Taikasanat palkankorotukseen?

Simsalabim?

Mulla on taikasanat työnsaantiin. Ne menee näin:"Sain tossa juuri yhden työpaikan, mutta tämä teidän työpaikka kuulostaa mielenkiintosemmalta. Mikä teillä on palkka? Olen viikon päästä aloittamassa siellä toisessa paikassa joten ilmoitattehan mulle pian jos saan tämän teidän tarjoamanne työn"
Käytän taikasanoja vain kun ne ovat totta, sillä olen huono valehtelemaan. Ei siis riitä että olen jossain vaan hyvä/tavallinen/normaali työntekijä vaan kelpaan firmaan A vasta kun firma B on minusta kiinnostunut.
Ongelma on nyt tämä. En saanut taaskaan palkankorotusta vaikka työmääräni oli lisääntynyt. Lopetin sitten työt siellä. Ongelma ei liene löytää taas firmaa A ja B ja saada töitä, vaan se kun mua alkaa pänniä muutaman kuukauden kuluttua ja haluan palkankorotuksen, enkä saa sitä. En ole koskaan saanu muuta ku ne lakisääteiset palkankorotukset. Tarpeeksi sitten ku pännii niin otan lopputilin.
Osaamiseni kuitenkin kasvaa ja työmäärä joka ainoossa työpaikassa. Hyvä työntekijä en ole, keskinkertainen ehkä. Kuitenki oon sitämieltä että jonkun edes nimellisen korotuksen voisi antaa koeajan jälkeen jo. Pitääkö se kirjata jo työsopimusta tehdessä? Vai millä taikasanoilla olette saaneet palkankorotuksen? Saisinko taikasanat mahdollisimman sanatarkasti, yritän sitten muistaa ne seuraavalla kerralla kun asia on ajankohtainen.

10

655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talkoilla töissä

      Ei sitä rahan takia kannata töissä olla, mukava ilmapiiri ja hyvät työkaverit on tärkeintä. Ja reilu pomo.

      • köyhäduunari

        Mukavalla ilmapiirilläkö ostat ruokaa kaupasta ja työkaverit tankkaa auton? Reilu pomo maksaa varmaan vuokrankin?


      • ..kysy työppäristä

        TYÖKOKEMUS se vasta on jotain! Mitäpä sitä ihminen muuta tarvii, kuin työkokemusta...


      • kumma logiikka
        köyhäduunari kirjoitti:

        Mukavalla ilmapiirilläkö ostat ruokaa kaupasta ja työkaverit tankkaa auton? Reilu pomo maksaa varmaan vuokrankin?

        Rahaa saa sossusta, KELAsta, kavereilta, vanhemmilta, isovanhemmilta, kadulla kerjäämällä, myymällä tavaroita, yms. yms. Tarviitko sitä alkaa repimään vielä työnantajan selkänahasta, joka tarvitsee rahaa varmasti itsekin?


    • srtgjfsgnf

      "Ongelma ei liene löytää taas firmaa A ja B ja saada töitä, vaan se kun mua alkaa pänniä muutaman kuukauden kuluttua ja haluan palkankorotuksen, enkä saa sitä."

      Harvemmin niitä korotuksia jaellaan muutaman kuukauden työpanoksen jälkeen.. Tee nyt ensin muutama VUOSI töitä ja käy sitten kysymässä kun osaat tehdä työsi HYVIN.

    • NostaKytkintä

      On tutkittu että erityisesti valmistumisen jälkeen keskimäärin palkka nouse nopeiten kun vaihtaa firmaa 2 vuoden välein. Kuulostaa tylyltä mutta näin se on, plus nykyään nuo 1-3v välein toistuvat yt:t helpottavat lähtöä jos ei saa sanottua itseäänsä irti 2v välein.

    • liian iso fakta

      Naisten taikasanat palkankorotukselle: annan p*llua.

    • Nykyaikaa!!!

      Nykyään näillä taikasanoilla pääsee hyvin vikkelästi sinne "uuteen firmaan", meinaan AINA on ovella joku uusi tulossa tekemään sun työt HALVEMMALLA kuin mitä itse teet!

    • Rekry ammattina

      Tosiduuniin haettaessa suurempi painoarvo on edellisten työsuhteiden kestolla kuin esim. entisiin työnimikkeisiin. Osaajia aina löytyy ,mutta jos viivalla on tiimiliideri joka oli viime paikassa 1v ja tiimiliideri joka oli viime paikassa 8v niin arvata saa kumman palkkaan.

      Itse en ole koskaan palkannut henkilöä jolla on alle 2v merkintöjä CV:ssä, haen tekijää, en kävijää.

      Vaihtamalla saa joskus nopean korotuksen, mutta pidemmän päälle se syö, mm. 40v jos ei ole antaa noin 10v työsuhdetietoa niin iso miinus, ja isolla iällä vaikutus loppuelämään (=eläkkeeseen) on todella iso. Ajatelkaa nuoret!

      • OmaEtuParasEtu

        Toinen ongelma tulee siinä, jos palkka ei nouse. 10 vuotta kun on ollut samalla palkalla, niin se vähentää sen puolesta sitten eläkkeen määrää vs. palkankorotus työpaikkaa vaihtamalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe