Käynti SELVÄNÄKIJÄLLÄ

tyrskyjen takaa

Ystävätär antoi minulle selvänäkijä Naomi M:n puh.numeron, eroni jäljeen toukokuulla. Olin aivan romuna, ja mietin onko selvänäkijällä käynnistä mitään apua, mutta ystävätär patisti ja sanoi itse käyneensä hänen vastaanotollaan jo vuosia. Oli todella mieletöntä! Juuri sellainen noitanainen joista voi vaan tarinoissa lukea! Katse tuntui menevän sieluun asti ja kaikki mitä kertoi menneisyydestäni on todella tapahtunut, antoi paljon ihan käytännön neuvoja. Oli todella sydämellinen ja läsnäoleva (tilanteeni erosta johtuen todella sotkussa..) Tämä näkijä ei pidä juuri julkisuudessa itsestään melua, sivunsakin löysin googlettamalla netistä. Seuraavaksi aion ottaa selvää, miltä astrologinen karttani näyttää, osaisiko joku suositella hyvää astrologia?

28

4141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taianomaiset kesäyöt

      SELVÄNÄKIJÄ http://naomi.suntuubi.com NAOMI MESIN . Tuollaisen sivuston löysin itsekin aivan sattumalta jokunen vuosi sitten ja varasin ajan. Aito näkijä! Sivuilla on kuvia hänen maalaamistaan enkeleistä (olen käynyt joskus hänen pitämässäään enkelinäyttelyssäkin ja olen tilannut itsellenikin oman enkelin.) Olen tuon käynnin jälkeen käynyt vastaanotolla useita kertoja, hän on sellainen "luottonäkijäni", viimeksi poistuin kyyneleet silmissäni, niin oikeaan osui se mitä hän sanoi ja niin kauniita lohdutuksen sanoja ei ole minulle kukaan koskaan ennen lausunut! Todella voimaannuttavia aina olleet käynnit hänen luonaan. Astrologeista ei minulla ole kokemuksia mutta olisi varman mielenkiintoista..

      • suvensiipi

        Olen itse tilannut astrologisen karttani ja lukenut aiheesta paljon, tosi mielenkiintoista, kaikki ei usko näihin astrologiajuttuhin, pittää hömppänä, kannattaa netistä etsiä sivustoja, eikös joku Tanhua ole kanssa aika tuttu..


    • joooopajoooo

      Ai sulla on asiakkaat vähissä,kun pitää itseäsi täällä mainostaa?

    • bebente

      Kävin itsekin selvänäkijöillä eron jälkeen. Oli tunne että on saatava puhua ja purkaa. Ne on sellaisia asioita joita ei voi oikein mennä enää anopin kanssakaan puimaan ja ystävien harteiillekaan ei viitsinyt loputtomasti kaataa. Sain kyllä apua silloin, sen jälkeen on jo uusi rakkauskin löytynyt. Astrologiaa ehkä siinäkin, olemme molemmat leijonia! Eron jälkeen on mukaan kuvioihin tullut paljon uusia ystäviä ja nykyään olen todella innostunut joogasta, painokin on vähentynyt 8kg. Voimia sinulle, vielä se paistaa aurinko sinullekin!

    • Kankkulan kaivoon

      Vai että voi ihan tilata oman enkelin!?
      Eikös kokonaisen taivaallisen sotajoukon saman tien?
      Onkos sillä joku katalogi josta voi itse katsoa ja valita? Ja onkos kallistakin?
      Semmoisen selvänäkijän minäkin haluan; näkee ihan mun eletyn eläman ja kertoo minkälainen se oli! Enhän minä sitä itse tietäiskään, jos ei joku ennustaja-eukko sitä mulle kertosi!

      • iiics

        Äläpä ny kun tämä avaus on Suhteen lopettaminen -palstalla. Suhde se on suhde selvänäkijäänkin.

        Luulis, ettei selvänäkijälle tarvi ainakaan ilmoittaa, että it's over.


    • pian eronnut

      Satu Ruotsalaisesta on hyviä kokemuksia ystävälläni ja itselläni sovittu aika ensiviikolla :-) saturuotsalainen.net

    • Joobahjoo

      Joopajoo. Taas on ihan sattumalta törmätty johonkin täysin uskomattoman hienoon juttuun, joka parantaa kaikista vaivoista ja tekee onnelliseksi.

      Argh! Ai että kun raivostuttaa nämä läpinäkyvät huijausyritykset. Vähänkään fiksumpi kyllä tajuaa etä kyseessä on taas ihan selkeää mainostamista, eikä mikään ihan sattumalta löydetty juttu, jota nyt täysin pyyteettömästi suositellaan. Ei kannattaisi pitää ihmisiä tyhminä, sillä tuolla taktiikalla saat enemmän vihamiehiä kuin asiakkaita.

      • hämmästyttää

        Mikä muu ongelma arvosalla joopajoo ja joobahjoo ja mikä joojoo nyt millonkin on lienee olla muu,, kuin siis se ettei ilmeisesti saa..? On joka kommentin jälkeen heittämässä noita v.mäisiä arveluita siitä kuka kulloinkin on itseään mainostamassa. Kun sitä " fiksuuttansa" itse mainostaa niin taitaa olla sitä turhaa mainontaa! Tuntuu raivostuttavan kovin moni asia. Mitä täällä ihmisten mainostamisia vahtii,ellei sitten ole oma mainoskanava vai pyörittääkö ehkä heikolla menestyksellä omaa mainostoimistoa ja harmittaa kun ihmiset löytävät keskustelupalstan kauttakin tietoa. Eikö asiakkaita ole itsellä tai onko jotenkin muuta kautta itseltä pois, kun täällä muita kyörää ja mainonnasta syyttelee. Vaikea keksiä tuohon muutakaan FIKSUA syytä.


    • ihmeellisiäasioita

      Onkos Naomilta asiakkaat vähissä kun piti ihan oma ketju perustaa.. heh..
      No voihan sitä täälläkin yrittää mainostaa kun krran tällainen foorumi on olemassa. Te jotka näitä nettijuttuja luette, niin valitkaa se ennustaja kuitenkin ihan oman intuitionne perusteella, koska niinkuin huomaatte, niin tänne pääsee kaikki joko kehumaan itseään tai sitten kateellisena haukkumaan toista osaamisestaan ja kyvyistään. Joku näkijä nyt vaan näkee toisille paremmin ja toiseille taas ei ihan niin hyvin ja täydellistä suoritusta ette saa keneltäkään.

      • rumat ja kateelliset

        Luulenpa että Naomilla on asiakkaita jo ihan riittämiin ilman että hänen tarvisi jossakin nettikeskusteluissa käydä itseään kehumassa. Ymmärtääkseni kun on jo 20 v ajan ihan ammattinaan selvänäkijänä toiminut ja muutoinkin syntymästään asti näkijä.ihmeellisiäasioita taitaa vaan itse olla sama kaunainen asiakaskadosta kärsivä "selvänäkijä" joka käy näissä keskusteluissa jokaista oikeasta näkijästä hyvää palautetta annettua lausumaa kateellisena kommentoimassa. Koitatko lahjattomuuttasi selitellä sillä, että toiselle näkee ja toiselle ei. Herää todellisuuteen! En koe Naomin vastaanotolla käydessäni, että ovat jotain "suorituksiaan".


    • Ihmeellistätosiaan

      Hah, minäpä taas luulen että toi hämmästyttää nimimerkki osui arviossaan hyvinkin lähelle! Ei kaitten vaan olis kateuksaissaan eräs
      Tampereensuunnan "jokapaikanhöylä" (en ihmettelis vaikka olis laittanut myöskin ton nimimerkin ihmeellisiäasioita) Kovin koittaa Itte itteään netissä mainostaa ja läpinäkyviä on noi tyyliin mitä mieltä olette...minkälainen näkijä.. plaa plaa.. ilmeisen itte aloitetut ketjut. No, palaute ei mitenkään kovin mairittelevaa mutta onneksi voi väliin käydä itte lisään kehuja...
      Voihan näitä kommentoida kuka tahansa mutta kovin tuntuu olevan ittellänsä kokemusta " mainonnasta" ja miten muut käy haukkumaan. Väkisinkin tulee tunne että täytyy olla joku joka kokee että on itteltä pois meinaan vaivautuisko ylipäätään muuten jos ei olis jollakintapaa oma lehmä ojas.

    • Sanninfrendit

      Nyt ihka justiinsa halutaan laittaa Naomille tsemppiä ja lomaterkut eetteriin: Me niiiiiin Rakastetaan Sinuu! Olet meitin Enkeli maantiellä. Halit, halit, halit!!!
      Terkuin Sanni, Pike, Krissu ja Hanski ja oooohhhoppista, erikoisterkut Markolta menee näin:
      Kuulehan Villikukka, se tanssiinkutsu on edelleen vahvasti voimassa ja edelleen vahvasti vailla vastausta???
      PSSS. nimimerkki ihmeellisiäasioita: Älä ole niin kade Naomille vaikkastenonkin niiiiin sulonen!

    • 6269

      Nyt täytyy sanoa , että kyllä käynti Naomin luona antoi sellaista uskoa ja voimaa tulevaan , mitä harvan ennustajan/selvänäkijän luona /puhuessa on saanut! Erittäin läsnäoleva , lämmin , vähän kuin olisi ollut vanha tuttu..voin TODELLAKIN suositella. Ja mitä ennustuksiinsa tulee , kertoi tilanteestani aivan kuten onkin ja mitä tulevaisuuden lupauksiin tulee- ne sitten jää nähtäväksi -kuitenkin ilman muuta käännyn jatkossakin puoleensa jos tilanne niin vaatii. Ikäväkseni voin sanoa monen ns.kuuluisamman näkijän,julkisuudessakin olleen -nimiä tässä nyt mainitsematta - jäävän kirkkaasti hopealle jo siinä lämmön ja läsnäolon määrässä mitä hänestä huokuu..eikä hintakaan ollut päätähuimaava 40min.ajasta.
      Ja ketjun aloittaja joka kyseli hyvää astrologia - suosittelen Tiina Kalliota tai Kirsi Halla-Ahoa , molemmat hyviä,kertovat asiat käytännönläheisesti ellet ole kiinnostunut teorioista.

    • jaa-a

      Itse olen kerran Naomilla käynyt, ja voin sanoa etten sinne toista kertaa mene. Täysin ylihinnoiteltua shaibaa! Ei tosiaankaan nähnyt elämäntilannettani/menneisyyttäni lainkaan.

      Olen käynyt aiemmin yhdellä ennustajalla ja siellä tuntui, että minua jopa ymmärretään! Halvemmallakin pääsi.

      • Joo-joo jaa-a

        Miten voi olla ylihinnoiteltua jos hintansa n. puolet siitä, mitä esim eräillä julkisuudessakin kovasti esiintyvillä näkijöillä? Voitko nyt hyvin tiedossa oleva julkisuushakuinen selvänäkijänä(kin) esiintyvä tapaus kertakaikkiaan lakata käymästä kateuksissasi"kommentoimasta" näitä muista, oikeista näkijöistä annettavia lausumia. Ei se sinusta näkijää tee, vaikka kuinka täällä kävisit valehtelemassa! Käy niillä "ennustajillasi" eikös itselläsikin mahda olla tuollainen "ennustuslinja"?0700.... Kaikki jotka OIKEASTI ovat käyneet Naomilla, tietävät varsin hyvin että ei ole mikään ennustelija, eikä sellaista nimitystä milloinkaan itsestään käytä, on SELVÄNÄKIJÄ.
        Jos sinuakin joku jossakin "ymmärtää" hienoa niin! Vallan ilman pääset kun kysyt seuraavalta vastaantulevalta elämäntilanteestasi/ menneisyydestäsi, ei varmasti tarvitse olla selvänäkijä kun osaa sanoa että happamalta näyttää!


      • gujjpncjlbww
        Joo-joo jaa-a kirjoitti:

        Miten voi olla ylihinnoiteltua jos hintansa n. puolet siitä, mitä esim eräillä julkisuudessakin kovasti esiintyvillä näkijöillä? Voitko nyt hyvin tiedossa oleva julkisuushakuinen selvänäkijänä(kin) esiintyvä tapaus kertakaikkiaan lakata käymästä kateuksissasi"kommentoimasta" näitä muista, oikeista näkijöistä annettavia lausumia. Ei se sinusta näkijää tee, vaikka kuinka täällä kävisit valehtelemassa! Käy niillä "ennustajillasi" eikös itselläsikin mahda olla tuollainen "ennustuslinja"?0700.... Kaikki jotka OIKEASTI ovat käyneet Naomilla, tietävät varsin hyvin että ei ole mikään ennustelija, eikä sellaista nimitystä milloinkaan itsestään käytä, on SELVÄNÄKIJÄ.
        Jos sinuakin joku jossakin "ymmärtää" hienoa niin! Vallan ilman pääset kun kysyt seuraavalta vastaantulevalta elämäntilanteestasi/ menneisyydestäsi, ei varmasti tarvitse olla selvänäkijä kun osaa sanoa että happamalta näyttää!

        Joo, olet itse tuo Naomi. Siis ihan himmeetä, ettet ymmärrä itse olevasi narsisti, vaikka se oikein hohkaa kuin neonvalot, jos vaan näitä sivuja tavannut aikansa.

        Ei tuo homma sovi sinulle. Voit käydä vainoamaan ihmisiä, jos niihin hermostut. Ja jopa vuosikausia. Ja sinulla olisi vielä heidän yksityistietojaan, jolla heitä vastaan taistelisit.

        En kyllä tiedä, mikä työ sopisi paremmin tuolle luonteelle. Hyvähän teidänkin ns. narsistisen luonteenominaisuuden lahjakkuudet olisi hyödyntää jotenkin.


    • JaaJaaJaahas

      Eikös nuokin rahat kannattaisi laittaa johonkin oikean terapeutin maksuihin?

      Mitä väliä sillä ylipäätään on ymmärtääkö selvännäkijä asiakasta, jos hän kerran on selvännäkijä? Hänenhän pitäisi nähdä niitä asioita sen lahjansa avulla, eikä niin että asiakas kertoo ja johdattelee häntä.

      Tuntuu että pääasia noissa selvännäkijällä käynneissä on jonkinlainen terapeuttisuus ja se että näkijä kertoo asioita joita haluaa kuulla. Enemmän olisi varmaan hyötyä kun menisi oikealle terapeutille, joka pistäisi kohtaamaan myös niitä vaikeampia asioita ja sitä kautta pääsemään niistä yli.

    • SanniNäkijä

      Hei,olen myös itse selvänäkijä ja Suomessa moni hyviä.Hyvä olo ja tuo kuvailemasi tunne on yleensä läsnä,kun näkijä osaa hommansa.Selvänäkijä on parhaimmillaan kuin ikkunan avaaja senhetkisen oman elämäntilanteesi avaamiseen asian kanssa,josta sydämesi haluaa vastauksia.Monesti olemme tunteilla kiinni omassa haastavassa tilanteessa.Samasta syystä myös selvänäkijä itse saattaa kysyä lisänäkyvyyttä omaan elämäänbliittyviin kysyksiin toiselta näkijältä.HYstävällisin terveisin [email protected]

      • SanniNäkijä

        Me selvänäkijät kanavoidessa teemme kirjoitusvirheitä usein,keskitymme energiaan niin syvästi.Huomasin niitä omassakin viestissäni tuossa.Viestit tulevat kuvina,tietoisuutena ja joskus yksittäisinä lauseina.Selvänäkijän kanssa voi jutella myös ajankuvasta.Itse koen,että ristiriitaisuus on aikamme luonne.Pirstaloituminen,roolien muuntuminen,arvaamattomuus ilmiöissä.Lapsille toivon,että heille opetetaan reiluuden käsite. Siltäkin kannalta,että läheissuhteissa on oikeus tulla aina reilusti kohdelluksi.Ajat on tunteiden tasolla [email protected]


    • piknikille

      Asiaa,. ja mielestäni on niinkin, että selvänäkijän tehtävä ei ole olla joku terapeutti ja "ymmärtäjä", eikä välttämättäkään edes aina mikään niin "kiva". Hänen tehtävänsä on hoitaa tehtävänsä oman ammattinsa mukaisesti, miellyttää se sitten kuulijaa tai ei. Oikea näkijä ei kerro kuolemaa, Naomilla käydessäni hän sanoi minulle että ei myöskään syntymää.Jokainen itse valitsee meneekö näkijälle vai ei, ja kun on kysymys siitä että oikeasti siellä ihmisen elämää katsotaan, niin aina on riski että kaikki mitä siellä itsellensäkin valkenee, ei ainakaan jos käy oikealla näkijällä, ole jotakin kauhean kivaa. Näkijän tehtävä minun mielestä on pysyä tietyllä lailla sivustakatsojana, puolueettomana ja ei-tuomitsevana - joka kertoo ja nostaa esiin asioita joita hänen mielestään on asiakkaalle hyvä nostaa "käsittelyyn". Jos haluaa itseään kehittää ja tulla paremmaksi ihmiseksi, eiköhän se ole hyvä jos siihen saa apua sellaiselta, joka kykenee asiat näkemään ja antamaan suunnan oman sotkuisenkin vyyhden selvittämiseen.

      • mummila

        Mulla oli vuosia sitte juur tuollanen selvänäkijä,jonka luona kävin monta kertaa, mutta on nyt kuollu. Hän oli jännä, hiukan sellaine boheeminolonen nainen, joka saatto sanoa töksäyttää joskus jotaki vähemmän kaunista vaikka hiuksistani, ja jatko sitten ihan muusta.Olin juuri alottanu odottaan kaksosia, mutta en vielä ittekän tienny, muistan miten kattoii mua jotenkin jännä pilke silmäkulmassa, mutta ei sanonu mulle siittä asiasta mitään.


    • kiitollinen aina

      Hyvin muistisani on vielä ajat ja asiat, miten olis vakava sairaus päässyt mitä todennäköseemmin ottamaan ylivallan, jollen olis kuin sattumien kautta päätynyt erään näkijän vastaanotolle v.1998. Eihän hän nyt ihan suoraan sanonut, mutta antoi hyvinkin vahvasti ymmärtää että olis syytä hakeutua lääkärintarkastukseen ja mahdollisimman pian.

    • rakettitiedettä

      Ostakaa ihmiset Tarot kortit ja tehkää ennustuksia. Kummasti kaikki tuntuu pitävän paikkaansa! Ja kyse on peruspsykologiasta!

      Astrologit ja sähköposti/puhelinennustajat käyttävät Tarot kortteja ennustukseen. Astrologeilla on oma 12kk karttapohja korteille.

      Omistan itse kortit ja siihen liittyvän kirjan. Jo kirjassakin mainitaan, että kortit vahvistavat sisäisiä tiedostamattomia tunteita ja auttavat vahvistamaan sitä, miten tulkitsemme kortin. Se ikäänkuin selkeyttää päätöksien tekoa. Siksi jokaiselle kortille on aina kaksi tulkintaa.

      Nämä tilausennustajat käyttävät nimenomaan kortteja. Se ei ole magiikkaa tai yliluonnollista. Halvemmaksi tulisi se, että jokainen ostaisi itselleen kortit.

      Mutta onhan se kiva uskoa magiikkaan! :)

      Uskon, että joillakin ihmisillä on erittäin voimakas intuitio. He saattavat nähdä joitakin asioita, mutta tuskin ennustaa tarkasti tulevaisuutta.

      Itse omaan voimakkaan intuition, olen nähnyt kuolleen ilmestyvän, kuullut hengen puhuvan, saanut välähdyksiä tulevaisuudesta ja välillä vain aistinut tapahtumia. Siksi siis uskon, että on ihmisiä joilla on sama lahja ja ehkä voimakkaampana. Tämä on vain sellainen asia josta ei tule mieleen puhua kovin avoimesti, koska moni saattaa leimata hulluksi. Ei tulisi mieleenkään alkaa selvännäkijäksi! En halua vahingossakaan yrittää nähdä tarkasti toisen tulevaisuuteen, ja aiheuttaa mahdollisesti vääriä käsityksiä tai neuvoja pakotetulla "näkemisellä", ja vielä rahastaa sellaisella! Itse aistin vain tietyissä tilanteissa, en siis pakotetusti. En oikein ymmärrä ihmisiä, jotka yrittävät tehdä tuolla rahaa.

      Harvemmin siis ne itsestään ääntä pitävät näkijät ovat totta... Elämässä ei ole tarkoitus nähdä kaikkea, kohtaloa ei ole (oma näkemykseni). Uskon, että sielumme kiertävät eri elämiä, ja tarkoituksena on oppia ja kehittyä paremmaksi yhdellä suurella matkalla, joka sisältää eri elämiä. Uskon Jumalaan ja viimeiseen tuomioon. Siihen asti jokainen sielu yrittää kehittyä paremmaksi. En siis usko kohtaloon, mutta johdatukseen kyllä.

      Eläkää siis elämää ja uskaltakaa tehdä valintoja, ja yrittäkää mennä vaikeuksista läpi.

    • Kysymysteille

      Näkemisestä puheenollen. ..Pidän tuota aitona mitä rakettitiedettä kirjoitti.
      Olen itse tässä ajan kuluessa soitellut monet ennustajat läpi, tilannut s -posti tulkintoja ja asioinut näkijän kanssa esim. Messengerissä .
      Monesti on herännyt kysymys etyö mistä tietää voiko näkijään luottaa ?
      Kyllähän saat ehkä kuunnella uskomattomiakin asioita, mutta entäs kun joku alkaa sinulle kuvailemaan tarkasti esim . Kumppanisi pettämässä ? Tyyliin että näen tässä nyt kuinka mies on autossa , istuu penkillä ja nyt nainen nousee miehen syliin ja aloittavat hommat. Nyt nainen nousee ja pukee ym.ym. Lisäksi kuulen kuinka vieressä oleva koski pauhaa.
      Ensinäkin tämmöinen syöksee kysyjän ihan suuniltaan. ..ja voiko tuo olla totta ?
      Toinen asia on se että jos katsotaan kysyjän kautta asioita niin siinä saattaa mennä ihmiset sekaisin .
      Mistä näkijä tietää mikä on mennyttä, tulevaa. . . Nykyhetkeä? Varmasti siis.
      Minullekin sitten emmitty ettei olla varmoja. Mitäs jos esim. Kuvailtu pettäminen onkin mennyttä aikaa ?

    • Uppailua

      Nostoa

    • Sara-L

      Nostoa kanssa Naomille. Aivan mahtava. Vieläkin menee väreet pitkin ihoa kun mietin mitä sanoi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe