Miten saada aikuisempi tyyli (kuva)

TennariTpaita

Niin... Kun ikä alkaa olla lähemmäks 24v ja tyyli on tämmöinen...
Mikä tuossa nyt on pahiten pielessä, kun aina saa kuulla kommentteja, että näytän ihan ala-ikäiseltä. Tuskin tuo lookki kauheesti muuttuis, vaikka jalassa ois korkokengät ja t-paidan tilalla toppi?

http://i33.photobucket.com/albums/d99/danielaw/jotain/ok4lbv9s_zpsde27f8c4.jpg

s24 tyyligurut osaa varmasti antaa vinkkejä.

Ja jos joku ei tajua, niin nuo on arkivaatteet, en ole mihinkään juhliin menossa. Enkä halua mitään uutta "piristävää" punk-tyyliä, vaan ihan jotain pientä millä sais normi vaatteet näyttämään hyvältä ja aikuisemmalta.

31

3200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toBornotB

      Mistä ostat vaatteesi? Jos käyt H&M - Seppälä linjaa paljon, mistä massa ostaa vaatteensa eipä juuri erotu joukosta. Katso kauppakeskuksissa, mistä 10v sinua vanhemmat ostavat vaatteensa, ovat useinkin nuorekkaan tyylikkäitä. Myös asenteesi ratkaisee, jos käyttäydyt kuin pahainen teini "aikuisemmissa" vaatteissa myös näytät sellaiselta.

    • Takki ja laukku on kivat... Muut ei..

      Missä vyötärö?

      Vaikkakin muodinmukaisesti, mutta miksi pillifarkut, jotka saa jalkaterän näytämään isoilta?

      Missä värit?

    • Minäse

      Korkokengät? Jakku? Peplum? Kannattaa katsella "tyyli-ikoneiden" asuvalintoja ja etsiä oma tyyli. Otsis nuorentaa, kannattaa ehkä vaihtaa hiustyyliä, sekä opettele myös meikkaamaan asiallisesti. Toivottavasti oli apua :)
      Selvitä myös oma vartalonmuoto, saattaa auttaa kun etsii istuvia ja sopivia vaatteita.

    • TennariTpaita

      Toi laukku on siis ruskea ja paidassakin on mustaa ja harmaata ja farkut on vaaleensiniset, vähän huono kuva värien kannalta...

      pillifarkut nyt on ainoa vaihtoehto, leveät farkut on kamalat, muutenkin lyhyet jalat näyttävät viä lyhemmiltä semmoisissa pussihousuissa.

      Onkohan tuo mun vartalonmalli I, kun ei siinä mitään vyötäröö tai muotoja ole...
      Minkä ikäinen tulee teille mieleen tosta kvasta?

      ja miks tässä on 300 tykkäystä -.-

    • muotifani

      pari helppoo vinkkii on suorat housut tai rypyttömät pillit (mieluiten mustat). näyttää aina tyylikkäälle ja sopii kaiken kanssa. kengät näyttää ihan tarrakengiltä, kokeile jotain naisellisempiä kuten esim ballerinat&korkokengät, myös kiilakorot.. vielä tosta takista, näyttää ihan just siltä et oot sen hakenu äidin kaapista.. ei näytä yhtään muotoja ja liian iso esim hihoista osta jotain sellasii jotka voi kiristää vyötärön kohalta ja jotka istuu napakasti. kokeile mielummin olkalaukkuu kuin tollasta kauheen isoo käsilaukkuu! toivottavasti autto! :) kuvan perusteella sanoisin sun olevan ehkä joku 13 kun sun naamaa ei näy..

    • TennariTpaita

      Joo tuoi takki on aika kauhee, ajattelin että saisin "pussitakilla" enemmän kokoa ja leveyttä ylävartalolle, mutta aika typerältä toi näyttää...
      Täytyy kyl ostaa jotain tuommoisia yllä mainittuja vaatteita.
      Porukka muuten aina vitsailee, että voisin mennä bussiin lastenlipulla, joka on kai 12v tarkoitettu :D

    • hgfhgfh

      Toi takki näyttää ainakin kokoa liian suurelta sulle. Voisit sen esim. vaihtaa bleiseriin tai sen malliseen takkiin. T-paidan ja farkutkin vois vaihtaa johonkin vähän istuvampaan. Jalkoihinkin voisi vaihtaa jotain muuta kuin tennarit. Korot toimivat aina, mutta jos ne ei tunnu omalta jutulta niin sitten vaikka ne ballerinat tai jotkut malatapohjaiset nilkkurit. Vaatteiden materiaaliin kannattaa myös aina satsata.

      Näytän itsekin ikäistäni nuoremmalta, joten tiedän tunteen. :)

    • ei hätiä mitiä

      Hyvältä näytät :) Ei mitään syytä vaihtaa lookkia moneen vuoteen.

      • ...

        Täysin samaa mieltä.


    • uniikkius

      Hyvältähän toi näyttää! Moni aikuinen pukeutuu ihan samoin! Ehkä hieman samis HenkkaMaukka/GinaTricot -tyyli, mutta ihan ok. Jos haluat erottautua, osta kirppareilta, myyjäisistä ja outleteista pienten tuottajien tuotteita. Itse ostan tuotteita kun on rahaa outletista designshopoutlet.com ja finnishdesignshop.fi verkkokaupoista sekä esim. design marketista Kaapelitehtaalta. Ja on tosi hyvännäköistä, koska ihan heti ei samanlaista kävele vastaan!

      • pari kert.vanhempi

        Pitäskö sun sitte alkaa näyttää mummulta tuon ikäisenä, ei kyl mun mielestä. Itse pukeudun pillifarkkuihin ajan hengeen, olematta silti teini. Pillifarkkujen kans pidän aina pepun peittävää tiukkaa pitkää toppia. Tennareita en käytä. Noin 4cm avokkaat välillä, mutta periaatteessa enemmän nilkkureita ja tossuja. Käytän myös pusakan mallisia takkeja, sekä pepun peittäviä ja vyötäröllä yleensä kiristys tms. (vyötärö korostuu)


    • Rilmu Kööp

      Oot ihan hirveen näkönen vaatteissas, housut roikkuu haaroista kuin Hessu Hopolla.
      Koetas vaivata vähän päätäs itte ja ala vaikka juopottelemaan

    • Kevätkuteet

      Farkut vois olla ylhäältä muotojen mukaan,leveten hieman alas.Ei liikaa,ns Bootcat-malli.
      Noi pillit on aika.....

      Sulla on kuvassa kaunis kaula,joten voit leikkauttaa lyhyemmän hiusmallin johon otat hieman tummemman värin ja raitoja.
      Leikkaus hiuksiin sellainen että korostaa myös kasvojen muotoa.
      Opettele aikuismainen meikki,ei liian kovia rajauksia silmiin,ei liikaa ripsaria.

      Asusteet ja korut tuovat tyyliä pukeutumiseen. Niissä voit käyttää värejä rohkeastikkin.

      Olet hoikka,joten opettele korostamaan niitä puolia kropassasi,joihin haluatkin katseen kiinnittyvän.
      Esim vaikkei olisi isoja rintoja,niin saat ne näyttämään isommilta käyttämällä paitoja,joissa on rypytyksiä ja röyhelöitä oikeilla kohdin.

      Vyötäröä voi korostaa vöillä ja vaatteiden leikkauksilla.

      Ballerinatkin ovat jalassa paremmat kuin lenkkarit. Lenkkarit saa aina jalat näyttämään isommilta kuin ovatkaan.
      Takissa slimmaus saa vyötärön korostumaan ja isontaa peppua kun pituus on oikea.
      Ja muista värit! Niillä saa paljon aikaiseksi!

      Tässä nyt jotakin vinkkejä!
      Kivaa kevättä sulle.

    • M39_vv

      Hyvältä näyttää, en voi muuta todeta.

      Pidä tuo linja =)

    • miltä kuulostaa ?

      Joo, ymmärretään että ovat arkivaatteet, mutta ehkä pidempää yläosaa, jalat näyttää lyhyiltä. Muuten ihan normi nuori naisimmeinen.

    • move over

      Hyvähän tuo on! kokeile vaikka jakkua ja mukavia kiilakorkokenkiä "aikuisempaan lookkiin"

    • 1+2=look

      Mielestäni tyylissäsi ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta jo parilla muutoksella saat aikaan erilaisen vaikutelman.

      Puhuit itsekin korkokengistä, mutta totta se on, kengillä on iso merkitys viestiin, jonka itsestäsi annat! Sinullakin on heti erilainen, naisellisempi olo kun vaihdat tennarit korkoihin, tai jos et osaa/ halua käyttää korkokenkiä niin vaikka sitten jonkinlaisiin saappaisiin/ maihareihin. Tennareissa ei muuten ole mitään vikaa, itsekin rakastan niitä : ) , mutta olennaista onkin että milloin niitä käytät ja mihin asukokonaisuuteen yhdistät. Jos haluat antaa itsestäsi uskottavamman kuvan, suosittelen panostamaan kenkiin, mielellään nahkaisiin (tekonahkakin käy, kunhan näyttää nahkalta, sillä se on aina kangasta siistimpää ja tukevampaa).

      Toinen mikä hieman pisti silmään on takkisi. Se on ihan kiva, mutta ole tarkkana että takki istuu sinulle, sillä päällä roikkuva takki näyttää heti epäsiistiltä. Itsevarma aikuinen ihminen osaa pukeutua hyvin ja itselleen sopiviin vaatteisiin, ja ennenkaikkea KANTAA NE ja samalla siis itsensä HYVIN! Ja tämä on kaiken a&o, siitä kaikki lähtee, se on kaiken perusta. On ihan sama mitä päälläsi on. Jos et osaa kantaa itseäsi, ei mikään näytä päälläsi hyvältä, vaan näyttää siltä kuin sinulla olisi kokoajan vaikea olla.

      Paitasi on kiva ja laukku aikuismainen ja farkutkin siistit, mutta ehkäpä tyylissäsi on se ongelma, että tuotteet on yhdistetty huonosti. Olet toisinsanottuna sotkenut useita eri tyylejä samaan lookkiin. Arkista ja siistimpää, jolloin kokonaisuudesta tulee sekava ja annat itsestäsi epävarman kuvan, koska olosikin on varmaan sellainen. Olenko oikeassa? Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

      Eli neuvoni on, että vaihdat tennareiden tilalle jotkin siistimmät kengät ja mieti vielä takin kanssa onko asuun sopiva (hieman sameasta kuvasta on vaikea sanoa täältä käsin). Lopuksi voit maustaa asuasi vielä vaikkapa jollain kivalla huivilla tai korulla. Hiuksesi näyttävät ihanan paksulta ja mallikin on kiva, mutta kannattaa tsekata vielä nekin ovatko asusi mukaiset. Kampaus tavallaan kruunaa asukokonaisuuden ja ihan samalla tavalla sekin voi pilata muuten loppuunasti mietityn asun, kuin mikä tahansa vääränlainen vaatekappale.

      Hyvässä asukokonaisuudessa eri osat tukevat toisiaan, ja yksikin väärä tuote voi pilata sen pistämällä silmään häiritsevästi.

      Pukeutuminenkin on taitolaji. Toisilla siihen on synnynnäistä silmää, mutta sitäkin voi harjoittaa eikä kukaan ole mestari heti. Kokeilu (usein vielä erehdyksen kautta) on avainsana tähän : )

    • hMHMHM;H

      Meikkaatko? Huivit? joo jotkut korkkarit tms. vois olla hyvät. trenssitakkia?

    • HyvältäNäyttää

      Hä? Mikä tossa tyylissä on kamalaa? Just hyvä. Kun vertaa vaikka meikäläisen pukeutumiseen...

      Oon 22vuotias nainen ja mun pukeutuminen on tällänen että suorat mustat housut (farkkuja en oo tottunu käyttään!), lenkkarit (musta nahkaset puma merkkiset) ja päällystakki North Ice merkkinen eli vois sanoa että sellanen ulkoilu/lenkkitakki... Ei tietoakaan mistään trensseistä tai jostain normi pitotakeista, tykkään aina käyttää tollasia "sporttisia" takkeja... En meikkaa ja tukan vaan harjaan, en laittele mitenkään kummemmin itteeni. En käytä mitään koruja sun muita härpäkkeitä. Joskus tunnen itteni kauheen epänaiselliseksi kun kuljen kaupoissa, kun monet tuntuu pukeutuvan trendikkäästi. Mä en tykkää seurata kylläkään muotia mutta tulee kauheen ruma olo kun vertaa omaa pukeutumista muiden nuorten naisten pukeutumiseen.

      Nilkkurit ois ostoslistalla, ollu jo kauaa vaan en oo saanu aikaseks hankkia.. Tuntuu et noi lenkkarit kuuluu enempi vaan itse lenkkeilyyn, vaikka noi kyl on tosi siistit kengät, ei sellaset perus valkoset lenkkarit.

      Ainakin siis omasta mielestäni tuon kuvan perusteella sun pukeutumisessa ei oo mitää vikana, toi näyttää tosi hyvältä. Mut mä en näistä asioista tiedä mitään, tällänen maalla asuva tytön tyllerö. Kun edes oma pukeutuminen ois hallinnassa.... ;)

    • tyylikäs keski-ikäin

      Takki on pahin ja värit outoa vaaleeta mössöä..
      Kontrasteja kehiin väreissä. Tommonen pusakkamallinen
      Takki päälle korkeintaan lenkillä.
      Housut sopii sulle hyvin, satsaa uusiin kenkiiin. Kokeile
      Kiilakorkoja niillä on hyvä kävellä.

    • miks 400 tykkäystä?

      "värit outoa vaaleeta mössöä.."

      hahaha johtuisikohan se siitä, kun kuva on tommone seepia tai mikälie instagrami. toi laukkuhan voi oikeesti olla vaikka kirkkaan punainen tai jotaaaaain. paha sanoa :D

    • kukkaketo5

      Vaaleat hiukset nuorentaa, tummia raitoja tai kokonaan tummaksi? Mallia voisi myös miettiä, lyhyt a-linjainen tai olkapituinen?
      Tummat värit vaatteissa vanhentavat ja tuovat tyylikkyyttä, ruskeaa, mustaa housuihin. Kannattaa käydä muualla kuin hm:ssa tai seppälässä. Esim promod, aleksi13, lindex ja kappahl ovat semmoisia, mistä itse löydän vaatteeni :)

    • ehdotusta

      Farkut voisivat olla paremmin istuvat, tummaa denimiä tai mustat. Vaaleatkin farkut käy kesällä, kunhan eivät ole sellaiset "ei minkään väriset". Esim. http://www.hm.com/fi/product/01285?article=01285-A

      Takin voisi vaihtaa trenssiin tai vaikkapa värikkääseen bleiseriin/jakkuun. Esim. tällaiseen http://www.hm.com/fi/product/98799?article=98799-K#article=98799-G

      T-paitasi on ihan kiva. Tosin omasta mielestäni suuret kuvat ovat hieman lapsekkaita tai sopivat ilman takkia käyettäväksi, takin kanssa tuovat vähän sekavan vaikutelman asuun.

      Kenkäsi ovat ihan ok arkikengät, joilla on mukava kävellä pidempääkin matkaa.

      Laukun vaihtaisin jämäkämpään ja selkeämpään. Esim. http://www.hm.com/fi/product/12149?article=12149-A#article=12149-B

      Nappasin tähän nyt esimerkiksi noita hm:n vaatteita ja asusteita niiden halvan hinnan ja saatavuuden vuoksi. :)

    • .......

      Mikset laita housupukua, jakku ja housut samaa kangasta, sopii arkikäyttöön.
      Tai kuvioitu bleiseri ja yksiväriset pitkät housut.
      Harvoin näkee meillä ikäihmisilläkään tosin...

    • nudisti3

      Tää on turhaa miksi vaatteita .nudisteja on suomessakin?!

    • julieeeeeeeeee

      Mun mielestä tosi hyvä en vaan tykkää ton takin leveistä hihoista :) laukku on ihana!

    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      "s24 tyyligurut osaa varmasti antaa vinkkejä."

      Toivottavasti tuo on vitsi, tämä on nimittäin vihonviimeinen foorumi josta kannattaa kysyä neuvoa. Yleensä naiset ovat imarreltuja jos heitä luullaan ikäistään nuoremmiksi mutta varmasti jossain vaiheessa rupeaa ketuttamaan, jos oikeasti luullaan alaikäiseksi vaikka 18-vee synttäreistä on jo kauan aikaa.

      Tuon yhden kuvan perusteella on mahdotonta antaa "parannusehdotuksia". Pillifarkut/jegginssit/farkkulegginssit ovat teinien juttuja, toki niitä saavat aikuisetkin käyttää jos kroppa antaa myöten. T-paitoja on moneen lähtöön ja lapsellisimmat printtiteepparit kannattaa unohtaa. Jos et diggaa korkkareista niin käytä niiden sijasta ballerinoja. Kesäaikaan kannattaa suosia jakku- tai bleiserimallisia yläosia. Toisaalta jokaisen ihmisen tulisi pukeutua niinkuin lystää, kannattaa vaan pitää oma tyyli eikä välittää muiden mielipiteistä. Jos pärstäsi näyttää nuorelta niin mitkään mummovaatteet tai meikki eivät saa sinua näyttämään vanhemmalta joten pidä vaan rohkeasti kiinni omasta tyylistäsi

      • vinkkejä

        Yksi tosi yksin kertanen vinkki tehä aikuisemman näköistä on tummat pitkät hiukset ponin hännällä joka on sporttinen eikä kadulla teineillä sellaista näe. Käytä jakkuja ja paljon valkoista. Bongaile kirpparilta ihania vaatteita. Etu hiukset nuorentaa, muista se.


      • Emm..
        vinkkejä kirjoitti:

        Yksi tosi yksin kertanen vinkki tehä aikuisemman näköistä on tummat pitkät hiukset ponin hännällä joka on sporttinen eikä kadulla teineillä sellaista näe. Käytä jakkuja ja paljon valkoista. Bongaile kirpparilta ihania vaatteita. Etu hiukset nuorentaa, muista se.

        Kesäiseen tyyliin vaikkapa seppälästå valkoiset sortsit jossa alareunassa värikkäitä kuvioita,aprikoosin värinen toppi siniset kivat kengät ja vielä vaalea laukku kaikki seppälästä


    • tilanteen mukaan

      Riippuu ihan tilanteesta, miten pukeutua.
      Housuista aloittaisin. Nuo näyttävät liian pieniltä. Suorempi housumalli olisi aikuismaisempi.
      Jos pusero olisi paitaa pidempi, niin näyttäisi aikuisemmalta.
      Puseron hiat voisi kääntää.
      Tennareiden tilalle kävelykengät tai avokkaat.
      Hiusmalli ei mielestäni näy kunnolla kuvassa.

    • 10 pistettä

      Olipa mukava tämän vähän mummumman lukea noita vinkkejä. Mukavuus siksi, että paljon asiallisen tuntuisia vastauksia. Kuvaa en katsonut. Mutta moni vastaus miellytti, kun usein näillä foorumeilla tapaa niin paljon vain epäasiallisia, loukkaaviakin kirjoituksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe