Tyypillinen ateisti

illu illu

Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat että ateistit ovat useimmiten yliopistokoulutettuja vihreitä joilla on vakavia ylemmyyskomplekseja ja taipumus ryhtyä turhiin väittelyihin paisuttaakseen heidän jo kolossaalista egoaan, varsinkin tavallista väkeä vastaan. Ateismi on yleensä tekemisissä poliittisen vasemmiston kanssa, oikeistoilaiset ateistit ovat harvinaisia poikkeuksia, esimerkiksi Stephan Molyneux, jotka usein viittaavat itseensä ”anarko-kapitalisteinä."

Ateistit kärsivät harvinaisesta, aggressiivisesta täydellisestä itsetietoisuudesta, mikä johtaa siihen että he vääjäämättä yliarvioivat oman älykkyytensä, toisin kuin heidän rauhallisemmat kanssaihmisensä. Se on ateisteille pakollista, koska jos he eivät olisi neroja, heidän täytyisi myöntää että he eivät ole aina oikeassa ja että he eivät tiedä kaikkea, mikä tarkoittaisi sitä että heidän ajatuksensa pohjautuu uskoon, mikä on jotain mitä yksikään ateisti ei voi tunnustaa.

Ateistit ovat omistautuneita kertomaan kaikille miten heille tungetaan uskontoa kurkusta alas, He ovat, tietenkin, tietämättömiä siitä että se että jos he kutsuvat itseään ateisteiksi, mitään uskontoa ei ole onnistuttu pakottamaan heille, joten he eivät huomaa että seuratessaan ateismin oppeja militanttimaisesti, he tunkevat omia uskojaan muiden kurkuista alas paljon enemmän kuin he väittävät muiden tekevän.

Itse asiassa, ateistit ovat niin fanaattisia että he suorastaan huutavat ”järkevien' väittelyjen perään. Kun seuraat ateistin väittelyä, tulee selväksi että heidän asiansa koostuu pelkästään toisen halventamisesta, heikosta moralisoinnista ja ”älykkäistä” huomautuksista heidän vastustajansa älykkyyteen viitaten - toisin sanoin ateistit uskovat että heikko sarkasmi toimii pätevänä argumenttina. He aloittavat sanomalla että he vain tahtovat tietää uskovaisten ajatuksista jotta he voivat ”parantaa asemaansa”, viisi minuuttia myöhemmin he jo väittävät että kyseinen väittely on kuin huutaisi muurille. Tuon lauseen ironiaa ateisti ei ymmärrä.

He uskovat että joku filosofi (esim. Friedrich Nietzsche, Richard Dawkings tai Karl Popper) on todistanut ateismin. Mutta he tietenkin eivät välitä vähääkään filosofeista jotka uskovat jumalaan. Ateistin väittely toimii seuraavasti:

Jumalaa ei ole olemassa ja se on ilmiselvää, joten
Jokainen joka uskoo jumalaan on tyhmä, joten
Kaikki väitökset jumalan olemassaolon puolesta ovat pätemättömiä, joten
Jumalaa ei ole, itke vielä homo

On tunnettu tosiasia että jokainen ateisti YouTube:ssa on tilannut vähintään sata ateistista youtube käyttäjää kuten TheAmazingAtheist ja täyttävät kaikki omat videonsa ja koko käyttäjänsä ja kaikki kommentit mainostamalla kyseisiä käyttäjiä.

8

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyypillinen kreationisti copy pastettaa vanhan, muka nokkelan, kirjoituksen toiselta foorumilta omanaan, eikä edes tajua siinä olevia virheitä.

      Sovinko nyt hyvin tyypilliseksi ateistiksi?

      • olet hintti

        todistit kirjoituksen paikkansapitäväksi


      • olet hintti kirjoitti:

        todistit kirjoituksen paikkansapitäväksi

        "olet hintti"

        Minä pidän pillusta.

        "todistit kirjoituksen paikkansapitäväksi"

        Kävikö tuon kysymykseni jälkeen mielessäsi, että se oli ehkä tarkoituskin?

        Todellisuudessa siinä oli useampia asiavirheitä, enkä muutenkaan tunnista kaikkia piirteitä itsestäni, joitakin kyllä, ja te itse annatte niihin aihetta.


    • Dägä dägä dägä.

      Tiedoksesi: olen oikeistolainen, tai ainakin ei-vasemmistolainen ateisti, ja niin on moni muukin. Ja toisin kuin sinä, minä tiedän mistä puhun.

      EGOssa toki löytyy ja kreationistien ylenkatsominen on niin perin helppoa. Tunnustan syyllistyväni siihen päivittäin, kas kun on niin mukavaa tietää enemmän ja olla oikeassa.

      Oliko sulla muuta?

    • Mielelläni myönnän että ateismini perustuu pelkkään mutuun ja arkijärkeen.

      Uskonnot sikiävät toiveajattelusta. Eihän kukaan edes lottoaisi jos järkevästi ajattelisi. On paljon todennäköisempää saada syöpä ja kuolla siihen kuin voittaa lotosta kunnon summa.

      • 4444444

        "kukaan edes lottoaisi jos järkevästi ajattelisi."

        Höpsis. Vaikka lotossa jää keskimäärin tappiolle, ei tappio ole kuitenkaan niin suuri että sillä olisi juurikaan merkitystä.


    • kaikenlainen avoimuus, ykslönvaoaus, itsemääräämis oikeus, liberaali maailmankatsomus; Miten nämä humaanit ja korkeaa moraalia symbolisoivat aatteet liittyvät uskontoon?

    • Pieni oikaisu.

      Kreationistit ovat omistautuneita kertomaan kaikille miten heille on tungettu evoluuutioteoriaa kurkusta alas. He ovat, tietenkin, tietämättömiä siitä että se että jos he kutsuvat itseään kreationisteiksi, mitään tieteellistä teoriaaa ei ole onnistuttu pakottamaan heille, joten he eivät huomaa että seuratessaan fundamentalismin oppeja militanttimaisesti, he tunkevat omia uskojaan muiden kurkuista alas paljon enemmän kuin he väittävät muiden tekevän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      332
      1607
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      68
      1309
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      38
      1140
    4. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1117
    5. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      154
      1044
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      341
      1032
    7. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      64
      932
    8. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      265
      920
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      239
      904
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      31
      834
    Aihe