afrikkalaiset naiset

kingkonk

Tapasin afrikkalaisen naisen netin kautta suomessa. Juttelimme chatissa noin viikon ajan, kunnes tapasimme livenä. Toisella kerralla pääsin hänen kotiinsa kylään, tällä toisella kerralla harrastimme aika rohkeaa ja suorasukaista seksiä. Kysynkin miten minun tulee suhtautua häneen, koska hänellä oli kotonaan kondomeja ja harrastimme mm. suuseksiä, eikä hän ujostellut ollenkaan. Onko hän mahdollisesti kevytkenkäinen nainen, ex-prostituoitu, suhtautuvatko afrikkalaiset, siis normaalit perhetytöt seksiin näin avoimesti, pitäisikö minun olla varuillaan. Muuten hän on ihan kiva, viehättävä, mutta toisaalta hänen tilanteensa on täällä epätoivoinen, asuntoa ei ole kohta, eikä työtäkään, olen auttanut vähäisessä määrin ostamalla hänelle ruokaa ja puhelinaikaa tms. Nyt hän tarvitsisi vuokraan n. 700 e, mitä teen,uskallanko lähteä tähän mukaan. Kovasti hän haluaa, että veisin hänet asuntooni. Tällainen tapaus. Kertokaa mitä mieltä olette, käytetäänkö minua nyt hyväksi antamalla seksiä..

97

2919

Vastaukset

 • Mun ex on Afrikasta.Onko hänellä millanen tilanne oleskeluluvan kanssa?Heti kun potkasin akkani ulos kuulin muutaman vkon päästä hänen jakaneen tavaraansa kolmelle ja satavarma asia on se että hän yrittää kaikin keinoin avioitua että voisi jäädä tänne. Ulos heitin hänet koska tajusin että olin hänelle pelkkä matkalippu Suomeen.

 • Sua käytetään uskoakseni hyväksi.Mistä Afrikan maasta hän on?

 • Toisaalta jos saat parempaa palvelua kuin suomalaiselta antamalla katon pään päälle ja sapuskaa niin onko se nyt niin huono kauppa? Kunhan pitää huolen siitä ettei pamahda paksuksi.

  • Osta pumpattava barbara. Se toimii kuten haluat.


 • Unohda koko juttu, älä vaan anna käyttää itseäsi hyväksi, sillä sitähän tuo ihan taatusti on.

  • Seuraile nyt ensin, mitä se lysti sulle maksaa. Kannattaahan se pitää, jos ei kovin kalliiksi tule. Pilluhan maksaa aina, ilmaista pillua ei ole.


  • Levyn Hävittäjä kirjoitti:

   Seuraile nyt ensin, mitä se lysti sulle maksaa. Kannattaahan se pitää, jos ei kovin kalliiksi tule. Pilluhan maksaa aina, ilmaista pillua ei ole.

   Oikeassa olet, ei ilmaista pillua ole ja ihmettelenkin kun monet sanovat että pillusta eivät maksa. Jos lähtee kapakkakierrokselle etsimään ilmaista niin tuleehan siinä kuluja drinkkien muodossa kun itse juo ja tarjoaa daamillekin ja sitten pikkutunneilla ottaa taksin jonnekin Jakomäkeen. Sitten jos huonosti käy niinkuin minulle että nainen oli niin huonossa kunnossa että kotiin päästyään istui vessan lattilalla ja oksensi niin revi siitä romantiikkaa.

   Helsingissä saa tänään puolen tunnin panon kahdeksallakympillä.


 • Jaahas ja ilmaiseksiko sinun pitäisi saada?:D Minä olen suomalainen nainen jolla on kondomeja kotona ja olen niitä joskus jopa myös käyttänyt muutaman uuden tuttavuuden kanssa harrastaessamme surkeasta rohkeaan vaihtelevaa seksiä. Enkä silti ole nykyinen enkä ex-prostituoitu,en myöskään pidä itseäni erityisen kevytkenkäisenä. Afrikkalaisten suhtautuminen varmasti riippuu monesta seikasta kuten esim. paikasta ja uskonnosta. Seksi ei siellä välttämättä ole niin yliarvostettua kuin täällä tai jotenkin pyhänä pidettyä. Jossain raiskaukset ovat yleisiä ja niitä käytetään aseenakin. Kysyin asiasta kerran yhdeltä afromieheltä,sanoi menon olevan samanlaista siellä. On kuitenkin varmaa ettei kukaan tule sieltä tänne saadakseen seksiä :D,vaan rahaa. Toiset lahjoittavat kehitysapuun eivätkä tiedä mihin rahat menevät, mutta sähän tiedät.

  • Tää on niin tätä ns. "tieteellistä" kausaalisuhdetta niinkö... Vastaus on ei, kyseinen nainen ei todellakaan edusta afrikkalaistaustaisia perhetyttösiä.

   Itsepähän olet valitsemaasi seuraan nyt jäänyt ihmettelemään. Aikuinen mies, ota ittees niskast kiinni ja selvitä ite, mikä homman nimi on. Naisia on moneksi, ja olet itse aika pohjalla, jos meinaat allekirjoittaneiden miesten neuvoja noudattaa.

   Itse kuulun niihin naisiin, jotka itse elättävät itsensä, veroja maksamalla!


  • Sanonpahan vaan kirjoitti:

   Tää on niin tätä ns. "tieteellistä" kausaalisuhdetta niinkö... Vastaus on ei, kyseinen nainen ei todellakaan edusta afrikkalaistaustaisia perhetyttösiä.

   Itsepähän olet valitsemaasi seuraan nyt jäänyt ihmettelemään. Aikuinen mies, ota ittees niskast kiinni ja selvitä ite, mikä homman nimi on. Naisia on moneksi, ja olet itse aika pohjalla, jos meinaat allekirjoittaneiden miesten neuvoja noudattaa.

   Itse kuulun niihin naisiin, jotka itse elättävät itsensä, veroja maksamalla!

   Se ei välttämättä olisi mahdollista Afrikassa, vaan tarvitsisit miehen elättämään.


 • Sen verran vielä, että kyseinen nainen haluaa minun auttavan häntä löytämään työtä. teimmekin minun avustuksellani hänelle muutamia hakemuksia, haluaa siis tehdä työtä kovasti eli minun mielestäni sitten taas aika positiivinen asia. Minua vaivaa lähinnä tämä miten helposti toisella tapaamiskerralla olimme sängyssä ja rupesin ajattelemaan, että onko hän mahdollisesti tehnyt kauppaa itsellään, varsinkin kun on italiasta tullut suomeen, hänellä on italiaan oleskelulupa ja siksi hän on päässyt myös toiseen eu maahan suomeen. ja edelleenkin pidän häntä viehättävänä, hiukan ujonakin, mutta seksin suhteen suorasukaisena ja rohkeana, tämä hämmentää. Ehkä afrikassa on jossakin määrin tapana ottaa seksi eräänlaiseksi lahjukseksi, jolla mies vietellään ja pidetään tyytyväisenä..jaaha tämän kun tietäisi. Totta, että pitää itse selvittää, mutta ajattelen myös jollakin olevan samanlaisia kokemuksia ja heitä pyydänkin kertomaan miten homma on jatkunut, pyydettiinkö avaamaan rahahanoja enemmänkin ajan kuluessa.

 • Jos haluat päästä rahoistasi niin siitä vaan. Kyllä pitäisi hälytyskellojen soida jos alkaa rahanpyyntöjä tulla, tuli ne sitten afrikkalaiselta mieheltä tai naiselta. Ns.perhetytöt tuskin lähtevät itsekseen Eurooppaan, se nyt on ainakin varmaa, eivät myöskään ole seksuaalisesti vapaamielisiä. Minulla kokemuksia läntisen Afrikan maista, niissä pitkiä aikoja asuneena, toki muualla voi olla asiat vähän toisin, sitä en tiedä, ja uskontokin määrittelee paljon.

 • Mistä maasata hän on lähtöisin?Työpaikka takaa oleskeluluvan,se on yks syy hänen työhaluihinsa.Mulla on karvaat hen.koht. kokemukset Afrikkalaisen naisen häikäilemättömyydestä.

 • Eikö se ole aika normaalia pitää kotonaan kondomeja varalta ? Monet suomalaisetkin ovat varautuneet. :D En lähtisi kuitenkaan yleistämään tätä, ite olen afrikkalaistaustainen ja täällä syntynyt ja kasvanut. Monet afrikkalaistaustaiset ystävät ovat aika konservatiivisia seksin suhteen, joskus johtuen uskonnollisista syistä. Itse en koe olevani liian konservatiivinen, mutten tdlk harrastaisi seksiä puolitutun kanssa tokalla treffeillä.
  Voi olla että sinua käytetään hyväksi, mutta taidat olla aika tietonen asiasta jo tässä vaiheessa, ainakin päätellen viestistäsi..

  • Kumpiin te tummat naiset olette enemmän kallellaan, valkoisiin vai mustiin miehiin ?


 • Tummalle_naiselle, kyllä kondomeita on monilla, mikä on ihan hyväkin asia sekä miehelle, että naiselle. Ehkä se sänkyyn meneminen ei ollut ihan ok juttu, koska se selvästi myös itseäni hämmentää, mutta minkäs teet jos tilanne ajautuu siihen... En nyt viitsi hirveän yksityiskohtiin mennä, mutta hän oli mielestäni aika kokenut seksuaalisesti ja teki juttuja siihen tyyliin, että voisi olla kyse ex-maksullisesta naisesta. Ei siinä mitään, mutta toisaalta en halua olla tekemisissä ex-prostituoidun kanssa, sääli koska todella tykkään hänestä ja ymmärrän, että myös hän on lultavasti ollut hyväksikäytetty.

  kololi-roadille, en tiedä mistä maasta, kun kysyin niin hän vain vastasi afrikasta. koska koin, että hän ei halua kertoa asiaa tarkemmin, niin en ole udellut vielä enempää. Hän puhuu englantia toisena kielenään, että se saattaisi kertoa jotakin lähtömaasta..tiedä häntä. Tuosta työluvasta, hänellähän on italian oleskelulupa, jonka takia hän voi myös työskennellä suomessa, tässä meidän suhteessa ei ole siis kyse lupien saamisesta, pikemminkin sitten ko. naisen taloustilanne on sellainen, että tarvitsee jonkun hölmön elättämään itseään tai ehkä hyötyä taloudellisesti jostakin hölmöstä.

  severimiehelle, näinhän se on. En ole tyhmä, osaan pitää varani. Toki autan pienessä mittakaavassa ihan omalla vastuullani, ostan ruokaa, ostan puhelinaikaa, ehkä voin jopa vipata osan vuokrasta, mutta apu katkeaa, jos alan aistia epätervettä rahantarvetta tai vaatimuksia.

  • että sua jo nyt vedätetään? Jo noilla "pienen mittakaavan avustuksilla". Heheheh urpoa.. Nyt seetana järki käteen!!!!!!


  • Älä säkään kerro sille mistä maasta oot kotoisin.. sano vaan et euroopasta..


  • Hei!
   Sinua todella käytetään hyväksi Italiasta tulevat Nigerialaiset ym. naiset ovat prostitoituja. Minulla on takana kokemus nigerialaisesta miehestä.Ensin ostin puhelinaikaa, annoin rahaa ruokaan, parturiin, vatteisiin ja vuokraan pari kertaa 400e. Kun alkoi toiveet vaan suurenemaan ja loppua ei näkynyt.....väsyin antamaan rahaa jatkuvasti.
   Nigerialaiset maksulliset naiset tulevat Suomeen Italiasta ja osaavat hyväksi käytön. Eivät tiedä muuta tapaa elää. Etsi uusi ja luotettava nainen.


  • Tajuatko pölvästi kirjoitti:

   että sua jo nyt vedätetään? Jo noilla "pienen mittakaavan avustuksilla". Heheheh urpoa.. Nyt seetana järki käteen!!!!!!

   Ei ole edes varmaa että nainen itse saisi pitää rahat. Ehkä on velkaa jollekin korstolle tai kiristäjälle. Onneton tilanne naisellekin kyllä.


 • Neuvon sua nauttimaan sexistä ja ystävyydestä ,UNOHDA se että otat hänestä vaimon itsellesi.

 • Luin kirjoituksesi puoleen väliin, Kingk, ja kokemuksesta tiedän neuvoa: älä petä itseäsi! Kivoja ne ogvat, ja kovasti haluavat turvallisuutta, mutta ne ovat eri maailmasta ja sinun suomalainen ympäristösi suhtautuu vain yjhdellä tavalla, jota en viitsi tässä esitellä. Älä rakenna mitään tälle suhteelle, on minun vapaaehdoinen neuvoni. Sen noudattaminen on yjhtöä vapaaehtoista, tietysti.

 • Vanha hyvä neuvo (yhä käypä edelleen): "DON'T EVER GET MIXED UP WITH A BLACK WOMAN". Faktaa kehiin. Olen vanha afrikankävijä (konsulttina n. 25v eri afrikan maissa). Usko pois. Aja muutama kierros kortongilla höystettynä, älä anna mitään muuta kun munaa. Sitten lopetat homman.

 • Joko uskot? Tässä on nyt kolmen ihmisen satavarmasti rehellinen mielipide ja elintärkeä neuvo sulle.

 • Naiset käyttää sitä seksiä lahjuksena tai kiristyksen kappaleena ihan kaikissa maailman maissa. Jos puhuu englantia sujuvasti niin ja Italiassa oleskellut niin hyvin suurella todennäköisyydellä daami on joko Nigeriasta tai Ghanassa. Nigerialaiset mafiosot ovat ainakin Italiaan salakuljettaneet suuria määriä tyttöjä seksiorjuuteen. Turha lähteä moralisoimaan jos ei pysty ymmärtämään toisten ihmisten lähtökohtia. Afrikkaan mahtuu paljon erilaisia naisia, joista suurin osa on oikein mukavia. Puhutaan kuitenkin yhteiskunnista joissa mies määrää ja naiselta puuttuu tasa-arvoiset mahdollisuudet taloudelliseen nousuun omalla työllä, ei siis ihme että naiset haluavat rikkaan miehen. Toisaalta ei maailmassa ole yhtään maata jossa naiset etsivät köyhää miestä tai haluisivat väen väkisin naida huonompaan säätyyn. Kannattaa itse ottaa selvää ihmisestä, mikä ei estä tervettä varovaisuutta.

 • Voit aina kokeilla: rahahanat kiinni ja haluat edetä suhteessa hitaammin.

  Temperamenttisillä ihmisillä menee siinä vaiheessa usein kärsivällisyys, jos kyseessä on hyväksikäyttö.

  Naisenhan pitäisi vain olla mielissään, että haluat edetä hitaammin. Ja jos itsellään on rahavaikeuksia, niin tämän on periaatteessa helppo ymmärtää toisen "rahavaikeuksia".

 • Eipä tunnu olevan eroa sillä onko typerys mies, vai nainen. Molemmat tuntuvat seikkailevan läpi elämän ilman aivoja.

 • Italiassa afrikkalaiset miehet voivat saada jotain viinirypäleenkorjuuhommaa (pimeänä) mutta kaikki afrikkalaiset naiset jotka sinne menee menee huoraamaan. Vähän epäilen, että sunkin eukkos on tehnyt juuri sitä hommaa Italiassa, ja siihen suuntaan viittaa myös nuo sänkytaidotkin. Kukaan nainen ei sitä hommaa oikeasti halua tehdä ja niinpä sinunkin naisesi koittaa löytää jotain kunnon tyotä tai sitten miestä elättäjäksi.

 • Onhan tuo nyt aivan selvää, että jos heti alkuun kinutaan lähemmäs tuhatta euroa, niin haisee tänne asti. Varsinkin kun ei tässä maassa nälkää näe afrikkalaisnainenkaan. ellei itse ole tyrinyt asioitaan rikollisuuden, peli- tai huumeongelman kanssa.

  • Aloittaja on nysväri-pelle, jota viedään pahasti..


 • Kyllä hyvästä seksistä jota saa usein ja mukavasta kumppanuudesta kannattaa maksaa se tonni silloin tällöin jos siihen on varaa. Joillekin tonni on pieni raha ja joillekin se on suuri raha. Elämä on kallista jos meinaa saada laatua. Ilmatteeksi ei saa oikein mitään hyvää vaan puutteellista vajavaista.

  Kunnon panosta voi maksaa sen satasen ja molemmille jää hyvä mieli. Tuossa on hukan samaa kun menisi ostamaan maitopurkin kaupasta, Valio ja kauppa saa jotain ja vaalea kahvi on ihan hyvänmakuista jos mustana ei tykkää.

  Itse panisin jos olisin puutteessa antaen rahaa jos seksi ja seura olisi sen arvoista. Harvoin ne sitä ovat joten tarkkaile tilannetta. Ei tervekätinen mies naista kaipaa jos niikseen tulee, mut kai se on ihan mukavaa joskus tyhjentää ihan kosteiden lihojen väliin.

 • Moikka, palaanpa taas alkuperäiseen kertomukseen ja kirjoitan jatkoa. Olemme tapailleet ja seksikin on mukana kuvioissa. Edelleen olen ostanut hänelle kaupasta ruokaa yms. ja maksoin vuokran 600, onhan tämä läpinäkyvää hommaa, mutta katsotaan edelleen eteenpäin, en menetä mitään, eikä hänkään. Eilen juttelimme hänen kotimaastaan ja hän mainitsi Lagosin kotikaupungikseen, nigerian tyttöjä, on täällä Suomessa jotenkin epämääräisesti "kutsuttuna", en tiedä onko joku matkanjärjestäjä, jonka tarkoituksena on hyötyä, joko tytöt kadulle huoraamaan tai johonkin työhön ja maksamaan siitä. Toki tytöt fiksuina yrittävät kaikkensa saada hynää jotenkin kasaan, ennen ikävämpiä duuneja, vai ? Joka tapauksessa uskon tämän tytön olleen prostituoituna italiassa alunperin, pakostahan näin käy, ei siihen tyttö paljon voi sanoa vastaan. Perustan uskoni siihen, että seksimme on aika kaavamaista tietyllä tapaa, kondomi päälle, isolla vaihteella suihinottoa, sen jälkeen kaikki temput ratsastamisesta yms. hyvin hallussa, miten tällainen aika kiltinoloinen tyttö olisi missään hankkinut seksitaitoja kuin kadulla. Sääli, ei ihmisen pitäisi joutua tuollaisiin pakkoihin, köyhyys ja kurjuus ajaa ihmisiä Eurooppaan orjiksi, yhä 2000-luvulla. Toki nämä Afrikan ihmiset osaavat käyttää hyväkseenkin ihmisiä ja systeemiä, se on kai heidän osansa täällä, mahdollisuuksia ei ole kaikille. Kirjoitan edelleenkin jatkossa rapsaa, vaikka tämä kirjoittamiseni ei kovin eettistä olisikaan, ihmisten pitää tietää missä kurjuudessa tänne roudatut Afrikkalaiset naiset usein elävät, ei rahaa ruokaan, ei vuokraan, ei mihinkään, aina pelko kotiin lähettämisestä takataskussa, silloin hyvä vaihtoehto on löytää kuka tahansa kaduntallaaja apuun, miettikää Suomineidot olisiko teistä tähän rooliin, tai miettikää kuka tahansa.

  • Ja nyt vain sinä olet hänen ainoa (maksava) asiakkaansa! Pelastit hänet!


  • Olet ritari! kirjoitti:

   Ja nyt vain sinä olet hänen ainoa (maksava) asiakkaansa! Pelastit hänet!

   en ollenkaan..lue tarkemmin..


 • Se on just noin kuin kirjoitit.

  Etsi kirja Musta, kaunis ja kaupan, se kertoo nimenomaan Italiaan muuttaneista nigerialais naisista.

  Nosta sulle hattua !

  • Tuo kirja kyllä kertoo karua tarinaa, tuntuu, että ei tuollaista voi ollakaan, mutta kyllä sitä vaan on.
   Ostin kirjan Suomalaisesta Kirjakaupasta, maksoi n.25 e.


 • Mitä minulle ja nigerialaiselle tytölleni kuuluu nyt. Olemme tapaileet ja jutelleet netissä lähes päivittäin. Hän haluaa, että voisimme muuttaa yhteen kesän aikana tai niin pian kuin löydämme hänelle kämpän. Ehkä voisin etsiä kämppää ja duunia hänelle ja luultavasti teenkin niin. Minulla on tunne, että hän voisi haluta suhdetta kanssani, siis seurustelun tai avioliiton kaltaista. En vielä ole päässyt jyvälle mitä hän haluaa minusta, rahaa, miehen, seksiä ???? Viimeisin viesti häneltä oli, että " you will see me and sex me" next time..Seksi on kivaa, mutta mitä tästä seuraa.

  Onko täällä muita miehiä, joilla olisi kokemuksia afrikkalaisen naisen tai nigerialaisen naisen kanssa seurustelusta, avioliitosta...miten suhteenne on toiminnut, onko lapsia, tms..kirjoittakaa.

  • Olen ystävystynyt nigerialaissyntyisen naisen kanssa Suomessa. Tapasimme kun halusin itselleni syntymäpäivälahjaksi mustan kauniin naisen. Annoin hänelle käyntikorttini ja pyysin häntä pitämään joskus vapaata ja voisimme laittaa ruokaa yhdessä. Pyysin häntä opettamaan ruoanlaittoa afrikkalaiseen tapaan. Kesti jonkin aikaa ja hän otti yhteyttä ja toteutimme tämän kulinaristisen session. Olemme jatkaneet suhdetta säännöllisillä tapaamisilla ja nyt hän kutsuu minua poikaystäväkseen ja haluaa olla myös tavallinen nainen jota rakastetaan ja joka haluaa rakastaa ja nauttia oikeasta seksistä koska seksi hänelle ollut vain työtä josta saa rahaa. Hänet on jo nuorena tyttönä opetettu siihen että seksi on vain työtä josta koko perhe hyötyy kun hän tuo rahaa vanhemmilleen. Nytkin hän lähettää säännöllisesti rahaa äidilleen Nigeriaan.

   Hyvin mielenkiintoinen suhde ja nyt hän haluaa vähitellen irtaantua seksityöstä ja aloittaa uuden elämän johon pyytää minulta tukea. Se tuki mitä hän haluaa ei ole raha vaan että hän oppisi kielen ja saisi työpaikan Suomesta. Olen tehnyt hänelle selväksi että minun taloudellinen tilanne ei anna mahdollisuuksia tarjota hänelle ylellistä elämää.

   Avioliitostakin olemme puhuneet ja hän haluaisi elää normaalia elämää ja saada lapsia. Hän on myös hyvin uskonnollinen, kantaa ristiä kaulassaan ja rukoilee säännöllisesti.

   Olen hyväksynyt täysin nykyisen tilanteen että hän käy töissä ja maksaa työhuoneestaan vuokraa ja yritämme vähitellen päästä normaaliin elämään. En tunne lainkaan mustasukkaisuutta koska tiedän miten hän työhönsä suhtautuu ja toisaalta tiedän millaista on hänen rakkautensa ihmisenä ja naisena.


 • tuota hän on vähän päälle 20..no joo maksan ja maksan, miten sen nyt ottaa. mulla on sellainen kutina, että hän on saattanut pikkusen ihastua muhun ja seksin suhteen luulisin hänenkin nauttivan siitä. mies kyllä huomaa, jos nainen feikkaa. ihastuminen on ehkä sitä kautta, että hän luottaa minuun ja voi ottaa rennommin, juu nou ei tarvitse esittää tai olla tyrkky. olen ehkä luvannut vähän liikoja, mutta yritän olla sanojeni väärti ja toistaiseksi olen hänelle tehnyt mitä olen luvannutkin.

  • Tota noin.. Parin panokerran jälkeen makselet ruokalaskuja/päivittäisiä menoja ja vuokran.. kyl sä mielestäni makselet sexistä..


  • Vanha ketju mutta kun nostettu. Mies siis haaveili että prostituutti antaisi hälle ilman korvausta, siinä tukalassa tilanteessaan, vaikka aidosta ihastuksesta ja rakkaudesta? Tai naiset yleensäkin, kaikki leviäisi vaan heti ihastuksesta ilmatteeks miehen egoa pönkittäen? No niin.


 • Mul on ex maasta missä paljon Nigerian jengiä,heistä keneenkään en luota.Pane sitä,thats it.Ja pyydä häntä elättämään itse itsensä kun se on täällä mahdollista.Se on myös tasa-arvoa ja sitä ne naiset myös Afrikassa asuessaan tavoittelevat.

 • Nigerialaiset mimmit ovat afrikan kauneimpia, iloisia ja hyvällä huumorintajulla höystettyjä. Kateelliset levittää turhaa vihaansa. Kyse voi olla ihan kulttuurienvälisestä erosta, sillä Länsi-Afrikassa on tapana että poikaystävä pitää tyttöystävästään taloudellisesti huolta, ei siinä ole mitään ihmeellistä.

  Ihan turhaa myös väittää että suomalaiselta naiselta saisi työtön tyhjätasku helposti seksiä, edes parisuhteessa, vaan rahan perään on myös Suomessa yllin kyllin tyttöjä. Auttaminen ei ole myöskään koskaan itseltä pois ja harvoin siinä on mitään väärää.

 • Kulttuurierot=moderni yleistekosyy kaikelle. Yleisesti länsi-afrikan naiset ovat tunnettuja röyhkeästä raadollisuudestaan (erityisesti eurooppaan päätyneet). Itä-afrikan jonkin verran inhimillisempiä.

  Kuinka vanha Ap olet, jos saan kysellä?

  Kyllä moni täysin persaukinen renttu paneskelee itseasiassa kovastikin ympäriinsä. Kyllä toi kuvio näyttää rahastukselta: melkein samantien huoratyyliin panemista merkittävien rahasummien pyynti välittömästi. Vaikuttaa optimointistrategialta neekurin osalta.

  Pari drinkkiä menee vielä jotenkin kustannuksena, mutta 1000-1500?(kenties enemmänkin) kuukaudessa kuulostaa pahalta. Eihän tästä nyt voi olla erimielisyyttä!

  T. Wanha konsultti

 • Enpä ihan yleistäisi noin pahasti. Länsi-Afrikassa, ja etenkin Nigeriassa miehet ovat julmempia ja sitäkin raadollisempia että siinä ympäristössä pärjätääkseen on naisen pakko olla kova. Länsi-Afrikka on myös hyvin patriarkaalinen jossa naisilla ei ole edes sitä pientä mahdollisuutta nousta yhteiskunnassa, kuin Idässä, joten ei kai se ole ihme että naiset etsivät hyvätuloista miestä. Usein montaa vielä samaan aikaan. Tottakait kolmannessa maailmassa useat nuoret naiset etsivät vanhaa länsimaista miestä. Ja jos pyörit ainostaan Sheratonissa tai Hiltonissa niin todennäköisesti törmäät juuri tuollaisiin tapauksiin.

  Yleistäminen on typerää, on pitkälti omasta tuurista kiinni minkälaisiin tyttöihin törmää. Sen kuitenkin allekirjoitan, että materiaa kyllä tuollapäin maailmaa palvotaan ihan samaan malliin kuin Suomessa, mutta sillä erotuksella sitä halutaan näyttää. Ja tähän viittaisin kun sanoin aikaisemmin että ne miehet kellä sitä rahaa on, sitä myös naisiin laittaa.

  En itse tietenkään lähtökohtaisesti luottaisi kehenkään ihmiseen, miehiin kaikkein vähiten, tuolta päin maailmaa kuin askel askeleelta ja ajan kanssa, mutta siltikään en lähtisi tuomitsemaan ketään heti alkuun, tutustumatta.

  T.Nuorempi myyntimies

 • Kingkonk, vaikka naisella on italian oleskelulupa, sillä ei voi tehdä töitä Suomessa, sen 3kk voi oleskella Suomessa koska on kyse EU-lupa, mutta hänellä ei ole muuta mahdollisuutta kun työskennellä pimeällä palkalla. Kun ja jos hän saa Suomesta oleskeluluvan, silloin voi tehdä töitä.

  Laita mulle sähköpostisi niin voidaan jutella asioistajos haluat, mulla on aika paljon kokemuksia näistä jutuista.

 • Paljon on kyselty ikääni, ok here it is..noin nelissäkymmenissä. Tiedän olen vanha äijänrähjä tämän tytön rinnalla, mutta en edes yritä päätyä aviomieheksi. Tiedän kuviot aivan hyvin, mutta haluan käydä tämän läpi, tutkimusmielessä. Olen valmis uhraamaan muutaman saturaisen ja kunnioittamaan häntä naisena, auttamaan myös.

  Tällä hetkellä hän panttaa itseään selvästi (siis seksiä, jota lupaa seuraavalla tapaamisella) . Voi olla, että olen väärässäkin, saattaa olla, että hän on pikkuisen ihastunut (siis käytännöllisesssä mielessä - ei romanttisessa), ainakin puheiden perusteella. Yritän saada tytön uskomaan, että olen rakastunut korviani myöten ja nähdä miten se muuttaa hänen suhtautumistaan minuun. Olen puhunut perheen perustamisesta ja muista tulevaisuuden suunnitelmista hänen kanssaan (kokeilen kepillä jäätä). Yritän myös keksiä verukkeita miksen ota häntä luokseni asumaan, olenkin kehittänyt avioeron ja lapset vanhasta suhteestani, tällä keinolla pidän häntä otteessa kesän yli. Jos havaitsen, että hän on oikeasti rakastunut, niin en jatka tätä epämoraalista tutkimusmatkaani.

  Tiedän, olen paskiainen, mutta älkää moralisoiko, ainakin autan häntä edes jotenkin. Jatkan raportointia toistaiseksi.

  • Psykopaatti kusipää. Olet pahempi kuin häntä riistäneet kriminaalit. Paljon paljon pahempi kusettaja ja hyväksikäyttäjä kuin tyttö ikinä. Feikkipelle sika.


 • Et ole paskiainen, vaan erittäin hyvä että "testaat" häntä ja katsot miten hän jaksaa odottaa suhteen kehittymistä. Jos ei jaksa,se kertoo jo paljon. Siinä ei ole sinänsä mitään väärää että autat häntä, mutta pidä kohtuuden rajoissa ja hyvä että ostat ruokaa mielummin kun annat rahaa, koska silloin näet mihin ne rahat menee konkreettisesti.

  Nigeriassa palvotaan rahaa ja naiset ovat "kiinnostuneita" miehistä joilla sitä on.
  Yleensäkin Länsi-Afrikan maissa palvotaan rahaa, sitä suorastaan rakastetaan, joten ole kuitenkin varovainen. Itselläni on kokemusta nigerialaisista.

 • Hmm.. Erikoisia kommentteja tässäkin ketjussa riittää, mutta jokainen puhunee omien kokemustensa perusteella, toivottavasti. Kingkonk, kyselit kokemuksia miehiltä jotka seurustelevat tai ovat naimisissa afrikkalaisen naisen kanssa. Lieneekö tämäkin tutkimusaiheesi, en tiedä, mutta haluan jakaa oman kokemukseni.

  Olen ollut naimisissa afrikkalaisen naisen kanssa kymmenen vuotta. Vaimoni on minua huomattavasti nuorempi, erittäin viehättävä, ( edelleen kymmenen vuoden jälkeekin) rakastettava ja kaikin puolin kyvykäs. Hänellä on kaksi yliopistotukintoa, minulla ei ole ensimmäistäkään. Kun tapasimme minulla ei ollut muuta, kuin velkaa ja tuulen huuhtoma perse, eikä vaimoni ole ollut minulta ikinä rahaa vailla. Myöhemmin tuin kyllä hänen opintojaan, niinkuin aviomiehen pitääkin ja nykyään vastaamme perheen kuluista yhdessä. Suvulle lähetämme rahaa, silloinkuin on tarpeen ja jos se on meille mahdolllista . Meillä on lapsia, kauniita ja fiksuja. Minä olen olen tyytyväinen valintaani ja elämäntilanteeseeni.

  .Vaimoni on kotoisin Itä-Afrikasta, joten Nigeriasta minulla ei ole kokemusta, silti minua ihmetyttää nämä Afrikassa pitkään asuneiden konsulttien varmat mielipiteet asioista. Oma kokemukseni afrikkalaisista naisista ja perhe-elämästä todistaa vahvasti negatiivisia ennakkoluuloja vastaan.

  Olen asunut Afrikassa ja nähnyt kyllä sikäläisten rahanahneudenkin, se ei kuitenkaan tee kaikista moraalittomia hyväksikäyttäjiä. Rahanahneus on tuttua Suomessakin siihen vielä kun lisätään kateus ja kitsaus, niin avot. Varmasti kannattaa pitää rahoistaan kiinni, kun naisten kanssa pelehtii. Lienee joka maassa, sekä naisia, että miehiä joiden tarkoituksena on vain kupata rakastuneen rahat, varmasti se on köyhissä maissa yleisempi elinkeino kuin rikkaissa. Kuitenkin ihmiset ja yksilöt tässä on kyseessä eikä kansallisuudet. Ja " Afrikka on iso maa", kuten eräs Afrikassa pitkään palvellut suomalainen palkkasoturi minua valaisi, kun nuorena miehenä kyselin, että miltä Afrikka näyttää.

 • Jokaisessa maassa palvotaan miehiä joilla on rahaa. Tuo lienee totuus niin länsimaissa kun myös Afrikassa.
  Jokaiselta mantereelta löytyy erillaisia ihmisiä. Varoituksena voidaan kuitenkin mainita ahneita löytyvän eniten niistä maanosista joissa naisen tulee lähettää rahaa perheelleen eli isälleen ja äidilleen. Naimakauppa kun on osa perheen hyvinvointia ja kunnioitusta.
  Tuosta ei pääse eroon vaikka nainen olisi miten rakastunut tahansa ja pyyteetön.
  Perhesuhteet ja maan kulttuuri painavat päätöksenteossa ainakin saman verran mitä naisen henkilökohtaiset mielipiteet.

  • kokemattomuus. Kai tiedät sen.


 • No eikö se aloittaja voisi mennä naimisiin tytsyn kanssa, jos hän yksin toimii eikä mitään nigerian-mafiaa ole kimpassa. Toista ketjua lainaten, keneltä se on pois, jos yksi kovia kokenut nuori nainen saa turvapaikan ja säädyllisen elämän koto-Suomessa. Avioehto luonnollisesti onnistuu.
  Jos nainen on perusluonteeltaan kiltti ja ujo, hänestä voisi saada erinomaisenkin vaimon. Prostituutio on ollut hänelle pakon sanelema selviytymiskeino. Uskon että hän sen ilolla jättää heti kun voi.

 • Mielenkiintoinen ketju. Ap, tilanneraporttia kiitos!!

 • Keissi jatkuu siten, että edellisen kerran jälkeen kokeilin pientä irtiottoa, viikkoon en antanut kuulua itsestäni mitään. Kerroin hänelle, että ex-vaimo on uhannut ottaa lapset kokonaan pois, jos näen häntä ja että en ole voinnut ottaa yhteyttä. Nyt olen myös kertonut hänelle, että Suomessa ei voi tehdä työtä Italian oleskeluluvalla, mutta että Suomessa voi esimerkiksi tehdä marjanpoimintaa ilman lupaa keskikesän tienoilla. Hän on ollut nyt Suomessa noin pari kuukautta, kolmen kuukauden raja alkaa häämöttää. Itsessäni olen alkanut huomata säälin tunteita, pidän itseäni hyväksikäyttäjänä, saan seksiä ja hän pitää minua jo melkein aviomiehenään. Olen huomannut myös sen, että hän luottaa minuun tällä hetkellä aika hyvin (feikkauksen huomaisin), hän on siis aidosti mukana jutussa. Seksin suhteen olen yhä varmempi siitä, että hän on ex-protituoitu ja varmasti pakoitettu samaan bisnekseen, jos palaa Italiaan..sääli sääli...Hän tykkää minusta selvästi, on toki kovanaama omalla tavallaan, mutta aisitin sen. Seksi on edelleen mukana suhteessamme eräänlaisena täkynä, hän antaa minulle sängyssä kaiken, mutta yrittää myös tavallaan hyötyä seksistä, ehkä hän ajattelee hallitsevansa tilannetta seksin avulla.

  • Mielenkiintoista olisi kuulla, miten teidän tarinanne etenee, ikävä ajatella, että nainen joutuisi takaisin oletettuun ns.työhönsä. Toivon sinulle ja hänelle kaikkea hyvää!


  • romanttinen nainen kirjoitti:

   Mielenkiintoista olisi kuulla, miten teidän tarinanne etenee, ikävä ajatella, että nainen joutuisi takaisin oletettuun ns.työhönsä. Toivon sinulle ja hänelle kaikkea hyvää!

   Moikka! Nigerian mafia ei laita tyttöjä kadulle. Ikävä totuus on tytöt btekevät tätä työtä, koska se on helppoa rahaa. Monet eivät halua tehdä normaalia työtä. En tiedä kuka on voittaja se joka antaa rahaa vai se joka antaa seksiä....


  • Huijattu2 kirjoitti:

   Moikka! Nigerian mafia ei laita tyttöjä kadulle. Ikävä totuus on tytöt btekevät tätä työtä, koska se on helppoa rahaa. Monet eivät halua tehdä normaalia työtä. En tiedä kuka on voittaja se joka antaa rahaa vai se joka antaa seksiä....

   Juuri näin. Tuo on tyypillistä lässytystä vailla totuuspohjaa tuo "pakotettu huoraamaan" jorina. Persettään myyvät rahanhimosta.


 • Italia ei maksa luukuilta loisijoille mitään. Haiskahtaa siltä että Suomen "vieraanvaraisuus" eli luukuilta rahaa kaksin käsin ja vielä taskutkin täyteen houkuttaa tuota negroa tekemään kaikkensa päästäkseen tänne Suomeen luukuille. Niille on varmaan myös jo kaverit kertoneet että kun tekee 8-10 lasta saa luksuselämän, asunnon ja 80.000 euroa rahaakin käteen vuosittain vaikkei tekisi milläänlailla mitään töitä.

  Ylellä oli dokumentti nimellä "maahanmuuton hinta".
  Siinä ilmeni koko räikeydessään tuo mustien elämän maksaminen Suomessa Suomalaisia hyväksikäyttäen.

  • 8-10 lasta pyöräyttääkin aivan tuosta vain. Ei ole työlästä eikä vie aikaa. Kyllä on elämä Suomessa helpoksi tehty kun näin helpolla raha irtoaa. Kas kun eivät Suomalaisnaiset ole tätätä keksineet... Ainiin, lestadiolaisethan ovat!

   No kuitenkin, "Älä tuo sitä tänne", olisitko hyvä ja esittäisit tarkat laskelmat tästä
   80 000 eurosta. Miten ne saa. Rupeamme vaimon kanssa hommiin heti, jos rahan tienaaminen Suomessa on näin helppoa. Minullehan se on suorastaan ilo. Vaimo tekee raskaimman työn.


 • Tarkkaile itseäsi ja tarkkaile häntä. Älä anna pillun nousta päähän. On hyvä jos autat ihmistä hädässä, mutta monesti nämä jutut ei vaan toimi. Uskonto on tärkeä, sillä rehellisesti uskova ei tee toiselle kristitylle pahaa. Tämmönen tää mun neuvo on. Mulla oli joskus ulkomaalainen eukko thaimaasta ja petyin kovin, mutta koska pidän tummista naisista, niin nyt on sitten kristitty nainen Filppiineiltä siippana ja hyvin tuntuu toimivan, koska olen itsekin kristitty, mutten kuitenkaan mikään hihhuli.Suomessa on kuitenkin paras asua, kenties jotain sijoituksdia kandee funtsata ulospäin ,muttei isosti.

 • osaa ne olla mukavia mutta oman edun tavoittelu on niin loukkaavaa suomalaisille miehille että huh huh. nimimerkillä kokemusta on

 • Vieläkö ootte yhdessä

 • kdkdkd

 • King for a day.... yes tässä ollaan taas veivin varressa. Tosiaankin vuosia on jo tuostakin kulunut. Tänä päivänä en ole yhtään sen viisaampi kuin tuolloinkaan. Itse panin jutulle pisteen, koska en halunut häntä pitää ruuvipenkissäni, ilmoitin selvästi, että mieheksi en ala, enkä elättäjäksikään, siihen se sitten lopahti.
  Hänen vaiheistaan sen verran, että kun eläminen täällä kävi mahdottomaksi, rahat loppu ja kaverien nurkat alkoivat täyttyä maksavista alivuokralaisista, niin lähtöhän siinä tuli. Hän on mitä ilmeisemmin tällä hetkellä Italiassa, toivon ettei hänen ole pakko elättää itseään sillä vanhimmalla ammatilla, mutta kovin ilmeistähän se on kuitenkin.
  Nyt kerron myös, että oma motiivini oli vain toteuttaa fantasiani mustasta naisesta. Olen aina ollut kiinnostunut eksoottisista naisista. Aivan aivan käytin häntä julmasti seksuaalisesti hyväkseni, mutta myös kohtelin häntä naisena hyvin, hän itse päätti antaako minulle ja päätti antaa, en pakottanut. Mitäpä tuosta voi oikein muuta sanoa, se oli oikein kivaa, mutta jossakin vaiheessa alkoi vähän oma moraali tuntua kyseenalaiselta ja kuten tuossa ylhäällä kerroin, vihelsin sitten pelin poikki.

  • Hei kingkonk,
   luin viestiketjusi, hyvin kerrottu tarina (ainakin miehen puolelta). En tunne nigerialaisia, mutta sinun selvästi ylimielinen "tutkimusasenteesi" herätti huomion. Hienoa, että edes yritit auttaa!
   Miksi sitten et toteuttanut fantasiaasi mustasta vaimosta sysimustasta afrikasta?
   Etsitkö taas uutta, nuorempaa "koekaniinia"?

   Olen aikuinen, suomalainen nainen.
   Fantasiani nuorena oli naida koko Eurooppa läpi, minkä melkein toteutin...
   Myös muiden maanosien miehiä siinä sivussa tapasin, tavallaan minäkin tein tutkimustyötä kirjaamalla kaikki kontaktit? Kaikki koehenkilöni olivat vapaaehtoisia, moni kirjoitteli minulle jälkeenpäin toivoen suhteen jatkuvan etc.

   En hyväksy ihmisten / eläinten hyväksikäyttöä
   vaikka olen sitä itsekin valitettavasti harrastanut.


  • vanha_ruma_nainen kirjoitti:

   Hei kingkonk,
   luin viestiketjusi, hyvin kerrottu tarina (ainakin miehen puolelta). En tunne nigerialaisia, mutta sinun selvästi ylimielinen "tutkimusasenteesi" herätti huomion. Hienoa, että edes yritit auttaa!
   Miksi sitten et toteuttanut fantasiaasi mustasta vaimosta sysimustasta afrikasta?
   Etsitkö taas uutta, nuorempaa "koekaniinia"?

   Olen aikuinen, suomalainen nainen.
   Fantasiani nuorena oli naida koko Eurooppa läpi, minkä melkein toteutin...
   Myös muiden maanosien miehiä siinä sivussa tapasin, tavallaan minäkin tein tutkimustyötä kirjaamalla kaikki kontaktit? Kaikki koehenkilöni olivat vapaaehtoisia, moni kirjoitteli minulle jälkeenpäin toivoen suhteen jatkuvan etc.

   En hyväksy ihmisten / eläinten hyväksikäyttöä
   vaikka olen sitä itsekin valitettavasti harrastanut.

   "Olen aikuinen, suomalainen nainen.
   Fantasiani nuorena oli naida koko Eurooppa läpi, minkä melkein toteutin...
   Myös muiden maanosien miehiä siinä sivussa tapasin,"

   Ei mitään uutta suomalaisnaisen elämässä


  • vanha_ruma_nainen kirjoitti:

   Hei kingkonk,
   luin viestiketjusi, hyvin kerrottu tarina (ainakin miehen puolelta). En tunne nigerialaisia, mutta sinun selvästi ylimielinen "tutkimusasenteesi" herätti huomion. Hienoa, että edes yritit auttaa!
   Miksi sitten et toteuttanut fantasiaasi mustasta vaimosta sysimustasta afrikasta?
   Etsitkö taas uutta, nuorempaa "koekaniinia"?

   Olen aikuinen, suomalainen nainen.
   Fantasiani nuorena oli naida koko Eurooppa läpi, minkä melkein toteutin...
   Myös muiden maanosien miehiä siinä sivussa tapasin, tavallaan minäkin tein tutkimustyötä kirjaamalla kaikki kontaktit? Kaikki koehenkilöni olivat vapaaehtoisia, moni kirjoitteli minulle jälkeenpäin toivoen suhteen jatkuvan etc.

   En hyväksy ihmisten / eläinten hyväksikäyttöä
   vaikka olen sitä itsekin valitettavasti harrastanut.

   Pyydän anteeksi kaikilta niiltä kymmeniltä naisilta, myös suomalaisilta, joita olen tavannut - sängyssä, hauskaa on ollut enimmän aikaa, pettymyksiäkin matkan varrelle toki mahtuu.
   Tuo "Naida koko Eurooppa läpi" lausahdus on meikäläisenkin toiminta-ajatus, mutta vähän globaalimmin kuitenkin. On ollut norjalaista, ruotsalaista, eestiläistä, venäläistä, kreikkalaista, öö, nigerialaista, kamerunilaista, thaimaalaista, kiinalaista, you name it. En tiedä miksi, olen varmasti jollakin tavoin seksiaddikti ja sairaudenkuvaan kuuluu kokemusten metsästäminen. Minulle eksoottiset naiset ovat olleet yksi kokemuksien lähde. Suomalaisten jälkeen tuli siis kuvaan tosiaankin eksoottiset mamunaiset. Ai miksikö en lähde sysimustaan Afrikkaan tai seksilomalle Thaimaaseen, en sekoita seksiä ja matkailua, olen aina halveksinut esimerkiksi Thaimaaseen suuntaavien äijien tyyliä, ne ovat sikoja.
   Nykyjään täällä Suomessa on paljon valinnan varaa mamunaisissa, olenkin törmännyt ja löytänyt kaikki eksoottiset naiset täällä kotomaan kamaralla, joko ihan pokaamalla perinteisesti tai chateissa. Yleensä on puhuttu niitä näitä chatissa, jossakin kohtaa olen tiedustellut treffiahdollisuutta ja sitten onkin ollut lyhyt matka hameen alle. Naiset, kuten me miehetkin kaipaamme läheisyyttä ja rakkautta, mamunaiset ovat oivia "uhreja", koska usein kärsivät kroonisesta rakkauden ja läheisyyden puutteesta. Jotkin naisista ovat olleet suomalaisen kanssa naimisissa ja eronneet ja jäänneet lapsineen tyhjän päälle, silloin kaipaa olkapäätä. On myös paljon naisia, jotka ovat tulleet Suomeen kolmansista maista esimerkiksi pakolaisina, heilläkin on krooninen halipula. Kaikki nämä mamunaiset ovat olleet ns. helppoja tapauksia, olen kuunnellut heitä, auttanutkin heitä, kohdellut hyvin, mutta likaisena päämääränäni on aina ollut seksi.
   Kokemani mukaan mamunaiset ovat olleet sängyssä rohkeita ja avoimia, seksi on ollut kivaa, vaikka toisin olisi voinnut luulla. Kaikki nämä mamusuhtet ovat sitten muutaman kuukauden sisällä luonnollisesti loppuneet siihen, että en ole ollut halukas menemään pidemmälle suhteessa. Suhteet ovat katkenneet joissakin tapauksissa kitkeriin kommentteihin, " you are a bad man", tai jotkut ovat jatkuneet ystävyytenä. Pisin suhde on kestänyt noin 9 kuukautta, se ei loppunut vauvan syntymään..hehe.
   Haukkukaa minut halutessanne helvetin tuliin, mutta olen oppinut elämästä, seksistä, ihmisistä ja kulttuureista paljon. Olen oppinut muun muassa sellaisen tärkeän asian, että sormea ei pidä työntää joka reikään ihan kaikissa maissa, pelisilmää pitää olla, hahah. No eipäs, kun sellaisen seikan, että loppujen lopuksi me kaikki olemme yksilöitä väristä huolimatta ja kaipaamme rakkautta ja hyväksyntää, tämä on ehkä kaikkein tärkein asia mitä elämässäni olen oppinut, ihan oikeasti. Kiitos!


 • kerrotko myös miten klitoriksen pyöritys somali naisen kanssa aiheiutti eurofotisen tunteen hänelle vai painoitko kuivana kakkoseen kuten kotimaassa on tapana

  • klitori poistettu ?


  • euforinen ja klitoris.


 • Katsoin tässä tv ohjelmaa Villen keittiö 30 minuutissa ja siinä oli vieraana somalinaisia. Ensimmäiseksi tuli ehto, somalinaiseen ei vieras mies saanut koskea.
  Ainoastaan somalinaisen puoliso ja heidän lapsensa saavat koskea somalinaiseen.
  Sääntö tulee islam uskosta ja suurin osa afrikkalaisista naisista on muslimeita.
  Somalinaiset eivät koskaan kättele muita miehiä.

  Mitenkähän sitten tilanteessa, jossa afrikkalainen musliminainen on hengen hädässä ja paikalla on vain mies lääkäri, joka voisi auttaa, mutta eihän hän voi auttaa, koska naiseen ei vieras mies saa koskea.
  Mitenkähän tällaisessa tilanteessa menetellään, varmaan joudutaan soittamaan naislääkärille, jolloin autettava menehtyy odotteluun, mutta mieslääkäriä ei ainakaan voida syyttää naisen kuolemasta, koska uskonto kieltää naisen kosketusta vieraaseen mieheen.

 • Kolme vuotta sambialaisen kanssa ja nyt on game over. Todella kuluttavaa porukkaa kun on koko ajan rahaa vailla. Todella hyvin pidin puoleni mutta ei sitä ikuisuuksiin jaksa. Raha raha raha... Mitään ei saa ilmaiseksi. Ei tänne kannata niitä raijata rahaa "painamaan" ja koko ajan on joku tulossa avioliiton kautta katettuun pöytään.

 • Teillä hölmöillä on vain fetissi.

  • Uroksen on hyvin kieroa ja äärimmäisen perverssiä haluta muuta kuin omaa rotuaan edustavia naaraita.

   Ei se ole mikään fetissi himoita muita ihmisrotuja kuin omaansa.
   Se on normaalia suvunjatkamisviettiä ja etenkin hyvin erilaiset rodut/geenit kiihottavat. Jos ette ole tienneet, niin opiskelkaa!

   Seksi on kivaa ja rentouttavaa, mutta kyllä tässä on takana hyvin luonnolliset asiat, joihin me emme pysty vaikuttamaan.


 • Usassa valkoisten miesten ja mustien naisten välisten avioliittojen avioerotodennäköisyys on 44% pienempi kuin valkoisten välisten liittojen. Tätä taustaa vasten suomalaisten miesten surkeus paljastuu selkeänä. Junttiporukkaa.

  • Onhan suomalaiset miehet täysin paskoja. Naiset ottakaa mies ulkomailta jos ette halua olla supernaisia. Ulkomaalaiselle miehelle oot vielä todellinen prinsessa. Ei suomiukko oo muodikas koska ulkomaalaiset naiset haluaa olla prinsessoja. Oon varmaan suomalaisista naisista harvinaisuus kun minäkin haluan olla


  • Vapaampinaisena kirjoitti:

   Onhan suomalaiset miehet täysin paskoja. Naiset ottakaa mies ulkomailta jos ette halua olla supernaisia. Ulkomaalaiselle miehelle oot vielä todellinen prinsessa. Ei suomiukko oo muodikas koska ulkomaalaiset naiset haluaa olla prinsessoja. Oon varmaan suomalaisista naisista harvinaisuus kun minäkin haluan olla

   Huvittaa ajatuskin 150 kiloisesta persjalkaisesta prinsessasta.
   Buhahahahahahaaaaa


  • Raaka_-_Watson kirjoitti:

   Huvittaa ajatuskin 150 kiloisesta persjalkaisesta prinsessasta.
   Buhahahahahahaaaaa

   Varmaan sun suomalainen äitisikin on 150 kiloinen persjalkainen prinsessa. Me prinsessat oomme hauraita ja heikkoja jotka tarvitsee miehen rinnalleen. Supersuominainen toteaisi siihen ettei tarvitse apua, osaa itsekin. Musliminainen ei raivoaisi samalla tavalla jos mies tarjoutuu herrasmieheksi


  • Onhan noita ollut.
   Pidemmän päälle tulee raskaaksi pitää moista. Mutta jos on pakka kunnossa....


 • ei ne sopeudu tänne kulttuurinsa kanssa, kalliiksi tulee. Koko ajan käsi ojossa.

 • Hiton huonosti löytää siis täältä netistä mustaa muikkia! ja kadulla ei viitsi mennä kysymään mitään:) Mistä ootte treffannu näitä? siis jos ette ole Afrikasta hakeneet_/tilanneet?:)

  • Testaa ensin vaikka black ho niin näet mitä ne ovat pääpiirtein..


  • Anonyymi kirjoitti:

   Testaa ensin vaikka black ho niin näet mitä ne ovat pääpiirtein..

   Huono idea mielestäni, koska: Olen parisuhteessa afrikkalaisen kanssa (ollut jo vuosia) ja käynyt myös iloisten tyttöjen luona kylässä. Voin sanoa että joko on ollut huonoa tuuria, tai sitten Tampere-Helsinki akselin mustat tytöt (usein italian kautta tänne tulleet) ovat vain sattuneet olemaan roskasakkia (mm Ghana, Kongo). Maksat ajasta ja puolessa välissä aika onkin loppu. Suuhoito todella mielenkiinnottomasti ja väkinäisesti tehty. Eivät peseydy kuin näennäisesti ja haistat paskan ja hien. En ymmärrä miten parisuhdeseksiä ja noin väkinäistä tapahtumaa lähtisi edes vertailemaan. Itse lähdin vain, koska kyllästytti veivaaminen, mutta jälkeenpäin kadutti palkita tyttö huonosta ja laiskasta työstä. Varoituksen sanana, että tyttöjen kuvat ovat usein vääriä ja palvelu on vain nimellistä.


 • Ei kyllä käy järkeen että persaukisena tullaan jonkun juopon vaimona sen verran että saadaan kansalaisuus ja sitten koko loppu suku perässä sama kaava... Suomimies on portti taikaseinälle varsinkin jos saavat muksun alulle.. Sitten alkaa vaatiminen oman kulttuurin kunnioittamisesta kaikkine mustine magioineen.. Raakapeli rakkaudessa, tosin samanlaista seksiä ei ikinä saa suomesta.takana on vasta namibialainen, kenialainen, nigearialainen, kamerunilainen ja sambialainen. Ja helvetin väkivaltaisiakin ovat, onneksi ei ole eksynyt niiden kanssa naimisiin.. Joka pitäisi tapahtua sekin hetimiten

  • Yleensä suomalaiset miehet välttelevät tietyn maanosan naisia, ja hyvä näin. Miehillä on sentään tyylitajua ja järkeä päässä, toisin kuin naisillamme.


 • afrikkalaisilla oli mies tai nainen on raha ykkösenä ennemmin tai myöhemmin. uskokaa jo. vaikka kuin luistaa kytkin muissa..

  • Ei pidä paikkaansa, oikeastaan Afrikkalaisille raha ei ole niinkään tärkeä. Enemmänkin perhe on...


 • Afrikkalaiselle perheelle raha on kaikkein tärkeintä ja perheessä kaikki perustuu rahaan.

 • Mulla on nainen joka on islamilainen ja eronnut asuu Suomessa, mutta kulttuuri erot on suuria ei hän kykene tekemään omia päätöksiä misssään asioissa vain jos hän haluaa ruokaa sitten osaa kertoa halustaan ja nukkumaan menostaan on todella vähä-älyinen, vessaankin pitää viedä melkein saattalla. Katson vielä kuukauden tuota ja sit finiito la musica.

 • Kyllä on mahdollista löytää oikea parisuhdekin afrikkalaisen naisen kanssa. Hyvin monet kyllä varmaan ovat olleet jonkin moisessa seksityössä. Siitä kertoo kyllä tuo mainitsemasi suorasukainen seksi. Tosin Afrikassa miesten ja naisten väliseen seksiin myös suhtaudutaan hyvin vapaamielisesti ja sanotaankin, että afrikkalaisilla naisilla on suuret seksuaaliset halut.

  Joka tapauksessa rakkaus ratkaisee ja se, kykeneekö sitoutumaan parisuhteeseen ja yhteiselämään. Afrikkalaisesta naisesta saa hyvän kumppanin ja seksiä varmasti on riittämiin. Jos muuten kiinnostaa tavata seuraa ja parisuhdetta etsiviä afrikkalaisia naisia Suomessa, niin https://www.suomi.foreigndatingforum.com sivusto on oivallinen paikka aloittaa.

 • Niillä on yleensä piiitkä perse ja jalat siinä väärinpäin kiinni.

 • Treffasin Afrikkalaisen (Islam) naisen netissä joka sanoi olevan leski ja hänellä on kaksi lasta. Asuu kauniissa usean huoneen asunnossa ja kaikki sisällä oli viimeisen päälle. Tavattiin kerran livenä ja sitten seuraavaksi hän kutsui minut kotiinsa päivällä kun lapset ovat koulussa, no menin ja harrastimme seksiä ja hän antoi minulle suuseksiä ja kaikki ok. Seuraavana päivänä hän lähetti valokuvan jossa hänen autonsa oli hajonnut ja pyysi mua hankkimaan hänelle uudemman auton koska kouluun ja työharjoitteluun on pitkähkö 2-6 km matka, pohdin ja vastasin et ei käy ja juttu päättyi siihen, eli mitä opimme?

  • et sitten tarjonnut polkupyörää kun eiks ne ole aika fätejä tätejä joten liiikunta tekee hyvää niillekkin


 • taitaa olla sama homma kuin venakon kanssa, jos sellaisen tapaa ja ehtii laskea pari kertaa mälliä niin sitten alkaa pommitus kkun isälle pitäs tekarit ostaa, mummo kuoli ja raha eiole haudata, velipojan lada ei mennyt leimasta pitää korjata ja raha vaaditaan. mieluumminpitää rahat itte ja vetää käteen

 • Omakohtainen kokemukseni on että kumppanuus ja perhe ovat vaimolleni tärkeitä, paljonkin tärkeämpiä kuin raha.
  Toki rahaa tarvitaan paitsi selviytymiseen, myös statuksen näyttämiseen.
  Omani, parinkymmenen vuoden mittaisen avioliittoni aikana nigerialaisen naisen kanssa, meillä on ollut taloudellisesti erilaisia kausia ja koskaan rahasta ei olla riidelty, vaikka joskus on kirstunpohjaa näkynyt turhankin paljon.
  Toisaalta kun rahaa on ollut, niin siitä on myös yhdessä nautittu (autot, talo, kesämökki, matkustelut yms.)

  Hyväntahtoinen asenne toista kohtaan on ensiarvoisen tärkeää koska se tuottaa hyvää kommunikaatioita ja lisää kärsivällisyyttä silloin kun asiat eivät ole parhainpäin.
  Kun pitää mielessä että molemmat pelaavat samassa tiimissä niin sillä pääsee jo pitkälle. Koska kommunikointia hoidetaan enempi tai vähempi muulla kuin äidinkielellä niin siinä tuppaa tulemaan virheitä. Toinen ymmärtää sanomasi erilailla kuin olit tarkoittanut, tai tulet sanoneeksi jotakin epäsopivaa huonoon aikaan.
  Anteeksipyytämistä ja antamista kannattaa olla valmis tekemään ihan pienistäkin asioista, koska sillä tavalla tulee viestineeksi toiselle että välittää hänestä.

  Tosin jos merkkejä samassa tiimissä pelaamisesta ei ole suhteen alusta alkaenkaan, niin tietysti kannattaa harkita hyvin että voiko suhde ylipäätään toimia.
  Erilaiset kulttuurit ovat hyvä asia jos suhteen perusta on kunnossa.
  Jos parisuhteessa ei olla sitoutuneita toiseen, niin erilaiset kulttuurit voivat olla suuri haaste. Toisen kulttuuria on tärkeää tuntea ja ymmärtää ja kohtelias pidättyvyys oman ensivaikutelman esilletuomisessa on hyvin toimiva strategia.
  Hiljaa hyvä tulee.

  Meidän omaa yhteiseloamme on varmasti auttanut samanlainen arvomaailmamme mitä uskontoon, parisuhteeseen ja lastenkasvatukseen tulee, eikä kumpikaan ole perso viinan kanssa läträämiselle.
  Toisen hyvinvoinnista on välttämätöntä olla aidosti kiinnostunut, ja tämä pitää sisällään sukulaistenkin voinnit. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä että rahaa pitäisi olla lähettämässä jatkuvasti, mutta usein kannattaa kysellä että mitä muille perheenjäsenille kuuluu. Jos rahaa joskus tarvitaan niin sitä kannattaa olla valmis lähettämään, pyyteettömästi, ikäänkuin lahjana, eli kun annat lahjasi niin perään ei ole kohteliasta kysellä.
  Lahjaasi varmasti arvostetaan ja siitä kiitetään vuolaasti, sikäli kun olemassaolosi on perheenjäsenien tiedossa.
  Parisuhteessa vakavissaan oleva nainen on kohtuullinen mitä rahaan tulee ja mielestäni taloudellinen tilanne on ainakin yleisellä tasolla hyvä olla molempien tiedossa. Näin vältytään turhilta yllätyksiltä ja molemmat voivat asettaa odotuksensa kulloiseenkin rahatilanteeseen sopivaksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  141
  2669
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1562
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  775
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  727
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  12
  519