avomieheni koira vie voimat

5 ja 1 tekee:'(

Kaksi lasta, kolmas tulossa. Mies halusi koiran. Sanoin että hanki joku pieni, mielellään aikuinen koira. Joku pinseri joka tykkää lapsista muttei vedä seitsemänvuotiasta kumoon lenkillä. Minä en halunnut koiraa. En pidä koirista. Niin se on sitten hänen ja setsemänvuotiaan koira. En jaksa vauvan tai mahan kanssa kouluttaa ja ulkoiluttaa enkä kaipaa koiraa millään tavalla. Hankki sitten sekarotuisen uroksen joka meinasi jo minut vetää nurin lenkillä. Sisäsiisti siitä ei meinaa tulla millään, paskoo melkein vain keskellä yötä. Mies hoitaa joko koiraa tai osallistuu kotitöihin mikä ei ole ihan reilua kun minä hoidan sitten molemmat kun hän töissä. Mitä ihmettä teen vauvan kanssa kun olen jo nyt ihan loppu? Pitäisikö vain valehdella tai rukoilla että olisin allerginen. Se ansaitsee paremman omistajan kun mitä minä olen.

11

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Jos koira ei opi olemaan paskomatta siälle niin koira ulos yöksi jos on omaa pihaa missä asuu ja sellainen koira on paras joka on häkissä pihalla eikä häiritse muuten kun silloin kun koiraa pitää lenkittää että pysyy kunnossa. Tämän takia juuri en ole koskaan koiraa ottanut kun teininä kattelin kun kaverini isä koulutti koiria ja meni paljon vapaa-aikaa niin ajttelin että en koiraa koskaan ota enkä ole ottanut. Kum lapsemme oli pieni otettiin kaksi kissaa ja ovat jo yli 10v niin naseni kanssa ollaan päätetty että kun kissoista aika jättää niin meille ei tule ainuttakaa kotieläintä kun ne haittaavat normaalia elämää eikä voi mennä ja tulla oman aikataulun mukaan vaan pitää ottaa kissat huomioon.

    • lastenjaeläintenystä

      Vie koira lopetettavaksi vähin äänin tai pakota antamaan pois. Ei tuosta mitään tule, kaikki kärsivät.

    • Ero järkevintä

      Sinä halusit lapsia, mies halusi koiran. Halusitte eri asioita, erotkaa.

      • ........

        Hah, noin vain on miesparka pakotettu laittamaan alulle kolme lasta. Voi raukkaa.


      • No ei silti ihan
        ........ kirjoitti:

        Hah, noin vain on miesparka pakotettu laittamaan alulle kolme lasta. Voi raukkaa.

        Saipahan miesparka edes kolme kertaa piparia. Mikä on aika vähän, kun ottaa huomioon, kuinka hankalia naiset ovat keskimäärin.


    • bubbe x

      Ei ollut reilua hankkia raskaana olevalle naiselle sellaista hoidettavaa, mitä nainen ei halua. Vaikka mies hoitaisi koiran kokonaankin, se ei ole reilua, koska se aika on tosiaan pois kotitöistä tai lastenhoidosta.

      Kerro että et jaksa etkä halua hoitaa sitä. Ei ole sinun ongelmasi miettiä ratkaisua, mies keksiköön sellaisen. Maksakoon siivoojaa tai koiranulkoiluttajaa tai lastenhoitajaa tai mitä hyvänsä.

      Mutta eipä se asia sillä parane, että täällä netissä puhut. Pitää puhua miehelle suoraan.

    • Ajattelematonta

      Isäntä ottaa lomaa että kouluttaa koiraa tavoille. Samalla siistii kodin ja hoitaa lapsia. Jos ei onnistu.... Ehkä koiralle tulee hankkia uusi koti. Miehen homma sekin. Tsemiä!

      • Paras ratkaisu

        Tai ehkä miehen olisi parempi asua koiransa kanssa erillään vaimosta ja kiljuvista kakaroista.


    • niitä mitä kylvät

      Edesvastuuttomia olette molemmat. Lemmikki hankitaan AINA yhteisellä päätöksellä. Vanhemmat ovat aina ensisijaisesti vastuussa koiran hoidosta, eivät lapset. Sinun olisi pitänyt selvästi kieltää miestä koiraa hankkimasta nyt (koiran olisitte ehtinyt ottaa myöhemminkin) ja miehesi olisi pitänyt tätä toivetta kunnioittaa.

      Koira on tässä tilanteessa viaton sivustakärsijä. Se ansaitsee kunnon hoitoa ja koulutusta teidän aaseilustanne huolimatta. Sinä olet hiljaisesti hyväksynyt koiran tulon taloon, joten sinunkin on sitä vaan jaksettava hoitaa. Miehesi panostakoot koiran kasvatukseen kuitenkin enemmän kuin sinä, koska hän halusikin koiraa enemmän.Molempien teidän on kuitenkin pystyttävä koiraa käsittelemään ja hallitsemaan.

      Sisäsiisteys ym. tulee kyllä ajan kanssa, kun on kärsivällinen ja koiraa vaan ulkoiluttaa paljon. Jos miehelläsikään ei ole aikaisempaa kokemusta koirista, niin mars koirakouluun tai pentukerhoon heti.

      • kokemusta on

        Sitten on niitä, jotka hankkivat koiran ilman toisen osapuolen suostumusta. "Otan koiran ihan siitä riippumatta mitä sinä sanot." Tällaisesta on toista osapuolta turha syyllistää.


    • kiltti mies.

      Miksi teit lapsen miehen kanssa joka ei koiraa edes jaksa hoitaa joten miksi se jaksaisi hoitaa lasta. Lasta joutuu hoitamaan 18 vuotta. Olisit ensin tutustunut mieheen ja sen ajattelutapaan ja luonteeseen ennen lapsen tekoa. No mutta omapahan on elämäsi ja soppasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe