Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kainaloiden epiloinnin jälkimainingeissa

hoopoapina

joo tossa pari tuntii sit epiloin ekaa kertaa kainalot ja kyllähän se nipisti, mut pahempaa oli se polttelu epiloinnin jälkeen. verta tuli ihan vähäsen. oli kyl positiivinen kokemus. ite huomasin hyväks ideaks ottaa siihen viereen kylmän märän pyyhkeen jolla pyyhin veret pois. ja tietty kuiva, jolla kuivasin kainalot pyyhinnän jälkeen. ei kyl ollu niin karmeaa tuskaa kuin olin pelännyt lähinnä se jälkipolttelu. ja mua kyl huippas vähän sen epiloinni jälkeen. viimeistelin pinseteillä. hei tietäskö joku paljonko toka epilointi sattuu verratuna ekaan?

3

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemusta on

      Olet ilmeisesti painanut liikaa eikä ihoa ole kiristetty riittävästi. Tällöin epilaattorin pinsettirumpu on napannut ihoa mukaan ja syntynyt pieniä haavoja. Siitä aiheutuu tuo verenvuoto ja jälkipolttelu (kirvely). Koska ei voi käyttää toista kättä apuna, käden asennolla voi saada kainalon ihoa kiristettyä. Epilaattorilla ajellaan vain hyvin kevyesti ihoa koskien, karvat kyllä tarttuu sitenkin. Epilaattoria ei tarvitse painaa lainkaan kuten sheivatessa pitää.

      Varsinkin jos on tullut verta, kannattaa puhdistaa syntyneet pienet haavat haavapuhdistusaineella ettei synny tulehduksia.

      Kainaloiden epilointi sattuu joka kerralla vähemmän, kunhan huomioit tuon ettei ihoa tule mukaan. Epilointi kannattaa tehdä jo silloin kun kainalokarvoja ei oikeastaan vielä näy. Alussa epilointiväli tulisi olla enintään viikko.

      • vastalause!

        Jos karvat eivät edes näy niin mistä se ottaa sen karvan kiinni? "Alussa epilointiväli tulisi olla enintään viikko" Saa aika nopeesti kasvaa jos (alle) viikossa jo ilmaantuu.


      • Kokemusta on
        vastalause! kirjoitti:

        Jos karvat eivät edes näy niin mistä se ottaa sen karvan kiinni? "Alussa epilointiväli tulisi olla enintään viikko" Saa aika nopeesti kasvaa jos (alle) viikossa jo ilmaantuu.

        Kokeile niin huomaat. Epiloidessa poistetaan vain sillä hetkellä kasvavat karvat, lepovuorossa olleet karvat jatkavat kasvuaan ja tulevat esiin. Eli viikon kuluttua et epiloi niitä edellisellä kerralla epiloimiasi karvoja vaan uusia karvoja.

        Kasvun alussa karvat ovat niin ohuita ettei niitä oikein näekään, mutta kun ajelee epilaattorilla niin tuntee nipistelystä että karvoja lähtee. Eikä ole enää kivuliasta.

        Itselläni säännöllinen epilaattorilla ajelu on heikentänyt kainaloiden karvankasvua niin paljon että nykyisin riittää ajelu 1-2 kuukauden välein.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe