Tositarina jossa kaikki häviävät

eikannattanut

Olipa kerran mies ja nainen.
Mies asui avovaimonsa kanssa, joka oli aikoinaan ollut miehen toinen nainen, avioeron jälkeen pääsi avovaimoksi.
Mies kuitenkin löysi uuden toisen naisen, työpaikaltaan.
He kulkivat avoimesti yhdessä, kävivät syömässä ja tanssimassa ja viettivät yhteistä vapaa-aikaa, eivät kuitenkaan kotipaikkakunnillaan.
Jossain vaiheessa, tulivat valintojen eteen. Mies ilmoitti että tokikin ottaa tämän toisen naisen, heti kun nykyinen avovaimo vain lähtisi. Avovaimon pitäisi siis jättää mies ja näin vapauttaa paikka miehen kodissa. Mies itse ei pystynyt avovaimoaan jättämään. Tämä toinen nainen rakasti syvästi miestä, mutta tiesi oman asemansa ja suri suurta rakkauttaan, aina yksinäisinä iltoinaan.
Tilanne lopulta johti siihen, että toinen nainen päätti olla enää tapaamatta miestä, koska se mitä heillä oli, oli myöskin hyvin raastavaa.
Meni kuukausia.
Mies ja toinen nainen olivat erossa.
Kunnes mies jälleen lähestyi naista ja nainen suuressa rakkaudessaan aloitti suhteen uudestaan. Rakkaus kukoisti jälleen ja kaikki oli hyvin.

Suhde oli salaisempi kuin aikaisemmin, koska avovaimo oli saanut jostain kuulla miehellä olevan toisen naisen. Toisen naisen henkilöllisyys ei paljastunut, mutta olivat varovaisempia tapaamisissaan. Toinen nainen oli yksinäisempi kuin ennen, koska hän ei ollut samassa työpaikassa miehen kanssa suhteen alettua uudelleen. Toinen nainen palasi kyllä takaisin samaan työpaikkaan.

Oltuaan noin kuukauden työssään, toinen nainen ei ollut kuullut miehestä mitään vajaaseen viikkoon.
Yhtenä päivänä tulivat työkaverit kertomaan että mies oli KUOLLUT.
Nainen romahti täysin.
Suuri rakkaus oli kuollut, yhteinen tulevaisuus ei koskaan tullutkaan.

Nainen suri, suri myös aikaisempia kirjeitään ja viestejään ja keskustelujaan miehen kanssa, joissa oli ilmoittanut eron olevan parempi.
Nainen suri, koska hän ei voisi toisena naisena koskaan jättää viimeisiä jäähyväisiä miehelle, jota hän rakasti niin paljon. Hautajaisiin ei ollut toisella naisella mitään asiaa. Toisen naisen asemassa hänen oli surtava ja kärsittävä YKSIN, ilman kenenkään tukea.

Tämä tarina on tosi.

17

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MadameJune

      Niin, pitäisikö perheen rikkojaa nyt sääliä? Ainakin kovasti toinen nainen yritti rikkoa suhteen ja vielä kehdata mennä hautajaisiin!! Olisiko hän halannut avovaimoa ja kertonut lämpimän muistonsa miehestä hänelle?

      Vaikka mies oli itse parantumaton pettäjä (ollut jo aiemmin ja ehkä jatkanut tulevaisuudessakin avovaimon vaihtuessa), niin se ei tee tästä toisesta naisesta mitenkään parempaa tai poista vastuuta. Kodin rikkoja ei ole vain se, joka lähtee vieraisiin, vaan myös se toinen nainen.

      On outoa, että yrität väheksyä miehen suhdetta avovsimoon, kertomalla sen alkua. Se ei tee sinusta? / tarinan toisesta naisesta parempaa ihmistä kuin miehen avovaimosta. Häntä mies taisi kuitenkin rakastaa enemmän, kun ei halunnut luopua. Tai sitten kyseessä oli hyötyminen. No rauha kuolleille.

      Mutta varsin ikävä tilanne tietysti toiselle naiselle, noin voi käydä kun ei elä rehdisti. Silloin ei oikein voi olettaakaan saavansa tukea kovin avoimesti.

    • Luuseri mies

      Mä näen tässä tarinassa kaksi naista joita persoonallisuushäiriöinen mies vei 6-0.
      Mies oli aikas luuseri, varsinainen vellip***se kun ei uskaltanut ilmeisesti olla yksin eikä varsinkaan sellaiseen tilanteeseen olisi missään tapauksessa halunnut.

    • ikävää...

      Samanlailla mies voi hävitä muutenkin, ilman että kuolee. Pelimies katoaa vaan sanomatta mitään. Kyllä siinäkin jää suru. Ihan kuin olis kuollut. Sama tyhjyys ja ilma välissä. Eikä valokuvia ole. Jos esim. paljastuu että miehellä onkin vaimo, ja sitten noin.

      • niin ja

        Ja vaimo eroaa ja taas uudet naiset.


    • Normitarina lähes

      Historia toistaa itseään. Kakkoseksi ryhtyvällä on kakkosen kohtalo, ykköstyneenä hän tulee aina petetyksi itse, kuten itse aikoinaan oli petoskumpppani ja kakkosena hänellä ei ole oikeutta avioppuolison rooliin, ei eedes lesken rooliin, vaikka kovasti haluaisi. Normitarinasta tämä poikkeaa vain odottamattoman kuoleman vuoksi. Osaanotto surussasi.

      Normaalisti suosittelisin toiselle naiselle miehen käräyttämistä ykköstyneelle, mutta en nyt. Anna ykköstyneen surra oma surunsa leskenä, joskus vuosien kuluttua, jos tapaatte, voit kertoa hänelle totuuden menneestä miehestään.

    • Tuskinpa kuoli

      "Yhtenä päivänä tulivat työkaverit kertomaan että mies oli KUOLLUT"
      Pettäjän äijäkaveritko tulivat sulle tästä kertomaan? Ne on backupeja, samanalaisia tapapettäjiä, jotka valehtelee härskisti tapapettäjän puolesta, kaveria jeesaten.

      Kakkoseensa kyllästynyt tapapettäjä voi valehdella mitä vaan, jotta saa salasuhteen poikki niin, että kakkonen ei käräytä puolisolle. Syitä lopettaa salasuhde voivat olla mm. vaimo tai lapset tai pettäjän äiti sairastuvat kuolemanvakavasti. Ensi kertaa kuulen kusestuksesta, että mies väittää itse kuolleensa ja hölmö kakkonen uskoo.

    • Nyyh nyyh

      No, voi sentään kuinka värisyttävä tarina. Pitäisikö oikein säälinkyyneleet tulla tämän kakkosen takia. Ei pysty pusertamaan, ei sitten millään.

    • Totuus123456

      Aivan turhaa selittelyä.

      Kakkosnainen kyllä tietää paikkansa, joten aika outo juttu. Kotona on ollut koko tämän ajan rakastava puoliso, jonka kanssa on eletty hyvät ja huonot hetket, joku joka on esitelty ujostellen vanhemmille, joku joka on esitelty ystävälle ja sukulaisille, joku jota puoliso on pitänyt niin hyvänä ihmisenä että on halunnut hänet virallisesti elämäänsä ja josta hän on ylpeä, jonka kanssa on muutettu yhteen, hankittu omistuasunto, toteutettu unelmia, saatu lapsi ja eletty normaalia perhe-elämää. Tämän kaiken rinnalla toinen nainen ole yhtään mitään. Hän on kuin harrastus ja parempiakin harrastuksia on.

      • Kotilieden lämpöä

        Jos näin kaunis elämä on miehellä ollut virallisen kanssa, ihmetellä sopii miten näin täydellinen pakkaus on sekaantunut vieraaseen naiseen ja vieläpä useamman kerran. Harrastuksena se taisi olla hyväkin, koska uudestaan aloitti. Voi näitä idyllisiä perhe-elämän hehkutuksia, kun kuitenkin verhojen takana on ihan jotain muuta. Miksi sitten hakeudutaan naapurille, kun kotonakin rakkautta on yllin kyllin..


      • glfkbköfö
        Kotilieden lämpöä kirjoitti:

        Jos näin kaunis elämä on miehellä ollut virallisen kanssa, ihmetellä sopii miten näin täydellinen pakkaus on sekaantunut vieraaseen naiseen ja vieläpä useamman kerran. Harrastuksena se taisi olla hyväkin, koska uudestaan aloitti. Voi näitä idyllisiä perhe-elämän hehkutuksia, kun kuitenkin verhojen takana on ihan jotain muuta. Miksi sitten hakeudutaan naapurille, kun kotonakin rakkautta on yllin kyllin..

        Vieraisiin hakeudutaan omaksi iloksi ja vaihtelun vuoksi. Avioliitto ei ole vankila.

        Jos suhteessa olisi paha olla silloin mies hakisi avioeroa, ei etsisi kakkosta. Suomessa jokainen voi erota jos haluaa.


      • teoria ja käytäntö
        glfkbköfö kirjoitti:

        Vieraisiin hakeudutaan omaksi iloksi ja vaihtelun vuoksi. Avioliitto ei ole vankila.

        Jos suhteessa olisi paha olla silloin mies hakisi avioeroa, ei etsisi kakkosta. Suomessa jokainen voi erota jos haluaa.

        Harvassa on ainakin ne miespuoliset, jotka hakee eroa, jos ei ole uutta katottuna. Nainen kyllä eroaa vaikka uutta ukkoa ei olisi odottamassa. Se on teoria-ajattelua, että mies lähtee liitosta, jos on paha olla. Ja lähtee vasta sitten hakemaan uutta suhdetta kun on saanut uuteen yksiöönsä huonekalut. Erota tosiaan voi jos haluaa, mutta kaikilla ei riitä kanttia kohdata "uutta elämää" yksin. Siksi kai niihin huonoihin liittoihinkin niin usein jäädään kärvistelemään. Rohkea ja omaan itseensä uskova ihminen eroaa helpommin ja muuttaa elämänsä suuntaa. Sekään ei saa kaikkia eroamaan vaikka kuinka olisi tykästynyt kakkoseen ja aviolitto olisi sisar-velisuhde. Muutokset on vaikeita ja toisille liian vaikeita toteuttaa. Toiset ajattelee enemmän järkiseikoilla ja toisia hallitsee tunteet.


    • harrastus harras

      Toinen nainen on harrastus, ja kallis sellainen, josta ei pääse eroon siten kuin ns. tavallisesta harrastuksesta. Kostaakin tämä harrastus osaa.

    • right said..

      Avioliitto ei ole vankila, ei tietenkään. Kuitenkin jokainen normaali ihminen ottaa lapset huomioon kuten jokainen järkevä ihminen miettii kaksi kertaa onko hänellä varaa erota; miten käy asuntolainan, minne muuttaa jne. Oma lukunsa ovat tapaukset joissa sivusuhdekin on omalla tahollaan varattu. Noissa tilanteissa ei ole helppo pakata kimpsujaan ja lähteä vaikka puolison pärstä inhottaisi joka päivä eikä rakkautta olisi hitustakaan. Tottakai voitte ajatella että pettävä, valehteleva mies joka luikahtelee jokaisen tilaisuuden tullen kakkosensa luokse, rakastaisi vaimoaan. Ehkä totuutta on liian vaikea kestää. Kakkonen ei ole teille luvannut uskollisuutta, mutta miehenne on. Haukkukaa pettäjää mieluummin.

    • erosta selvinny Mies

      Niin, kun mies kyllästyy kakkoseen, hän voi pistää pelin poikki tosta vaan. Kun mies kyllästyy vaimoon, on lukemattomat ongelmat ja käytännön asioiden hoito vastassa. Helpompi välillä jäädä vielä joksikin aikaa suhteeseen sietämättömän vaimon kanssa kunnes saa koottua tarpeeksi voimia erorumban pyörittämiseen. Rakkautta? Sitä ei ole jos petetään.

      • glvlvl

        Turha valittaa jos on niin tyhmä että yhden lomakkeen täyttö on täysin ylivoimaista. Muuten omakotitalon keskimääräinen myyntiaika on esim. tällä seudulla 6vkoa ja yleensä myymällä saa aika kivasti kuitattua velat.Taidatte itse olla se käytännön ongelma.


    • Tylsä tarina!

      Voi voi, SUURI rakkaus oli kuollut, muttei kuitenkaan niin suuri, että olisi päivänvaloa kestänyt. Sitä saa mitä tilaa...

    • Anonyymi

      Olisi äärimmäisen mielenkiintoista tietää kuoliko tämä sonni työnsä ääreen eli kolmos- tai neloskuskinsa selkään, pääsikö hän maaliin vai jäikö kuti piippuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe