Kynsilakka varpaissa

Lakka rullalla

Onko teillä kokemusta seuraavasta. Lakka katoaa ison varpaan kynnestä kärjestä kokonaan tai hiertyy kasaan pallukaksi. On aluslakka, värilakka, päällyslakka. Kunnon kuivumisvälit. Seuraavana aamuna vasta kengät jalkaan. Mitä pidempi päivä kengät jalassa sitä varmemmin täysin työ pilalla. Ei merkitystä millainen kenkä on, kengän kärki, aina sama tulos eri lailla. Onko teillä näin, ei varmaan mitään ratkaisua, kuin olla lakkaamatta. Ainoastaanko avosandaaleihin sopii lakkaus.

9

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dixiedixie

      Jätä päällyslakka pois ja käytä vain juoksevia ja tuoreita lakkoja hyvin ohuesti.

    • Yue

      Minusta kuulostaa siltä, että lakka ei ole saanut kuivua tarpeeksi. Jotkut lakat kuivuvat hitaasti ja tuntuvat päällisin puolin kuivilta, mutta jos kynttä kolhaisee johonkin tai painaa vaikka toisella kynnellä, niin siihen tulee jälki. Voi mennä yllättävän kauan, että lakka on läpi asti kuiva. Itsellänikin on joskus mennyt varpaista lakat ruttuun, kun olen pyyhkäissyt varpaankynnen jonnekin, vaikka olen luullut lakan olevan täysin kuiva. Kannattaa kokeilla odottaa kauemmin lakan kuivumista ja lakata ohuempia kerroksia. Kokeile odottaa ainakin 30 minuuttia, vaikka jopa tunti, ennen kuin laitat seuraavan kerroksen lakkaa ja katso korjaantuuko ongelma. Kannattaa käyttää pikakuivattavaa päällyslakkaa, koska se kuivuu jo minuutissa.
      Voithan myös kokeilla jotain toista lakkaa, joka toivon mukaan kuivuisi nopeampaa, ei olisi liian paksua ja joka ei tarvitse kahta kerrosta enempää peittääkseen.

      Olen Dixiedixien kanssa siinä eri mieltä, että minusta varpaankynsiin pitäisi laittaa päällyslakka. Varpaankynsiin kohdistuu ainakin mulla aika paljon rasitusta ja päällyslakka saa lakkauksen kestämään kauemmin.

    • Maikki

      No, teen aina jalkahoidon sekä lakkauksen hyvissä ajoin illalla, enkä enää laita kenkiä, tv katsellessa on aikaa juuri noin, hitaasti ja kuiviumiseen jää aikaa,mutta silti, muissa kynsissä kestää mutta ison varpaan aina se kärki joko kokonaa pois tai hieryy möykyksi. Juu-olen sitä miletä että päällyslakka pitää olla.
      Eli kuivaa on jopa yön yli kuivunut. Kynnet ei kuperat eli tasaiset, ehkä vain avosandaaleihin siten sopii kauniit värilakat.
      hei onks teillä tytöt kokemuksia muuten meikkikynästäL orealin; Super linerSilkissime,,,
      mun mielestä törkeen sottaava( on pohjustukset ok jne, jälki aika sotku ja sellainen että sitäpä ei yhtään muokata enää, eli kuivuu smantien niin että leventäminen jopa vaikeaa, karisee, että vaatteilla muruja, jos lattialle, niin leviää aika pahasti jos astuu siihen,, ja teroitin meni yhdellä käytöllä ei karseeksi, vaaleanvihreä treoitin, se on sitä mustaa öljykynäsotkua nyt, vaikka kuinka varovasti jääkaappikylmää kynää teroitti ja sellaisella pikku harjalla hapsutti pois mönjää, se vaa levisiä kylkiin ja koko kone ihan mössöööö ja pilalla..
      Ikinä ole ollut mitään noin karseeta meikkikynää, varokaa.

      • justiinsa juu

        älä laita noin montaa kerrosta! varmasti menee lyttyyn. itse laitan aina vaan sen värilakan ja siinä pysyy :D


    • Kuuma pink

      Aluslakan merkitys on että värilakka ei värjää kynttä ja antaa tasaisen sileän peruspohjan värilakalle, voimakkaat värit todella värjää kynnen ruman keltaiseksi. Ja päällyslakka antaa kiiltoa ja pysyvyyttä. Upeat monikerrokset tekevät hienon kynnen. Kuumuus kengässä ja mekaaninen hnakaus todella voivat hiertää joko lakan varpaissa, sillä samaa ei esiinnu sormissa, tai sitten juuri se kärki kuluu pois yhdellä kaupunkireissulla, riippuu ehkä myös kynnen rakenteesta, mallista, kupera jne.askellustyylistä, mitä kapeampi kengän kärki,,, olisi tod. kiva kuulla kuinka yleistä on,, sillä tkee aika ison duunin lakkaus sitä ennen ehkä muu jalkahoito ja yksikin pitkä kävelyaika vaikka 5h ostoksilla, niin sinne meni työ hukkaan.

    • Yue

      Mikäli tavalliset kynsilakat ei toimi, niin kannattaa kokeilla geelilakkausta.

    • Kynsisäihke

      Tekeekö niitä geelilakkauksia vain ammatilaiset, vai sellaisia aineita ostaa itsekin, kerro merkit ja yms tiedot, voiko itse tehdä,,, miten tehdään.
      No nuo gliterit ovat jopa kestäneet pikkuisen paremmin, muissa kynsissä ei olekaan ongelmaa kuin isoissa varpaissa, mutta nuo glitterilakat on karseita saada pois sormien kynsistä ja varpaidenkin, onko niille omaa poistoainetta?
      Kerro merkki.
      No kyllä ne siitä liukenee jos kauan malttaa hautoa sillä vanulapulla, hidasta.

      • Yue

        En ole itse geelilakkauksia kokeillut, koska siihen tarvitsee UV-uunin. Ymmärtääkseni geelilakka on käytännössä kuin kynsilakka, mutta se kovetetaan siellä uunissa.
        Esimerkiksi tässä nettikaupassa myydään erilaisia geelilakkoja: http://www.cesarsshop.fi/uvgeelilakka-cesars-geelilakat-c-212_289.html
        Sivulla näyttäisi olevan myös ohjeet, googlettamallakin varmasti löytyy

        Glitterit saa vaivattomasti pois foliotekniikalla. Eli leikkaat vanulapun pienempiin palasiin, kostutat kynsilakanpoistoaineessa, painat kynnelle ja käärit ihan tavallisen foliosuikaleen sormenpään ympärille ja annat hautoutua siinä muutaman minuutin. Jonkin ajan kuluttua vedät vaan folion pois samalla kynteen painaen ja hilelakan pitäisi jäädä siihen vanulappuun. Kannattaa googlettaa, jos haluaa kunnollisen tutoriaalin nähdä.


    • Väriä elämään

      Itse en laita enää aluslakkaa varpaiden kynsiin. Itselläni varpaankynnet kasvavat sen verran hitaammin kuin sormien kynnet, että ne värjääntyvät joka tapauksessa lakasta pysyvästi. Yritän valita sellaisia värejä, joista ei imeydy keltaista väriä kynsiin. Laitan kaksi kerrosta värilakkaa illalla ja se siinä.

      Toisaalta mieleeni tuli, ovatko kenkäsi kovin ahtaat ja hiostavat. Itsellänikin joissakin kesäkengissä kului isovarpaan kärjestä lakka. Rullalle ei tosin mennyt.

      Nyt tein hennauskokeilun sekä sormiin että varpaisiin (lyhyet kynnet molemmissa). En ota vastuuta siitä, jos joku ottaa esimerkkiä (henna taitaa lähteä pois vain kulumalla sekä ihosta että kynsistä, ja siitä voi saada allergisen reaktion). Joka tapauksessa väri on mukava kullanruskea ja laitoin sen päälle vielä kultaisia kynsikoristeita ja läpinäkyvän kynsilakan. Olen tyytyväinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      923
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      741
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      692
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      630
    Aihe