miksi ei pieni mies kelpaa

13+17

olen pieni mies ja naiset torppaavat minut jo heti kättelyssä,naiset olette niin ulkonäkökeskeisiä, olette julmia otuksia. En ole ruma vain kooltani pieni, mukava luonne mutta eivät naiset edes anna mahdollisuutta tutustua kun lähtevät kävelemään pois saman tien, jopa pienetkin naiset. Kai se pitää yrittää etsiä seuraa sitten ihan kääpiönaisista aooe 150 cm kun ei tälläinen 170 cm kelpaa tavallisille naisille

40

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikka auki

      kyl sulla on suurempi ongelma se heikko mielenterveys. kuka nyt sun omaishoitajaks haluis alkaa?

      • ÖhööööööööööMMMMMMM

        Olen sata prossaisesti samaa mieltä, sekä ilkeys ja valehtelu, ne on pituutta suuremmat ongelmat sulla.


      • össikkä
        ÖhööööööööööMMMMMMM kirjoitti:

        Olen sata prossaisesti samaa mieltä, sekä ilkeys ja valehtelu, ne on pituutta suuremmat ongelmat sulla.

        Pituus ennen kaikkea ja leveys siihen päälle jaettuna puolellatoista ja kerrottuna kahdella joo ihan mahdoton yhtälö....


    • Gigantti1

      Minusta pienen miehen "kannattaa" etsiytyä pitkien naisten seuraan ja tehdä lapsen sa isokokoisten nasten kanssa, jotta tulevat lapset eivät ole ainakaan pienempia kuin sin olet, jos ei se kerran ole niin kivaa.

      Kun kerran on asioita,joihin ei voi itse vaikuttaa ja sitten on niitä, joihin voi vaikuttaa.

    • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´

      Mun mielestä tuo 170 ei edes ole kovin lyhyt. Lyhyeksi voi vasta sanoa alle 165 cm miestä. Mulle ainakin kelpais sinun pituisesi mies, itse olen 163cm. Kunhan miestä ei haittaa et saatan olla pari senttiä pidempi korkokengät jalassa, . Olen käynyt treffeillä sua lyhyempienkin kanssa, eikä se ole kaatunut pituuden takia, ihan söpöjä ovat olleet. Älä välitä naisista joille pituus on tärkeä(etenkään kun et ole kuitenkaan mikään kääpiö), koska mitä sellaisten päässä voi muutenkaan liikkua jos se pituus on niin ylitsepääsemätön este? Sama kun mies ei huolis naista, koska sillä on muka liian pienet tissit. Tuollainen ulkonäkökeskeisyys on perseestä, ja sellasiet ihmiset kannattaa kiertää kaukaa.

    • Pitkistyttö

      Valitat, että naiset eivät kiinnostu sinusta pituutesi vuoksi, mutta haukut 155 senttisiä kääpiöiksi. Voi hyvää päivää. Yhyy!

    • päivää

      Eiköhän se ole siitä naamasta/luonteesta kiinni. Olen sinua vähän lyhyempi ja kuitenkin aika monet naiset ovat jopa itse tulleet iskemään.

      Pituus ei ole ongelma ellet tee siitä ongelmaa.

    • Isä Timppa

      Miksi pienimunainen mies ei kelpaa?

    • justiisa2

      No onpa kiva kuulla, että olen "kääpiönainen"..veikkaan nyt, että vika on kuule jossain ihan muualla kuin sun pituudessa.

      • mies 86

        Ei sillä naisen pituudella nyt ole niin merkitystä, ellei nyt ala mennä reilusti alle sen sadanviidenkymmenen... omasta mielestäni. Olin itse monta vuotta (sanoisinko palavasti) ihastunut tyttöön joka oli 157cm pitkä.


    • inhottavat naiset

      mua vituttaa ihan kympillä ku jotku viittii märistä että huono naismenestys johtuu muka pituudesta !

      voin sanoa että täällä s24 sinkut palstalla on valtaosa ihan keskimittaisia tai pitempiä miehiä samallalailla koettu naisten vittumainen logiikka, ja minä satun olemaan 187cm mies mutta ei.naiset ei vastaa treffipalstoilla ja pakkeja tulee,sama pätee moniin muihin keskimittaisiin kavereihini!

      voin sanoa ap:lle vaikka pituutesi menisi sen yli 180cm uskon että samalla lailla olisit sinkku,syy on jokin muu

      • 177cm

        voin itse pitkähkönä naisena sanoa että tahdon ainakin tuntea itseni naiseksi miehen rinnalla. kovin paljon lyhyemmän kanssa se ei onnistu. Pieni, siro ja hento en voi luustoni puolesta olla, mutta samanmittaisen tai pidemmän miehen kanssa välillä voi itsensä sellaiseksi tuntea. Itsellä on vaatimuksena miehelle "vain" vähintään yhtä pitkä kuin itse olen. Silloinkaan ei paljon korkkareita käytetä.


      • Vaikuttaa se

        Onhan se ihan selvä juttu että se vaikuttaa hyvin paljon. Lue huviksesi naisten treffi-ilmoituksia. Suuri enemmistö hakee nimenomaan pitkää miestä. Se on usein ainoa juttu mistä ei tingitä. Esim. 170-senttisiä miehiä ei yleensä oteta edes hakuun mukaan.

        Jos naiset etsivät pitkiä miehiä, niin kummalla on enemmän mahdollisuuksia löytää nainen: 170 pitkällä vai 185 pitkällä? Tietysti moni lyhytkin löytää lopulta jonkun ja moni pitkä jää ilman, mutta on lyhyillä monin verroin vaikeampaa ja paaaaljon vähemmän naisia jotka voisivat kiinnostua.


    • Kyllä mulle kelpaisi ihan hyvin semmoinen sentin pari itseä lyhyempikin mies (oon 169 cm). Eihän tuollaista pituuseroa paljon huomaakaan. Vähän ihmetyttää tuo joidenkin naisten "vähintään 10 cm itseä pidempi"-vaatimus. Vai onko ne korkokengät sitten todellakin jollekin parisuhteen löytymistä tärkeämpi asia?

      Mutta joo, sen verran pinnallinen kai sitten olen, että ihan selvästi monta senttiä itseä lyhyempi mies ei oikein sytytä. Ei vaan olisi kivaa olla naisena se isompi puolisko.

      Mites sitten lyhyet miehet, oisko teistä ok, jos nainen olisi reilusti pitempi? Joskus kun on vain saanut vähän semmoisen käsityksen, että selvä pituusero naisen hyväksi saattaisi vähän kaivella miestäkin...

    • yksin.

      Olen 165 ja eipä naiset innostu. 150 cm naisetkin etsii 175 cm miehiä.

    • bubz

      Omalla mittapuullani kaikki yli 168cm olisivat enemmän kuin tervetulleita, mutta eipä ole näkynyt aikoihin...
      En halua itseäni lyhyempää miestä, en koe olevani pitkä ja olen täysin vakuuttunut, että se että jostain universaalista syystä olen tavannut vain kaikki "lyhyet" henkilöt 2 vuoden sisällä.. Tämä ei voi tarkoittaasitä, että kaikki "pitkä", hyväkäytöksiset, söpöt miehet olisivat jo rengastettuja tai perheellisiä!

      Jos se täydellisyys nyt sattuisi jostain rysähtämään eteeni ja olisi minun kanssa saman pituinen niin saattaisin tehdä poikkeuksen, mutta hei oikeesti kun "2010 suomalaisten miesten keskipituus oli 181 senttimetriä ja naisten 167,5 cm."
      ja itse jään sen 4cm jo tuostakin keskipituudesta niin, oikeesti x) Missä kaikki oikean pituiset miehet luurailee? =)

    • Jos nyt ei

      Eikölhän se kelpaamattomuus oo jostain muusta ku pituuresta?
      Meinaan sano, et aina oon kelvannu vaikka välillä noi emot on
      190 cm korkeita (sulka päässä),enkä itte oo kuitenkaan ku
      karvan alle 170 cm =)

    • 6+20=

      Onhan noita pinnallisia ihmisiä niin naisissa kuin miehissäkin. Naisten keskipituus on kuitenkin alle 170 cm, joten pitäisi olla vaikka kuinka paljon naisia, joiden pituus riittäisi niiden korkokenkienkin käyttöön, vaikka mies olisi "vain" 170 cm.

      Itse olen seurustellut aikoinaan pitkäänkin 170 cm pituisen miehen kanssa, joka oli ajoittain jopa minua kevyempi (!), mutta se ei ollut ongelma suhteessa. Kummankin yksilön itsetunto pitää rakentua muiden asioiden varaan kuin sen, että miltä näyttää muiden ihmisten silmissä pariskuntana.

      Olisiko niin, että kun on tarpeeksi sitä itsetuntoa, niin voi tehdä mitä haluaa? Onhan noita julkkiksiakin vaikka kuinka paljon, joissa mies on lyhyempi kuin vaimo esim. Ressu Redford. Julkkiksista myös esim. moottoripyöräilijä Mika Salo on vain noin 160 cm pitkä, mutta silti on naista löytynyt rinnalle.

      Kun ei itse pidä pituuttaan ongelmana, niin se ei alitajuntaisesti heijastu omaan käytökseen. Jos jollekin pituuden puute on ongelma, niin sehän on hänen ongelmansa, ei sinun.

      • Gentle Man

        "Kummankin yksilön itsetunto pitää rakentua muiden asioiden varaan kuin sen, että miltä näyttää muiden ihmisten silmissä pariskuntana."

        Loistavasti kiteytetty. Olen täysin samaa mieltä.


    • Taasnäitä

      Käyppäs jossain Aasian maassa seuraavalla lomalla. Siellä olet kovaa valuuttaa.

    • nainen...87

      ei kannata ottaa tosissaan mitään treffipalstoja,siellä miehetkin hakee lähes aina itseään selvästi nuorempaa naista,mutta oikeassa elämässä kun tapaa ihmisen kyllä sitä kiinnittää huomiota luonteeseen ja kokonaisuuteen.

      minä naisena voin sanoa että ettei pituus todellakaan ole mikään krtiteeri joka on tärkein,valintatilanteessa jos olisi 185cm-170cm mies voisin ihan hyvin ottaa tuon lyhyemmän miehen jos tuntuu luonteeltaan ja ulkonäöltään ihan mukavalta=)

    • asdsadasdas

      provooo

    • tutki uudelleen

      "Syy" lienee muussa kuin pituudessa jos naiset lähtevät. Kannattaa miettiä mikä muu vaikuttaa.

    • 172cm+164cm

      Mieheni on 172 ja minä 164. Mulle merkitsee ihminen,luonne ja kaikki muu kuin pituus.Ulkokuori ja pituus ei niin tärkeitä, kuin se minkäläinen on luonne ja kaikki muu. Eikä se peniksen koko, vaan kuinka sitä käytttää;)))

    • gfhfhhfhfgffhg

      mielummin lyhyt ja tavis\komea ku pitkä ja ruma !

    • Lyhyt ei pärjää:

      Pieni mies joutuu seksuulirikoksen uhriksi jossain vaiheessa aikuiselämäänsä. Panokarjut raiskaa ------> Ei nainen mitään Bitch-ass-pelleä halua..

    • 153cm

      Itselleni ihannemies on alle 170 cm
      .Kun pituuseroa ei ole paljon eikä vyötärönympärystäkään liiemmin,
      niin usko vaan että halailu ja hyvänä pitäminen tuntuu huomattavasti mukavammalta "oman kokoisen" kanssa.
      Voi kuinka mukavalta tuntuukaan kapsahtaa hänen kaulaansa ja antaa suukko, kun kasvot on melkein kohdakkain.
      Onnellinen olen kun sellaisen olen löytänyt.

    • Eräs pätkä

      Tyttöystäväni on minua sentin pidempi, eikä siinä ole mitään ongelmaa. Hän käyttää myös toisinaan korkkareita eikä se kumpaakaan meistä haittaa. En käsitä miksi naiset nettideitessä tekemällä tekevät noita rajoitteita. Livenä kun tutustuu niin ei siinä senttejä niin katsota vaikkakin kyllä pidemmillä miehillä riittää keskimäärin enemmän kysyntää.

    • Jättiläinen_

      Tervetuloa ääripäiden maailmaan. Tällanen 205 cm mies ei saa naista kuin kainalopituisena ja vähänkö on noloo käpätä kadulla ku muija on puolet pituudesta.

      • keh keh ;)

        itseäni ei haittais kävellä pitkän miehen kanssa, mutta voi reppanaa...

        keh keh puolet pituudesta


    • pissikset< \ 3

      joillakin naisilla on korvien välissä huonon itsetunnon siemeniä ja halutaan mahdollisimman näyttävä mies !

      olen ikävä kyllä törmänny tämmösiin neitokaisiin.


      kerran satuin kysymään yheltä tämmöseltä lissulta jotain koskien hänen miehensä ulkonäköön heti alkoi tulla kommentteja "on se oikeesti paljon komeempi tuo kuva vaan hämää on se paljon komeempi"

      • nainen 167

        Paskat 170cm oo mikkään lyhyt kymmenen senttiä vaan alas miesten keskipituudelta, me suomalaiset vaan tahdomme olla tälläsiä hujoppeja kun menee esim ulkomaille tuo pituus on ihan normi pituus
        kävin pari vuotta sitten italiassa ja valta osa oli miehistä oli suurinpiirtein minun pituisiani


    • pätkäjätkä111§

      Tätä mäkin mietin, on pieniä miehiä... siis ei se pituus haittaa, mutta se koko näyttää haittaavan. Jotkut miehet ovat vain kehonrakenteensa puolesta pieniä, ei kumminkaan lyhyitä. Itse suht komeana pikku hurmurina olen saanut vietyä naisilta huomion pois isoista pojista, mutta silti harmittaa ja vituttaa se, että pienestä miehestä voi vain sanoa, että "Pieni, muuten hyvä... harmi :/" "pieni mies ei ole mies..." yms paskaa...

      Pieneydelle ei aina voi mitään vaikka kuinka käy salilla ja mättää itseensä lihasmassaa täyteen. Ei se mies siitä isommaksi pysty muuttua. Miksi sitten lihavilta naisilta ei esimerkiksi saa kysyä painoa ? Joitain lihavuussairauksia lukuunottamatta lihavat kykenee tekemään aina keholleen jotain, vaikkei se helppoa tule olemaankaan ne ovat itse lihavuudensa aiheuttanut. Pieni mies ei voi yksinkertaisesti asialle mitään... Täytyy pystyä pitämään ihan tajuton charmi päällä kokoajan, että saa naisten huomion pienenä miehenä. Tosin pienet naiset taas kelpaavat isoille miehille. Pienet naisetkaan eivät ole kiinnostuneita pienistä miehistä. voin taata, että yksikään nainen ei koe, että ei olisi nainen, kun on minun kanssa lähteny karuselliin.

    • .-.-.-.-.-.

      Ei 170 ole ongelma, alle 165:n kun mennään, niin sitten alkaa jo olemaan hieman haasteellista. Kyllä se syy on jossakin muualla, et vain halua myöntää sitä. Helppo syyttää tuollaista ulkoista vikaa, jolle ei voi mitään, eikä tarvitse kohdata luonteessa olevia vikoja. Kuitenkin aika harva 170 cm pitkä mies on yksin jäänyt, joten...

    • Gentle Man

      Pituusvaatimus on hyvä asia. Minä olen alle keskipituinen, mutta pituusvaatimus auttaa raakkaamaan pinnalliset naiset laskuista - riippumatta olenko riittävän pitkä vai en.

      Itse uskon että usein kyse on siitä oletko itse ok pituutesi kanssa...jos asia ei ole mikään ongelma sinulle, ei asia ole mikään ongelma fiksulle naiselle. Minun puolestani nainen voi olla 150cm tai 190cm, eikä tarvitse luopua korkkareista. Jos pituus on ehdoton vaatimus, syntyy epäilys ollaanko etsimässä kumppania vai kenties palkintoa jota esitellä ystäville juhlissa? Onko kyseessä fetissi, vai oletko liikkeellä kauppalistamentaliteetilla? Kovin hyvältä ei näytä jos muutaman sentin ero pituudessa ratkaisee.

    • uhuinoåjåohh

      Oon 155-senttinen nainen ja hoteimmat miehet on just niitä 170-senttisiä. Eli pienelle naiselle lyhyt mies, kiitos. Pituus siitä eteenpäin on vaan haittaa.

    • Peter_781

      Puppupuhetta puheet pituudesta. Itse olen mies 172cm ja naisia aina riittänyt. Ei se todellakaan ole pituudesta kiinni, vaan korvien välistä. Onhan se fakta, etten itse juurikaan 180 senttisiä naisia yritä iskeä, mutta Suomessa on pilvin pimein kauniita ja fiksuja naisia tarjolla muutenkin. Nykyinen kumppanini on yhtä "pitkä" kuin itsekin olen ja korkkarit jalassa siis paljon pitempi kuin minä, mutta eipä ole tuo haitannut...
      Pois muiden syyttelyt ja itsensä vähättelyt, niin alkaa homma toimia. Ihmisissä on paljon muitakin ominaisuuksia kuin pituus...

    • kelpaa.

      Olen alle 170 cm ja minulla on ollut 3 tyttöystävää. Pisin suhde kesti 10 vuotta.

    • itsekin lyhyt N

      Ehkä enemmän kyse on ruumiinrakenteesta kuin pelkästä pituudesta. Jos mies on lyhyt tai lyhyehkö SEKÄ siro, niin silloin nainen saattaa kokea itsensä lihavaksi, vaikka nainen olisikin normaalipainoinen. Kaikki meistä naisistakaan ei ole kuitenkaan sirorakenteisia.

      Itse olen tehnyt pari lastakin 170 cm pituisen miehen kanssa. Kummankin lapsen pituusennuste osoittaa hitusen keskiarvoa pidempää, joten geenit ei aina suoraan mene sen mukaan, että minkä pituinen äiti tai isä on. Lasteni isä on tosi hauska, ahkera, reilu ja muutenkin kiva kaverina. Valitettavasti ei vaan sitten pidemmän päälle oltu toisillemme oikeat. Itse en aio jatkossakaan valita miestä pituuden perusteella.

    • Anonyymi

      Joo, ja sitten se vielä käännetään siten että se muka on sen pienen miehen asenne ongelma, vaikka naiset/että miehet itse huomauttelevat jollain lailla ohimennen esim. Juoksulenkillä ollessani on monet lukuisat kerrat huomauteltu että "noin pieni kokoinen" "ei kuule kiinnosta pätkääkään" " tuokii rellukka" ja yleensä kaikki haukkuja huomauttelijat on enimmäkseen naisia, ja huutelevat viel kaiken lisäksi niitä "pikkumies" "napero" solvauksiaan vielä ovien takaa, parvekkeilta huudellaan kun kadulla liikkuu, osoittelevat sormillaan että "tuokii pikku"😖 että kyllä se ongelma näkyy niillä naisilla itsellään olevan, kun siitä niin useasti huomautellaan, ja hakeutuvat isokokoisten kundien seuraan ja pikkumies joutuu katsomaan sivusta, eleet kyllä kertoo ihmisestä paljon ynnä muu rääväsuinen huomauttelu käytös, kyllä koko on naisille todella iso ongelma, kun kerta aina se jollain tavalla ilmaistaan. Ja niinhän on tutkittu, että nainen on todellisuudessa tyhmä, luulee että isompi on vahvempi, ihmiskehon voi oikeanlaisella menettelyllä pienikokoinenkin vahvistaa, ja luulenpa ja väitän että monet pienet ja sorretut on ihmisten keskuudessa henkisesti paljon paljon vahvempia kuin nämä isot ja mölisevät toisia väheksyvät "tekoitsevarmat""muka tietäjä😂" alfat, ja se että pikkumiehen ei naisten mielestä mitään näköjään pitäisi tehdä, kun kaikki on vaan "yrittämistä" "yrittää tehdä vaikutusta😂", kyllä pikkumiehen miehen kannattaa ihan samalla tavalla tehdä sitä mitä isommankin, lenkkeillä, käydä salilla, tehdä mitä tykkää, jos se jollekkin naiselle on ongelma, että pikkumies liikkumisellaan huolehtii terveydestään, niin itseppähän ongelmansa kanssa paapoo😂 kyllä mä ainakin yritän huolehtia että ei tartteis välttämättä olla vanhuus iässä ihan kykenemätön mihinkään omassa elämässä, pikkumies kun joutuu kotihommatkin tekemään itse, toisin kun isomies löhöilee sohvalla ja akka valittaa kun "ei kotihommiin osallistu😂", noh, itteppä on "PlayStationin pelaaja"ukkonsa valinnut, voi voi😥 vanhemmiten kotihommienkin ainainen itsekseen tekeminen voi ruveta jossain vaiheessa käymään raskaaksi, niin ihan siitäkin syystä pikkumiehen kannattaa huolehtia ruumiillisesta kunnostaan, ku. ei välttämättä vaimoa vanhuuden päivinä auttamassa, mutta toivotan onnea puolison löytymiseen kaikille pikkumiehille, ja älkää luovuttajia😮

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe