Ballerinat ei pysynyt jalassa

minnaaaaaa

Ravasinpa tänään ostarilla usean kenkäkaupan läpi etsimässä ballerinoja ja vihdoin va viimein löysin sellaiset, jotka tuntui hyvältä jalassa, EIKÄ tipu tai "lonksu" kävellessä---Prismasta. Kokeilin vaikka mitä ballerinoja jne. mutta kaikissa sama ongelma-eli jos kengät oli hyvän kokoiset, niissä nousi kantapää ylös, mutta jos jalan halusi olevan siten kengässä, ettei kokoajan tarvii pysähtyä keräilemään kenkiä pitkin teitä, oli kengät liian ahtaat varpaista..

Budjetti asetti omat rajansa: 30e, joilla lopulta löytyi ne yhdet hyvät, jotka ei mitään lempiväriä siis. Kaikki sellaiset kengät, missä meni sellainen remmi siitä päältä pitämässä jalassa, oli auttamatta liian kalliita.

Päivän mietteitä oli: mahtaako naiset yleisesti pitää turhan piukkia kenkiä ja "kärsiä" kävellessään, eikö kolmellakympillä vaan saa ok-ballerinoja vai onko mulla vaan jotenkin oudon muotoiset jalat..

7

1805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenkä-freak

      kolmellakympillä ei kunnon kenkiä saa eikä ballerinat ylipäänsä pysy jaloissa! Ainut poikkeus on Clarksin ballerinat, niillä pystyy kävelemään ilman että lonksuu tai joutuu varpaita jännittämään. Mutta hintakin on sen mukainen, 100€

    • mullekin balleriinat

      Mulla on ihan sama ongelma kuin aloittajalla, tosin lisättynä sillä, etten löydä myöskään avokkaita. Jos koko olisi pituuden puolesta oikeasti sopiva, niinkenkä on liian väljä muutenkin ja kantapää nousee jokaisella askeleella pois kengästä, eli niilläei pysty kävelemään kuin sen askeleen kerrallaan, jonka jälkeen puettava kengät uudestaan jalkaan. Jos ottaa pienempää koko, ettei kantapää enää nouse, niin varpaat on kiinni kärjessä ja ihan puristuksissa, ei sellasiakaan voi käyttää. Mä olen "huvikseni" testaillut myös kalliimpiakin joskus, jos olen oikeasti ollut etsimässä kyseisen tyylin kenkiä, eikä sehinta tunnu auttavan. Toki ne kalliimmat usein on muuten paremman tuntuiset jalkaan, korko tukevammin kiinni, valmistusjälki siistimpää/huolellisempaa jne, mutta en muista olenko törmännyt yksiinkään, mitkä olis oikeasti kestäny jalassa tappamatta varpaita.
      Eli kesällä aina joko tennarit tai sandaalit, pitäisin kyllä mielellään balleriinojakin, jos vaan löytyis hyvät. Ja juhlakengiksi tilaisuudesta ja säästä sekä vuodenajasta riippuen joko siistimmät sandaalit/sandaletit tai nilkkurit, tai on mulla yhdet käyttökelposet avokkaat, joissa on remmi jalkapöydän päällä, muttei nekään jokaiseen tilaisuuteen ja asuun sovi.

      Eli epäilen suuresti monien pitävän epäsopivia kenkiä ja kärsivän niistä enemmän tai vähemmän. Varmasti osasyy on mun jalkojen mallilla, eihän kaikkien jalat just samanlaisia ole, mutta ihan normaalit jalat kuitenkin niin uskoisin olevan monia monia muitakin naisia, joille suuri osa myynnissä olevista balleriinoista ja avokkaista ei sovi.

    • fanni-iiris

      Monet ballerinat venyy käytössä.. hyvä niksi on puolikas pohjallinen, päkiän alle sijoittuva pieni pohjallinen, tekee kengän ikään kuin puoli numero pienmmäksi. ja on muutenkin mukava jalassa, extra pehmustetta :)

    • kuminauhalla

      Balleriinoihin voi helposti ommella kuminauhat nahkaneulalla siihen jalkapöydän kohdalle. Silloin pysyvät jalassa. Kangaskenkien ompelu sujuu tavallisellakin neulalla.

    • Marketit ---

      Marketin kengät eivät lestiltään ole niin hyviä, en ole koskaan saanut ainuttakaan paria sopimaan jalkaani, ne joko tuntuvat oudoilta, tippuvat jalasta tai kiristävät. Luojan kiitos minulla ei ole 30 € budjettia kun ostan kenkiä, koska minusta kengän pitää istua kun hanska kädessä. Ostan vain kenkiä jotka jo kaupassa tuntuvat hyviltä, en suostu laittamaan mitään ylimääräisiä lappuja kenkiin, niin kuin myyjät usein ehdottavat jos esim. kantapää nousee. Hyvän mallisia kenkiä löytyvät yllin kyllin kaikissa kenkämalleissa, minulla kipuraja kengissä on 150 €, saappaissa 400 €.

    • Anonyymi

      30€:lla ei hyviä kenkiä saa. Ballerinan täytyy istua juuri eikä melkein jalkaan. Nahkaiset ballerinat ovat parhaita koska hengittävät ja muotoutuvat jalkaan. Merkkejä: Clarks, Gabor, Högl. Hinta 100€ ylöspäin. Lisäksi hyvät ballerinat kestävät käytössä; kesän jälkeen ei ole pelkät rimpulat jäljellä. Jos jätä 3x ostamatta 30€ rimpulat niin saat yhdet hyvät tilalle :)

      • Anonyymi

        Mulla on erittäin kapea jalka, pelkkää luuta ja nahkaa. Ongelmana se, etten oo koskaan löytänyt perus kenkäkaupoista yksiäkään ballerinoja tai avokkaita jotka ei jalasta tippuisi. Lähinnä kantapää nousee joka kengästä ja suurin osa hölskyy jalassa myös. Eli kysymys kuuluu mistä kaupasta saan sopivat kengät.
        Nimimerkillä epätoivoinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe