Huh huh, olipa vaikeaa!!!

Nyt paloi hermo

Kuinka paljon saatte vastauksia takaisin, jos teette aloitteen?

Olen mies ja olen viimeisen noin kahden kuukauden aikana lähettänyt noin 60:lle naiselle viestin ja kaksi on vastannut takaisin. Voiko tämä olla normaalia, vai onko pärstässä ja miehessä näin paljon vikaa?

Aluksi lähetin hyvinkin yksilöllisiä viestejä, mutta jossain vaiheessa kyllästyin lyhensin paljonkin, mutta aina olen lähettänyt pitemmän kuin vain "mitä sulle kuuluu viestin". Olen kuulunut melkein kaikissa tapauksissa myös haettuun ikähaarukkaan. Olen vastannut sekä kuvallisille että kuvattomille. Itsellä on foto.
Asiattomuuksia en ole lähettänyt kertaakaan.

87

1162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuttu juttu

      Kyllä tuo on netissä viel ihan täysin normaalia. 1/30 vastaus ei ole mitenkään tavatonta, itsellä puolen vuoden aikana 1/15 tai 1/20 vastasi ja näistä useammatkin vain sanoakseen "kiitos ei"

      Eli luontoa koetellaan kymmenien tai satojen pakkien muodossa kun mies nettideittailemaan lähtee.

    • Cetacea

      Omalla kohdallani lähetettyjen viesten ja vastausten suhde on ollut 1. Eli jokaiseen viestiini on tullut vastaus. Tosin selailin ilmoituksia hyvin pitkään ja pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin kahteen ilmoitukseen, jotka vastasivat omia kriteerejäni ja joiden kriteereihin itse kuvittelin sopivani. Ensimmäinen hiipui molemminpuoliseen mielenkiinnon loppumiseen vajaan viikon viestittelyn jälkeen ja toinen kahden viestin jälkeen, kun nainen pyysi nähdä kuvani.

    • miesvm1967

      Muistaakseni kyllä useammat vastasi kuin jätti vastaamatta, ehkä 60-70% vastas, en nyt pitänyt mitään tilastoja heh.

      Ehkä sun ikähaarukassa tai alueella josta haet on vaan ylitarjontaa miehistä?

      Itse toimin aivan samoin kuin sinä, tosin lähetin yksilöllisiä viestejä loppuun saakka vaikka välillä vähän väsyttikin. En missään vaiheessa kokenut mitään "miksei kukaan vastaa" fiilistä. Ilmeisesti sattumallakin on sormet pelissä?

    • Normisettiä

      Jos olet nuori mies, ihan normaalia.

      Olen laittanut tänä vuonna 140 naiselle viestiä, ehkä 20 näistä vastannut yhtään mitään. Kunnolla kiinnostavia tapauksia (muutakin kuin hengailuseurana jne.) joukossa ehkä kymmenkunta, heistä ei kukaan tainnut vastata.

      Paskat markkinat, niinkuin Helsingin ulkopuolella muutenkin.

      • to tuus

        "Kunnolla kiinnostavat" = omaa tasoasi ylempänä.

        Trust me, jos olisit itse samalla tasolla, saisit vastauksia.


      • Ei pidä paikkaansa
        to tuus kirjoitti:

        "Kunnolla kiinnostavat" = omaa tasoasi ylempänä.

        Trust me, jos olisit itse samalla tasolla, saisit vastauksia.

        Ei toimi noin koska ne samaa tasoa olevat naisetkin katselevat vain omaa tasoa ylempänä olevia. Siinä syy miksei homma toimi.

        Tästä vuosien kokemus.


      • Natseja?
        to tuus kirjoitti:

        "Kunnolla kiinnostavat" = omaa tasoasi ylempänä.

        Trust me, jos olisit itse samalla tasolla, saisit vastauksia.

        Millä ihmeen tasolla? Oon tyytväinen itseeni ja hyväkuntoinen yms.. rahaakin on. Silti tommoset samalla tasolla lässyttäjät ärsyttää... Jos olisin 20 kiloo lihavempi niin oonko sit tasolla 4 vai 5 vai miten te nää pisteytätte. Ihme natsi saksa luokittelua.

        Tähän tyylin vai?

        Silmät = taso 9
        Kasvot = taso 7
        Pituus = taso 6
        Peppu = taso 4
        Rahatilanne = taso 7
        Koulutus = taso 2
        Sitten se tärkein, eli ajatukset, luonne, puheet yms heitetään onnenpyörään joka saattaa antaa taso 2 tai 10 sitä kun ei voi tietää, ennenkun vaivautuu treffeille eikä silloinkaan välttämättä.


    • En ole saanut kolmen vuoden aikan yhtään vastausta takaisin. Olen tosi surkea mies. Maailman surkein , kehnoin, rumin. Kukaan nainen ei halua edes tuntea minua.

      • Yritän käydä mahdollisimman paljon salilla. Siinä on mun sauma tutustua naisiin mutta salilla ei käy mun ikäisiä juuri lainkaan eikä naisia juuri muutenkaan. Ajattelin et jos joku ihastuis minuun mut ei taida onnistua sekään. Ilmeisesti minulle ei suoda rakkautta tässä elämässä.


      • <naikkonen
        i.like.you kirjoitti:

        Yritän käydä mahdollisimman paljon salilla. Siinä on mun sauma tutustua naisiin mutta salilla ei käy mun ikäisiä juuri lainkaan eikä naisia juuri muutenkaan. Ajattelin et jos joku ihastuis minuun mut ei taida onnistua sekään. Ilmeisesti minulle ei suoda rakkautta tässä elämässä.

        Oletko miettinyt naiseen tutustumista ulkomailla?
        Kaikille on kyllä joku, vaikka ei olisikaan samassa maassa.

        Niin me naisetkin löydetään rakkaus usein ulkomailta tai ulkomaalaisesta miehestä, koska suomalaiset miehet ei huomaa millään tavalla.

        Onhan se harmillista, mutta mitä sitä sen enempää suremaan, kun muuallakin on vientiä.


    • mieeees

      tuo aikaisemmin heitetty 1/30 on ihan tyyppilinen,realistinen arvio.Itse laitoin vasta viime viikonloppu 7 viestiä,joista 1 vaivautui laittamaan että "ei kiitos".
      Kyllä se vaan laittaa miettimään että onko sitä vaan niin p*ska ettei kelpaa kenellekään.Mutta,kyllähän sen arvaa että jos norminäköselle naiselle laittaa kohtuulisen komea,lihaksikas kaveri viestin niin kyllä siinä tälläinen hieman pyöreämpi mies jää hopealle.

      • ilmastointikone

        Kyse on lähinnä siitä, että näihin nettideittihin on päätyneet kaikki harmaat hiirulaiset, jotka odottavat, että sieltä nettideitistä ilmaantuu yhtäkkiä joku rikas julkkistyyppi hurmaamaan juuri heitä ilman, että heidän tarvitsee itse tehdä asian eteen mitään.

        Jos ei menesty nettideitissä, niin ei siitä kannata liikaa itseensä ottaa.


    • Miten joku edes löytää netistä 60 (saati 140) sellaista profiilia, jotka sopivat omiin kriteereihin JA joihin itse sopii? Kun itse hain miesten profiileja niin löysin muistaakseni parikymmentä (yli tai alle, en jaksa muistaa) sellaista, jotka sopivat omiin kriteereihini mutta kun kävin ne läpi niin itse mahduin niistä vain muutaman kriteereihin ja osa putosi pois siksi kun oli totaalisen erilaiset arvot / harrastukset / tulevaisuuden suunnitelmat. Loppujen lopuksi jäljelle jäi muistaakseni puolikymmentä profiilia, joille kaikille laitoin viestin eikä yksikään vastannut.

      Kannattaa myös muistaa, että treffipalstalla on ilmeisesti paljon naiseksi tekeytyneiden miesten feikkiprofiileja.

      • "Miten joku edes löytää netistä 60 (saati 140) sellaista profiilia, jotka sopivat omiin kriteereihin JA joihin itse sopii?"
        Niimpä. Ei tuolta treffi-puolelta ainakaan montaa kiinnostavaa löydy niin että itse sopii heidän hakuunsa, muutamia vain ja neki aivan liian kaukana... joten eiköhän täs sit odotella aikoja parempia.


      • Normisettiä
        itmies kirjoitti:

        "Miten joku edes löytää netistä 60 (saati 140) sellaista profiilia, jotka sopivat omiin kriteereihin JA joihin itse sopii?"
        Niimpä. Ei tuolta treffi-puolelta ainakaan montaa kiinnostavaa löydy niin että itse sopii heidän hakuunsa, muutamia vain ja neki aivan liian kaukana... joten eiköhän täs sit odotella aikoja parempia.

        Sanoinkin, että näistä ehkä kymmenkunta oli oikeasti kiinnostavan oloista. Hakukriteereitäni vastaaviahan löytyy haulla pyöreät 0 kappaletta :) Mutta pitää laskea sitä rimaa, kato! Ette selkeästikään ole sisäistäneet nettideittailun realiteetteja.

        Useimmat profiilit, joille kirjoitin (ja eivät täten vastanneet kriteereitäni) olivat monilta osin puutteellisia. Osassa ei lukenut kuin ikä ja "ota selvää ;)". No, yritin ottaa selvää.

        Muiden asettamiin kriteereihin on helppo sopia, kun on sporttinen, pitkä, korkeakoulutettu, töissä, lapseton ja savuton. Näillä ominaisuuksilla vain ei pitkälle pötkitä, se on huomattu.

        Niin, ja olen myös pistänyt muutamalle kaukana asuvalle viestiä, jos on ollut muuten hyvältä vaikuttava tapaus.


    • treffeillä

      Itsellä ei tulisi mieleenkään laittaa noin hurjaa määrää viestejä. Eihän sitä kiinnostusta tietenkään löydy, kun ei yhtään vaivaudu miettimään voisiko juuri tämä ihminen kiinnostua juuri minusta. Siksi kai miehet saavatkin niin vähän vastauksia. Katsotaan onko nainen nuori ja hoikka. Jos on, heti vain viestiä.

      Kahden kuukauden aikana olen laittanut muistaakseni 5 viestiä. 2 vastasi. Mietin tarkasti millaiseen mieheen haluaisin tutustua. Sitten sopivista lähetin viestiä niille, joiden arvelin haluavan tutustua minuun. (Onkohan yksikään mies koskaan miettinyt tätä.) Näyttää että kohdistetuilla viesteillä saa jokseenkin saman tuloksen kuin massapostauksella.

      • ereg57

        Oletko noin toope?


      • treffeillä
        ereg57 kirjoitti:

        Oletko noin toope?

        Oletko 7-vuotias?


      • Eri asia

        Sinä oletkin nainen. Et tajua sitä kuinka erilaisessa tilanteessa miehet ja naiset ovat. Naisille on seuraa tarjolla käytännössä aina, miehet joutuvat tekemään suuren määrän töitä päästäkseen edes yksille treffeille. Poikkeuksena tietysti ne poikkeuksellisen komeat, pitkät ja varakkaat miehet, mutta valtaosa miehistä ei sellaisia ole.

        Jos mies haluaa treffipalstalta seuraa tai edes vastauksia, niin on pakko lähettää viestejä monille naisille. Valtaosa naisista ei vastaa mitään takaisin, vaikka mies sopisi heidän halukriteereihinsä. Niistä jotka vastaavat suurin osa on "Kiitti, mutta ei kiitos" -viestejä, tai sitten nainen ei vastaa enää seuraavaan viestiin.

        Moni nainen tuntuu oikeasti kuvittelevan että miehet löytävät seuraa yhtä helpolla kuin hekin. Eivät löydä. Naisilla se on monin verroin helpompaa, sekä treffipalstoilla että tuolla "normaalissa elämässä".


      • Huonot kokemukset
        Eri asia kirjoitti:

        Sinä oletkin nainen. Et tajua sitä kuinka erilaisessa tilanteessa miehet ja naiset ovat. Naisille on seuraa tarjolla käytännössä aina, miehet joutuvat tekemään suuren määrän töitä päästäkseen edes yksille treffeille. Poikkeuksena tietysti ne poikkeuksellisen komeat, pitkät ja varakkaat miehet, mutta valtaosa miehistä ei sellaisia ole.

        Jos mies haluaa treffipalstalta seuraa tai edes vastauksia, niin on pakko lähettää viestejä monille naisille. Valtaosa naisista ei vastaa mitään takaisin, vaikka mies sopisi heidän halukriteereihinsä. Niistä jotka vastaavat suurin osa on "Kiitti, mutta ei kiitos" -viestejä, tai sitten nainen ei vastaa enää seuraavaan viestiin.

        Moni nainen tuntuu oikeasti kuvittelevan että miehet löytävät seuraa yhtä helpolla kuin hekin. Eivät löydä. Naisilla se on monin verroin helpompaa, sekä treffipalstoilla että tuolla "normaalissa elämässä".

        "Moni nainen tuntuu oikeasti kuvittelevan että miehet löytävät seuraa yhtä helpolla kuin hekin. Eivät löydä. Naisilla se on monin verroin helpompaa, sekä treffipalstoilla että tuolla "normaalissa elämässä"."

        Kuinka monta kertaa olenkaan itse yrittänyt kumota täällä noita miesten TÄYSIN KUVITTEELLISIA harhaluuloja siitä, että naisille tulvisi viestejä postilaatikko pullollaan! Kun olin itse Suomi24-treffipalstalla joskus pari vuotta sitten, sain vain muutaman viestin miehiltä, ja nekin olivat luokkaa "moi". Mitään ei jäänyt käteen. Yksillekään treffeille en tätä kautta päässyt. Jaa niin, olihan siellä pari jotka pyysivät ensimmäisenä kuvan ja kun sen lähetin, loppui yhteydenpito kuin seinään. Taidan olla pahempi noita kuin mitä olen livessä saanut ymmärtää. Enkä ollut enkä ole edes kranttu. Eipä hyvin mene minullakaan, jos kerran -näiden Suomi24-miesten mukaan- kaikilla naisilla käy aina niin kovin hyvä flaksi (perustuen mihinkähän TIETOON, kun luulot jätetään pois...?), ja minulla se ei ole ollut helppoa koskaan, ei netissä eikä edellisen kirjoittajan mukaan "tuolla normaalissa elämässä".

        Että ihan oikeasti, älkää te miehet tulko puhumaan MITÄÄN viesteihin vastaamattomuudesta tai viestittelyn lopettamisesta, te itse olette mestareita siinä. Taitaa vain osua kipeästi siinä kohtaa, kun naiset tekevät saman. Kohtalon ivaa. :)


      • Jos oma profiilisi
        Huonot kokemukset kirjoitti:

        "Moni nainen tuntuu oikeasti kuvittelevan että miehet löytävät seuraa yhtä helpolla kuin hekin. Eivät löydä. Naisilla se on monin verroin helpompaa, sekä treffipalstoilla että tuolla "normaalissa elämässä"."

        Kuinka monta kertaa olenkaan itse yrittänyt kumota täällä noita miesten TÄYSIN KUVITTEELLISIA harhaluuloja siitä, että naisille tulvisi viestejä postilaatikko pullollaan! Kun olin itse Suomi24-treffipalstalla joskus pari vuotta sitten, sain vain muutaman viestin miehiltä, ja nekin olivat luokkaa "moi". Mitään ei jäänyt käteen. Yksillekään treffeille en tätä kautta päässyt. Jaa niin, olihan siellä pari jotka pyysivät ensimmäisenä kuvan ja kun sen lähetin, loppui yhteydenpito kuin seinään. Taidan olla pahempi noita kuin mitä olen livessä saanut ymmärtää. Enkä ollut enkä ole edes kranttu. Eipä hyvin mene minullakaan, jos kerran -näiden Suomi24-miesten mukaan- kaikilla naisilla käy aina niin kovin hyvä flaksi (perustuen mihinkähän TIETOON, kun luulot jätetään pois...?), ja minulla se ei ole ollut helppoa koskaan, ei netissä eikä edellisen kirjoittajan mukaan "tuolla normaalissa elämässä".

        Että ihan oikeasti, älkää te miehet tulko puhumaan MITÄÄN viesteihin vastaamattomuudesta tai viestittelyn lopettamisesta, te itse olette mestareita siinä. Taitaa vain osua kipeästi siinä kohtaa, kun naiset tekevät saman. Kohtalon ivaa. :)

        on kuvaton ja huonosti tehty tai niukkasisältöinen, ja kaiken lisäksi olet vielä ruma niin TOTTAKAI siinä käy noin.


      • Ja lisäksi
        Huonot kokemukset kirjoitti:

        "Moni nainen tuntuu oikeasti kuvittelevan että miehet löytävät seuraa yhtä helpolla kuin hekin. Eivät löydä. Naisilla se on monin verroin helpompaa, sekä treffipalstoilla että tuolla "normaalissa elämässä"."

        Kuinka monta kertaa olenkaan itse yrittänyt kumota täällä noita miesten TÄYSIN KUVITTEELLISIA harhaluuloja siitä, että naisille tulvisi viestejä postilaatikko pullollaan! Kun olin itse Suomi24-treffipalstalla joskus pari vuotta sitten, sain vain muutaman viestin miehiltä, ja nekin olivat luokkaa "moi". Mitään ei jäänyt käteen. Yksillekään treffeille en tätä kautta päässyt. Jaa niin, olihan siellä pari jotka pyysivät ensimmäisenä kuvan ja kun sen lähetin, loppui yhteydenpito kuin seinään. Taidan olla pahempi noita kuin mitä olen livessä saanut ymmärtää. Enkä ollut enkä ole edes kranttu. Eipä hyvin mene minullakaan, jos kerran -näiden Suomi24-miesten mukaan- kaikilla naisilla käy aina niin kovin hyvä flaksi (perustuen mihinkähän TIETOON, kun luulot jätetään pois...?), ja minulla se ei ole ollut helppoa koskaan, ei netissä eikä edellisen kirjoittajan mukaan "tuolla normaalissa elämässä".

        Että ihan oikeasti, älkää te miehet tulko puhumaan MITÄÄN viesteihin vastaamattomuudesta tai viestittelyn lopettamisesta, te itse olette mestareita siinä. Taitaa vain osua kipeästi siinä kohtaa, kun naiset tekevät saman. Kohtalon ivaa. :)

        kuitenkin itse sait viestiä miehiltä! Se on jo voitto sinänsä monen miehen kohdalla jos edes joku nainen ottaa oma-aloitteisesti yhteyttä. Täällä kuulee välillä tarinoita, joissa mies on vuosien aikana lähettänyt useamman sata viestiä ja saanut niistä 5% vastauksia ja vastauksista 99% on ollut KIITOS EI!

        Joten älä valita tilaasi, olet vielä surkeutesi kanssa kaukana miesten tilanteesta. Keskity ennemmin kaunistamaan itseäsi niin eivät ihmiset lähde karkuun, tai parempi idea: LOPETA RUIKUTTAMINEN.


    • 1234567899

      Mulla menee kutakuinkin niin, että jos lähetän kymmenen viestiä niin viisi vastaa.

      Ei se naisten määrä ole ratkaiseva tekijä, vaan sen yhden ja oikean löytäminen.

    • pohtijaja

      Itse en vastaa, jos:

      *miehen profiilissa ei ole juuri mitään informatiivista tekstiä ja viestikin on "mitä kuuluu" -tasoa
      *jos mies ei ole selkeästi lukenut profiiliani, eli kyselee samaa asiaa kuin mitä olen jo kertonut, tai jos on selkeästi erityyppinen kuin kuvaukseni perusteella olen hakemassa
      *jos kyseessä on selkeä ketjuviestijä, joka laittaa samat fraasit kaikille naisille sen kummemmin tuumaamatta itse minkä tyyppistä neitoa on hakemassa (antaa epätoivoisen mielikuvan)
      *jos heti ensimmäisessä viestissä tai profiilissa on seksiin liittyviä vihjailuja. Olen sen verran vanhanaikainen, että mielummin tsekkaan ensin livenä onko kipinää vai ei. Heti vonkaajista tulee myös vähän epätoivoinen olo
      *jos kuvassa esiintyvä mieshenkilö on selkeästi epäsiistissä tai itsestään huolta pitämättömässä tilassa. Jos ei sen verta kuvaan jaksa tsemata, niin mitähän se todellisuus miehen kanssa sitten olisi, tuumaan.

      Tietysti sun kohdalla en tiedä onko kyse mistään noista seikoista. Ehkä on käynyt vaan huono tuuri. Nämä nyt vaan kuitenkin itselle tuli mieleen.

      • Normisettiä

        Aika itsestäänselvyyksiä mainitsemasi asiat. Eivät vaikuta vastausprosenttiin mitenkään merkittävästi.

        Kaikki eivät toki silti noitakaan tajua.


      • pohtijaja
        Normisettiä kirjoitti:

        Aika itsestäänselvyyksiä mainitsemasi asiat. Eivät vaikuta vastausprosenttiin mitenkään merkittävästi.

        Kaikki eivät toki silti noitakaan tajua.

        En tiedä onko kovin itsestään selvyyksiä, koska itsellä viesteistä valtaosa noita tapauksia. Täällä kun tuntuu yksi sun toinen valittavan miksi naiset eivät vastaa, niin jos 9/10 saapuneista viesteistäni on tuota sarjaa, olettaisin, että suuri osa valittajista ei näitä ns. itsestäänselvyyksiä ole ymmärtänyt.


      • Normisettiä tosiaan!
        Normisettiä kirjoitti:

        Aika itsestäänselvyyksiä mainitsemasi asiat. Eivät vaikuta vastausprosenttiin mitenkään merkittävästi.

        Kaikki eivät toki silti noitakaan tajua.

        Eivät todellakaan ole miehille itsestäänselvyyksiä, se on nähty. "Moi", "moi mitä kuuluu", "moi miten menee" ja "moi lähetä kuva".

        Hoh. Kirjallisen annin taso huimaa päätä.


    • istban

      Itse kun nettideittailua olen kokeillut niin ehkä suhde oli about 100 lähetettyä viestiä per treffit.
      Treffeille asti pääsin jopa 8 kertaa.

    • naamavika.com

      Täällä missä asun niin mun ikä kriteereihin sopivaa naista on 18 ja niistäkin putoo 16 pois kun katsoo naisten kriterejä miehille. Asun vajaan 40 000 asukkaan kaupungissa. Eli on siis aika vaikeeta löytää ketään. No vois sitä baareihin mennä mut en jaksa enään koska kävin niissä monia vuosia.

      • Ja kun punttisaliltakaan ei löydy niin mitäs vaihtoehtoja jää mielestäsi jäljelle?


    • vinkkeli1

      Viestejä tulee niin helvetisti miehiltä, että ei kaikille ehdi kunnolla vastata. Tai edes halua. Plus en minä ainakaan pysty kovin monen kanssa kerrallaan edes jutustelemaan.. unohtaa pian kuka oli kyseessä. Älkää siis aina turhaan ihmetelkö tai vaipuko synkkyyteen, saattaa vaan olla, että olette numero 68 ja sinua ennen on aika monta muutakin. Mutta hei, jos olet hyvä tyyppi niin aina on tsänssejä. Sillä tuostakin porukasta jo iso osa on esim. iän vuoksi dellattavissa.

      • 1823691823981623

        Tuo on totta. Väliinsä sattuu käymään, niin että viesteihin vastailu on työlästä. Ja jos nainen tuntuu vastailevan vaisusti, niin kannattaa lopettaa tekstailu hänelle koska olet se 68 numero listassa.


    • fyiyiiyfyiifiiyf

      Aika harvapa on vastannut... Mulle vastas aikoinaan ehkä 30-40%, saattoi olla yli puoletkin -siis ainakin yhden viestin. Mulla ei ollut kuvaa.

    • tämä selvää

      Profiilissasi on vikaa.

      Laitappa se tänne arvioitavaksi, niin autetaan sut alkuun..

    • Eli kuten Normisettiä kirjoitti klo 23:46 niin hänelläkin oli oikeasti vain "kymmenkunta" oikeasti kiinnostavaa profiilia. Kuitenkin hän lähestyi moninkertaista määrää ihan vain saadakseen jonkun. Ja kun kaikki miehet tekevät näin niin naisten on mahdotonta erottaa niitä miehiä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita juuri heistä.

      Itsellenne te, miehet, hallaa teette lähestymällä kaikkia mahdollisia naisia viestillä. Jos 139 "Normisettiä"-miestä kirjoittaa yhdelle naiselle, vaikka tämä oikeasti ei edes isommin kiinnostaisi, niin ei ihme ettei kyseinen nainen loppuviimein vastaa heistä kenellekään.

      • Normisettiä

        Niin, kuitenkin sen aloitusviestinkin voi kirjoittaa aidosti kiinnostuneesti niiltä osin, kuin on. Ja jos naisella ei profiilissa ole mitään tarttumapintaa (":)" tai "ota selvää ;)"), voisi kuvitella, että eihän sellainen nainen mitään nettideiteiltä voi hakea, kun ei sellaisesta kukaan voi aidosti kiinnostua. Mutta sitten taas, mitä hän tekee nettideiteillä, jollei hae seuraa? Aivan. Eli laittamalla tällaiselle viestiä kokeillaan kepillä jäätä. Treffeillä käydessä on tavannut sinänsä mielenkiintoisia ihmisiä, mutta joita ei välttämättä profiilista tunnistaisi - joskus pahassa mielessä. Mutta voi se yllätys toimia toisinkin päin, ainakin teoriassa.

        Harva netissä voi olla kiinnostunut "juuri hänestä". Ellei sitten kriteerit ole jotakuinkin hyvännäköinen kuva. Kuten sanoin, jos oikeasti karsisin kaikki kriteerieni ulkopuolella olevat, jäisi jäljelle pyöreät 0 hakutulosta. Selkeästi näin ei voi tehdä nettitreffeillä. Ehkeivät (Suomi24-)nettitreffien tarjonta sitten ole minua varten, mutta kun ei juuri tuo baaritoimintakaan nappaa.

        Edelleenkin aivot omaavalle naiselle on melko nopea operaatio karsia kymmenien viestien joukosta törkyviestit. Jos nainen ei siltikään jäljelle jääneisiin hyviin viesteihin reagoi ihan vain, koska on liikaa tarjontaa, omapa on menetyksensä.


      • Normisettiä
        Normisettiä kirjoitti:

        Niin, kuitenkin sen aloitusviestinkin voi kirjoittaa aidosti kiinnostuneesti niiltä osin, kuin on. Ja jos naisella ei profiilissa ole mitään tarttumapintaa (":)" tai "ota selvää ;)"), voisi kuvitella, että eihän sellainen nainen mitään nettideiteiltä voi hakea, kun ei sellaisesta kukaan voi aidosti kiinnostua. Mutta sitten taas, mitä hän tekee nettideiteillä, jollei hae seuraa? Aivan. Eli laittamalla tällaiselle viestiä kokeillaan kepillä jäätä. Treffeillä käydessä on tavannut sinänsä mielenkiintoisia ihmisiä, mutta joita ei välttämättä profiilista tunnistaisi - joskus pahassa mielessä. Mutta voi se yllätys toimia toisinkin päin, ainakin teoriassa.

        Harva netissä voi olla kiinnostunut "juuri hänestä". Ellei sitten kriteerit ole jotakuinkin hyvännäköinen kuva. Kuten sanoin, jos oikeasti karsisin kaikki kriteerieni ulkopuolella olevat, jäisi jäljelle pyöreät 0 hakutulosta. Selkeästi näin ei voi tehdä nettitreffeillä. Ehkeivät (Suomi24-)nettitreffien tarjonta sitten ole minua varten, mutta kun ei juuri tuo baaritoimintakaan nappaa.

        Edelleenkin aivot omaavalle naiselle on melko nopea operaatio karsia kymmenien viestien joukosta törkyviestit. Jos nainen ei siltikään jäljelle jääneisiin hyviin viesteihin reagoi ihan vain, koska on liikaa tarjontaa, omapa on menetyksensä.

        Niin ja lisäyksenä vielä: vaikka sinä ilmeisesti etsit parisuhdetta/aviomiestä, on itselläni muitakin intressejä. Esimerkiksi harrastuskaveri tai peräti ihan vain mielenkiintoinen jutustelutuokio lasillisen äärellä. Tämä ihan siksi, että olen sisäistänyt sen realiteetin, että netistä ei täydellistä kumppania ole löytämässä hakukriteereilläni. Tämä kasvattaa hieman potentiaalisten viestityskohteiden määrää.

        Eli toisin kuin luulit, en varsinaisesti ajatellut pariutua "ihan vain saadakseni jonkun". Jos nyt jätetään nämä toteamukset palsta-ätmeille ynnä muille epätoivoisille. Tai tietysti olen epätoivoinen, kun Suomi24:ssa olen, mutta en silti nyt niin epätoivoinen.


    • Nennia

      Itse olen noin periaatteessa pyrkinyt vastaamaan kaikille ainakin jotain, mutta kun katselen tilastoja, huomaan, että minua lähestyneestä n. 90 miehestä olen itse laittanut viestiä vain reilulle kuudellekymmenelle - mikä tosin näitä lukiessa vaikuttaa jo tavallista korkeammalta vastausprosentilta.

      Nimimerkki pohtijaja listasi aika hyviä syitä olla vastaamatta. Omalla kohdallani vaille vastausta ovat jääneet todennäköisimmin viestit, joissa ei ole minkäänlaista sisältöä, kuten pelkkä "mitäs kuuluu?" tai "k a u n i s". Ärsyttävän paljon tulee viestejä myös tyypeiltä, jotka ovat selvästi oman rajaukseni ulkopuolella. Jos selkeästi sanon etsiväni 22 - 28-vuotiasta seuraa, miksi 35- tai jopa 55-vuotias katsoo aiheelliseksi lähestyä minua? Tai jos kerron hakevani seuraa tietyltä alueelta, miksi aivan toiselta puolelta Suomea oleva laittaa viestiä? Tietenkään siinä ei sinänsä ole mitään väärää - aina saa yrittää. Tällaisessa tapauksessa ei kuitenkaan pitäisi olla mitenkään mielettömän yllättävää, jos vastausta ei kuulu, kun lähtökohdat ovat jo valmiiksi väärät.

      Toisaalta aika helppoa on myös ilmaista, että nyt haemme vähän eri juttuja, joten kiitos mutta ei kiitos. Joka ikiseen muutamaa lausetta pidempään, selvästi henkilökohtaisesti kirjoitettuun eikä massana jokaiselle lähetettyyn viestiin olen aina vastannut. Aloitusviesteissä edukseen voi kyllä erottua helpostikin, jos vain on kirjoitustaito ja huumori kohdallaan. Hieman pidempi ja henkilökohtaisempi viesti, jossa viitataan profiilitekstiin, kerrotaan jotain mielenkiintoista itsestä ja jätetään rento, mukava fiilis, jää kyllä mieleen.

      Toisaalta ymmärrän kyllä, että jos naisenkaan profiilissa ei ole muuta kuin "Ota selvää ;)" niin vaikeapa siinä kovin upeaa keskustelunaloitusta on kehitellä. Itse miehenä jättäisin tällaiset tyypit suosiolla väliin ja keskittyisin vähän perusteellisemmalla aloitusviestillä niihin, joiden profiilissa on oikeaa sisältöäkin.

      Laatu korvaa määrän taitaa olla paras vinkki, mitä itse osaan sanoa. On parempi lähettää ajatuksella tehty viesti muutamalle kuin "mitä kuuluu?" sadalle.

      • hjkhjkhkjkhk

        Miesten avausviestit on vähän kuin mainokset postilaatikossa, suurin osa menee roskiin, mutta jos vastaanottaja kiinnostuu hän ottaa yhteyttä.

        Ei miehillä ole aikaa lukea kaikkien profiileita läpi. Sen voi lukea sitten jos tulee yhteydenottoja...

        Ajattele nainen asiakas, mies kauppias / mainostaja. Ei kauppias mene jokaisen ovikelloa soittelemaan että kiinnostaisko ostaa sohva.


      • Vtu mikä asenne!! :D
        hjkhjkhkjkhk kirjoitti:

        Miesten avausviestit on vähän kuin mainokset postilaatikossa, suurin osa menee roskiin, mutta jos vastaanottaja kiinnostuu hän ottaa yhteyttä.

        Ei miehillä ole aikaa lukea kaikkien profiileita läpi. Sen voi lukea sitten jos tulee yhteydenottoja...

        Ajattele nainen asiakas, mies kauppias / mainostaja. Ei kauppias mene jokaisen ovikelloa soittelemaan että kiinnostaisko ostaa sohva.

        "Ei miehillä ole aikaa lukea kaikkien profiileita läpi. Sen voi lukea sitten jos tulee yhteydenottoja..."

        Hoh!!! :D

        ...älä enää ihmettele vastausten vähyyttä...


    • n1mimerrki

      Mikäs vika niissä kahdessa on??
      Sait sentään vastauksia....

    • turhaa hommaa

      Olen lähettänyt yli 500 viestiä eri naisille pääkaupunkiseudulla ja varsinais suomessa asuville. ja kaikille erilainen viesti 2 vuoden aikana. Olen saanut kolme vastausta takas ja nekin sellasii kahden rivin turhia vastauksia.

      • nytkiinnostaa

        Millaisia viestejä ja kenelle oikein pitää lähettää, että tulos on näin huono? Olisi kiinnostavaa kuulla ihan konkreettisia esimerkkejä.


      • Enpä usko...

        "Olen lähettänyt yli 500 viestiä eri naisille pääkaupunkiseudulla ja varsinais suomessa asuville. ja kaikille erilainen viesti 2 vuoden aikana. Olen saanut kolme vastausta takas ja nekin sellasii kahden rivin turhia vastauksia."

        Tuntuu kyllä vaikealta uskoa. Paitsi mikäli olet järjestelmällisesti pommittanut esim. itseäsi 20v nuorempia naisia, niin sitten kyllä uskon että saat jatkaa noilla tilastoilla maailman tappiin asti. Naiset kun eivät yleensä innostu itseään 20v vanhemmista miehistä. En usko, että oman ikäryhmäsi naisilla vastausprosentti olisi noin huono, jollet sitten ilmaise hakevasi jotain ihan utopistista prinsessatyyppiä, johon kukaan ei usko voivansa vastata.


    • äkkiä paussille

      Nyt sitten vaan hermolomalle ja sassiin. Jos ei vastata, niin ei vastata..

    • Jimm009

      Vastauspuolikin voi riippua ikäryhmästä. Itse olen mies n. 55 ja profiilini on ollut viime syksystä. Tilastoa
      Olen lähettänyt 62 viestiä, 17 vastausta, joista yli 2 viikkoa mukana kesti 4, mutta sitten kiinnostus lopahti, kun treffien jälkeen ei synkannut

      Saanut naisilta 30 viestiä aluksi ilman omaa yhteydenottoa. 15 jaksoi kirjeenvaihtoa yli 2 viikkoa, yksi on vielä mukana 2kk:n jälkeen ja hyvin menee yhdessä.

      Miten muissa ikäryhmissä, itselläni ei ollut kuvaa.

    • mies34vee

      8:lle eri naiselle viesti, joista 6 on vastannut takaisin. Pari naista olen tavannut, ja muutaman kanssa viestittely jatkuu / treffit sovittuna. Kaikkien vastanneiden kanssa useampia viestejä lähetelty edestakaisin. Myös 3 naista minulle omatoimisesti viestin laittanut. Tämä noin kuukauden sisällä.

      Kuvallinen profiili itselläni.

      • miesvm1967

        Aika jäädyttää profiili ja keskittyä ??


    • mies34wee

      Harmillisesti vain kaveriainesta löydettynä ensimmäisistä treffeistä, toivotaan että seuraavien jälkeen voisi profiilin jäädyttää ja keskittyä.

      • miesvm1967

        Toivomme siis niin :)


    • Ei voi vastata...

      Naisia puolustan nyt vähän... Esimerkiksi ilmaisessa suomi24 palvelussa on rajoitus, että voi lähettää 5 viestiä per päivä. Jos niistä 3 menee sellaisille miehille, joille on jo tovin kirjoitellut ja jatkaa siis tutustumista, jää jäljelle 2 viestiä. Jos yhteyttä ottaa esimerkiksi 10 uutta miestä päivässä, 8:lle ei vaan yksinkertaisesti voi vastata mitään.

      Mua ainakin itseäni harmittaa, kun ei voi vastata kaikille edes sitä "En ole kiinnostunut tutustumaan enempää, mutta toivotan sinulle kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä" tyylistä viestiä. Olishan se kohteliasta. Mutta ei onnistu. Joten lienee hyvin tavallista, että aina ei vastausta tule.

      Itse naisena olen lähettänyt yhdelle ainoalle miehelle viestin. Hän vastasi lähimmäs hakukriteereitäni. Mies ei koskaan vastannut. Hoksasin muutaman päivän päästä, että olin lähettänyt postia entiselle aviomiehelleni... Hups. ;)

      • Nennia

        Ei muuten pidä paikkansa. Vastata voi ilmaisellakin profiililla ihan kuinka monelle tahansa haluaa. Ainoastaan aloitusviestiä ei voi kirjoittaa viittä enempää päivässä. Jos mies on kuitenkin jo laittanut ensimmäisen viestin, siihen vastaamiseen ei naisella ole minkäänlaista rajoitusta.


      • Ainnen
        Nennia kirjoitti:

        Ei muuten pidä paikkansa. Vastata voi ilmaisellakin profiililla ihan kuinka monelle tahansa haluaa. Ainoastaan aloitusviestiä ei voi kirjoittaa viittä enempää päivässä. Jos mies on kuitenkin jo laittanut ensimmäisen viestin, siihen vastaamiseen ei naisella ole minkäänlaista rajoitusta.

        Jep, tämä naurattaa aina, kun joku ah, epäilemättä niin miesten jumaloima läjäpäin viestejä saava hehkeä neiti mainostaa profiilissaan, että ei millään ehdi saati pysty vastailemaan viiden viestin rajoituksen takia. Kun olisi vielä se lukutaito ja hoksottimet tallella, niin huomaisi, että moista rajoitusta ei ole... Mutta kun ei vaan pysty vastaamaan, sori!


      • edel.
        Ainnen kirjoitti:

        Jep, tämä naurattaa aina, kun joku ah, epäilemättä niin miesten jumaloima läjäpäin viestejä saava hehkeä neiti mainostaa profiilissaan, että ei millään ehdi saati pysty vastailemaan viiden viestin rajoituksen takia. Kun olisi vielä se lukutaito ja hoksottimet tallella, niin huomaisi, että moista rajoitusta ei ole... Mutta kun ei vaan pysty vastaamaan, sori!

        Minulla ainakin on herjannut profiili lukuisia kertoja, että et voi lähettää enempää viestejä... Ja kyllä on laskenut mukaan myös ne lähetetyt viestit, jotka olen lähettänyt sellaisille, joille en kirjoita ekaa kertaa. Ja aloitusviestejä en itse ole lähetellyt, joten niihin viestejä ei ole kulunut.
        Lopetin profiilini joskus helmikuun kieppeillä. Ainakin siihen asti tilanne oli tämä. Jos sen jälkeen asian laita on muuttunut, niin hyvä niin.

        Ja tiedoksi että tämä "miesten jumaloiva neiti" on eronnut reilusti yli 30v nainen, jolla on pari lastakin. Tuskin siis saan netissä enemmän viestejä, kuin joku vaikkapa minua 10 vuotta nuorempi lapseton ja mallimittainen... Siitäkin huolimatta viestejä tuli vähimmilläänkin 10 uutta päivässä.


      • Ainnen
        edel. kirjoitti:

        Minulla ainakin on herjannut profiili lukuisia kertoja, että et voi lähettää enempää viestejä... Ja kyllä on laskenut mukaan myös ne lähetetyt viestit, jotka olen lähettänyt sellaisille, joille en kirjoita ekaa kertaa. Ja aloitusviestejä en itse ole lähetellyt, joten niihin viestejä ei ole kulunut.
        Lopetin profiilini joskus helmikuun kieppeillä. Ainakin siihen asti tilanne oli tämä. Jos sen jälkeen asian laita on muuttunut, niin hyvä niin.

        Ja tiedoksi että tämä "miesten jumaloiva neiti" on eronnut reilusti yli 30v nainen, jolla on pari lastakin. Tuskin siis saan netissä enemmän viestejä, kuin joku vaikkapa minua 10 vuotta nuorempi lapseton ja mallimittainen... Siitäkin huolimatta viestejä tuli vähimmilläänkin 10 uutta päivässä.

        En yhtään epäile, että et saisi tuota määrää viestejä. Tarkoitukseni olikin vain tuoda esille, kuinka jotkut naiset (lähinnä nuoret prinsessat) oikein korostavat sitä, kuinka suosittuja ja tavoiteltuja he ovatkaan, ja eivät ole nettitreffeillä muuta kuin boostaamassa egoaan ja keräämässä mairitteluja.

        Jos vain he tajuaisivat, että kaikki naiset saavat niitä viestejä todella paljon, ja jos vielä kaikki naiset tajuaisivat, että paljon viestejä/seksinvonkausyrityksiä ei kerro heidän omasta korkeasta tasostaan...

        Mutta olet oikeassa, että uudistuksen jälkeen tuo viiden viestin rajoite koski vielä muitakin. Se muuttui varmaan juurikin joskus helmikuu-maaliskuun kieppeillä, ilmeisesti kun maksavat käyttäjät (= miehet) tajusivat, että heidän mahdollisuutensa saada vastauksia pienenivät entisestään.


      • __Kyllästynyt__
        Ainnen kirjoitti:

        En yhtään epäile, että et saisi tuota määrää viestejä. Tarkoitukseni olikin vain tuoda esille, kuinka jotkut naiset (lähinnä nuoret prinsessat) oikein korostavat sitä, kuinka suosittuja ja tavoiteltuja he ovatkaan, ja eivät ole nettitreffeillä muuta kuin boostaamassa egoaan ja keräämässä mairitteluja.

        Jos vain he tajuaisivat, että kaikki naiset saavat niitä viestejä todella paljon, ja jos vielä kaikki naiset tajuaisivat, että paljon viestejä/seksinvonkausyrityksiä ei kerro heidän omasta korkeasta tasostaan...

        Mutta olet oikeassa, että uudistuksen jälkeen tuo viiden viestin rajoite koski vielä muitakin. Se muuttui varmaan juurikin joskus helmikuu-maaliskuun kieppeillä, ilmeisesti kun maksavat käyttäjät (= miehet) tajusivat, että heidän mahdollisuutensa saada vastauksia pienenivät entisestään.

        "Jos vain he tajuaisivat, että kaikki naiset saavat niitä viestejä todella paljon"

        Lopettakaa nyt jo ihan oikeasti tuon saman jaskan jauhanta. KAIKKI naiset EIVÄT todellakaan saa viestejä TODELLA PALJON, eivätkä edes paljon! Itse olen 40v nainen ja ollessani tuolla treffipalstalla sain surkean vähän viestejä ja niiden taso oli "moi" ja "lähetä kuva". Ihme, kun ei miestä sieltä löytynyt...

        Että se siitä KAIKKIEN naisten PALJOSTA viestitulvasta!


      • Ainnen
        __Kyllästynyt__ kirjoitti:

        "Jos vain he tajuaisivat, että kaikki naiset saavat niitä viestejä todella paljon"

        Lopettakaa nyt jo ihan oikeasti tuon saman jaskan jauhanta. KAIKKI naiset EIVÄT todellakaan saa viestejä TODELLA PALJON, eivätkä edes paljon! Itse olen 40v nainen ja ollessani tuolla treffipalstalla sain surkean vähän viestejä ja niiden taso oli "moi" ja "lähetä kuva". Ihme, kun ei miestä sieltä löytynyt...

        Että se siitä KAIKKIEN naisten PALJOSTA viestitulvasta!

        No korjataan, kaikki naiset samassa ikäryhmässä. Nyt ei kukaan jauha jaskaa vaan ihan faktoja.

        Sentään sinulla on hieman jotain käsitystä, minkälaista se nettitreffailu miehen silmin on. :)


    • Nennia

      edel, oletko tosiaan mennyt ensin viestiosioon, sieltä saapuneeseen viestiin ja kirjoittanut itse viestin alla olevaan tekstilaatikkoon - ja sitten saanut tiedon, ettet voi lähettää enempää viestejä? Ainakaan minulla näin ei ole kyllä koskaan käynyt,

      Eri asia tietysti on, jos itse olet mennyt profiilin kautta laittamaan viestiä tyypille, jolle ehkä joskus aiemminkin on viestitellyt. Silloin teksti saatetaan laskea aloitusviestiksi. Viestilaatikon kautta mennessä vastaamiselle ei kuitenkaan pitäisi olla mitään rajoitusta. Sen huomaa jo siitä, tuleeko esiin tieto, että "sinulla on tänään vielä neljä viestiä käytettävissä". Vastatessa ei tule.

      • edel.

        Hei, edellisen kirjoittajan vastauksessa kävikin jo ilmi, että nähtävästi Suomi24:ssä on rajoitukset muuttuneet. Tätä ongelmaa ei siis enää taida olla. Aiemmin oli.


    • ***m39***

      Miten löydät näiltä treffeipalstoilta 60 sellaista naista kahden kuukauden aikana, jotka jotenkin voisi edes kiinnostaa? Käykö sinulle ihan kuka vaan? Minulla on ollut profiili n. 2 kk ja sellaiset, jotka profiilin perusteella vaikuttavat tarpeeksi kiinnostavilta ottaakseni yhteyttä, on ollut ainoastaan 2. Ehkä olen liian ronkeli tai valikoiva, mutta oikeasti haen sellaista, jonka kanssa kemiat toimisi pysyvään parisuhteeseen asti.

      • Normisettiä

        Vastasit itse itsellesi viimeisessä virkkeessäsi. Jos haet pelkkien speksien perusteella parisuhde-ehdokasta Suomi24:sta, saat etsiä kyllä hautaan asti.

        Paikkakunnasta riippuen kun laadukkaan seuran löytäminen on muutenkin tarpeeksi vaikeaa ellei mahdotonta, ja siihen vielä päälle nettitreffien keskimäärin ehkä heikompi tarjonta, niin onhan sitä pakko alkaa kokeilla kepillä jäätä, jos haluaa, että edes jotain tapahtuisi. Voi olla, että se sinunkin unelmaeukko on jäänyt huomaamatta surkean profiilinsa takia. (Ai ettäkö hyvä profiili olisi liikaa vaadittu? Valitettavasti kyllä näyttää olevan.)


      • ***m39***
        Normisettiä kirjoitti:

        Vastasit itse itsellesi viimeisessä virkkeessäsi. Jos haet pelkkien speksien perusteella parisuhde-ehdokasta Suomi24:sta, saat etsiä kyllä hautaan asti.

        Paikkakunnasta riippuen kun laadukkaan seuran löytäminen on muutenkin tarpeeksi vaikeaa ellei mahdotonta, ja siihen vielä päälle nettitreffien keskimäärin ehkä heikompi tarjonta, niin onhan sitä pakko alkaa kokeilla kepillä jäätä, jos haluaa, että edes jotain tapahtuisi. Voi olla, että se sinunkin unelmaeukko on jäänyt huomaamatta surkean profiilinsa takia. (Ai ettäkö hyvä profiili olisi liikaa vaadittu? Valitettavasti kyllä näyttää olevan.)

        Voi hyvinkin olla, että unelmaeukko on jäänyt nimenomaan surkean profiilin takia huomaamatta, mutta enpä näe minkäänlaista syytä ottaa yhteyttä profiiliin, jossa lukee:

        "Oma kulta haussa, otappa yhteyttä".

        Suhdeluku 60/2 ei ole mitenkään epätavallista, kun kaikkia ei voi mitenkään miellyttää. Jos menet vaikka baariin, kuinka monen kanssa uskoisit synkkaavan tarpeeksi hyvin, että 1) itseä kiinnostaisi 2) häntä kiinnostaisi tai 3) molempia kiinnoistaisi tutustua? Ainakaan minulla ei niitä tule kovinkaan usein kohdalle. Se vain on fakta, että yhteensopivat yksilöt on harvassa.


      • Normisettiä
        ***m39*** kirjoitti:

        Voi hyvinkin olla, että unelmaeukko on jäänyt nimenomaan surkean profiilin takia huomaamatta, mutta enpä näe minkäänlaista syytä ottaa yhteyttä profiiliin, jossa lukee:

        "Oma kulta haussa, otappa yhteyttä".

        Suhdeluku 60/2 ei ole mitenkään epätavallista, kun kaikkia ei voi mitenkään miellyttää. Jos menet vaikka baariin, kuinka monen kanssa uskoisit synkkaavan tarpeeksi hyvin, että 1) itseä kiinnostaisi 2) häntä kiinnostaisi tai 3) molempia kiinnoistaisi tutustua? Ainakaan minulla ei niitä tule kovinkaan usein kohdalle. Se vain on fakta, että yhteensopivat yksilöt on harvassa.

        No voin kyllä vastata: 1) itseäni kiinnostaa ehkä 1/100, 2) tätä en osaa edes arvioida, 3) impossibiru.

        Totta siis turiset yhteensopivuuden kanssa, mutta uskoisin yhä, että osalla on puolivillainen profiili netissä ihan vain "katsotaan, jos joku kiinnostava tulisi kohdalle" -mentaliteetilla. Tosin olet huomattavasti vanhempi, joten ikäluokassasi olevilla naisilla on varmasti jo vähän totisempi meininki kuin nuorilla plikoilla, joilla ei oikeasti ole mikään menetys jos joku jättää ottamatta yhteyttä netissä huonon profiilin takia. Mutta silti näille voi nakata lyhyen viestin, ihan vain jos vaikka planeetat asettuisivat linjaan ja lehmät saisivat siivet. En tosin mitään vuosisadan rakkaustarinaa asettaisi odotusarvoksi...


    • Hukuin viesteihin

      Todennäköisesti ne naiset, joille olet viestejä lähetellyt ovat saaneet viestejä myös kymmeniltä muilta miehiltä ja sinun viestisi on hukkunut viestitulvan joukkoon. Vika ei siis todennäköisesti ole sinussa eikä viesteissäsi.

      Itselläni oli aikoinaan deittiprofiili ja saatoin saada useita kymmeniä viestejä päivässä. Niin ja tajuan siis, että en ole tehty hunajasta ja lukuisat viestit eivät kerro mitään minusta vaan nettitreffisivustojen perusluonteesta. Miehet vaan laittavat nettitreffeissä ihan hirveästi viestejä kaikille naisille ja "kalastelevat", että josko jotain tarttuisi syöttiin. Sitten vasta jälkikäteen he alkavat selvittelemään, että onko kyseinen "saalis" edes omaan makuun.
      Suuren viestimäärän joukossa oli vaikea keskittyä yksilöihin ja viesteihin vastaaminen alkoi nopeasti tuntua työläältä velvollisuudelta. Kerkesin vain "purkamaan" viestejä. Päädyinkin nopeasti poistamaan profiilini, kun minusta tuntui että tuo nettitreffailu ottaa enemmän kuin antaa.

      Ehkä tämä laitettujen viestien ja vastausten epäsuhta naisten ja miesten välilä tasaantuisi, jos miehet vähän vähentäisivät lähettämiensä viestien määrää. Mitä muutakaan kuin nykyisenlaisen tilanteen voi odottaa seuraavan siitä, kun (lähes) jokainen mies laittaa viestiä useille kymmenille tai jopa useille sadoille naisille, vaikkei edes olisi heistä liiemmin kiinnostunut?

      • Tuollaisessa tilanteessa kannattaa tarkentaa profiilitekstiä. Kerro enemmän itsestäsi ja erityisesti siitä, millaisen ihmisen toivoisit löytäväsi. Tarkentamalla rajausta jää varmasti osa viesteistä tulematta. Ja jättämällä mahdollisen profiilikuvan pois pystyy korostamaan tekstin merkitystä.


    • On joo vaikeaa

      Olen nainen ja vaikea on löytää miestä, kenelle kiinnostaisi jättää viestiä. Koska yleisesti ottaen profiilit ovat niin yhdentekeviä ja samanlaisia, että miten ihmeessä sieltä erottaisi sen helmen. Panostakaa profiileihinne. Ja profiileja ilman kuvaa en viitsi edes katsoa. Toisaalta..olen panostanut omaan profiiliini... kävijöitä on yli 400, mutta viestejä ei juurikaan. Jotenkin tää homma ei vaan toimi. Pitää kai lähteä baariin, koska siellä flaksi käy heti.

      • Winterfell661

        Varmaan olet nuorempaa ikäluokkaa kuin minä, mutta totta
        profiiliin kannattaa panostaa ja kuvalliseen. Selkeästi mitä itse on, mitä haluaa.

        Oma profiilini oli suomi24.ssä katsojia kävi yli 400
        monet useaankin kertaan, suosikeiksikin minut valittuna monella,
        mutta viestejä ei tullut kuin murto-osalta...?? Viestien vastaukset oli
        rivin mittaisia.. niistä vaan tulee heti tunne ettei taida paljon kiinnostaa,
        jos ei jaksa/osaa kirjoittaa voihan sen mainita, jos lyhyt sanainen vastaus siitä johtuu.
        Eli otin profiilini pois ja totesin että suurin osa taitaa vaan pyöriä uteliaisuuttaan,
        tirkistelynhalusta tai mikä lie ongelmana kullakin..ja näitä vuodesta toiseen roikkujiahan siellä myös piisaa pilvinpimein..pakostakin miettii heti että missä vika-näillä tyypeillä.Kyllä seuraa täytyy löytää muutenkin.


      • tavis helmi

        Eli etsit täydellistä miestä kuten 99% naisista. Taviksiin ei kukaan halua tutustua. Tavis on pas.ka sakkia joten jos profiili ei sano mitään niin mies on automaattisesti surkea tapaus.


      • Mieti vähä
        tavis helmi kirjoitti:

        Eli etsit täydellistä miestä kuten 99% naisista. Taviksiin ei kukaan halua tutustua. Tavis on pas.ka sakkia joten jos profiili ei sano mitään niin mies on automaattisesti surkea tapaus.

        Tavishelmelle vois todeta, että sun kannattais ottaa nuo katkerat lasit päästä ja etsiä positiivista asennetta hommaan. Kuka haluaa miehen, joka nimittää itseään tavikseksi ja surkeaksi tapaukseksi?

        Totta kai nainen etsii sitä "täydellistä miestä" - ja se täydellinen tarkoittaa sitä, että täydellinen on passeli itselle. Vai kelpaako sinulle ihan kuka tahansa maailman naisista?


    • byg89y80+00´9´´08756

      Oletko itse panostanut profiiliin jos monikaan ei vastaa. Et taida olla. Vaikka oletkin niin näät itsekkin että nettitreffailu on aika turhaa

    • eienäänettitreffejä

      Tein profiilin joskus talvella ja huomasin ongelmaksi sen että kun kirjautuu profiiliin alkaa viestejä tulla yhtenään...siis uusia!
      Eli ilmeisesti osa miehistä lähettää viestejä ollenkaan lukematta profiilia, vaan sen perusteella kun kuva pomppaa etusivulle hetkeksi.
      Eli ei sitä itse ehdi edes katsoa miesten profiileja ja miettiä kenelle vastais...
      tein aika pian niin että annoin muutamalle kiinostavalle miehelle sähköpostiosoitteen (josta ei näy oikeaa nimeäni) ja jatkoimme juttelua kaikessa rauhassa sähköpostitse...poistin profiilin aika pian treffeistä-

    • yk6

      Ulkomaisilla sivustoilla onnistuu paremmin. Oma kulta löytyi sieltä. =)

    • iinesneiti1

      Olen yrittänyt vastata kaikille, vaikka vain ei kiitos. Tai nyttemmin, että sorry, että keskustelen jo muutaman kanssa enkä halua aloittaa uutta keskustelua. Vastauksesi tuli sitten 'haista vittu'. Että näin.

    • älä copy pasteta

      Lähetät Teemu tosi kauheeta paskaa,ei
      siihen haluu naiset vastata. Sit viel copy pastetat
      niit sinkku puolelle, oot kamalin ihmisraunio mitä tiedän.
      Se hobitti kohta on treffeissä ihan suo varten.

    • upeeta ja mahtavaa

      Profiiliin tosiaan kannattaa panostaa, niin miehenäkin voi saada viestejä ilman, että itse edes juurikaan laittelee viestejä naisille päin. Tai sanotaan, että näin ainakin itsellä on käynyt. Monet viesteistä ja viestien lähettäjistä ei tietysti kiinnostanut ja usko koko paikkaan oli jo koetuksella ja profiili oli välillä piilotettunakin, mutta sitten tuli viesti oikein mukavalta naiselta ja nyt seurustellaan ja ollaan onnellisia :) Uskalsin jo kaverillekin suositella varauksin nettideittejä.

      • Kiittiii

        Upeeta ja mahtavaa: kiitos positiivisesta viestistä. Tämä palsta on niin täynnä pahaa oloa, että menee itselläkin toivo.

        Jotain mätää tässä koko nettitreffihommassa on. Profiilien määrän perusteella eri palstat pursuaa seuran etsijöitä. Mutta moniko on oikeasti asialla ja oikeasti valmis uuteen ihmissuhteeseen? Kaunaa ja katkeruutta piisaa - ja sellaisella asenteella ei kyllä löydy ketään.


    • huhu

      Jos ei ole komea kuten minä, niin profiiliin on turha panostaa mitään kun ei sa kuitenkaan vastauksia.

    • Tuule tuuli

      Esimerkki: laitan 10:lle miehelle viestin
      -> ehkä noin 7 vastaa
      -> näistä ehkä 3 haluaa puolin ja toisin pitää yhetyttä
      -> 1-2 on sellaisia joitten kanssa tavataan

      valitsen siis aika tarkkaan keneen otan ylipäätään yhetyttä ja mietin minkälaisen viestin laitan

    • tyui12

      Deittailin tuossa viime vuonna ahkerasti, kunnes sieltä lopulta karsiutui sellainen ihana itselleni.

      Tapasin jokaisen jolle lähetin viestin. Jokaisen.

      Yhteensä tapasin jonkin verran yli viitisenkymmentä naisimmeistä, melkein kaikkien kanssa viihdyin sen viikon pari, ja seksiäkin tuli harrastettua melkein jokaisen kanssa. (Ja jos joku nyt laskee että miten on voinnut löytyä aikaa noin moneen tapailuun - niin yllätys, kolmea neljää naista voi tapailla samaan aikaan... Viis tai enemmän aiheuttaa hieman aikatauluongelmia.)

      Muutamat vinkit onnistuneeseen tapailuun.

      Älä valehtele. Mistään.

      Ylläoleva huomioonottaen - korosta omia hyviä piirteitäsi JOTKA TIEDÄT OLEVAN NAISTEN MIELEEN. Eli älä korosta tietokonepeliharrastustasi sellaiselle, joka ei siitä mitään ymmärrä. Perusjuttuna naiset pitävät sivistyneistä, älykkäistä urheilullisista miehistä.

      Ota itsestäsi EDUSTAVA kuva. Älä laita suttuista kamerakännykällä otettua kuvaa jakoon, se ei nimittäin herätä kovin suuria intohimoja.

      URHEILE. oma kehosi on temppelisi, pidä siitä huolta. Kukaan ei halua sellaista elämänväsyttämää sonnia tai nautaa. EI KUKAAN.

      URHEILE vähän lisää. Ihan vain varmuuden vuoksi. Ja turha väittää ettet pysty - tämä on 99% ihan oma valinta.

      Hanki yleissivistävää tietoa, jottet vaikuta ihan metsästä revityltä. Lue, LUE, ja LUE vielä enemmän maailmaa. Tarkoituksena on, että voit keskustelal naisten kanssa iahn mistä vain, ainakin yleisellä tasolla. Tämä kertoo naisille että olet KIINNOSTUNUT heistä. Kaikkea ei tarvitse tietää, mutta se että kysyt jostakin, että voisiko hän selittää tarkemmin on täysin riittävää.

      Olisiko siinä pari vinkkiä onnistuneeseen kommunikointiin. Laita viestiä kuinka kävi, vai onko tuo kaikki jotenkin mahdotonta sinulle?

      • miesvm1967

        Minulle tuottaa aikatauluongelmia jos naisia on enemmän kuin yksi kierrossa. Siinä helposti myös hajoaa tuo sääntö "älä valehtele mistään" :) Sen vuoksi ja koska arvostin jokaista deittiä ihmisenä niin en alkanut puljaamaan useamman kanssa yhtaikaa. Sitä piparia kyllä ehtii saamaan kun se oikea löytyy, mulle se ei ollut mikään prioriteetti että saako vaiko ei. Kumppania etsin enkä piparia.

        Yleisisvistys tulee elämän myötä, ympäristöstä kiinnostuneet ihmiset imuroivat itseensä tietoa päivittäin uutisista ja ottavat asioista selvää ja ovat toimineet samoin aina. Siitä tulee yleissivistys, se on pitkän juoksun tulosta. Joskus törmää ihmisiin jotka yrittävät päteä jollakin asialla jonka he ovat juuri äskettäin opiskelleet mutta jota eivät ole sisäistäneet, heidän selityksensä ovat lähinnä noloja yrityksiä esittää jotakin :D


      • zxdfy
        miesvm1967 kirjoitti:

        Minulle tuottaa aikatauluongelmia jos naisia on enemmän kuin yksi kierrossa. Siinä helposti myös hajoaa tuo sääntö "älä valehtele mistään" :) Sen vuoksi ja koska arvostin jokaista deittiä ihmisenä niin en alkanut puljaamaan useamman kanssa yhtaikaa. Sitä piparia kyllä ehtii saamaan kun se oikea löytyy, mulle se ei ollut mikään prioriteetti että saako vaiko ei. Kumppania etsin enkä piparia.

        Yleisisvistys tulee elämän myötä, ympäristöstä kiinnostuneet ihmiset imuroivat itseensä tietoa päivittäin uutisista ja ottavat asioista selvää ja ovat toimineet samoin aina. Siitä tulee yleissivistys, se on pitkän juoksun tulosta. Joskus törmää ihmisiin jotka yrittävät päteä jollakin asialla jonka he ovat juuri äskettäin opiskelleet mutta jota eivät ole sisäistäneet, heidän selityksensä ovat lähinnä noloja yrityksiä esittää jotakin :D

        Älä valehtele mistään? Jos joku heistä kysyy, niin kerro totuus. Useimmat kestävät sen - Usko pois.

        Eihän kukaan voi ajatella, että ensimmäisen tapaamisen, tai toisenkaan tapaamisen jälkeen toinen on 100% sitoutunut häneen? Voitko? Itse ainakin kerroin rehellisesti että nyt tapailen, ja katson mihin tie vie. Se myös viestittää itsenäisyydestä (vrt. epätoivoisuus)

        Jos toistat itsellesi että estit kumppania sata kertaa, tuoko se sitä? Jos kumppanin haluat, niin ota koira.

        Puhut myös piparin saamisesta. Ymmärsitköhän oikein, tai ymmärsinköhän itse. Seksi ei ole vain saamista - se on myös antamista. Ja jos ei mene jakeluun niin väännetään rautalangasta. Seksiä harrastetaan silloin kun se on kivaa molemmista osapuolista. Jos ei maistu, niin ole ilman. Jokainen saa päättää itse. Ja jos olet liian kauan mielelläsi ilman, niin jäät katsomaan kuinka se toinen hakee tarpeensa toisaalta. Pätee muuten avioliitossakin.

        Mutta, kerroppa kuinka omilla toimillasi olet suosiota saavuttanut? Kuulutko noihin elämänkokemusta niittäneisiin sivistyneisiin yksilöihin, jotka sisäistävät tietoa, vain noihin kuvailemisiin noloihin yrittäjiin? Käykö siis flaksi vai ei? Kerrot ettet ainakaan piparia ole vielä saanut?


      • miesvm1967
        zxdfy kirjoitti:

        Älä valehtele mistään? Jos joku heistä kysyy, niin kerro totuus. Useimmat kestävät sen - Usko pois.

        Eihän kukaan voi ajatella, että ensimmäisen tapaamisen, tai toisenkaan tapaamisen jälkeen toinen on 100% sitoutunut häneen? Voitko? Itse ainakin kerroin rehellisesti että nyt tapailen, ja katson mihin tie vie. Se myös viestittää itsenäisyydestä (vrt. epätoivoisuus)

        Jos toistat itsellesi että estit kumppania sata kertaa, tuoko se sitä? Jos kumppanin haluat, niin ota koira.

        Puhut myös piparin saamisesta. Ymmärsitköhän oikein, tai ymmärsinköhän itse. Seksi ei ole vain saamista - se on myös antamista. Ja jos ei mene jakeluun niin väännetään rautalangasta. Seksiä harrastetaan silloin kun se on kivaa molemmista osapuolista. Jos ei maistu, niin ole ilman. Jokainen saa päättää itse. Ja jos olet liian kauan mielelläsi ilman, niin jäät katsomaan kuinka se toinen hakee tarpeensa toisaalta. Pätee muuten avioliitossakin.

        Mutta, kerroppa kuinka omilla toimillasi olet suosiota saavuttanut? Kuulutko noihin elämänkokemusta niittäneisiin sivistyneisiin yksilöihin, jotka sisäistävät tietoa, vain noihin kuvailemisiin noloihin yrittäjiin? Käykö siis flaksi vai ei? Kerrot ettet ainakaan piparia ole vielä saanut?

        Piparijuttu oli sarkasmia.

        Minulla on jo koira.

        En yksinkertaisesti ehtisi pyörimään monen misun kanssa yhtäaikaa juurikin koska minulla on koira :)

        Toivon mukaan kuulun noihin elämänkokemusta niittäneisiin. Yo -86 ja 5 ammattia että jotain on joutunut ihan itsekin selvittämään tässä elämässä.

        Seksipointtisi oli asia, samaa minäkin olen yrittänyt aina selittää.

        Flaksia on ollut. Nyt olen löytänyt jo kumppaninkin enkä etsi enää mitään. Puhun täysin yleisellä tasolla vain tällä palstalla omista kokemuksistani ja mielipiteistäni aivan kuten useimmat muutkin.


      • miesvm1967
        zxdfy kirjoitti:

        Älä valehtele mistään? Jos joku heistä kysyy, niin kerro totuus. Useimmat kestävät sen - Usko pois.

        Eihän kukaan voi ajatella, että ensimmäisen tapaamisen, tai toisenkaan tapaamisen jälkeen toinen on 100% sitoutunut häneen? Voitko? Itse ainakin kerroin rehellisesti että nyt tapailen, ja katson mihin tie vie. Se myös viestittää itsenäisyydestä (vrt. epätoivoisuus)

        Jos toistat itsellesi että estit kumppania sata kertaa, tuoko se sitä? Jos kumppanin haluat, niin ota koira.

        Puhut myös piparin saamisesta. Ymmärsitköhän oikein, tai ymmärsinköhän itse. Seksi ei ole vain saamista - se on myös antamista. Ja jos ei mene jakeluun niin väännetään rautalangasta. Seksiä harrastetaan silloin kun se on kivaa molemmista osapuolista. Jos ei maistu, niin ole ilman. Jokainen saa päättää itse. Ja jos olet liian kauan mielelläsi ilman, niin jäät katsomaan kuinka se toinen hakee tarpeensa toisaalta. Pätee muuten avioliitossakin.

        Mutta, kerroppa kuinka omilla toimillasi olet suosiota saavuttanut? Kuulutko noihin elämänkokemusta niittäneisiin sivistyneisiin yksilöihin, jotka sisäistävät tietoa, vain noihin kuvailemisiin noloihin yrittäjiin? Käykö siis flaksi vai ei? Kerrot ettet ainakaan piparia ole vielä saanut?

        "Kerrot ettet ainakaan piparia ole vielä saanut?"

        En minä niin sanonut :D Sen saaminen ei ole koskaan ollut mikään ongelma vaikken pelimies olekaan. Äläkä nyt sotke sitä saamista/antamista tähän sen ihmeemmin, tiedän kyllä jo miten homma toimii :)


      • Plussaa sataa
        miesvm1967 kirjoitti:

        Minulle tuottaa aikatauluongelmia jos naisia on enemmän kuin yksi kierrossa. Siinä helposti myös hajoaa tuo sääntö "älä valehtele mistään" :) Sen vuoksi ja koska arvostin jokaista deittiä ihmisenä niin en alkanut puljaamaan useamman kanssa yhtaikaa. Sitä piparia kyllä ehtii saamaan kun se oikea löytyy, mulle se ei ollut mikään prioriteetti että saako vaiko ei. Kumppania etsin enkä piparia.

        Yleisisvistys tulee elämän myötä, ympäristöstä kiinnostuneet ihmiset imuroivat itseensä tietoa päivittäin uutisista ja ottavat asioista selvää ja ovat toimineet samoin aina. Siitä tulee yleissivistys, se on pitkän juoksun tulosta. Joskus törmää ihmisiin jotka yrittävät päteä jollakin asialla jonka he ovat juuri äskettäin opiskelleet mutta jota eivät ole sisäistäneet, heidän selityksensä ovat lähinnä noloja yrityksiä esittää jotakin :D

        Vaikutat fiksulta kaverilta miesvm1967. Tapailisin sinua tuhat kertaa mieluummin kuin tuota häntäheikkiä, joka jakelee käytännön vinkkejä eksperttinä. :D


      • tyuii1
        Plussaa sataa kirjoitti:

        Vaikutat fiksulta kaverilta miesvm1967. Tapailisin sinua tuhat kertaa mieluummin kuin tuota häntäheikkiä, joka jakelee käytännön vinkkejä eksperttinä. :D

        Joo, katsos se on ihan hyvä että mielummin tapailisit häntä. Itsellänikin on tietyt kriteerit ja ihan vaan kahden rivin jälkeen voin sanoa ettemme sopisi yhteen parhaalla mahdollisella tavalla.

        Kuitenkin jos katson tuloksia, niin päädyin hyvään suhteeseen, sain pitää hauskaa siinä matkalla. Jonkin verran kyyneliä tuli vuodatettua, mutta sehän on hyvä, että tietää tuntevansa jotain aitoa.

        Jos puhutaan häntäheikeistä, niin karkean jaonhan voi laittaa sitten vaikka häntäheikkeihin (niin naisiin kuin miehiinkin) ja sitten yläkireisiin tylsimyksiin (niin naisiin kuin miehiinkin).

        Itse mielummin olen nautiskelija kuin kieltäytyjä. enkä toki väitä ettetkö its enauttisi elämästäsi ja valinnoistasi. Omasta puolestani voin kuintekin sanoa etten yhtään dissaa sinun valintojasi, annan mielelläni kaltaisiesi kulkea ohi ja jatkaa omaa tietä minne menettekin, vaikka itselläsi tuntuu olevan antipatioita "häntäheikkejä" kohtaan.

        vrt. vaikkapa kristilliset vastaan agnostikot.
        "Et usko jumalaan! Palat helvetissä!"
        "Jaa, no ei oikeastaan kiinnosta, helvettiä ei ole olemassa, niin miksi välittäisin että ajattelet noin?"

        Mutta - käytännön vinkit. Jos kelaat ylöspäin, siellä on kysymys mihin vastasin omasta puolestani. En näe että sinä toisit tähän threadiin paljoakaan lisää.


      • tyuii11
        miesvm1967 kirjoitti:

        "Kerrot ettet ainakaan piparia ole vielä saanut?"

        En minä niin sanonut :D Sen saaminen ei ole koskaan ollut mikään ongelma vaikken pelimies olekaan. Äläkä nyt sotke sitä saamista/antamista tähän sen ihmeemmin, tiedän kyllä jo miten homma toimii :)

        "...Sitä piparia kyllä ehtii saamaan kun se oikea löytyy,.."

        Jos muotoilet lauseen:

        "Sitä piparia kyllä sain, kun löysin sen oikean."

        Huomaatko eron. Jos "ehdit saamaan, kun löydät oikean", odotat vielä sitä piparia. Jos jo sait sitä pipariasi, niin muotoilisit lauseen hieman erilailla.

        Ja antamisesta... Jos kirjoitat, että piparia ehtii kyllä saamaan... No, en olisi ihan vielä varma että ymmärrät mikä on panemisen ja rakastelun ero. Sitä ei taidettu vielä v85 opettaa terveystiedon tunnilla, eikä koulun tupakkikulmalla. Toki joskus kunnon pano on poikaa, mutta en sekoittaisi sitä siihen miten itse harrastan seksiä normaalisti. Ja ehkä siksi jätin jälkeeni ihan tyytyväisiä ihmisiä, vaikka juttu ei edennyt "kumppanuuteen" asti.

        Mutta hyvä että tiedät miten homma toimii, parhainta onnea matkaa. Itse kylläkin vielä opiskelen ja kehityn tässä matkan varrella.


      • miesvm1967
        tyuii11 kirjoitti:

        "...Sitä piparia kyllä ehtii saamaan kun se oikea löytyy,.."

        Jos muotoilet lauseen:

        "Sitä piparia kyllä sain, kun löysin sen oikean."

        Huomaatko eron. Jos "ehdit saamaan, kun löydät oikean", odotat vielä sitä piparia. Jos jo sait sitä pipariasi, niin muotoilisit lauseen hieman erilailla.

        Ja antamisesta... Jos kirjoitat, että piparia ehtii kyllä saamaan... No, en olisi ihan vielä varma että ymmärrät mikä on panemisen ja rakastelun ero. Sitä ei taidettu vielä v85 opettaa terveystiedon tunnilla, eikä koulun tupakkikulmalla. Toki joskus kunnon pano on poikaa, mutta en sekoittaisi sitä siihen miten itse harrastan seksiä normaalisti. Ja ehkä siksi jätin jälkeeni ihan tyytyväisiä ihmisiä, vaikka juttu ei edennyt "kumppanuuteen" asti.

        Mutta hyvä että tiedät miten homma toimii, parhainta onnea matkaa. Itse kylläkin vielä opiskelen ja kehityn tässä matkan varrella.

        "en olisi ihan vielä varma että ymmärrät mikä on panemisen ja rakastelun ero"

        Tiedän sen kyllä, turha sun on sellaisia miettiä :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      116
      2556
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      451
      2276
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      102
      1708
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      72
      1563
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      41
      1211
    6. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      87
      1175
    7. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      62
      1172
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1145
    9. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      192
      1092
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      92
      1066
    Aihe