Katsoin S24 treffeissä erästä profiilia ja seuraavan kerran kun kirjauduin, oli se lisätty automaattisesti suosikikseni, vaikka en ole koskaan ainakaan tarkotuksella ketään laittanut suosikiksi! Onko muille käynyt uudessa systeemissä vastaavaa?
Tuo suosikiksi lisätty saattaa saada väärän kuvan tälläsistä "vahinko"suosimisista, vai pystyykö sitä (maksuton jäsen) näkemään jostain onko joku ja kuka on lisännyt suosikiksi?
Tuo suosikiksi lisätty saattaa saada väärän kuvan tälläsistä "vahinko"suosimisista, vai pystyykö sitä (maksuton jäsen) näkemään jostain onko joku ja kuka on lisännyt suosikiksi?
Vastaukset 1
Vanhimmat
On käynyt itselleni ja monesti.Luulen että olet sellannut,avannut sen pienen ikkunan,jolloin sivuun jää sellainen palkki(viestien lähetys,suosikki,ignore) ja vahingossa napsauttanut suosikiksi.