Viha ja rakkaus

JackStefanow

Heippa

Olen seurustellut noin puolen vuoden ajan, elokuusta lähtien, tyttöystäväni kanssa josta ajasta valitettavasti jopa 4 kk olen ollut vaihdossa ulkomailla. Olen ollut siinä välissä kuitenkin tyttöystävää tapaamassa Suomessa kuukauden ajan ja viikon olimme kaupunkilomalla ulkomailla. Hänen kanssaan ollessa kaikki menee täydellisesti ja molemmat olemme yhtä halukkaita jatkamaan suhdetta samaan tapaan kuin ennenkin ja suhteemme on kaikin puolin tyydyttävä ja molemmat ovat onnellisia.

Olen kuitenkin vielä lähdössä kuukaudeksi pois hänen luotaan ja koska tyttöystäväni tämän tajuaa itsekin on hän yhä ailahtelevaisempi mielialoiltaan mitä lähemmäksi lähtö takaisin ulkomaille tulee.

Aikaisemmin kun olen ollut ulkomailla suorittamassa vaihtoani, tyttöystävä on ollut samalla tavalla ailahteleva, välillä jopa epäilee onko "missään mitään järkeä" ja jaksaako hän odottaa minua. Toisaalta on myös vaihdon aikanani ollut useasti päiviä jolloin hän kertoo minulle Skypessä odottavan minua vaikka vuoden koska ei halua mitään enempää kuin minut. Tämän lisäksi tyttöystävä halusi minun alkavan muuttaa hänen luokseen jo minun kuukauden mittaisella lomalla Suomessa.

Tilanne on välillä mielestäni todella hämmentävä koska välillä hän on tosi vihainen ja äärimmäisen pettynyt minuun mutta usein myös uskottelee minulle että olen hänelle se ainut ja oikea jota hän odottaisi vaikka mitä tulisi.

Kysyisinkin lähinnä naispuolisilta että onko tyttöystävän käytös täysin normaalia? Tiesin että tyttö ei olisi todellakaan täysin normaali vaihdon ajan mutten kuitenkaan osannut kuvitella mitään näin voimakkaita tunnepurkauksia häneltä.

2

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi teitä...

      Kai kaikki on "normaalia" kun ihminen on surullinen ja vihainen. Mutta siis kuukausi enää jäljellä, niinkö? Eihän se ole MITÄÄN!!! Kuukauden päästä olette siis yhdessä jo?!?

      Miettikääpäs, jos jompikumpi teistä olisi lähdössä vaikka lusimaan muutaman vuoden vankilatuomiota niin siinä sitä vasta olisikin............

    • dee6

      Kyllä se on ihan normaalia, kun tykkää toisesta niin paljon. Yritä olla tavoitettavissa mahdollisimman paljon, jotta hän ei kerkeä ajatella liikaa turhia asioita. Tekstaile, skypetä, jätä videoviestejä Skypeen, soittele, lähetä emaileja, postikortitteja, kirjeitä... pikku lahjat on tosi ihania. Sitten varmasti mielialanvaihtelutkin lievenee.

      Tsemppiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe