Sinkkuudesta luopumisen tuska

Jotenkin tämä ristiriitainen olo aiheutti valitustarpeen ja sitten muistin tämän valituspalstan :) Olen sinkkuillut varsin tyytyväisenä 10kk, olen todellakin nauttinut sinkkuudestani. Olen oman yksityiselämänielämäni herra, enkä ole kenellekkään tilivelvollinen tekemisistäni tai tekemättä jättämisistäni. Kotona en ole nyhjännyt vaan olen tutustunut moniin mielenkiintoisiin ihmisiin. Lomani olen viettänyt kohtalotovereiden (=sinkkujen) kanssa ja huskaa on ollut, mutta kun vappuheilasta tuli sitten helluntaiheila ja ties vaikka mikä heila. Aivan ihana ihminen hän on, mutta hän haluaa parisuhteen. Minä en oikein tiedä, kun tämä sinkkuus on ollut ongelmattomin ajanjakso elämässäni piiitkään aikaan. En haluaisi taas alkaa parisuhdevääntöä (aika määrätietoinen nainen hän on, en kiinnostu hissukoista), mutta en haluaisi noin ihanaa naista jättääkään.

Uudet kaveripiirit on muodostuneet ja tunnen olevani kuin kala vedessä ellämäntilanteessani. Tiedän, että ero sinkkuudesta on vaikea, jos päätän sen ottaa. Sinkkuus ei minua jätä vaan se on minun tietoinen päätös jättää hänet. Taidan kuitenkin olla vähän parisuhdeholisti, tiedän krapulan tulevan jos nyt juon, mutta houkutus on aika suuri :/ Kaipaan toki läheisyyttä (= parisuhdeholistin humala), mutta haluanko kohdata enää krapulavaihetta. Haluaisin, että mulla olis muutakin elämää, kiun eroista toipuminen.

Tässä vähän erilainen vuodatus ja toivon asiallisia kommentteja sekä samaa tunteneilta että oppositiosta. En taatusti ole ainut sinkku, joka tykkää olla sinkku, mutta .... :/

9

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 40 pillun AT-mies

      Parempi yksin kuin huonossa suhteessa käytetyn likaisen lutkan kanssa.

    • Vilwa

      Tuo on tuttua. Yksin on helpompaa. Se on vaan nyt oltava sen verta mies, että kertoo naiselle, että joko on/tai ei ole valmis vakisuhteeseen. Näin.

    • Niinpä, mutta ongelma on se, että haluanko ottaa sitoumuksellisen suhteen ja luopua vapaudestani. Molemmilla on puolensa. En ole rakastunut vielä, mutta se päivä koittaa, jos jatkan tuon naisen kanssa. Sitten en enää pysty kyseenalaistamaan päätöksiäni ja se plottaa pirusti.

      • Ikisinkku M

        Jos et ole vielä rakastunut niin sitä tuskin tulee tapahtumaankaan ainkaan mitenkään salamanomaisesti, tosin varmaan kiinnyt yhä enemmän ja se lienee parempikin suhtee kestävyyden kannalta kuin salamarakkaus. Mutta joo, vähän kyllä epäilen että jos noin paljon jo tässä vaiheessa epäilyttää ja sinkkuudesta jää liian hyvät muistot niin tulisit aina sitä kaipaamaan ja siinä vaiheessa kun suhteeseen väistämättä tulee hankaluuksia jossain vaiheessa olisit ehkä turhankin kevyin perustein sen sitten päättämässä. Sinkkuudesta ensin verenmaku suuhun ja kevyt vitutus niin on suhteeseen paljon valmiimpi, sitä ikäänkuin vasta siinä vaiheessa tietää mitä haluaa ja jos ei tiedä niin ei ole valmis vaan vasta ikisinkkuvaiheessa.


    • Mulla ei oo koskaan ollut mitään tuskaa luopua sinkkuudesta, mahdollisuudet siitä luopumiseen vaan katkeavat ennen aikojaan... mutta no jotkut meistä on tarkoitettu yksin elämään ja joillakin käy tuuri löytää sopiva.

      • Ehkäpä sä osaat olla kriittisempi kuin minä. Nainen ei ole ihannenaiseni, mutta riittävän moni asiaa mätsää, että en halua lempata. Hän on raastavan rehellinen ja avoin, sitä arvostan.


    • Kympin Nainen

      Tämmöisiä, vähän ristiriitaisiakin, fiiliksiä ja ajatuksia tulee tekstistäsi: onko sinulla ”krapulaa” useinkin? Syöksytkö suhteisiin helposti? Oletko rakastunut/ihastunut juuri tähän naiseen vai rakastumisen/ihastumisen tunteeseen? Eli janoatko juuri tätä naista, vai onko hän ”vain” riittävän hyvä malja kumottavaksi, muttei ehkä kuitenkaan se elämäsi päihdyttävin nektari?

      Ja miksi ennakoit jo uutta krapulaa? Onko tässä viinissä jokin sellainen ominaisuus joka saa sinut krapulaa ennakoimaan ennen kuin olet kunnolla humaltunutkaan? Sanot myös pelkääväsi; pelkäätkö krapulaa vai onko jopa mahdollista että pelkäät tämän viinin aiheuttavan loppuelämäsi humalan?

      Sanot myös että arvostat naisen raastavaa rehellisyyttä ja avoimuutta. Ole sen rehellisyyden arvoinen, ts. ole rehellinen ja avoin hänelle, vaikka raastaisikin. Toisaalta, jos vappuna olette tavanneet, mikä hoppu?

    • 989lkj2

      Jos nainen on rehellinen, niin ole sinäkin. Kerro missä mennään ja mihin olet valmis. Ehkä et ole vielä valmis sitoutumaan tai ehkä olet valmis etenemään hitaasti. Ehkä kenties haluat tutustua häneen ja katsoa rauhassa, että mitä siitä seuraa.

      Ymmärrän, että jos nainen haluaa perheen, niin hän ei halua haaskata aikaa esimerkiksi vuotta vain siksi, että sinä odottelet, josko parempaa löytyisi tai että mitä tässä nyt tekisi. Kyllähän sinä tiedät, että sinkkuilussa ja parisuhteessa on puolensa. Ennemminkin kannattaisi miettiä, että millaista elämäsi olisi esim. 3 vuoden päästä, jos olet yhä sinkkuna tai yhä hänen kanssaan.

      Parisuhde ei automaattisesti ole tuomittu kaatumaan. Jos nainen on rehellinen ja avoin, niin siinähän on hyvät ainekset kehittyä mitä mainioimmaksi parisuhteeksi. Voithan yhä nähdä kavereitasi, vaikka parisuhteessa olisitkin. Ehkä kuitenkin ne sinkkuryyppyillat vaihtuvat enemmän kaveripariskuntien tapailuun, mökkeilyyn tai sellaiseen, jossa ei harrasteta sinkkunaisten kanssa seksiä.

    • höpötiti

      Ei kuulosta tuskalta ensinkään. Et taida oikein tietää mistä puhut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      105
      2363
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      433
      2056
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      72
      1503
    4. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      75
      1195
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      42
      1166
    6. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1135
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      74
      1069
    8. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      191
      1059
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      93
      1039
    10. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      54
      978
    Aihe