Miltä naisen kosketus tuntuu?

Haaveilija.

En osaa kuvitella sitä enkä ole kokenut sitä?

31

4857

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xäjxähxähxåjphzåzpjx

      Se tuntuu sanoinkuvaamattoman ihanalta. Kun pidät naista kädestä kiinni, niin siitin eli penis jäykistyy ja haluat sen jälkeen mennä naisen päälle, jotta voisit riisua naisen vaatteet ja työntää kivikovan kalusi naisen kosteaan kiimakoloon

      Kaikki tuo on aivan normaalia eikä siitä kannata huolestua. :)

      • jsfjsfjajdhjahdjsa

        Eikö olisi helpompi riisua ne vaateet ennen kuin menee naisen päälle?


    • Kokemuksen ostanut

      Eipä kovin kummoiselta, elä sitä murehdi.

    • Sisään ulos

      Naisen pyöreitä, pehmeitä pakaroita on kiva kosketella. Nainen tuntuu paljon sileämmältä kuin osaat kuvitellakaan ja kun tunget munasi hänen pilluunsa ja työntelet sitä siellä, niin saatat ihmetellä, että mitä vittua oikein touhuat. Sitten munasi purkautuu ja tulee vähän hölmö olo, että mitäs vittua sitä oikein tuli tehtyä. On se aika outoa puuhaa, mutta ihan kivaa kai. Varmaan tulevaisuudessa keksitään fiksumpiakin tapoja lisääntyä, ettei tarvitse näitä apinaihmisten ajoilta periytyneitä sisään-ulos-leikkejä leikkiä, mutta kyllä niitä pyöreitä pakaroita on silti kiva silitellä.

    • Töttöröööööö

      Riippuu millä koskee ja mihin.Lekalla kiveksille.uuuh.tykkäisit varmasti.Pakettiautolla keskivartaloon..mm-m.Vai neulalla kynsien alle...mausteeksi vielä hiv neula.Kyllähän se:)

      • Kurp kurp

        Periaatteen kurppako se siellä fantasioi miesten kiduttamisesta? Mikä olisi sinun suosikki kidutuskeinosi, jos saisit miehiä kiduttaa?


    • Mies1985

      Riippuu siitä miten katkeroitunut olet tapahtumahetkellä.

    • Mies32

      Jännä, että aikoinaan ujona neitsytpoikasena lähes kaikkien naisten kosketus tuntui sähköiseltä, jännältä ja eroottiselta. Siis ihan käden kosketus käteen ja tosiaan myös 40-vuotiaiden tai läskikurppien kosketus. Kuitenkin silloinkin olin hyvin ronkeli, en siis kokenut muuten vetoa noita naisia kohtaan, mutta kosketus.oli silti sähköä täynnä. Olisikohan pitänyt antautua lemmenleikkeihin sittenkin, kun kerran lataus oli niin vahva?

      • Noniinonniinnoin

        Ihminen on sitä sähköä ja muita energiamuotoja. Tunsit ne.


    • pakurp

      Miltähän tuntuis kun joku nainen tulis imeskelemään sukupuolielimiä?

      • LehtoKurppaa

        Hyi helvetti. Oikeampi kysymys olisi miltä naisen oksennus munissasi tuntuisi.


      • pakurp
        LehtoKurppaa kirjoitti:

        Hyi helvetti. Oikeampi kysymys olisi miltä naisen oksennus munissasi tuntuisi.

        "Hyi helvetti. Oikeampi kysymys olisi miltä naisen oksennus munissasi tuntuisi."


        Hääähähähähähähäh hähähhä häääähähähähä hähhä hähhäh hääää!!!!!!!!!!!!!

        Kylläpä nyt vitsin murjasit! :D


      • ldkjglkgflkd
        LehtoKurppaa kirjoitti:

        Hyi helvetti. Oikeampi kysymys olisi miltä naisen oksennus munissasi tuntuisi.

        Ehkä se tuntuu hyvältä, mutta näyttää pahalta?


    • Silloin kauan sitten kun seurustelin sen yhden ja ainoan naisen kanssa, sain kokea läheisyyttä. Naisen iho on ihanan tuntuinen. Kun kaksi alastonta ihmistä painautuu toisiaan vasten, tunne on todella ihana. Pehmeäja lämmin naisen iho omaa vasten...aah. Sitten suudelmat. Pehmeät huulet toisiaan vasten, tuntuu hyvältä. Joten siinä että painautuu toista vasten, voi rentoutua täysin ja tuntea olonsa turvalliseksi. Se on hyvä fiilis.

      Seksi sitten on minusta ihan toinen asia. Läheisyys parasta.

    • Riippuu naisesta

      Se miltä kosketus tuntuu, riippuu ihan täysin siitä, millainen suhde kyseiseen naiseen on.

      Tuntemattoman hammashoitajan tai bussikuskin kosketus ei vaan tunnu samalta kuin sellaisen naisen kosketus, jonka kanssa on ihmissuhde aluillaan. Siten jos ihmissuhde on lopuillaan niin se kosketus voi tuntua hiton pahaltakin.

      • Heh hee...

        Tämän ukkomiehen kokemus on, että sen tuntemattoman naisen kosketuskin on paljon säkenöivämpi kun oman vaimon. Kun mitään suhdetta ei ole alkamassa, on satunnaisetkin kosketukset mukavamman tuntuisia. Ainakin, kun on ollut saman naisen kanssa jo 15 vuotta.


    • Senkin karrrvapillut

      Niitten pitää ajaa karvat pois pillusta. En halua tuntea pillukarvojen kosketusta.

    • ätämihater

      Teininä, nuorena kollina ja menevänä miehenalkuna ei naisen kosketus tuntunut miltään, kun sitä vertaa siihen, miltä tuntuu vieraan naisen tahatonkin kosketus 5-6 avioliittovuoden jälkeen. Siinä on sitä kuuluisaa sähköä - tuntuu nivusissa saakka.

    • atm aina.

      en osaa kuvitella miltä se tuntuis. Pako hommata joku maksullinen nainen että pääsen koskemaan edes kerran.

    • Pehmeältä. Se on ensimmäinen sana joka tulee mieleen. Ilmeisesti myös sähköiseltä, sillä värähdän jos nainen koskettaa minua.

    • finnish pie

      Se on kuin lämmin omenapiirakka.

    • Ei kovin ihmeelliseltä, aivan normaalilta ainakin sillon kun ei mitään tunteitakaan ole matkassa. Sitte jos pitäis toisesta niin on toinen tilanne kyseessä...

    • tnh5yyn

      Kun nainen koskettaa sinua, se tuntuu, hmm..., siltä, kuin että ihosi olisi kananlihalla, toisin sanoen väreilet jotenkin hassusti, en osaa nyt oikein selittää tuon paremmin mut toivottavasti tajusitte. :D

      • ätmi

        Ne pari kertaa mitä olen elämäni aikana seksiä harrastanut niin ei niissä ole mitään sähköä ollut. En tiedä missä on vika, varmaankin liiallisessa jännityksessä.


    • miäsmäoon

      Syvin naisen kosketus minkä olen kokenut oli se kun nainen otti ja alkoi katsomaan suoraan syvälle silmiin!

      Siitä o aikaa, ja se asia jäi mieleen.

    • nainenmeitäkosketanyt

      Se on kuin enkelin kosketus. Ei sillä että liikaa ois siitä kokemusta. Mutta sitä paremmalta ne harvat hipaisut tuntuu, oli koskettajalla ikää mitä vaan välillä 10-55. Siis kun on kyse poikamiehestä joka kertaakaan ei oo seurustellut edes. Hyviä tahattomien hipaisujen keräilypaikkoja ovat mm huvipuistot ja sillon ku niissä on ristuksellinen tungos ja paskimpaankin laitteeseen 10 minsan jono. Sinne vaan änkiämään jonku tyttö- tai naispoukan perään muka ihan vahingossa. Hyvällä tuurilla tulee johoon naisia sun peräänkin. Jo se, että joku seisoosiinä ihan lähellä, riittää paremman puutteessa. Ja monesti enempi mielihyvää kertyykin, sanotaan siinä vaikka 45 minsan jonotuksen ja tuupintojen seurauksena, kuin itsessään laitteessa olemisesta.
      Varsin työläs tapa saaha kosketusta, mutta ujolla ja meilenterveydeltään yhteydenluontikyvyttömäksi romuttuneella ei oo paljoa muita vaihtoehtoja

    • Neitsytsetä

      Vastataan nyt sitten. Vaikkei kokemuksia olekaan siitä mitä tässä luultavasti haetaan. Mutta vähäisten kokemusten perusteella...

      Sylissä palstalaisten ihailema hoikka nainen tuntuu vähän luisevalta ;) Timmi salimimmi tuntuu...no timmiltä eli aika kovalta. Vähän pyöreämpi nainen tuntuu melkeinpä kivoimmalta. Sylitanssi ei ole niin eroottinen kokemus kuin voisi luulla, vaikka nainen olisi nätti ja nuori ja tuttu.

      Halaaminen on mukavaa, se antaa kummasti energiaa ja tuottaa hyvän olon tunnetta etenkin jos halaillaan pidempään niin kuin vaikka minuutin verran. Hiukset ovat kivan tuntuiset poskella. Halatessaan kunnolla rutistavat (kamu)naiset ovat ihan parhaita.

      Suuteleminen on sähköä ilmassa, vaikkei osaisi hyvin. Ei tunnu ällöltä niin kuin joku palstalla kirjoitti, oikeastaan fyysiseen tuntemukseen ei tule keskityttyä. Ainakaan sillä ainoalla kerralla kun olen suudellut molemmin puolin romanttisessa mielessä :/

      Käsi kädessä kulkeminen ei itsessään tunnu ihmeelliseltä, ainakaan jos ei ole mitään sen ihmeellisempää romanttista kiinnostusta.

      Naiset ovat lämpöpattereita. Kesäisin jos ollaan vierekkäin pidemmän aikaa, tulee kuuma :D

      Sen ihmeempiä kokemuksia ei ole...HC-ätmiys :(

      • Neitsytsetä

        Ai niin, ja alastoman naisen iho tuntuu sileältä. Paitsi saunassa, naisetkin ovat ihmisiä ja hikoilevat kuumassa :)

        flowersreallylle tiedoksi että nyt puhutaan saunomisesta ja paljuttelusta kamuporukassa, mitään sen ihmeellisempää ei tapahtunut.


      • dfbf

      • 12121212

        Jos olet päässyt elämäsi aikana noihin tilanteisiin, sinulla olisi luultavasti ollut tilaisuus pokata joku kamunaisistasi.

        Periaatteessahan sosiaalinen ja mukava vaan epäsytyttävä atmi voi hyvinkin päästä ns. homokaverin virkaan jossa sitten ollaan lähikontaktissa naisten kanssa, mutta tuo kuulostaa siltä että mahdolisuuksia on ollut enempäänkin (?).

        Kamunaisten kanssa on tietysti haastavaa koska aloitteita ei katsota hyvällä.


    • Ex----------PUA

      SE tuntuu kyllä hyvältä.

      Etenkin jos nainen osaa koskettaa.

      Sellainen modernin naisen kylmä seksi ilman läheisyyttä tosin blokkaa tuota efektiä tehokkaasti pois, mutta luonto tekee tehtävänsä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      116
      2556
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      451
      2276
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      102
      1708
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      72
      1563
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      41
      1211
    6. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      87
      1175
    7. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      62
      1172
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1145
    9. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      192
      1092
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      92
      1066
    Aihe