Miksi nainen ei pysty olemaan tuntematta?

ontunteita

Mikä ihme siinä on niin kamalan vaikeaa, että vakipanojen kanssa tulee aina ennemmin tai myöhemmin tunteet peliin? Vaikka sitä tiedostaa alusta alkaen, että ei hommasta mitään sen suurempaa ole tulossa, niin silti sitä kiintyy ihmiseen.

Olen tapaillut erästä miestä seksin merkeissä noin reilun puolen vuoden ajan ja näemme kerran viikossa tai kahdessa. Seksi toimii täydellisesti ja meillä on samanlainen huumorintaju yms. Tiedän kuitenkin, että mitään suurempaa ei tule koskaan. Miksi en silti voi olla tuntematta mitään miestä kohtaan? Miten miehet pystyvät paneskelemaan pitkän aikaa samaa naista (ja tapaamisten välissä aina muitakin) tuntematta mitään tätä kohtaan? Etenkin viikonloppujen jälkeen mies ottaa kerta toisensa jälkeen yhteyttä ja tiedän, että hän on käynyt köyrimässä viikonloppuna usein kännissä jtn yhden illan juttua. Silti viikonlopun jälkeen seurani kelpaa kerta toisensa jälkeen.

Haluaisin oppia suhtautumaan hommaan yhtä keveästi kuin miehet kykenevät. Mutta voiko sitä opetella? Mitä pidempään olemme tunteneet, sitä enemmän kaipaan hänen läheisyyttään. Aiemmin harrastin yhden illan juttuja siinä missä miehetkin, mutta tämän miehen tavattuani en enää halua muita.

En ole koskaan kuullut tapauksesta, jossa mies olisi rakastunut vakipanoonsa ja nainen olisi ollut viileä. Aina nainen kehittää tunteita. Onko teillä kokemuksia vastaavasta naisena tai miehenä? Miten tällaiset jutut päättyvät?

35

2467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • et oikeasti haluaisi

      "Haluaisin oppia suhtautumaan hommaan yhtä keveästi kuin miehet kykenevät."

      Jos tietäisit minkä hinnan miehet joutuvat maksamaan "kykenemisestään" joka itseasiassa on kykenemättömyyttä, olisit lopunikääsi tyytyväinen että tunnet elämäsi.

      Vai kuvittelitko että mm.itsemurhat miesten keskuudessa johtuvat ihan vain siitä, että ovat varustetut erinäköisillä sukupuoli-elimillä?

      • short3

        Nimenomaan.

        Mä pystyin helposti olemaan tuntematta yhtään mitään. Seksi oli todellakin vain seksiä. Ei mitään leppoisia aamukahveja yhdessä tai romanttisia rantakävelyitä mulle kiitos. Tottakai itkevää miestä piti lohduttaa, mutta syvällä sisimmissäni olin vain noista tilanteista ahdistunut. Miksi se mulle asioitaan itkee?

        Kyllästyin tunteettomaan seksiin. Kasvoin muutaman vuoden. Rakastuin. Ja ai helkutti että oli muuten vaikeaa alkaa avautua. Vanha kivikasvoinen käytösmalli oli päähän jäänyt ja siitä irti räpiköiminen, totaalinen avautuminen toiselle, eri sukupuolta olevalle ihmiselle, vei rutkasti aikaa, kyyneleitä ja voimaa. Onneksi vastapuoli oli kaiken sen arvoinen.

        t. Nainen.
        ps. Kävinhän mäkin ennen tota herkistymistäni useampaan otteeseen itsemurhan partaalla, mutta parannuin ja selvisin.


    • sillä tapaa

      Pitäisikkö laittaa homma katkolle, jos tiedät että toinen ei halua mitään vakavampaa. Särjet vaan itsesi pahasti loppu pelissä. itsekkin moisessa tilanteena olleena, jos mies ei halua muuta kuin seksiä ja panee välillä muitakin, silloin se seksi on vain seksiä.

      • 1+1-2

        Seksisuhde toimii silloin kun tapailen toista miestä samaan aikaan.


    • Äidilliset vaistot

      Inhimillinen ihminen on varustettu tunteilla, sisäänrakennettuja juttuja. Mieähistä en tiedä, aivorakennehan on erilainen, ehkä sieltä uupuu tunnepuoli, taju tunteista ja tunnelmista.

    • Oikea kysymys

      Miksi jotkut ihmiset ei pysty olemaan panematta? Itse olen suhteessa ollessa hurjan seksuaalinen ihminen mutta mitään yhden yön juttuja tai vakipanoja en ole koskaan harrastanut vaikka olisin ollut vuosia yksin.
      Olen mies enkä pysty enkä halua pelkkää seksisuhdetta.

      • Anonyymi

        Olet järkevä ihminen


    • Järjen hiven

      Onneksi ihmiselle on annettu pää ja aivot ja niitä olisi hyvä joskus käyttää naistenkin. Järjellä voi ohjailla tunteita, jos haluaa ja / tai osaa. Ehkä miehet suoraviivaisina, putkiaivoisina, pystyvät kylmäkiskoisempaan ajatteluun eli puhtaan ja pelkistetyn järjen käyttöön tunteisiinkin liittyvissä asioissa.

      Eikä tämä ole pelkästään paha asia, sen huomaa viimeistään siinä vaiheessa, kun oma hentoinen järjen äänen kuiskaus alkaa kuulua tunnemössön alta.

      • 18+18

        Mulle on vaikeaa että mies panee muita. Silloin kun kotona ei seksi toimi niin se tuntuu pettämiselle. Kun seksi toimii niin se on vain kiihottavaa. Mies käy herkillä käytyään vieraissa. Sitä nautintoa on ihana katsoa. Kun oppisin vaan olemaan vähemmän mustasukkainen.


      • 18+18 kirjoitti:

        Mulle on vaikeaa että mies panee muita. Silloin kun kotona ei seksi toimi niin se tuntuu pettämiselle. Kun seksi toimii niin se on vain kiihottavaa. Mies käy herkillä käytyään vieraissa. Sitä nautintoa on ihana katsoa. Kun oppisin vaan olemaan vähemmän mustasukkainen.

        Mistä ihmeestä teijänlaisia naisia löytyy? Mulle yksi kiitos ;)


    • mek

      Se on helppoa kun seksi on seksi ja jos vian halutaan seksiushdetta niin ei siihen pidä tunteita sekoittaa. Itselläni nuorempana oli vakipanoja ja oli muutama rouvakin joukossa ja kerran yksi rouva kyseli että miksi ei ole pysyvää syhdetta mutta olin muutama kuukausi eroonut edellisestä tyttöystävästi ja ei vakisuhde kiinostanu ja olin vähällä sanoa että kun tästä lahden ja jos rappukäytävässä tulee nainen vastaan ja ehdottelee seksiä niin voin hänetkin hoidella mutta hienotuteisuuttani jätin sanomatta. Se vakipano loppui kun löysin hyvän naisen ja siitä on yli 20v ja jatkuu.

    • Väärä ratkaisu

      Tätä olen minäkin miettinyt miehenä. Meillä ei varsinaisesti ole avointa suhdetta, mutta vaimollani rakastaja minun luvallani. Itse en erinäisistä syistä pysty tyydyttämään kaikkia vaimoni seksitarpeita.

      Olisi täydellistä jos rakastaja voisi tuoda puuttuvan elementin suhteeseemme. Mutta ei niin tunnu käyvän. Vaimoni on jo rakastunut mieheen kaikin tavoin. Tavallaan arvasin, että niin tulee käymään. Erosta ei ole vielä puhutta, mutta kaiketi sekin päivää on lähellä. En olisi halunnut jäädä yksin, mutta minkä enää teet

    • Eloise55

      En tiedä minkä ikäinen olet, mutta itselläni on hyvä tilanne. Olen hyvä ystävä ex-miesystäväni kanssa, mutta mulla ei ole seksiä enää hänen kanssaan. Luulin, etten kaipaisi seksiä enää, mutta tapasin ihan sattumalta miehen, jonka kanssa on erittäin voimakas eroottinen lataus. Tapaamme pari kertaa kuussa ja meillä on aivan ihanaa.
      Jotenkin miehen pitää olla niin voimakas aisteissaan, muuten nainen kyllästyy. On ollut tarjolla uusia miesystäviä, mutten halua ketään, koska en ole tavannut koskaan ketään toista, jonka kanssa seksi maistuu niin hyvälle. Siis tämä sopii minulle, mutta en välttämättä haluakaan enempää. Mieskavereita mulla on paljon, mutten halua seksiä heidän kanssaan.

      • eloise55

        Jatkan tuohon edelliseen, että me on alettu tapaamaan useammin ja on muutenkin kivaa yhdessä ikäerosta huolimatta.

        Uskon, että ihmiselle ei ole kovin monta sopivaa partneria. Sattumalta voi törmätä johonkin, vaikkei olisi edes ajatellut seukkaavansa kenenkään kanssa.


    • Saikku

      Itselläni on ollut yli vuoden seksisuhde mieheen. Erinäisistä syistä normaali suhde ei ole ollut vaihtoehto meidän tapauksessamme, mutta seksia olemme harrastaneet säännöllisen epäsäännöllisesti.

      Sängyn puolella kemiamme mätsäsivät paremmin kuin hyvin ja seksi oli upeaa. Muiden kanssa emme ole harrastaneet seksiä niinkään, sillä se tuntuisi väärältä. Minä olen pariin otteeseen tapaillut muita miehiä, mutta olemme sopineet asiasta seksikumppanini kanssa etukäteen ja pistäneet homman tauolle. Jutuista ei kuitenkaan aiemmin tullut mitään ja jatkoimme seksisuhdetta kuin ennenkin.

      Alussa olin erittäin ihastunutkin mieheen, mutta nyt olemme hyviä ystäviä. Minusta tuntuu että muiden miesten tapaileminen kuoletti tunteeni. Molempi parempi, sillä normaalia suhdetta en olisi seksipartnerini kanssa pystynyt rakentamaan. Avoimuus ja eritoten rehellisyys on ollut seksisuhteemme perusta, ja hyvä näin. Asioista on keskusteltu suoraan, myös siitä, että kaipaan myös muunlaista läheisyyttä kuin petijumppaa. Sitä me emme valitettavasti pystyneet toisillemme antamaan. Harkitsemme tällä hetkellä suhteen lopettamista, sillä tällä kertaa olen tavannut upean miehen, jonka kanssa voisin aloittaa oikean suhteen. Seksikumppanini tukee minua päätöksissäni, mistä olen todella iloinen. Haikeaa on tietenkin sanoa hyvästit, mutta ehkä se on pitemmän päälle parempi molemmille :)

      En sanoisi, että olen harrastanut tunteetonta seksiä. Tunteet vain muuttuivat romanttisuudesta ystäväksi. Helpompaa oli "kovettaa" itsensä tapailemalla muita miehiä. Vasta silloin avasin silmäni todella sille, että meistä ei koskaan tulisi mitään. Se ei kuitenkaan ole aina paha asia, ja olen tällä hetkellä onnellisempi kuin pitkään aikaan. Suurin syy siihen on mies, johon olen korviani myöten ihastunut, ja se, että entinen seksikumppanini tukee minua.

      • Muista kertoa

        Sille uudelle upealle miehelle että vakipanot kuuluu harrastuksiisi,,koska itse en ainakaan haluaisi olla sellaisen naisen kanssa missään tekemisissä.


      • Hah !
        Muista kertoa kirjoitti:

        Sille uudelle upealle miehelle että vakipanot kuuluu harrastuksiisi,,koska itse en ainakaan haluaisi olla sellaisen naisen kanssa missään tekemisissä.

        Mutta eikös tämä ole vain sinun ongelmasi?


      • Kokenut ukko 65 v

        Tokkopa uusi ihastuksesi kauaa on susta kiinnostunut jos tuo entinen seksikumppasi jatkaa sun tukemista,, tai sit sekin on vaan seksikumppani


    • Nainen____37

      Mikäli kyseessä on kaksi sinkkua, jotka harrastavat seksiä ja sitten kun toinen tapaa jonkun jonka kanssa haluaisi seurustella eikä seksiä enää harrasteta muiden kuin seurustelukumppanin kanssa niin missä ongelma? En tajua tuota "muista kertoa" kommenttia. Tietysti kaksi sinkkua saa harrastaa seksiä vakituisesti keskenään. Se on turvallisempaakin kuin jokin yhden illan ilojen etsiminen. Itse en sellaista haluaisi. Enkä vaihtaa kumppania jatkuvasti. Seksiä kuitenkin tekee mieli usean vuoden jälkeen. Takana ero ja pitkä yksinäisyys. Seksikumppanini on ystäväni, mutta emme ole muutoin toistemme tyyppiä. Seurustelumielessä. Haluamme toisiamme ja hengailemme yhdessä (kaupassa käynti, juhlat, elokuvat, ruoan laitto, ajeleminen, tapaamme toistemme perhettä ym.), mutta emme voisi seurustella. Silloin emme varmasti kestäisi toisiamme. Ja minä olen ihastunut toiseen, ystäväni rakastunut toiseen. Tähän saakka sujunut hyvin.

    • yök...

      Vakipano on sama kun jakorasia, jota kaikki panee vuorotellen, ei siinä ole tunteilla väliä ketä panee.

      • Yök; sä taidat olla putkiaivo! Jos kaks vapaata aikuista harrastaa seksiä yhdessä, ilman ulkopuolisia suhteita; niin eikö se ole parempi kuin jatkuvasti vaihtuvat partnerit? Mä en ainakaan halua sänkyyn yhden sun toisen miehen kanssa. Siinä on jo helvetinmoinen riski saada jokin tauti joltain seksipartnerilta, vaikka kuinka yritäis suojautua taudilta. Me emme asu ystäväni kanssa yhdessä,mut liikumme toki yhdessäkin jonkin verran. Olen leskirouva ja olen tottunut; et seksi on mulle osa elämää. En ole rakastunut miesystävääni,mut pidän hänestä paljon ja viihdyn hänen seurassaan. Silti tarvitsen myös yksityisyyttäni, joten en halua asua hänen kanssaan. Nyt helteellä hän on asunut luonani,koska hänen pieni asuntonsa on suorast pätsi. Asuttiin viikko mun asunnossa ja mua alkoi jo ahdistaa! Käytetyt sukat makuuhuoneen lattialla, maitopurkki keittiön pöydällä aamulla kun heräsin, wc:n rengas ylhäällä,parta ajettu lavuaariin,vesi kylpyhuoneen lattialla;ei kuivattu pois. Pikku asioita,ehkä turhaa niuhotusta multa! Parina päivänä viikosta,sen vielä kestän ärsyyntymättä liikaa. Jokaisella kun on omat tapansa,niin hänellä kuin mullakin. Kumpikin saamme turvallista ja hyvää seksiä toisiltamme,tämä sopii meille. En todellakaan koe olevani jakorasia! Ikää mulla on 62 vuotta ja seksiin liittyviä miehiä elämäni aikana kokonaista 6kpl, joista aviomies yks!(liitto kesti 40 vuotta) Ja ihan sama mitä ulkopuoliset ajattelevat munsta. Mä elän omaa elämääni ja sitä mulla on vain tämä yksi ja ainutkertainen.


      • Kuka on
        anni-ajaton kirjoitti:

        Yök; sä taidat olla putkiaivo! Jos kaks vapaata aikuista harrastaa seksiä yhdessä, ilman ulkopuolisia suhteita; niin eikö se ole parempi kuin jatkuvasti vaihtuvat partnerit? Mä en ainakaan halua sänkyyn yhden sun toisen miehen kanssa. Siinä on jo helvetinmoinen riski saada jokin tauti joltain seksipartnerilta, vaikka kuinka yritäis suojautua taudilta. Me emme asu ystäväni kanssa yhdessä,mut liikumme toki yhdessäkin jonkin verran. Olen leskirouva ja olen tottunut; et seksi on mulle osa elämää. En ole rakastunut miesystävääni,mut pidän hänestä paljon ja viihdyn hänen seurassaan. Silti tarvitsen myös yksityisyyttäni, joten en halua asua hänen kanssaan. Nyt helteellä hän on asunut luonani,koska hänen pieni asuntonsa on suorast pätsi. Asuttiin viikko mun asunnossa ja mua alkoi jo ahdistaa! Käytetyt sukat makuuhuoneen lattialla, maitopurkki keittiön pöydällä aamulla kun heräsin, wc:n rengas ylhäällä,parta ajettu lavuaariin,vesi kylpyhuoneen lattialla;ei kuivattu pois. Pikku asioita,ehkä turhaa niuhotusta multa! Parina päivänä viikosta,sen vielä kestän ärsyyntymättä liikaa. Jokaisella kun on omat tapansa,niin hänellä kuin mullakin. Kumpikin saamme turvallista ja hyvää seksiä toisiltamme,tämä sopii meille. En todellakaan koe olevani jakorasia! Ikää mulla on 62 vuotta ja seksiin liittyviä miehiä elämäni aikana kokonaista 6kpl, joista aviomies yks!(liitto kesti 40 vuotta) Ja ihan sama mitä ulkopuoliset ajattelevat munsta. Mä elän omaa elämääni ja sitä mulla on vain tämä yksi ja ainutkertainen.

        Väittänyt että sillä toisella ei ole myös muita panosuhteita,ei kai niitä nyt sulle kerrota!


      • Kuka on kirjoitti:

        Väittänyt että sillä toisella ei ole myös muita panosuhteita,ei kai niitä nyt sulle kerrota!

        No en mä niin tyhmä ole et uskoisin toisen tuleen leuhkiin niist mulle! Varsinkin kun itse toivoi olevansa se ainut seksisuhde mulle. Sovittiin aikanaan et jompikumpi löytää uuden kohteen;se on kerrasta poikki! Ilman pitkiä selityksiä. Mut jos niin skeptinen olisin et epäilisin ilman näyttöä,et hänellä on samaan aikaan muita suhteita,ei mulla vois olla minkäänlaista suhdetta! Pitäis mennä luostariin nunnaks kaiketi! No en taatusti! Mulla on oikeus nauttia seksistä, ilman avioliittoa,miehen kanssa. Niin se vaan yksinkertaisesti on.


    • lady in red.

      Olen nainen...päälle 40 ja minulla on kaksi "vakipanoa". Eivät tiedä toisistaan eikä se oikeastaan heille kuulu koska ei olla lupauduttu mihinkään.
      Minulla on jonkinlaisia tunteita heitä kohtaan...enemmän kuitenkin ystävyyttä.
      Ongelmaksi on nyt muodostunut toinen, joka väittää olevansa rakastunut ja haluaisi enemmän...
      itse en ole valmis uuteen suhteeseen monen vuoden avioliiton ja raskaan eron jälkeen.

      • Voiko?

        Seksielämästä kumin kanssa oikeasti nauttia?
        Itse en kyllä vaihtaisi uskollista kahden ihmisen välistä suhdetta mihinkään kumien kanssa pelleilyyn.


      • rakastellen ystävänä
        Voiko? kirjoitti:

        Seksielämästä kumin kanssa oikeasti nauttia?
        Itse en kyllä vaihtaisi uskollista kahden ihmisen välistä suhdetta mihinkään kumien kanssa pelleilyyn.

        No min en ainakaan nauti ja siks mulla on vakituinen partneri sängyssäni. Eräille ystävättäreistäni se on ongelma, kun olen kertonut järjestelystä. En muuta hänen luokseen,hän ei muuta minun luokseni eikä kihlaustakaan tule! Siinäpähän pällistelevät tilannetta. Mua hymyilyttää sillä tiedän toisenkin tapauksen joukostamme,jolla sama järjestely ollut vielä kauemmin! Hän vaan ei puhu mitään asiasta.Mies toisessa kaupungissa ja "hän käy lapsuuden ystävättären luona" mukamas! Mulla tämä on vähän enemmän kuin ihan tavalliselt ystävyys pohjalta,mut ei kuitenkaan rakkaudesta kyse.


      • Jane_happy
        Voiko? kirjoitti:

        Seksielämästä kumin kanssa oikeasti nauttia?
        Itse en kyllä vaihtaisi uskollista kahden ihmisen välistä suhdetta mihinkään kumien kanssa pelleilyyn.

        Voi, elämäni parasta seksiä! Ei tunnu todellakaan haittaavan, vaan paremmin kestää paikat ja on siistimpää. Meillä kolme vuotta salasuhdetta ja nyt tiedän, millaista läheisyyttä ja halua voi tuntea. Nöyrä kiitos hänelle.


    • Miepä vaan

      Miulla oli justiinsa vuoden mittainen seksisuhde. Aattelin, että sopii elämäntilanteeseen äärimmäisen hyvin ja on ollut joskus ennenkin, mitään sen isompia tuntemuksia.

      Sitte huomasinkii, että pöllö menin ja ihastuin.. ja monesti mietin, että pitää lopettaa.. ja siltikin kaipasin myös seksiä elämääni ja taas ratkesin.

      Miehelle kerroin kyllä tunteistani ja oli jo kuitenkin täysin selvää ennen sitä, että olin hänelle vain se pano. Joten viimein päätin lopettaa koko jutun.. Jos alkaapi tulla tunteita niin kyllä miusta on ihan reilua, että niistä sitten sanoopi.. ja kun toisella ei tunteita ole, niin on järkevää lopettaa kokonaan.

    • eriksa1

      Seksi on vain mekaanista äheltämistä, johon ihmiset ja jotkut eläimet liittävät tunteita. Pystyn siis harrastamaan seksiä ilman rakkautta.

      Jotkut miehet eivät käsitä sitä, että munan antaminen ei kaikkien naisten mielestä kerro tykkäämisestä tai rakastamisesta, koska parisuhdeoppaat rummuttavat vain sitä, että nainen harrastaa seksiä vastaanottaakseen rakkautta ja osoittaakseen rakkautta. Että karkeasti sanoen, seksillä mies välttyy helposti sanomasta ne kolme pientä sanaa, "minä rakastan sinua":

      Itselläni on ollut vuosia mies, jonka kanssa kulutan aikaani. Ilman muuta kaikesta huolimatta minä hänestä välitän ja olen kiintynytkin. En usko, että "eroamme" koskaan, niin kuin parisuhteessa erotaan, mutta jos tapailu päättyisi, niin olisin varmasti siitä murheissani jonkin aikaa, koska olen inhimmillinen.

      • pyöräilijämies

        Totuus vuan on , että tauti voi tulla kenesta vain (aktiivista), helpoiten kai Kaukoidästä kera löpökulujen. Lisää kumikoulutusta jo pulpettiin.


      • eriksa1
        pyöräilijämies kirjoitti:

        Totuus vuan on , että tauti voi tulla kenesta vain (aktiivista), helpoiten kai Kaukoidästä kera löpökulujen. Lisää kumikoulutusta jo pulpettiin.

        Ja miten tämä liittyi mun juttuuni? - Ei mitenkään mielestäni.


    • Been there

      Mulla kävi päinvastoin kuin monella täällä: rakastuin vasta muita miehiä tapailtuani. Suhde on ollut hyvin nurinkurinen. Se alkoi molempien etsiessä parisuhdetta, oli pätkittäin tauoilla miehen rakastuttua toiseen naiseen ja palattua sitten mun luokseni naisen valittua miehensä. Siinä vaiheessa olin kylmettänyt tunteeni ja suhde oli pelkkää seksiä. Sitten aloin tapailla muita ja huomasin, etten voi ketään muuta kohtaan tuntea mitään. Mies ei halua kuin seksiä edelleenkään - pitää mua vain hätävarana parempaa etsiessään. Itse olen nyt aivan hajalla. Kunpa osaisinkin kertoa, miksi nainen ei voi tunteilleen mitään... Minä ihan oikeasti kuvittelin, että pystyisin pelaamaan samalla lailla kuin mies. Pieleen meni.

    • oivoij

      Been there: Kuulostaa surulliselta :/ Toivottavasti tilanne ratkeaa jotenkin. Itsellä aika samanlainen tilanne, tosin rakastuin heti mieheen. Mutta sen jälkeen en ole tavannut ketään muuta, joka saisi minut tuntemaan jotain. Mies tapailee toista naista ja edelleen harrastetaan seksiä toisinaan. Mies kehuu kuinka seksi kanssani on taivaallista. Silti se on sitä pelkkää seksiä. Pahin pelkoni on myös juuri tuo, että en tule tapaamaan ketään hänen kaltaistaan. Mutta toivon vilpittömästi onnea sinulle ja siihen, että tilanne ratkeaa !

    • Been there

      oivoij: olen tullut siihen tulokseen, että ainoa keino päästä tästä tilanteesta on katkaista välit kokonaan. Samalla menetän kuitenkin myös ystävän - eikä ihmistä, jota rakastaa, ole muutenkaan helppo leikata pois elämästä. Toivottavasti kohtalolla on vain kiero huumorintaju ja me molemmat löydämme vielä jonkun, joka rakastaa meitä niin kuin toista ihmistä pitäisi rakastaa, ja me pystymme rakastamaan takaisin. Epätoivoinen rakkaus tekee niin pohjattoman surulliseksi.

    • Vakiamoria

      No, minä olen nainen ja sama ongelma miesten kanssa. On ollut panokavereita, vakituisia, ja on sovittu että "ei mitään vaateita nyt eikä myöhemmin". Mutta jossain vaiheessa alkavat äijät aina kuinka "sun kanssa on niin helppo olla ja puhua".. ja plaa. Seuraava vaihde:"eiks me voitais sopia että meillä on vakisuhde keskenämme". Ja siitä se painostus on sitten syventynyt ja kaikki se mitä on yksissä tuumin lähdetty alun alkaen hakemaan, onkin äkkiä poissa. Minä kun en todellakaan halua mitään muuta kuin reilua ystävyyttä ja humoristista, hauskaa, molemminpuolista henkistä ja fyysistä vuorovaikutusta ilman sitoomuksia, lupauksia, liikoja uteluita. Hauskanpitoa arjen keskelle. Onneksi jotkut hiihtävät samoja latuja ja kaikki toimii :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe