lähinnä ruokkia egoa. He ovat enemmän rakastuneita tunteeseen rakkaudesta kuin ihmisiin joita käyttävät emotionaalisen tyhjiönsä pikaruokana. Seuraavaan siirrytään nopeasti koska alkujaankaan mitään aitoa tunnetta ja välittämistä ei ole. Ainoastaan metsästyksen ja uutuuden viehätys.


      • ppp00
        Tosiasioita kirjoitti:

        Useita pitkiä ja lyhyitä suhteita elämässä kertoo siitä että henkilöllä on persoonallisuushäiriö. Nopea toipuminen edellisestä suhteesta ja heti ilmestyminen takaisin deittimaailmaan osoittaa että henkilö ei kykene kuin pinnallisiin ihmissuhteisiin ja suhteiden tarkoitus on lähinnä ruokkia egoa. He ovat enemmän rakastuneita tunteeseen rakkaudesta kuin ihmisiin joita käyttävät emotionaalisen tyhjiönsä pikaruokana. Seuraavaan siirrytään nopeasti koska alkujaankaan mitään aitoa tunnetta ja välittämistä ei ole. Ainoastaan metsästyksen ja uutuuden viehätys.

        Jos olet nainen, tarkoitat tällä miestä ja päinvastoin. Kumminpäin tahansa, syyllinen on aina mies.


      • Hkjip
        ppp00 kirjoitti:

        Jos olet nainen, tarkoitat tällä miestä ja päinvastoin. Kumminpäin tahansa, syyllinen on aina mies.

        Tuo on sinun oletus....ei tuossa puhuttu sukupuolesta.


      • Tosiasioita

        Oletpa heteronormatiivinen. Tarkoitan kyllä ihan kaikkia sukupuolia ja parisuhdemuotoja. Persoonallisuushäiriö ei katso sukupuolta tai seksuaalista suuntausta


    • näinseon

      Joo naisnäkökulmaa Olen myös ollut yli 20v liitos ja nyt kun yritin etsiä kumppania seksin vonkaajia ,varattuja miehiä, mielenterveysongelmaisia tai juoppoja niitä löytyy mut ei sellaista tavallista itsestään huolta pitävää suomimiestä jolla olisi vielä tanssitaito.Sitten kun löytyy mukavan oloinen se asustaa 100km päässä turha vaiva en aijo muuttaa eikä lenkki tai tanssikaveria niin kaukaa koska välimatkan takia ei suhteesta tuu mitään.

      • Onsenäin

        On se sinulla sitten vaikeaa! Oikein tanssitaitoinenkin pitäisi löytää!

        Sinun takiasi en aio tanssaamista opetella. Etsi vain sieltä lavoilta tai juottoloista vastakin.


      • 1029sjdkhf

        Eiköhän tämä selvitä, miksi tämä nainen on yksin ja myös yksin tulee pysymään. Ei huoli tanssitaidotonta miestä!!! Ei ole valmis treffaamaan miestä, joka asuu 100km päässä!!! Ei ole valmis muuttamaan tai ei oleta että mies muuttaisi!!!

        Minä olen kunnollinen suomalainen mies (41v). Tanssikursseilla olen joskus käynyt, ja tarvittaessa tanssin, vaikken mikään parkettien partaveitsi olekaan. Mielenterveysongelmia tai muitakaan terveysongelmia ei ole. Olen urheilullinen, akateemisen uran luonut, joskin sittemmin perustanut yrityksen, joka menestyy hyvin. Alkoholia menee keskimäärin 2-3 annosta viikossa, eli satunnainen saunakalja tai viinilasi kun seura on sopivaa. Minä en kuitenkaan halua naista, joka ei ole valmis tulemaan luokseni 100km päähän. Minä en halua naista, jolle kriteeri on tuo tanssitaito tai muu vastaava loppupeleissä varsin pieni seikka. Jos sinulla synkkaa miehen kanssa ja olet valmis itsekin miellyttämään miestä ja joskus jopa matkustamaan jopa yli 100km miestä tapaamaan, niin kyllä se mies tarvittaessa menee tanssikursseille ihan mielellään pelkästään sinua miellyttääkseen, ja kaikkein mieluiten opettelee sitä tanssimista juuri sinun kanssasi (nainen se minutkin aikanaan tanssikurssille sai). Jos et tuollaiseen ole valmis, niin kissojen hankkiminen seuraksi on tietysti aina vaihtoehto.

        Onneksi itse en kuitenkaan ole riippuvainen lähiseudun tarjonnasta. Matkustelen paljon ja puhun mm. viittä eri kieltä, joskin ruotsi on heikentynyt käytön puutteesta. Tapasinkin kesällä ulkomailla miellyttävän naisen, joka pitää huolta itsestään (hoikka, sporttinen ja kaunis), on ystävällinen ja huomioiva minuakin kohtaan, minä huomioin häntä ja teen sen mielelläni. Ja tiedätkö mitä! En ole pelkästään valmis ajamaan 100km häntä katsomaan, vaan ajan 300km lentoasemalle ja sieltä vielä parin tunnin lento häntä tapaamaan. Onneksi hän asuu kaupungissa, jonne on Suomesta suoria lentoja, mutta tiedän ihmisiä, jotka matkustavat rakkaansa luokse vieläkin kauemmaksi, ja kyllä minäkin sen tarvittaessa tekisin. Juu, ja myös hän on valmis matkustamaan minun luokseni. Muutostakin olemme keskustelleet.

        Moni nainen täälläkin ihmettelee, missä ne kunnolliset miehet ovat? Monilla kunnollisilla ja menestyneillä miehillä on ulkomaalainen vaimo tai tyttöystävä. Se ei suinkaan tarkoita, että mies olisi luuseri, joka ei suomalaista naista saisi. Nykymaailmassa ulkomaisia kohtaa helposti. On internet, älylaitteet ja niiden tuomat kommunikaatiovälineet, matkustelu on helppoa ja halpaa menneisiin vuosikymmeniin nähden, ihmisten kielitaito on parempi jne. Juuri niillä kyvykkäimmillä miehillä on itse asiassa ne parhaat valmiudet etsiä kumppania kauempaakin. Myös naisten on tiedostettava, että kilpailua kunnon miehistä ei enää käydä pelkästään kotipaikkakunnalla. Jos ei itse ole valmis tekemään uhrauksia ja näkemään vaivaa, ei pidä kuvitella että saisi kunnon kumppania. Se toki koskee niin naisia kuin miehiäkin.


    • klflökfh

      Naiset ovat pilanneet tämän sivun ja keskustelun. Voi kumpa painuisivat takaisin sinne vauva.fi sivustolle josta tulivatkin. Ei ne kuulu tänne palstalle missä me kunnon miehet olemme valittaneet, että emme saa normaaleina hyvinä miehinä edes tavallista huonompaa naista, koska on naisten markkinat, mutta nyt ne ovat kääntäneet asian aivan päälailleen ja valittavat meidän kunnon miehien yli, että kunnon miehiä ei enään ole ja se on todella loukkaavaa käytöstä.
      Edelleenkin valta osa naisista provosoituu muutaman idiottin seksin vonkaaaja miehen takia syyttäen sen jälkeen kaikkia miehiä sioiksi. Naiset käyttäytyvät mitä lisääntymässä määrin hyvin epäloogisesti maailman mennessä koko ajan vain sekopäisemmäksi ja kaikkia sekopäisiä muotivillityksiä seuratessa.
      Naiset eivät todellakaan tunne itseään tai tiedä mitä etsivät vaan etsivät epärationaalisesti sellaista mitä ei ole olemassa.
      Jos nainen on yksin on se naisen oma vika joka kantaa naisen omista valinnoista ja jos taas mies on yksin niin se johtuu naisen valinnoista. Näin se vain on ja tulee aina olemaan.

      • Trues

        Onpa nyt mennyt tunteisiin nämä täällä esitetyt kirjoitukset,tavismies! Mistä se kertoo?Se kertoo siitä,että totuus sattuu.


      • Hhjkk

        Seksi kuuluu parisuhteeseen mutta siitä ei kuulu puhua ennen kuin asiat etenee vakavammiksi. Jos vakavissaan on liikkeellä niin seksi ei ole se asia mistä heti jutellaan. Käytännössä miehistä 10/10 ottaa tämän puheeksi jo muutaman lauseen jälkeen. Ällöttävää. Heti näyttävät että eivät kunnioita rajoja ja tilannetaju on olematon eikä kiinnosta nainen persoonana ja ihmisenä.


      • Kllo

        Hehhhhhaassaashhhhaaaaaa!Voi että kun "tavismies"ei saa enää edes ala-arvoisilta naisilta pesää ja akat ei tajua pitää turpaansa kiinni. Ja eivät edes tajua pysyä poissa todella miehisistä asioista - kuten esim.suoli24 keskustelupalstalla keskustelusta.Kele,tana!


      • Ouyeah

        Normaali kunnon mies on tainnut saada pakit joka naiselta, jota on yrittänyt. Myös niiltä alempitasoisilta naisilta, , joiden pitäisi riemusta kiljua kun tommonen urosten uros haluaa heitä päästä pökkimään.


      • Heipat

        Tälläinenkö on se tavallinen, kunnon mies,kuten tämän postauksen kirjoittaja? Jos näin on niin enpä sitten halua tavallisen kunnon miehen seuraa, kiitos! Ja jos tavallinen, kunnon mies on tällainen, niin minkälaisia ovat sitten ne seksinvonkaajat yms. joita näillä nettideiteillä pyörii? Huhuh!?!


      • Abrakadabra

        Tämän tavallisen ja kunnollisen miehen kirjoituksesta ihan huokuu kunnioitus ja arvostus toisia ihmisiä, erityisesti naisia kohtaan.Olet oivaltanut syvällisesti sen mitä kunnollisuus tarkoittaa.Ihan pitää ihailla tuota sinun kaunista tapaa puhua naisista.Kyllä pitää ihan ihmetellä, että miksi olet vielä yksin , kyllä naiset on kranttuja!


      • Fleuer
        Heipat kirjoitti:

        Tälläinenkö on se tavallinen, kunnon mies,kuten tämän postauksen kirjoittaja? Jos näin on niin enpä sitten halua tavallisen kunnon miehen seuraa, kiitos! Ja jos tavallinen, kunnon mies on tällainen, niin minkälaisia ovat sitten ne seksinvonkaajat yms. joita näillä nettideiteillä pyörii? Huhuh!?!

        Samaa mieltä.Järkyttävää tekstiä tällä kunnon miehellä. No, täällä voi nimettömänä puhua mitä oikeasti ajattelee.Eli Nämä jotka sanoo olevansa kunnon miehiä ovat siis tälläisiä.Hyi hel...


      • Haahaaa

        "Normaali hyvä mies " on itse tavallista huonompi mies kun ei ole kenellekään naiselle kelvannut, ei edes näille "tavallista huonommille naisille".Katkeruus paistaa läpi puheista, syvä katkeruus.Luonnonvalinta toimii näin.


      • fdkjkldfhjjkg

        Tiedättekö mitkä kaksi asiaa alkaa N kirjaimella ja on samassa ihmisessä???
        NAINEN ja NARSISTI! :*D


      • fdkjkldfhjjkg

        Tiedättekö mitkä kaksi asiaa alkaa N kirjaimella ja on samassa ihmisessä???
        NAINEN ja NARSISTI! :*D


    • tuhatkauno

      No joo. Jätän seksinvonkaajat omaan rauhaansa. Tapaan miehiä kavereina ja jos jonkun kanssa kiinnostutaan lisääkin, niin seksi tulee aikanaan mukaan.
      Alkaa vaan olla haateellista löytää mies iältään 45-50v, joka olisi kunnossa fyysisesti ja henkisestikin terve, Eroja on tuohon ikään mennessä monella taustalla, mutta ei niistä kaikki kanna traumaa mukanaan. Tai ole alkoholin ja tupakan kaveri.
      Varmasti kunnollisia miehiä on vapainakin, mutta eri juttu, missä sitten.

      • Sannikka

        Voi hyvää päivää noiden miesten kirjoituksia. Minulla on onneksi koira eläimenä en tarvitse toista eläintä.


    • DI68

      Olipas ikävää luettavaa, niin miesten, kuin naistenkin osalta. Enpä osannut arvata, että maailma on mennyt jo tähän. Itse olen vasta liittynyt deittisivulle ja etsin itselleni sitä oikeaa naista pitkän parisuhteen päätyttyä pari vuotta sitten. Miellän itseni ihan yläpäällä ajattelevaksi mieheksi ja kunnioitan naisia. Ikinä en ole kenellekkään mitään ikävää sanonut, en edes exälle. Ero tuli ihan yhteisestä päätöksestä. Älkää hyvät ihmiset olko noin katkeria. Positiivisuus kantaa paljon pidempään.

      • Enkerronimeä

        Positiivisuus valitettavasti auttaa tässä yhtä paljon kuin peukaloiden kattoon sojotus lottoarvontaa katsoessa... Jos jotain haluaa saada aikaan, on paras vaihtoehto katsella suosiolla ulkomaiden suuntaan.


      • Kylläsesiitä
        Enkerronimeä kirjoitti:

        Positiivisuus valitettavasti auttaa tässä yhtä paljon kuin peukaloiden kattoon sojotus lottoarvontaa katsoessa... Jos jotain haluaa saada aikaan, on paras vaihtoehto katsella suosiolla ulkomaiden suuntaan.

        Hyvä Enkerronimeä. Tuo on hyvä ajatus. MInä olen ollu ja olen tällä hetkellä kahdella suomalaisella nettideitti saitilla jo kolme kuukautta Olen kirjoitellut monille naisprofileille.Ei mitään vastausta,ei myönteistä ei kielteistä,täysi hiljaisuus.Noin 1,5 kuukautta sitten kirjauduin Venäläiselle nettideitti saitille, Jo alkoi " Olgat ja Irinat" kirjoittaa,Totta kai siellä on myös feikkejä jotka ovat vain vailla rahaa,Kun tulee raha pyyntö silloin pitää hälyytys kellon soida ja kovaa.Minä tapaan erään venäläisen naisen viikon päästä.


    • ParadoxCity

      kavaljeeri-62 , oli asian ytimessä alkumetreillä. Hän totesi:

      "Hassua on myös, että mitä aktiivisempia miehet ovat, sitä passiivisemmiksi naiset muuttuvat. Tavallaan siis deittisivujen miesenemmistö itse ruokkii naisten tunnetta siitä, että miehiä riittää ja aina on varaa jäädä odottamaan parempaa.

      Melkoinen paradoksi siis :-)"


      Juurikin näin se taitaa toimia.

      Ja muutamille naisille tiedoksi; Meillä miehillä nyt vain on keskimäärin paljon voimakkaampi seksivietti . Sellaista se testosteroni teettää.

      Naisilla on aivoissa kovajuotos, että satunnainen seksi voi johtaa raskauteen, ja silloin lapsen isä on oltava sitoutunut naiseen ja kuvioissa vähän pidemällä aikavälillä. Tätä evoluution kovajuotettua piiriä ei nykytieto ehkäisystä tai iän tuomasta hedelmättömyydestä näytä poistavan. Seksin harrastaminen vain harrastus-mielessä on harvi-naista ;) .

      Harvoja kertoja kun nainen voi kokea 'kuinka kivaa' on olla "tavallisen näköinen mies" joka ei saa fyysistä seuraa, on kun hän tulee vaihdevuosiin. Seksihaluhyrrä lähtee pyörimään oikein huolella, mutta ulkonäkö on jo menetetty. Tulkaa tälloin haukkumaan meitä seksin peräässä juoksevia miesreppanoita ;) .

      Minulla seksi on ollut parasta suhteessa, kun tuntee toisen. Mutta en miehenä oletusarvoisesti kauhistele kikulin kulumista satun-naisessa yhdynnässä :) .

      Kautta historian ovat vastakaiset sukupuolet kyllä toisensa löytäneet, vaikkakin jumalalla on kyllä varmaan ollut "helvetin" hauskaa luodessaan naisen ja miehen, ellei sekin sitten ole vain hutiloitua suunnitteltua ;) ?
      Sillä 5-10% James Bondin näköisistä mutta turvallisen tuntuisilla miehillä, on aina ollut uskomaton sutina, mutta tuntuu että netissä, juurikin paradoksin takia, vain he kiinnostavat naisia.

      Kokeilin kerran "mittauttaa" markkina-arvoani tässä yhdessä ulkonäkökeskeissä sovelluksessa, hakemalla miesseuraa, kun nais-rintamalla oli niin hiljaista. Todella hyvän näköista miestä olisi ollut tarjolla. Anteeksi kundit, kun ei ollut "tositarkoituksella" ;) .

      Baarit ja sen sellaiset "hummpappaikat" toimivat jopa huonommin kuin ennevanhaan. Silloi sieltä haettiin seuraa. Siellä sentään alkoholi on/oli toimivaksi todettu liukaste joka vähentää ensikontaktoinin nirsoilua, molemmin puolin. Nyt tuntuu että ravinoloiden teerenpeleissä ei pahemmin höyhenet pelmahtele. Kaikki hakee seuraa netissä, ehh...

      Mikä avuksi ??
      Miehille löytyy avuksi "kevytprostituutio", eli KIITOS nettipornolle :) !
      Naisille löytyy seuraksi kissa tai koira :) .

      Suurissa kaupungeissa sinkkujen osuus senkun kasvaa.

      Netideittailun kautta olen tavannut vain mukavia, ja toistaiseksi täysjärkisiä henkilöitä. Ystävystynyt ja jopa seurusteellut. Oma markkina-arvo on ihan ok, mutta sinkkuna olessa testosteronin ohjatessa ajatustoimintaa kikkeliin, niin toivoisin joskus niiiiiiiin paljon mielumin olevani nainen jotta seuran löytäminen olisi järkevän vaivan takana ( / vaivatonta).

      Sarjadeittailevalla kaverilla on kokemusta myös "värikkäämmistä" persoonista. Siellä netissä on nykyään vähän kaikki. Kynnys nettideittailulle ei ole kovin korkea enää, mutta se ei muuta sitä että me miehet testosteronihätäpäissämme kelpuutamme vähän kaikki, vaikkemme oikeasti kelpuuttaisikaan.

      Kysyntä ja tarjonta on pahasti vinoutunut kalleelleen ja aiheutaa paratiis...doksin.

      • totuuskomissioz

        Kyllä niitä naisiakin on jotka harrastavat seksiä seksin vuoksi. Tosin monella on tavoitteena löytää jotain pysyvämpää mutta kriteerit ja kulliralli sekä se kissa tai koira muodostavat yhtälön jonka paradoksaalisesti pysäyttää vain menopaussi.


    • Gabix

      Aika karuja kokemuksia. Minä olen käynyt treffeillä ehkä viidentoista miehen kanssa lähinnä Tinderin kautta. Kaikki ovat olleet mukavia ja ystävällisiä. Joidenkin kanssa olen kirjoitellut jonkin aikaa ennen tapaamista, joskus ollaan nähty saman tien.

      Ja minusta on vaan hyvä, että toinen ilmoittaa heti viestittelyn alkuun, jos pelkkä seksi kiinnostaa. Voi sitten sanoa kiitos ei, jos ei kiinnosta, eikä siitä kai tarvitse mieltään pahoittaa. Positiivisuus auttaa aina :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe