Alaikäisten laihdutus

Huolestunut243

Minua on alkanut häiritä alaikäisten, alipainoisten ja no normaalipainoistenkin laihdutus. Tarkoitan nyt siis sellasia joilla sanotaan lääkärissä tai muualla että pitäisi lihoa tai syödä enemmän jne. Mutta nykyään näkee hirveän laihoja lenkeillä vetämässä viimesiään, kuulee joka paikassa jtn ''vittu et oon lihava'' ja et ''oon eläny nyt kaks päivää pelkäl kurkul ja vedel'' Miksi kaikki nuoret haluaa anorektikoiksi. Ja jotkut usein sanoo kanssa samalla et haluis isommat rinnat jne ja että senkin takia näyttäisi laihalta. Oon kuullu et jos laihduttaa joku tosi laiha nuori niin että rinnat ei kasva normaalia tahtia.
Mitä ite olette mieltä. Mitä olette mieltä nykynuorten laihdutuksesta ja oletteko itse huomanneet?

8

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllästynyt123

      Aika ihmellistähän tuo on, ja mun mielestäni noi luuviuluilijat ovat vanhanaikaisia. Nythän pitää kropan olla kiinteä ja lihaksikas, ei laiha!

      En ole oikeassa elämässä törmännyt noihin teineihin mistä kirjoitit. Täällä netissä niitä roikkuu joka saitilla keräämässä huomiota ja kehuja laihuudestaan.

      Tyhmyys on osasyy. Kuvitellaan, että laihtumalla lisää saadaan kiinteä vartalo, vaikka tosiasiassa vain löystyy kun lihas palaa pois.

      Jos haluaa sellaisen kropan kuin Janni Hussilla, pitää syödä kunnolla ja treenata kovaa. Kiinteää kroppaa kun ei saa kurkulla ja vedellä, vaan syömällä enemmän kuin kuluttaa. Siis enemmän! Ei vähemmän. Lihas ei kasva ellei ravintoa ole tarpeeksi.

    • 9+5

      Onhan se outoa, meidänkin koulussa kuulee monilta "Voi kun oon läski!!" ja rasvaa ei kropassa näy ollenkaan.
      Itsekin olen normaalipainon rajoissa, mutta rasvaa on kertynyt etenkin vatsan ympärille hieman liikaa ja olen niitä yrittänyt saada pois tekemällä vatsoja ja lenkkeilemällä, muttei tulisi mielenkään alkaa millekkään vesi ja kurkkudieetille!
      Ihan normit ruokailut, vähän enemmän vaan kasviksia ja hedelmiä joukkoon ja turhat herkut pois.

    • NäinpäNäin

      Eiköhän tämä ole jokaisen oma asia. Minkäs teet. Turha miettiä tuollaisia, tulee vain sinulle paha mieli.

    • ärsyyntynyt

      itse oon kai yksi noista nykynuorista laihduttajista noin niin kuin teknisesti ottaen, mutta mulla on kyllä järki mukana hommassa ja tiedän asioista enemmän kuin keskiverto aikuislaihduttaja koska olen lukenut ravinnosta, liikkumisesta yms. paljon. ja oon muutenkin ihan normaaleissa mitoissa 160cm ja 66 kg (kilot on lihasta)
      Mutta joo mua kiusaa toi ilmiö ihan mielettömästi, juuri siksi koska itse teen tätä (siis "laihdutan" suomeksi sanottuna kiinteytän ja elän terveellisesti) ja mun äiti lahduttaa (se on ylipainoinen ja tietää asioista kanssa tosi paljon) Ja tiedän, että meidän perheessä tää tehdään teveellisesti. Kysymys on nimenomaan kauniista ja terveestä kropasta meillä ja suurin osa teineistä tekee asiat ihan päin persettä, ne on niin laiskoja ja tyhmiä, että ne ei jaksa ottaa asioista selvää. Ne ei tajua kuinka syömätttömyydestä ja itsensä loppuun ajamisesta tulee ongelmia loppuelämäksi. Vituttaa ihmiset jotka on tietämättömiä idiootteja. En ole täydellinen itse, mutta tiedän tasan tarkkaan mitä teen. Olen itsevarma ja terveen näköinen ja suutun anorektikoille, kun ne kehtaavat vapaa ehtoisesti näännyttää itsensä nälkään vaikka maailmassa on ihmisiä jotka kuolevat nälkään koska heillä ei ole varaa ruokaan.

    • .....

      Eine ole teidän ongelmia . Taidatte itse olla pullukoita ja kateellisia !

    • mdvls<

      Mulla taas ärsyttää tajuttomasti tämä puhe nykynuorista. Aivan samalla tavalla sitä 80-luvulla hoikat nuoret päivittelivät peilin edessä "läskejään". En tiedä mikä ihme ihmisille tapahtuu aikuisuuden kynnyksellä, kun unohdetaan täysin miltä tuntuu olla nuori. Nuorena suurimmalla osalla on vielä identiteetti täysin hakusessa ja itsetunnossa on paljon parantamisen varaa. Tämän lisäksi he joutuvat elämään varsin ulkonäkökeskeisessä maailmassa. Aivan naurettavaa moittia ja haukkua tätä nykynuorisoa laihuuteen pyrkimisessä, kun sitä tekee tasan joka toinen aikuinenkin, vaikka ei suoraan kehtaisi myöntääkkään.

      Niin kauan kun äidit tuskailevat peilin edessä jenkkakahvojaan, niin tekevät heidän lapsensakkin. Niin kauan kun yritetään tunkea ihmisten mieleen jotain ihannetta mihin tulee pyrkiä (oli se sitten Janni Hussi, Mila Kunis tai Jennifer Lopez) nuoret pyrkivät muokkaamaan kehojaan, ja ylivoimaisesti helpoin tapa muokata kehoa on laihduttaminen. Aivan niin kuin sillä saavutettaisiin jotain kun yritetään vängällä vääntää nykyihannetta lihaksikkaampaan tai muodokkaampaan suuntaan. Se ei anna nuorelle mitään muuta viestiä kuin tämän: sinä et ole hyvä tuollaisena, muutu. Helkkari aikuiset ihmiset, lopettakaa tuo haukkuminen ja olkaa esimerkillisesti tyytyväisiä ensin itseenne _juuri_ sellaisena kuin olette, sitten vasta pystytte sanomaan nuorille miten heidän tulisi kokea oma kehonsa.

    • Moimobile

      Ite oon kokenut tota. Ja älkää unohtako, että anorektikoista suurin osa on 15-25-vuotiaita.

      Lopettakaa toi haukkuminen, aikuiset ihmiset! 😕 Ihan kuin se tekisi teistä jotenkin parempia tai tietävämpiä.

    • veijo870987234

      Turha syyllistää ylipainoisia. Kun neuvonta siitä mikä on terveellistä ravintoa ovat mitä ovat niin ei asiassa mitään kummallista ole.

      lapset liikkuvat normaalisti riittävästi mutta sitten törmätään ravinnon kohdalla tosi kovaan seinään:

      uskotaan kaloriteoriaan
      pelätään täysin ilman syytä tyydyttyneitä rasvoja
      uskotaan että hedelmät ovat muutakin kuin roppakaupalla sokeria ja kuitua.
      luullaan että kevyttuotteista on jotain terveyshyötyä.
      kulutetaan rahaa jota voisi käyttää aitoon ruokaan kaiken maailman viilityksiin . mm superruokiin ja marjoihin.

      jne

      Lihavuuden suurin syyllinen on kehon korkeat insuliinitasot jotka aiheutuvat liian korkeista verensokerista jonka taas aiheuttaa liika hiilihydraatin(sokerin syönti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe