Paskanjauhaja jäi kiinni

8+14=22

Varokaa siskot miehiä jotka heti ekalla kerralla vakuuttavat rakkauttaan ja suurinpiirtein ovat jo perhettä perustamassa.
Antavat kuvan itsestään että ovat rehellisiä ja ym. Pikku hiljaa alkaa paljastumaan kaikenlaista heidän elämästään ja heistä itsestään.
Itse olin tällaiseen ihastunut ja muutama kuukausi meni käsittääkseni hyvin mutta aikaa hänellä ei ollut minulle. Ei kai kun pyöritteli siinä sivussa vissiin muitakin.
Ei oikein päässyt pintaa syvemmälle hänen kanssaan, tuollahan se taas "metsästää" treffipalstalla. Eipä ollut kummonen. Suuret puheet ja pienet teot. Tylsää seuraa selvinpäin ja alkoholisoitunut ketjupolttaja. Lapista oli tämä "rehellinen Lapinjätkä".

117

4590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+1=3

      Älä katkeroidu jos seurasi ei kelpaa kaikille!

      • Ap 12+13

        Hyvin se näytti kelpaavan:-) Enkä minä katkeroidu tämän enempää. Elämä on.
        Nyt nautitaan tulevasta kesästä ja toivottavasti myös auringonpaisteesta.


    • miesvm1967

      Ei kukaan täysijärkinen ja rehellinen vakuuttele mitään ikuista rakkautta heti alussa, ensin pitää tutustua ihnmiseen riittävästi että voi harkita ylipäänsä jonkinlaista ihmissuhdetta. Ei pidä olla hupsu ja uskoa tuntemattomien ihmisten vakuutteluihin. Parhat huijarit ovat kaikkein vakuuttavimpia mutta äly hoi älä jätä, täytyy pitää kengät maassa.. tai siis jalat, kengätkin voi jäädä maahan jos oikein alkaa leijumaan. Mutta virheistään pitää yrittää oppia. Ihan hyvä että kerroit muillekin, kuitenkin.

    • kiltti mies.

      Ihan oma mokasi jos uskot kun mies alkaa rakkaudesta puhelee heti. Ei kannata olla niin sinisilmäinen ja jos alkaa niin sitten pitää ottaa takapakkia-

      • Ap 20+10

        No en nyt alkuunkaan uskonut ja sanoinkin hänelle että emme edes tunne toisiamme että miten hän voi noi jo puhua.
        Hupsu kyllä olin ja en tällaiseen ole tottunut kun pitkiä parisuhteita itselläni pari takana. Ajattelin vain että katson miten kaikki etenee mutta kyllä ne varoituskellot kilkatti ja lujaa. Hyvä että loppui. Aurinkoista kesää kaikille ja mukavia hetkiä omien murujen seurassa!


    • Pettymys oli

      Taisin olla saman tyypin kans tekemisissä, tutulta kuulostaa nuo suuret puheet, juominen, polttaminen ja tylsyys selvänä. Eikä ollut edes kummoinen sängyssä, vaikka kehui olevansa kokenut...

    • Aurimiähen yx ex

      Ai olikin Lapista, olin alkutekstisi luettuani satavarma että Porin pukki.

      • selvinnyt

        eiks porin pukki ole välillä vaikuttanut lapissakin. Tais etelä tulla liian ahtaaksi


      • edell.
        selvinnyt kirjoitti:

        eiks porin pukki ole välillä vaikuttanut lapissakin. Tais etelä tulla liian ahtaaksi

        Tietääkseni ei Lapissa mutta ympäri Suomee kuitenkin.


    • lapin noita

      Paskanjauhaja jäi kiinni.

      Ai olikin Lapista

      • lapin leuku

        "Lapistapa" hyvinkin...paskanjauhaja ja psykopaatti. Jalatkin väärinpäin perseessä.


    • hääallergia

      Imartelu, rakkauden tunnustukset samantien, naimisiinmeno puheet, yhteisen asunnon katselupuheet ymym on aina ollut vahvin turn off. Epäluulo miestä kohtaan on herännyt samantien, jos suhteessa ollaan oltu vasta alkutaipaleella. Pahin oli kun pelkkien puheluiden perusteellla alkoi puhumaan katselleensa meille sopivaa asuntoa :D Luuleeko miehet että naiset haluaa kuulla tuollaisia. No tiedoksi, meitä näyttää olevan useampia jotka ei arvosta hätäilyä :)

      • 1+1=2

        Ei todellakaan naiset halua kuulla. Itsekin sanoin monta kertaa että mistä hän vetää ne tunnustukset ja onneksi nähtiinkin sitten harvakseltaan. Kyllä kannattaa omiin vaistoihinkin luottaa ja nimenomaan ei voi kenellekään sanoa että rakastaa jos on kaksi päivää tuntenut. No, sillä sanalla ei hänelle mitään merkitystä ollut. Tyhjä sana muiden joukossa mutta silti jotenkin jatkoin hänen kanssaan. Onneksi tuli järki käteen ja jätin hänet. Olisi voinut muuten pudota korkealta. Ei nää tällaiset tiedä ihmissuhteista mitään, eikä miten niitä hoidetaan. Saalistajia ovat.


    • lähdettä etsivät

      Tälläisiä miehiä on jotka alussa niin ovat rakasunteita. Kertovat haluavansa naimisiin heti ensitapaamisella jopa ennen kun on naista edes nähnyt. Tekeytyvät todella hyviksi miehiksi.Tietävät monia asioita millä naisen pelkällä puheella saa ihastumaan. Haluavat suhteessa nopeasti kihloihin.Kaikki etenee huimaa tahtia. Ja lopulta kaikki se alku ihanuuden ja sadun jälkeen kaikki muuttuu. Mies näkee koska häneen on nainen rakastunut ja alkaakin hyväksikäyttö, välinpitämättömyys, julmuus, kylmyys. Nämä miehet ovat usein narsisteja jotka haluavat kaiken tapahtuvan nopeasti ettei parin silmät ehdi näkemään oikeita asioita joita itsestään valehtelee.

      • hanat kaakkoon ja...

        Porin pukki on juuri tällainen, kutsuu jopa itseään tällä nimellä. Vie kaikki ja háukkuu hullun lailla, uhkailee ja on ihan itse se tosi ääliö, kun lähtee toisen naisen luo ja hyväksi käyttäväkseen häntä seuraavaksi. Valhetelee silmät ja suut päästään ja huutaa. Laittelee tekstiviestejä prepaid -liittymistä monia kymmeniä päivittäin, elää täysin toisen laskuun ja vielä jumalaton uho.
        Narsisti jo syntyessään.


      • pysyisi kaukana

        Tälläinen myös pohjanmaalla..asuiskohan nykyään Vaasassa. Lirkuttelee naisille, kehuu itseään, valehtelee itsestään. pyörittelee naisia luultavasti ympäri Suomen. Ja niin tärkeintä mitä haluaa naisilta on rahoitus. Varokaa tätä miestä todellakin. Puhuu alkuvaiheessa jo naiselle hänen olevansa tämän tuleva vaimo.Ei todellakaan sitä tarkoita vaan se kuuluu hänen manipuloinsitaitoihinsa.


    • uhri nro 613

      oi porin pukki, tuli valitettavankin tutuksi aikoinaan ja laskuja maksellaan vieläkin.
      Uhkasi lopussa ja raivosi kuin hullu, ilman minkäänlaisia käytöstapoja.
      Montakohan naista silloinkin oli kierroksilla, En edes halua tietää.
      NARSISTINEN paska.
      Oi kun olisin silloin lueskellut täällä mitä hänestä kirjoitellaan.
      Vieläköhän jatkaa samaa rataa, vai onkohan jo joutunut taas istumaan??
      Toivottavasti. Kesti yli vuoden, ennekö uskalsin avata sydänmeni uudelleen.

      • huono loppu..tulossa

        Pukki etsii talvipesää taas, on ukko liikkeellä..."!!!Liian hyvää ollakseen totta


      • Vai pesä haussa..
        huono loppu..tulossa kirjoitti:

        Pukki etsii talvipesää taas, on ukko liikkeellä..."!!!Liian hyvää ollakseen totta

        Sain herran kiinni ja tutkin puhelimen,oli tusinan naista kierroksessa??Mutta katosi ei ole juuri näkynyt missään koko kesänä tai syksylläkään.Vaikka kova kyllästymään oiskohan mouhannut jonkun rikkaamman naisen luona??Enemmän aktivitiitteja???Onhan se hauska ja ahkera,ei lyö eikä sählää viinan kanssa,mutta naisia on ja käsi aina väärässä taskussa,mutta kuka käskee sille tonneja lainata???Osaa puhua kuin ruuneperi,kirjoittaa kuin,leino,rakastella kuin casanova konsanaan...Peluri,pukki,naistenmies sydän juuriaan myöten ja vieläkin charmikas...


      • 14+14
        Vai pesä haussa.. kirjoitti:

        Sain herran kiinni ja tutkin puhelimen,oli tusinan naista kierroksessa??Mutta katosi ei ole juuri näkynyt missään koko kesänä tai syksylläkään.Vaikka kova kyllästymään oiskohan mouhannut jonkun rikkaamman naisen luona??Enemmän aktivitiitteja???Onhan se hauska ja ahkera,ei lyö eikä sählää viinan kanssa,mutta naisia on ja käsi aina väärässä taskussa,mutta kuka käskee sille tonneja lainata???Osaa puhua kuin ruuneperi,kirjoittaa kuin,leino,rakastella kuin casanova konsanaan...Peluri,pukki,naistenmies sydän juuriaan myöten ja vieläkin charmikas...

        taitaa herra taas mainostaa itseään, huh, huh.
        hyvä kun itse vielä uskoo olevansa niin hyvä... kyllä vuodet on tehneet tehtävänsä herraan sekä ylikilot, mitä kyllä piiiisaaa.


    • Rumiluksia monta

      Mites tänä kesänä, miten pillujahti on alkanut???

      • Että semmosta

        Joo onhan se vilppulan päiväkodissa,herra x..Mutta voiko parempaan paikkaan päästä.??On kännykät, omat huoneet,taulu tv.t jne..vapaa kulku. Lomat kulkee!!


    • 888888888

      onko pitkäkin kakkuleikki aika??

    • Kuuluu!!!

      Mitäs kenenkään kakku sinulle ???

    • miiru

      Oulun seudulla kans yksi ,jota kannattaa varoa.On kaikkea,mitä yllä on kerrottu,jopa hampaita myöten.Lisäksi peukalo ei ole keskellä kämmentä,ole sitä ollenkaan.

    • treffailija111

      Onneksi on tällainen pienituloinen tyhjätasku...ei pääse kukaan mies ainakaan taloudellisesti käyttämään hyväksi :-)

    • ihanainen...38

      Ette kai
      herrasta nimeltä M, tuntomerkit täsmäävät, mutta yhtään negatiivista asiaa en suostu häneen liittämään. Meillä on ollut tosi hauskaa, omaleimaista, älykästä, säkenöivää keskustelua, yhdessäoloa, saunomista ja toki siihen on kuulunut seksiäkin.
      Yksi miellyttävimmistä treffikumppaneistani, ei seksin vonkaamista, ainoastaan kevyitä suudelmia ekoilla treffeillä ja sen jälkeen kivoja tapaamisia ja soittoja, jos siltä on tuntunut.
      Hyvä isä lapselleen ja älykäs mies, mut älkää luulko, et tätä miestä keskiverto taapertaja kahlitsee.....Niin todella keskiverto,jos homma ei pelaa niin turha sitä täällä on itkeä...

      • +8h329 öva

        Ihanainen....38 on tämä sama hullu, joka kirjoittelee kaadoistaan eli yhteiskunnan loiseläjä, ihmisten kiusaaja, törky turpa....ei tarvii yhtään ylentävää siitä paskasta sanoa.


      • kaupungilla töissä?
        +8h329 öva kirjoitti:

        Ihanainen....38 on tämä sama hullu, joka kirjoittelee kaadoistaan eli yhteiskunnan loiseläjä, ihmisten kiusaaja, törky turpa....ei tarvii yhtään ylentävää siitä paskasta sanoa.

        Onko myös nettihäirikkö?

        Kehuu koollaan.


      • ei lannistettu

        Herra M kuulostaa tutulta


    • uhri1

      Milä nimimerkillä tuo porin pukki liikkuu??

    • eikai1

      lunttila52?

      • Yksi monista

        Piirittääkö suakin? Älä vaan anna numeroasi...


    • aito atm.

      Annan naisen tunnustaa rakkautensa ennen kun itse sanon mitään.

    • Mä nousen taas, yksi

      Kas kun on täällä etelä-pohjanmaalla toinenkin narsisti mulkero. En kyllä muuta kuin alusta asti nauranut näille kosinnoille. Ja heti kärkeen lupasin, että ikinä ikinä ikinä en enää naimisiin mene. Siitäkös sitten mies katkeroituu. Mutta valitettavasti suhde syveni. Alkoi itse käyttäytyä kuin haaveideni mies. Oma vika, miksi kerroin mitä haluan.

      Nyt pitäisi päättää koska lähden. En jaksa olla hänen paskasäkkinään enää. Nyt on niin vaikeeta vaikeeta herralla. Koettaa kaikki mahdolliset henkiset alistuskeinot. Jos alkaa läpsiä, ei tartte kun kerran osua, son moro het eikä hetkenpäästä.

      Juu oli ihan kohtuullinen pano. Mutta tuo jatkuva alistaminen ja itsekehu. Ja kehtaa vielä ihmetellä kun en itse itseäni kehu enkä mitään ole itselleni vaatinut. No. Tervejärkinen ihminen osaa elää omillaan parisuhteessakin.

      Jatkossa etsin palstoilta vain seksiseuraa.

    • Onko tietoa???

      Onko taas Paskanjauhaja irti????? Vaikuttaisi, onhan talvi tulossa jälleen ja "pesä" pitäisi rakentaa turvalliseen paikkaan, missä lymyillä ja syödä yhteiskunnan laskuun.

    • hampaaton3

      paskanpuhuja asustelee myös saarijärvellä

    • Eräs ex-uhri

      Yks ainakin "pukki" hoitoalalla työskentelevä, asuu nykyisin Helsingissä, huh olkoon...

      • 836

        Onko sairaanhoitaja Pukinmäestä?


      • Öyk
        836 kirjoitti:

        Onko sairaanhoitaja Pukinmäestä?

        Juu sama mies 100%


      • lippis
        Öyk kirjoitti:

        Juu sama mies 100%

        Tuo korostetusti esille koulutustaan "AMK"
        Parin tapaamisen jälkeen alkaa rahan lainaaminen.
        Useita puhelinnumeroita,useita rahoittajia ilmeisesti samaan
        aikaan.Siirappisia viestejä.ym,ym....


      • toinen ex

        Minkälaisia kokemuksia sinulla on "pukista"??????Ilmenikö heti taloudellisia vaikeuksia. Millä aikavälillä olet tallaista tyyppiä tapaillut.


      • Marita2
        Öyk kirjoitti:

        Juu sama mies 100%

        Onko Suomalainen?


      • Pukin exät 400-600
        toinen ex kirjoitti:

        Minkälaisia kokemuksia sinulla on "pukista"??????Ilmenikö heti taloudellisia vaikeuksia. Millä aikavälillä olet tallaista tyyppiä tapaillut.

        Ex ???Pukin ex??Jonoon vaan meitä on muutama sata!!!


      • Panomies nro1
        toinen ex kirjoitti:

        Minkälaisia kokemuksia sinulla on "pukista"??????Ilmenikö heti taloudellisia vaikeuksia. Millä aikavälillä olet tallaista tyyppiä tapaillut.

        Pukkihan on p.a a naiset maksaa kaiken,vaatteet,viinat,bensat,matkat,ruuat,ostaa auton??Korut sun muut.
        Sitten pukki vähän nussii ja halii ,jne
        Voi sitä ihanuutta kun tälläinen keskiverto muija,
        on saanut noin upean miehen??Näin pukin hommat menee...
        Se on muuten nykyään Herra X,eikä mikään pukki!!


      • Mailmanmies ja rikas
        Pukin exät 400-600 kirjoitti:

        Ex ???Pukin ex??Jonoon vaan meitä on muutama sata!!!

        Hei

        Miehellä on kuvallinen profiili suomi24:ssä ja juttelimme ja tapasimme lopulta. Hän oli hurmaavan komeamies. Ihanat silmät, niin avoin ja vilittömän oloinen. Rakastuin mekein ensi silmäyksellä. Luulin, että tunne oli molemminpuolinen. Jotain hämärää alkoi kuitenkin esiintyä, mies katosi eikä vastaillut puhelimeen. Hyvä selitys aina löytyi. Merkit olivat selkeät ja ystäväni varoittelivat, mutta minä olin sokea ja rakastunut.

        Loppujen lopuksi selvisi, että mies pyörittää useita naisia samaan aikaan suomi24sella ja asuu missä milloinkin.(Siis asuu aina uuden naisen luona).


      • 16+16
        Pukin exät 400-600 kirjoitti:

        Ex ???Pukin ex??Jonoon vaan meitä on muutama sata!!!

        Kuulin luotettavalta taholta, et Herralla tullut seisokki ongelmia, oi oi oi
        eikä kuulemma vain yhden eikä kahden naisen kanssa ollut ongelma.
        Juoruili herran ystävä.
        Ihan oli naurussa pitely


      • hoitaja72
        Öyk kirjoitti:

        Juu sama mies 100%

        Surkea pelimies, kun pelaa ei saa pelätä.


    • vitun äijät.

      Pakko tämäkin on kertoa: lehdessä oli deitti-ilmoitus, vastasin siihen mutta en suurin odotuksin, nämä kun oli jo niin nähty.
      Mies ei ollut ihan naapurista ja onneksi mulla on prepaid. muutaman sanan vaihdettuamme se sanoi että olisko tämä alku kaiken kauniin. ja hetken päästä sanoi olevansa jo rakastunut..
      Kun sitten pyysin kuvaa ei ollut eikä osannut käyttää kännykässä ko toimintoa, samoin ei osannut käyttää tietokonetta, kuvaa en siis olisi saanut.
      Kovasti tivasi sitä että olenko tosissani liikkeellä, ilmeisesti jätetty usein, enkä ihmettele.
      Onneksi on prepaid.

      • , )

        Taitaapa olla samapakkaus....


      • Pohjois-Helsinki
        , ) kirjoitti:

        Taitaapa olla samapakkaus....

        Onko Suomalainen?


    • assiliisa

      Voi tavaton. Näitä hurmureita on varmasti Porista sata, Lapista toiset jne... Uskallan väittää että niitä on netissä kyttäämässä suhteessa enemmän kuin muualta jäisi haaviin. Tietysti on, sillä siellä on vastakkaisesta sukupuolesta jo karsittu pois ne jotka eivät ole vailla suhdetta. Toisen ihmisen kaipuu on jo eka kiva lähtökohta metsästykselle. On sanomattakin selvää, että yksinäisyyteen kyllästynyt haluaa kuulla tietynlaisia visioita tulevasta. Se että joku iskee täyslaidallisen rakkaus ja aviopuhetta tiskiin heti kertoo että kyseessä on jo kärsimätön ja suhteita ylensyönyt metsästäjä. Ei jaksa edes jallittaa kohdetta enää pitempään.
      Logiikalla pitää mennä treffailuihin. Miten hitossa joku voi rakastaa sinua, jos ei edes tunne sinua? Höh? Ja kuka nero noita näkee kaiken olennaisen olemuksesta, katseesta? Jos on noin pistämätön ihmistuntija niin kyllä se on varmasti löytänyt jo parinsa, eikö. Ja jos kyseessä ei olekaan hunter for fun, niin mikä lie persoona, joka noin tulisesti ja päättömästi rakastuu - silloin ihastuja ihastuu omiin oletuksiin ja fantasioihin sinusta, ja kun totuus ilmenee ja on eri kuin tämän luoma mielikuvitusolento, kaikki on finaalissa.

      • HraX=Legenda

        Merta edemmäs kalaan,tässä tyhjentävästi kaikki herra Xästä..
        Ei pitäisi olla vaikea tunnistaa..




        Tämä mies osaa olla myös ihana.
        Osaa puhua kauniisti ja olla hellä.
        Tämä mies on hyvä puhumaan tunteistaan,
        on avoin ja huomioi minua kovasti.
        On komea, upeat silmät, osaa kietoa,
        toisen pikkurillinsä ympärille.
        Hän osaa olla myös röyhkeä ja erittäin sexuaalinen.
        Mies nauttii myös suunnattomasti rakastelusta.
        Ei sellaista voi näytellä, sai minut käymään todella
        kuumana ,antauduin hänelle lähes heti.
        Annoin itseni hänelle ja hän luki minua kuin avointa kirjaa.
        Hän on tydellinen tähän hommaansa Casanovaksi, Don Juaniksi, naisten mieheksi, gigoloksi, sonniksi.
        Hän murskaa sydämiä menee minkä kerkeää, saa naisen luopumaan kaikesta.
        Ihan mitä hän vain kehtaa pyytää,hän saa kaiken haluamansa.
        Hän on kuitenkin herkkä ja tunteellinen ihminen,käyttää sitä röyhkeästi hyväkseen.!
        Toivon että hän saa vielä kunnolla omaan siipeensä.(Ehkä on jo saanut?).
        Tämä on varoituksen sana,tästä hänet tunnistaa..


      • donwoman
        HraX=Legenda kirjoitti:

        Merta edemmäs kalaan,tässä tyhjentävästi kaikki herra Xästä..
        Ei pitäisi olla vaikea tunnistaa..




        Tämä mies osaa olla myös ihana.
        Osaa puhua kauniisti ja olla hellä.
        Tämä mies on hyvä puhumaan tunteistaan,
        on avoin ja huomioi minua kovasti.
        On komea, upeat silmät, osaa kietoa,
        toisen pikkurillinsä ympärille.
        Hän osaa olla myös röyhkeä ja erittäin sexuaalinen.
        Mies nauttii myös suunnattomasti rakastelusta.
        Ei sellaista voi näytellä, sai minut käymään todella
        kuumana ,antauduin hänelle lähes heti.
        Annoin itseni hänelle ja hän luki minua kuin avointa kirjaa.
        Hän on tydellinen tähän hommaansa Casanovaksi, Don Juaniksi, naisten mieheksi, gigoloksi, sonniksi.
        Hän murskaa sydämiä menee minkä kerkeää, saa naisen luopumaan kaikesta.
        Ihan mitä hän vain kehtaa pyytää,hän saa kaiken haluamansa.
        Hän on kuitenkin herkkä ja tunteellinen ihminen,käyttää sitä röyhkeästi hyväkseen.!
        Toivon että hän saa vielä kunnolla omaan siipeensä.(Ehkä on jo saanut?).
        Tämä on varoituksen sana,tästä hänet tunnistaa..

        Tämä postaus on jo loppuun kaluttu ja aika tyhmä. (monestakohan paikasta olen tämän jo lukenut)
        Kertoo enemmän siitä ihmisestä joka tämän on kirjoittanut kuin siitä josta kirjoittaa.
        Miten ketään suhtkoht järjissään oleva nainen voi luoda tuollaisen kuvan (siitä) miehestä.
        Mene itseesi.


    • ansku

      herra x on luuseri, joka mainostaa täällä itseään.

      Tainnut lentää pihalle ulkoruokintaan.

      Joskus vuonna 1 ja 2 voinut vielä olla pyörittää ukkonäollään naisia, (itsekin sorruin, tosin vain pieneksi hetkeksi)

      Törmäsin tässä ihan vähänaika sitten herraan, onneks ei nähnyt eikä tunnistanut mua, olipa herra mennyt surkeen näköisesksi... YÖK
      puuttui hampaita suusta, kiloja oli tullut varmaan 30kg, harmaantunut ja kaljuuntunut, eipä kävelykään ollut enää ryhdikästä. Ikä tehnyt tepposen
      Eikä näkynyt vierellä olevan ketään

      • hannamaya58

        olikos sama tyyppi johon minä myös haksahdin.kuvaus sopii täysin.hampaita puuttuu.harmaa tukka kaljuuntuva.lihonut tosi paljon muutenkin epäsiisti.keski-suomesta


    • Naurettava akka..

      Ansku on tainnu nähdä omiaan!maata itse siellä alla ja saada monoa perseeseen.Eipä tuo nyt niin pahalta näytä,vaikka vähän on pulskistunutkin!
      Kalju jäi näkemättä vaikka vierekkäin seisottiin,ikää on ja naisia edelleen joka sormelle pari.
      Itsekkin sorruit??tai siis sait monoa ja nyt tänne katkerana kirjoittelet??Ei ole keski-Suomesta..

      • hei haloo

        "Jos mies on liian komea. Olen jopa miettinyt, miten ihmeessä sellainen mies on edes vapaa."

        Hei haloo!!! Minkä ihmeen takia sellainen mies menis ottaan palloo jalkaan, joka saa aina uutta pillua (toki muutamaan kertaan koluttuakin, jos sattuu vanha suola janottamaan) kun vaan haluaa???


    • ukot valehtelee

      kummallisia muka taloa rakentavat ja pihahommat käynnissä?.multakin tuli just ja pitää mennä levittämään?,näin viestivät,rikkaita kaikki laidastaan ja raittiita yhden naisen miehiä :),kuka uskoo..

    • Valtionkuntokoulu..

      Ansku,ollaankohan nyt samassa hemmossa?

    • Ei lannistettu

      Ettei vain herra Lapista joka suunnitteleeperustavansa mm ravintoloita. Juoksee ympäri suomea, on pari päivää ja häipyy ihmeellisten juttujen kera, milloin mihinkin kiire. Haukkuu perästäpäin kamalilla nimikkeillä, ottaa uudestaan kuitenkin yhteyttä anteeksipyydellen. Pidin kaverina mutta ei ole enään sitäkään

      • påkljmn

        saman säälittävä ressukka


      • leena O

        tarkoitatko miestä jonka nimikirjaimet I H


      • joskus muinoin

        Pani sitten sinuakin, eikö niin ja nyt täällä katkerana huutelet..


    • tämä samako??

      Tyylikäs,Hillitön,Arvoituksellinen,Rohkea,Röyhkeä,Karismaattinen,Älykäs,Pelottava,Sexikäs??Kaikki samassa paketissa ja mies on sinkku.
      Aikaisemmin ollut 3 pitkässä parisuhteessa ja nyt vapaana 4,6vuotta.
      Mikä mättää??
      Naisia on ollut tuona aikana huomattavan paljon....mitä hakee??,vai hakeeko mitään??

      Lähes 190 pitkä.
      Keskiverto vartalo.
      Surulliset siniset silmät.
      Tummat hiukset harmain raidoin(Elvis look)..

      Verbaalisesti erittäin lahjakas,Yli sexuaalinen,(AD/HD.ko) Miten etenen tälläisen paketin kanssa??Itse ex.pelinainen,miehessä pitää olla haastetta,mutta mahtaako sitä olla liikaa tässä herrassa.

      • Lannistetulle

        Taitava pelimies pokaa naisen kun naisen. Sopivalla supliikilla ja sofistikoiduilla maneereilla on vientiä missä tahansa. Pelimies ei usko ikuisuuteen, vaan elää hetkessä. Pelimies kerää pisteitä.

        Don Juan on vielä petollisempi. Hän on ihastunut ihastumiseen. Oman kumppanin huomio on donjuanismista kärsivälle täysin yhdentekevää. Tyydytyksen saa vain uusista valloituksista. Don Juan kerää sydämiä.

        Hän vahvuuksiinsa kuuluu Jatkuva seksipartnereiden vaihtaminen ja uusien etsiminen. Suhteet kestävät vain lyhyen ajan ja niissä pyritään yksinomaan seksuaaliseen, itsekeskeiseen mielihyvän kokemiseen eikä varsinaiseen parisuhteeseen.

        Mutta naiset tykkäävät komeasta panokoneesta joka nuolee,imee,lirkuttelee,
        mitä vaan että nainen tuntee itsensä halutuksi.

        Lopuksi tämä 2000 luvun Pelimies menettää kiinnostuksen ja naiset jäävät
        lehdelle soittelemaan.

        Laukkaako vanha sotaratsu edelleen??


      • Hyvin laukkaa ed..
        Lannistetulle kirjoitti:

        Taitava pelimies pokaa naisen kun naisen. Sopivalla supliikilla ja sofistikoiduilla maneereilla on vientiä missä tahansa. Pelimies ei usko ikuisuuteen, vaan elää hetkessä. Pelimies kerää pisteitä.

        Don Juan on vielä petollisempi. Hän on ihastunut ihastumiseen. Oman kumppanin huomio on donjuanismista kärsivälle täysin yhdentekevää. Tyydytyksen saa vain uusista valloituksista. Don Juan kerää sydämiä.

        Hän vahvuuksiinsa kuuluu Jatkuva seksipartnereiden vaihtaminen ja uusien etsiminen. Suhteet kestävät vain lyhyen ajan ja niissä pyritään yksinomaan seksuaaliseen, itsekeskeiseen mielihyvän kokemiseen eikä varsinaiseen parisuhteeseen.

        Mutta naiset tykkäävät komeasta panokoneesta joka nuolee,imee,lirkuttelee,
        mitä vaan että nainen tuntee itsensä halutuksi.

        Lopuksi tämä 2000 luvun Pelimies menettää kiinnostuksen ja naiset jäävät
        lehdelle soittelemaan.

        Laukkaako vanha sotaratsu edelleen??

        Fasessa näkyy olevan, kuvat yli 200 tipukalenterin naisesta??


      • dfoking

        Kukaan nainen ei kirjoita tällaista paskaa ja sitäpaitsi hän on itse tämän edellisen kirjoittanut, tämä roisto ei nimittäin osaa oikeinkirjoitusta ollenkaan. Roistolla ei ole minkäänlaista sivistystä, jalatkin väärinpäin perseessä kiinni ja hampaat hakattu tohjoksi. Ollaanko samaa mieltä?


    • pl,n gfcf

      tää on niin säälittävää lukea, kuinka yks jaksaa kirjoittaa itsestään vuodesta toiseen, niinkun naiset itkisivät hänen peräänsä.
      säälittävä ressukka, kun ei vieläkään ole saanut itselleen oikeaa elämää elettäväksi

      • Raukka akka

        pl,n gfcf ottaako noi koville kun toistat täällä itseäsi?Ketään ei kiinnosta, miten se pukki voi täällä kirjoittaa
        kerro nyt?
        Taidat olla itse se, jätetty resukka!Lähetä sille sukkia tai suklaata sinne linnaan.


      • pl,n gfcf
        Raukka akka kirjoitti:

        pl,n gfcf ottaako noi koville kun toistat täällä itseäsi?Ketään ei kiinnosta, miten se pukki voi täällä kirjoittaa
        kerro nyt?
        Taidat olla itse se, jätetty resukka!Lähetä sille sukkia tai suklaata sinne linnaan.

        en ole jätetty raukka akka enkä tuhlaa rahojani moiseen luuseriin
        Naurattaa vaan toi itsensä ylläpitäminen täällä. Taidat olla nykyään säälittävä vanha äijä ja pitää memoriaan vanhasta elämästä eikö ole enään uusia pokia tai pokien taso laskenut kuin lehmän häntä voi sua luuseri


      • Voi voi pikkusta
        pl,n gfcf kirjoitti:

        en ole jätetty raukka akka enkä tuhlaa rahojani moiseen luuseriin
        Naurattaa vaan toi itsensä ylläpitäminen täällä. Taidat olla nykyään säälittävä vanha äijä ja pitää memoriaan vanhasta elämästä eikö ole enään uusia pokia tai pokien taso laskenut kuin lehmän häntä voi sua luuseri

        pl,n gfcf Olet ehdottomasti kateellinen, komealle miehelle millä naisia riittää, ok
        "Miestä et tule tuolla naamalla saamaan" monella naisella naama kuin petolinnunperse kevätripulin aikaa,varsinkin näillä epätoivoisilla suomi24,sen naisilla..


    • t.se saatanan komea

      piparia on paljon tarjolla miksi ottaa joku vakituinen rutisia,kun voi lennosta vaihtaa..
      kún lakkaa kiinnostamasta..

    • Olkaa vaan kateellis

      Naisilla kateus tosin voi näkyä räikeämmin kuin miehillä ja naiset - ikävä kyllä - taitavat selkäänpuukotuksen!
      Rumat naiset varsinkin jos tulevat jätetyksi komean miehen toimesta.
      Kyllähän naiset kadehtivat ja yleensä kateus ilmenee pahan puhumisena, joka on minusta todella ikävää.

    • herrttasi

      J.A itä-uusimaa. Pahin kaikista.

    • Ex- lesta

      Jos puhuu heti tavatessa naimisiinmenosta, voi olla myös lestadiolainen. Heillä sellainen tapa, on mentävä heti naimisiin. Suku ei hyväksy muuten. Mutta heilläkin voi olla höpö puheita...

    • Kiitti mulle riitti

      Tapasin Suomi24 treffien kautta juuri kuvaillun tyyppisen miehen;pituus n190,haaleat surumieliset silmat,tumma mutta harmaantunut,normaalivartaloinen.Oli lapista ja muka asumuserossa,juuri etelään muuttanut ja kokoajan puhelimessa.Lirkuttelua tuli ensitreffeillä,pari oharia sovituista tapaamisista eikä mitään kunnon selitystä.Sitten väitti sairastuneensa ja häipyi mitään selittämättä.Myöhemmin löysin saman tyypin FB:sta jossa vannotteli rakkauttaan nuorelle avokilleen ja olivat juuri saaneet lapsen.Koko hommasta jäi hämmentynyt ja petetty olo,ei voinut vastata edes ettei halua enää tavata vaikka sitä pyysin,luulin että tyyppi meni jo kuolemaan ja huolestuin kun vaikutti niin olevan sitä mitä sanoin.Suomi24 treffit riitti mulle...

    • oimikämieshuuh

      Voi perkelesaatana, samaan mieheen minäkin haksahtanut,
      Mitä utopistisimpia selityksiä, ettei voikaan tavata sovitusti,
      Uskooko itse tosiaan niihin selityksiinsä?
      Jos uskoo, niin aika säälittävää.

      Itse tykkään tunneälkkyäistä ihmisistä,
      sitä tämä ei todellakaan ole.
      Mutta kuvittelee olevansa.

      Ja se komeus ...
      No joo... ihan ok.
      Elää jossain harhassa että on tosi komea ja suuri rakastaja.

      Pannut olen kanssaan,
      Voisin heittää tänne muutaman kommentin siitä,
      erinomaisuudestaan ja muusta,
      mutta en ole uhtä alhainen ihmisenä kuin hän.

      Rakkautta varmaan etsii poloinen, eikä koskaan löydä sitä.
      Yksikään nainen ei voi oikeasti rakastaa tuollaista.
      Jos väittää rakastavansa, on vähintään buddha.

      Tuo mies ei löydä koskaan oikeaa rakkautta.

    • pantuon2013

      Kompurajalka etsii rakkauttta...
      Eikä koskaan kukaan rakasta valhetta,

    • ljinm,

      joo sääliksi käy mies parkaa, kun itseään täytyy täällä kokoajan mainostaa.
      Ei hän tule koskaan löytämään rakkautta.
      Heikkoja naisia pystyy hetken huijaamaan, huom vain pienen hetken, onneksi itse tajuu aina hävitä.
      Sairas valehteleva säälittävä surkimus

    • herra on kanssasi

      Olen aina hieman halveksinut katkeria ja vihaisia exiä,täällä niitä näkyy riittävän?!olette siis todella loukattuja, nöyryytettyjä ja maahan poljettuja.Teette itsestänne aivan idioottimaisen katkeran ja nolatun,naurettavan yksilön itkemällä täällä, hra varmasti myhäilee vaan.
      Haukkuminen paljastaa heikkoutenne ja haavoittuvuutenne JOKAINEN SAMASSA TILANTEESSA OLEVA SAA OLLA VIHAINEN...VAIKKA EI SE MITÄÄN AUTA. MUTTA MARTYYRIKSI EI KANNATA RUVETA.
      Haukkuminen paljastaa oman heikkouden ja äärettömän katkeruuden.

    • Nyyh nyyh

      Täällä uikutatte ja sitten itse jaatte sitä tavaraa??

      Naisia ainakin tusina pohjoismaita myöten,mainittu herra imartelee naisia ja antaa palkinnoksi ihania lupauksia.
      Tuntia tai kahta ennen teidän tapaamista hän saattaa maata toisen naisen kanssa ja sinun kanssasi on kuin ei olisi tapahtunut mitään. Kun uskallat epäillä häntä, hän leimaa sinut heti hulluksi, sairaalloisen mustasukkaiseksi.
      Tämä mies vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta ja vakuuttelee rakastavansa vain ja ainoastaan sinua, vaikka soittelee ja tekstaileekin hyvin usein muille treffikumppaneilleen.
      Myöskin kaikki virheet, joita hän saattaa tehdä, on kaikkien muiden syytä. Juominen, pettäminen, kiroilu, muu huono käytös -> on aina jonkun muun syytä.
      Yksinäisyys on niin hänelle niin suuri pala, että hänen on pelattava varman päälle ja pyöritettävä monta naista yhtäaikaa. Naiset ovat hänen elämänsä.

      • elämä opettaa

        Juuri näin. Eiköhän meidän naisten olisi aika herätä.Aiheesta on niin paljon
        kirjoitettu ja puhuttu.


    • Ihme ukkoja laatua

      Tollaset miehet on just pahinta laatua, oikein näkee kun ne juoksee naiselta naiselle panee kaikkia rumiluksiakin . Vaikka muuten mies voisikin olla ok, niin kyllä pistää miettimään että kelpaako sille kuka tahansa kun noin hanakasti seuraa ettii. Ehkä sun pitäis katella ympärilles ja pitää eka jotain silmäpeliä, että kaunis nainen ehtii huomata sut, ennen kuin ryntäät vonkaamaan. Naiset kyllä huomaa jos joku mies yrittää ihan tosissaan "saada" kyseisenä iltana ja juoksee ympäriinsä. Siinä vinkkiä sulle.

    • Hyi olkoon.

      Siis oikeestikko miehet panee teitä rintojen väliin?
      Annatte joka reikään nielette mälliä?

    • Mökkiläinen

      Karismaa, Reino Tossut, Kesäsandaalit, Vuodenajat4 ym hemmetin huijari !!

      • Peppi P

        Keski-Suomen Auervaara


      • xaraTmp

        Piilotti profiilinsa..kutsui mökilleen yms...koiransa kanssa siellä oleskeli.
        Onneksi en oitis lähtenyt mökkeilemään. Ilmeisesti käry kävi.


      • xaraTmp kirjoitti:

        Piilotti profiilinsa..kutsui mökilleen yms...koiransa kanssa siellä oleskeli.
        Onneksi en oitis lähtenyt mökkeilemään. Ilmeisesti käry kävi.

        olikos mökki luntinniemessä,siel on kuule monia naisia pantu ja koira kaukaasian paimenkoira


    • Metsän neito

      Reino Tossu taisi olla jossakin vaiheessa Nallekarhu. Paskanjauhaja, uskoo
      Itsekin juttuihinsa. Narsisti, alkoholisoitunut, työtön, kaikki kelpaa jotka seisoo
      Kahdella jalalla....

      • Metsän keijukainen

        Onkos tämä se alkuperältään porilainen hullu huijari, paskanjauhaja todellakin, hampaaton örveltäjä ja oikein SIKAILIJA!


      • Konjakkia
        Metsän keijukainen kirjoitti:

        Onkos tämä se alkuperältään porilainen hullu huijari, paskanjauhaja todellakin, hampaaton örveltäjä ja oikein SIKAILIJA!

        ei oo Porilainen...Keski-Suomen lahja naisille..


      • Merzedes
        Konjakkia kirjoitti:

        ei oo Porilainen...Keski-Suomen lahja naisille..

        Onneksi huomasin ajoissa, paskanpuhuja.
        Patologinen valehtelija, naimisissa, kertoo vuonna yks ja kaks
        Tehneensä johtohommia Maailmalla, todellisuus erilainen..


      • ei_enää_velkaista
        Merzedes kirjoitti:

        Onneksi huomasin ajoissa, paskanpuhuja.
        Patologinen valehtelija, naimisissa, kertoo vuonna yks ja kaks
        Tehneensä johtohommia Maailmalla, todellisuus erilainen..

        näitä mersukuskeja riittää muuallakin! ei oo kyl omassa omistuksessa, velkaa kaikki!!!


    • Stop tykkänään

      Mikä tämä Keski-Suomen "lahja" naisille on? Nimimerkit ei auennut oikein tuolta minkään haun kautta, missä hän surffailee? Olisi kiinnostavaa saada tietää lisää tällaisesta kaverista, saisi laittaa tietoa eteenpäin ettei ainakaan vähänkään järjissään olevat kaksilahkeiset haksahtaisi, tai ainakin tajuaisivat kuka hän on, häneen.
      Kaveri varmaan on ikuinen poikamies, ja se varmaan hän haluaakin olla. Ei kukaan häntä tule viemään vihille, tai se joka vie on todella tyhmä.
      Kukahan osaa kertoa kaverista enemmän niin laitetaa profiilia jakoon?

      • Moskiitto

        Ei se tee auervaaraksi vaan kertoo ihmisenä kasvamisen vajaavuudesta,
        Omatunnottomuudesta, heikosta itsetunnosta ja hieman horjuvasta mielestä.
        Joku Auervaara tms sanonta vaan tuottaa jonkinlaista sairasta mielihyvää itsetunnottomille miehille, jotka kuksivat lähes ketä tahansa naista ja etsivät heikkoja ja rankkoja kokemuksia omaavia naisia uhreikseen.
        Tosin siinä kohtaa kaksi uhria, mutta suurempi kusipää on se, joka ei omaa omaatuntoa ja pelaa, valehtelee, pettää ja kuvittelee olevansa jotenkin kingi, eikä tajua omaa vajavaisuuttaan ja traumojensa tuottamaa sairaalloisuutta ihmissuhteissaan.


      • diiidaaa hullu
        Moskiitto kirjoitti:

        Ei se tee auervaaraksi vaan kertoo ihmisenä kasvamisen vajaavuudesta,
        Omatunnottomuudesta, heikosta itsetunnosta ja hieman horjuvasta mielestä.
        Joku Auervaara tms sanonta vaan tuottaa jonkinlaista sairasta mielihyvää itsetunnottomille miehille, jotka kuksivat lähes ketä tahansa naista ja etsivät heikkoja ja rankkoja kokemuksia omaavia naisia uhreikseen.
        Tosin siinä kohtaa kaksi uhria, mutta suurempi kusipää on se, joka ei omaa omaatuntoa ja pelaa, valehtelee, pettää ja kuvittelee olevansa jotenkin kingi, eikä tajua omaa vajavaisuuttaan ja traumojensa tuottamaa sairaalloisuutta ihmissuhteissaan.

        Itsetunnoton mies ei saa naisia!!Kuvittelet olevasi joku koti psykiatri=?


      • diiba-daaba
        diiidaaa hullu kirjoitti:

        Itsetunnoton mies ei saa naisia!!Kuvittelet olevasi joku koti psykiatri=?

        kotipsykiatri on yhdyssana. auervaara on yleisnimitys naisia hyväksi käyttävälle miehelle, otti rahaa niiltä tai ei. siis jos ei ole avoimesti pelimies vaan valehtelee naisille olevansa jotain muuta. näillä ei siis ole omaatuntoa, eikä ne välitä siitä, miltä naisesta tuntuu. eri asia on miehet, jotka sanoo etsivänsä vain seksiseuraa. kaksi eri tyyppiä.


    • Anna siihenkin selit

      Mitäs ne jatkuvasti miestä vaihtavat naiset on??Vuosia roikutaan joka palstalla ja joka ukolle annetaan eka treffeillä?

    • Hyvä kakkonen

      Tästä ns. Keski-Suomen huijaristakin varmaan tänne on kirjoittanut joku hänen kakkonen joka on katkera kun ei enään olekkaan suhde jatkunut.
      Turhaan vuodattaa tänne tuntojaan nämä kakkoset.
      Näköjään tämä "lahja" on naimisissa. Onkohan hänen muijallaan edes tietoa kaverin liikkeistä? Ei varmaankaan, kuka nyt moisen kanssa olisi enään tiedon jälkeen naimisissa. Tai sitten muija tekee itse samoja "peliliikkeitä".
      Kakkosena on hyvä olla, olen sellaisena ollut ja samaan mieli halajaa taas. Tämmöiset "lahjat" ovat parhaita. Mistähän tämänkin kaverin löytäisi? Ei ainakaan nuo nimimerkit nappaa.

    • nais"auervaarat"

      Joo se pitäis tehdä naisista kanssa tälläinen vastaava aloitus missä miehiä varoteltais näistä vastaavista naisten profiileista.
      Siitä vois tulla aika pitkä keskustelu ja kun vielä vastaavasti kyselisimme suoraan ja ellei linkittäisimme näiden naisten profiilit.
      Ai niin naisillahan on täysi oikeus ja velvollisuuskin käyttäytyä miten toimii kun hehän ovat naisia.

    • Naisen oikeuksia

      Täydelliset naiset

      Oikeus lyödä miehiä tietyissä tilanteissa, jotka eivät ole itsepuolustusta (jos vaikkapa mies sanoo naiselle jotain rumaa)

      Oikeus siihen, että tuomarit ja sosiaalityöntekijät eivät usko naisesta mitään pahaa
      ilman erittäin vahvoja kirjallisia todisteita esimerkiksi huoltajuusoikeudenkäynnissä,
      jossa mies yrittää todistaa ex-vaimonsa alkoholismin, mielenterveysongelmat tai
      väkivaltaisuuden.

      Oikeus maksattaa deittipäivälliset ja juomat miehillä sekä oikeus lempata heti pois ne
      miehet, jotka eivät ole riittävän maksuhalukkaita.

      • Vitun Moskiito

        Miksi 40-60 v naiset järestään valehtelevat ikänsä?


        Sit toiseksi koskien naisia, miksi laittaa harrastuksiin ja liikuntaan jotain ufo juttuja jos todellisuudessa on sohvaperuna ja liikunta rajoittuu vain roskien vientiin tai satunnaiseen kävelylenkkiin.

        Kaikki valehdellaan

        Paino

        Ikä

        Pituus

        Tulot

        Ammatti

        Lapset

        Harrastukset jne..

        Monella naisella samalla sivustolla 2-3 profiilia??

        Kuva vuodelta nakki ja muusi..Vielä 20kg laihempi??

        Muodokas on hervoton läski, vaikka onkin isotissit ja perse??

        Haluaa ekana iltana sexiä!!

        Eli naiset pahimpia auervaaroja..


      • taätjaäa
        Vitun Moskiito kirjoitti:

        Miksi 40-60 v naiset järestään valehtelevat ikänsä?


        Sit toiseksi koskien naisia, miksi laittaa harrastuksiin ja liikuntaan jotain ufo juttuja jos todellisuudessa on sohvaperuna ja liikunta rajoittuu vain roskien vientiin tai satunnaiseen kävelylenkkiin.

        Kaikki valehdellaan

        Paino

        Ikä

        Pituus

        Tulot

        Ammatti

        Lapset

        Harrastukset jne..

        Monella naisella samalla sivustolla 2-3 profiilia??

        Kuva vuodelta nakki ja muusi..Vielä 20kg laihempi??

        Muodokas on hervoton läski, vaikka onkin isotissit ja perse??

        Haluaa ekana iltana sexiä!!

        Eli naiset pahimpia auervaaroja..

        Mulla ei ole naisista kokemuksia, kun itse olen sellaienn ja hetero, mutta miehille vois laittaa tuon saman listan. Kaikki valehdellaan! Hyvännäköinen on ihan tavis, tosin tavis kelpaa meikäläiselle oikein hyvin, joten valehtelusta jää paskan maku. Sporttinen = enemmän tai vähemmän pullea maha. Sama homma, ei haittaa, mutta valehtelu siitäkin tökkii. Ja miehet valehtelee jo nuorempinakin, 31-v on "kohta kolmekymppinen", 42-v on "39" koska "kuulostaa vähemmän pahalta"... Sinkku onkin varattu, eroamassa oleva tiukasti liitossa.

        Miehet ja naiset, miksi valehtelette? Joskus itsellekin käy niin että kun kerron olevani tukeva, toinen häipyy, mutta musta se on vain hyvä! Miksi haluaisin itsekään jatkaa sellaisen kanssa, jolle asia on ongelma. Löytyy kuitenkin, ihan pilvin pimein naiselle kuin naiselle sellaisia tavispullukoita tai muuten ei-niin-perfectejä miehiä, joille myös vastaava nainen on sopivin!


    • Tietämätön

      Tuo "naisauervaaran" ajatus voisi olla loistava, jäisi näiden katkerien kakkosten vuodatukset vähemmälle ja miehet saisi näistä pelinaisista tietoa lisää.
      Onkohan tuon Keski-Suomen "lahjan naisille" vaimo myös näitä naisauervaaroja vai tietämätön asioista?
      Mistä muualta löytyy näitä naisauervaaroja, aletaan kysellä, kuunnella ja keskustella.

    • nais"auervaarat"

      Entä sitten nämä ammattimaiset 200 treffin kävijä naiset jotka notkuu vuos tolkulla netti sivuilla joille on suoraan sanottuna tuhlattu aikaa ja vaivaakin kirjoittelemalla ja treffeille on menty suurin odotuksin ja tiputtu ja lujaa kun ei mikään kelpaa näille.
      Sitten on tosiaan useammalla saitilla profiili.
      Kyllä se minuakin on kusetettu jo ihan profiileissaanja kirjoituksissaan, vanhoja kuvia ja harrastukset on melkein vuorikiipeilystä asti yms.
      Ajellut sen 200km tätä "pikkasen pyöreätä" naista tapaamaan niin sieltä onkin tullut vastaan sairaalloinen laardikasa ja pienet mukulat nurkissa huutaa yms.
      Näistä profiileista pitäisi kanssa miesten varoitella toisiaan.

    • Se Hra Xän ..EX

      Kun on piipahtanut skitsossa suhteessa hyväksikäyttävän psykopaatiksi paljastuneen ovelan veijarin kanssa niin kummasti osaa arvostaa sinkkuutta. Joku nainen on onnellisesti löytänyt hyvän miehen, mutta hänessä on paljastunut pieni valuvika. Hän on loistokas myyntimies(myy unelmia) ja naistennaurattaja(pyöritti aikanaan useaa naista kerralla).Jotain on tapahtunut, koska jättänyt naiset rauhaan ja kadonnut kaikilta palstoilta?Hullunkurista mutta haluaisin tietää, mitä tapahtui tuolle Kaikkien naistennaurattajien isälle!

      • SHX..E

        Ehkä löysi sielunkumppanin... haastetta jota ei halua heittää pois. Ehkä ajan kanssa ilmestyy, ehkä ei... Koita vaan tarkkailla jatkuvasti,


    • ratiriti

      Mulle sattui ulkolainen(kanada) peenjauhaja.Hän muka heti tunsi yhteyden välillämme yms.Paljastui sitten turhanpäiväiseksi tyypiksi.Miten rittääkin energia noihin kusettamisiin miehillä,säälittävää.

    • Ymmärrän täysin, onko kaikki okei? En tunne sinua mutta silti välitän sinusta ihmisenä, onko kaikki okay?

      itse olen aina ollut surkea ihminen mutta haluan oikeasti muuttua, ei mitään bullshittiä ikinä enään.

      Haluaisitko puhua minun kanssani?

      Täytyy paljastaa että olen täysi kusipää, huumekäyttäjä paskiainen mutta haluan muuttua, oikeasti.

      Olen ollut kipeä koko elämäni mutta nyt tuntuu niin hyvältä olla vaan ihminen.

      Rakastan sinua ihmisenä joten kysyyn taas, onko kaikki kunnossa ystävä?

      • Ota yhteyttä jos uskallat

        [email protected]

        Puhun sinulle ihmisenä, en halua seksiä, en haklua tulla naamallesi, olisin onnellinen vain siitä syystä että olemme ystäviä tai edes tuttuja. Rakastan sinua ihminen


    • Terve kaikki, Iiro taas täällä selvin päin 
      En ole yhtään nolostunut enkä pakene mihinkään, olen ylpeä siitä että tein päätöksen lopettaa huumeet mutta minun täytyy vielä todistaa itselleni että haluan muuttua mutta samalla haluaisin vielä auttaa muita. Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan aika vittumaisia mutta ehkä teidän avulla se olisi helpompaa.
      Kuitenkin haluan myös todistaa teille että haluan oikeasti muuttua joten tästä lähtien joka päivä, kello 16-20 vastaan ihmisten viesteihin aloittaen suomi24’sesta ja jos suositte toisiakin sivuja menen minne vaan. Teen tämän kaiken selvin päin koska haluan muuttua oikeasti enkä olla täysi kusipää, oikeasti.
      Lupaan heti paljastaa jos teen nyt huumeita ja jos niin tapahtuu se vaan tarkoittaa että minuun ei vielä voi luottaa mutta näin ei tule tapahtumaan toivottavasti koska oikeasti haluan uudella elämälläni tehdä jotain ihmisten vuoksi.

      Olen vielä tyhmä ja taidoton mutta haluan oppia, haluan ystäviä, tuttuja ihan kuka tahansa voi ottaa yhteyttä, olen nyt selvin päin ja jos et usko ymmärrän koska olen ollut huumekäyttäjä.

      Vaikeaa on todistaa onko luotettava mutta yritän loppu elämäni tehdä jotain, en vielä tiedä mitä tästä tulee mutta yritän parhaani koska olen kyllästynyt vain olemiseen, haluan tehdä asioita ihmisten seurassa.

      Nyt tuntuu paljon paremmalta kun eilen koska puhun selvin päin mutta haluan sinun tietää, ne eivät olleet valheita, jos ne olisivat kertoisin nyt koska en suostu valehtelemaan kenellekkään, jos en halua kertoa vielä jotakin, toivottavasti ymmärrät mutta huumekäyttöön liittyvissä asioissa kerron koko totuuden, tällä hetkellä olen selvä, ja minä haluan oikeasti välittää sinusta ihminen vaikken tunnekkaan sinua, rakastan ihmiskuntaa oikeasti, kaikki tuli sydämmestä mutta se tuli vahvana koska olin huumeissa.

      Haluan muuttua niin pahasti että sattuu, ymmärräthän että ennen olen ollut surkea luuseri, idiootti, välittämätön ja aika ilkeä, siksi sattuu niin paljon ihminen koska olen ollut niin paha mutta en välitä menneisyydestä, en ole nolostunut mistään mitä kerroin koska se oli totuus, huumeet antoivat minulle mahdollisuuden nähdä ihmisiä uudella tavalla, mutta tulin riippuvaiseksi joten päätin lopettaa.

      En tee tätä yksin, kerron vanhemmillle ja me mennään lääkärille, ja minä haluan taas mennä jonnekkin missä on ihmisiä, siihen on jo pari ideaa.

      Kiitos kaikille jotka välittivät edes hiukan, ja jos näit minut täytenä sekopäänä, voin olla hullu, mutta jos hulluus on sitä että rakastaa toisia ihmisiä niin paljon niin en välitä mitä minua kutsut, kunhan tiedät vain.

      Jos olet yksin, kuten minä, ujo etkä uskalla mennä minnekkään, puhua kenellekkään eikä sinulla tosiaan ole ketään, ota yhteyttä, olen ihan sama kuin sinä, ja vielä täysi idiootti 

      Jos olet riippuvainen huumeista ja kiinnostaisi lopettaa, ota yhteyttä niin voidaan koittaa yhdessä päästä haluista eroon, jos vain haluat siis :P
      Kertokaa minulle myös toisia sivustoja missä voisin parhaiten auttaa ihmisiä
      En ole mikään nero vaan ihan tyhmä normaali äijä mutta minä välitän ja haluan muuttua, mutta olen silti hyvä kuuntelemaan ja vastaamaan

      Teen uuden sähköpostin mihin vastaan kaikkiin kommenteihin, jos ei tule ikinä viestejä niin olkoon ainakin yritin, ja aioin yrittää joka päivä vastata niin moneen viestiin kuin mahdollista 16-20 joka päivä.

      Jos oikeasti haluat jonkun ihmisen mille puhua, en ole erikoinen mutta haluan silti ymmärtää ihmiskuntaa.
      Tästä se lähtee ja heti jos tulee mitään otettua kerron sen koska ei minua nolostuta minkälainen ihminen olen ollut, se on menneisyyttä, who cares, haluan elää nyt, ja elää sillä tavalla mitä oikeasti haluan.

      Here we go, ensimmäinen päivä, toivottakaa minulle onnea, pitkä tie edessä.

      [email protected]

      Jos et usko vielä minuun, niin odotas vaan, joka päivä 16-20 olen täällä oikeasti, ihmisenä joka haluaa muuttua eikä anna minkään sitä estää, en välitä kuinka kärsin haluan silti muuttua ja auttaa muita ihmisiä.

      Jos olet kiinnostunut miten menee ilman huumeita voin tehdä sinulle päiväkirjaa ja oikeasti kertoa kuinka vittumaista tämä tulee olemaan mutta oikeasti en välitä itsestäni, kärsiminen on hyvää koska olen ollut paha, joten whatever.

      here we go, all said, ready, set, go!

      • "En tee tätä yksin, kerron vanhemmillle ja me mennään lääkärille, ja minä haluan taas mennä jonnekkin missä on ihmisiä, siihen on jo pari ideaa."

        Pieni kirjoitus virhe, siis olen jo kertonut vanhemmille, jos et usko mutta haluat ottaa yhteyttä, voin antaa äidin numeron tai ihan miten vaan, anteeksi kirjoitusvirhe

        Minä avauduin täysin tuntemattomille huumekäytöksestäni enkä vain tullut tänne hankkimaan naisia, en halua omistaa ketään enkä enää ikinä suostu valehtelemaan, se ei ole enää sallittua, sitä ei saa tehdä, se on mahdotonta, en anna sen tapahtua.

        Se ei saa enää ikinä tapahtua, en halua ikinä valehdella ihmiselle koska ennen olen valehdellut joka asiasta ja se sattuu mutta nyt on aika muuttua, ja se tapahtuu

        Tästä lähtien en häiritse ihmisiä vastaan vain viesteihin ja jos haluat ottaa yhteyttä niin voitat ilmaisen ystävän. Kiitos, peace out!¨


    • Anonyymi

      OLIHAN TUO PUKKI KOMEA 6 v VUOTTA SITTEN,mutta nyt vanha ukko röllömahoineen..Komeasta kaukana

      • Anonyymi

        Rumuus lisääntyy ja jää vaivoineen yksin, vaikeaa on useimpien elämän lopputaival.
        Elämän opetus tulee ennemmin tai myöhemmin. Liian myöhäistä saada vakikumppani jonka kanssa elää rauhallista yhteiseloa. Pukit menettävät arvonsa, aina pikkulinnut laulaa menneisyyden harharetket.


    • Anonyymi

      Miehet voisivat suoraan kirjoittaa profiilissa että hakevat vain seksiä. Turhaa lässyttää elämänkumppanista ja muuta paskaa. 80 % yhteydenotoista meni viimeistään toisella kirjoittelukerralla siihen, että panna olis pitänyt. Jos ei halunnut, yhteydenpito loppui siihen...puhumattakaan puhelimessa tehdyistä "käsitöistä", eikö todellakaan miehillä ole kuin paneminen mielessä. !!!

    • Anonyymi

      Mies joka sanoo olevansa rehellinen, kannattaa skipata heti. Nämä rehellisyyden vannovat ovat pahimpia valepukkeja.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe