Kiinnostaisiko sekasaunominen?

Sekasaunomaan

http://www.hs.fi/sunnuntai/Sekasaunassa miehet ällöttävät kuvaa lukija/a1305690319954?ref=hs-art-top-1

Olis kiva järjestää joku sinkkjen sekasaunomistapahtua. Sekasauna olisi luonteva paikka tutustua. Sekasaunassa me hyvävartaloiset, mutta hiljaiset pääsisimme myös oikeuksiimme.

31

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+20

      Sekasaunominen on tuntemattomien ihmisten kanssa varmaan ihan ok ja mielenkiintoinen kokemus. Mutta tuttujen kanssa se on aika ahdistavaa.

      Pidettiin kerran työporukan kanssa saunailtaa, seitsemän naista ja neljä tai viisi miestä. Kaikki oltiin 20-40v. Yksi naisista sai idean, että mennään kaikki yhdessä saunaan, kun sauna kerran oli niin iso, että mahduttiin. No suurin osa porukasta oli ensin vastaan, mutta vähemmistö alkoi aukomaan päätään, ettette uskalla ja jne...

      No loppujen lopuksi mentiin kaikki yhdessä.
      Naiset tietysti käyttäytyivät akkamaisesti, he juoksivat eka saunaan ylälauteille ja sitten "arvostelivat" miesten ulkonäköä, varsinkin kalua, kun miehet menivät saunaan. Itsellänikin on kalu lepotilassa hyvin pienikokoinen, sellainen vähän prinssinnakkia isompi, niin oli se oikeasti aika noloa.

      Naiset istuivat lauteilla jalat ristissä ja suurin osa piti käsiään tissiensä edessä, ettei mitään näkynyt. Tottakai miehet katselivat naisia niin paljon kuin ikinä kehtasivat, pari naista esitteli sulojaan aika vapaasti.

      Tunnelma oli yleensäottaen aika vaivaantunut, joku puheliaampi yritti ylläpitää jotain juttua, toiset myötäilivät.

      No sitten kun alettiin kunnolla heittämään löylyä, naiset lähtivät ekana saunasta ja siinä sitten vilahteli niitä tuheroja silmien ohi.

      Aika pska fiilis siitä jäi, jälkeenpäin olen saanut töissä kuulla pienestä kalusta jne..

      • wwewerr

        >Aika pska fiilis siitä jäi, jälkeenpäin olen saanut töissä kuulla pienestä kalusta jne..

        olisi näille naisille pitänyt selittää, mitä erektio tarkoittaa


    • nouthanks

      Ei tosiaan kiinnosta.

    • Ikisinkku M

      Eipä kiinnosta suuremman kuin kahden porukalla eli nainen ja minä. Jos ei nainen kiinnosta minua vaatteet päällä niin tuskinpä kiinnostaa siellä suuren porukan sekasaunassakaan kovin paljoa. Oikeastaan jos ensin tulisi sekasauna siinä olis suuri vaara että menettäisi mielenkiinnon kun kaikki olisi jo siellä saunalauteilla tullut nähdyksi ja jos siellä joku toinen nainen olisi ihan mahdoton missi voisi olla että se muuten hyvä ja kivannäköinen nainen jäisi vähemmälle huomiolle ihan turhaan.

    • mies32

      Voinhan minä sekasaunaan mennä tissejä katselamaan ja sanoa sitten jälkeenpäin, ettei siellä tietenkään tissit ole mielessä, koska sauna on pyhä paikka.

    • tahtoo nyt heti

      Ihan turha tuo Hesarin kysely. Mitä väliä sillä on, haluaako porukka käydä sekasaunassa, kun sellaista mahdollisuutta ei kuitenkaan tarjota missään? Itse menisin mielelläni sekasaunaan. Mielestäni siinä ei ole mitään seksuaalista. Sukupuolierottelu häiritsee kyllä, vain oman sukupuolen kanssa saunominen tuntuu oudolta.

    • annunkannutt

      Minä haluaisin ehdottomasti sekasaunaan! Mutta tietenkin sellaisten ihmisten kanssa, joita en tunne, enkä tapaa saunomisen jälkeen.

      Onko tietoa, missä tällaista tapahtuu?

    • Mies1985

      Ennemmin katselisin teininaisten kirmaavan niityillä.

    • epärealistinen atm

      Minua kiinnostaa vain naisten kanssa saunominen.

    • mies32

      Haluaisin saunoa miesporukalla. 5 miestä, joista kaksi olisivat mustia. Pesisin nuo mustat kalut huolellisesti. Antaisin niille anaaliani ja lopuilta ottaisin suihin.

    • naked man.

      Mun yks tyttöystävä ei meinannut uskaltaa mun kanssa saunaan alasti. Se oli tavattoman ujo jotenkin. Minä sitten melkein väkisin sen talutin sinne saunaan ja selitin että on ihan normalia käydä saunassa yhdessä alasti. Seksiäkin se halusi ensin peitto päällä ja pimeessä vaikka sillä oli tosi kaunis kroppa. Ei mitään ylipainoo edes. Sekasaunassa en ole ollut kun ei oo olut tilaisuutta.

      • Mankelimimmi

        Miksi ihmeessä sitten olit sen kanssa. Jos toisesta tykkää on luonnollista. Ennemmin käyn miehen kanssa kuin naisten kanssa saunassa.


    • Mankelimimmi

      Ei kiinnosta.

    • 5+5+5+5+

      Onpas täällä porukka sekasaunomista vastaan.
      Me ainakin saunotaan kaveriporukalla, miten sattuu, ei meillä ole mitään miesten tai naisten vuoroja. Tosin naisilla on yleensä bikinit päällä ja miehilläkin uimahousut, jos ollaan vaikka rantasaunassa ja uidaan välillä.

      Mutta kyllähän niitä paljaita rintoja ja karvakolmioita siinä vaatteita vaihtaessa aina naisilla vilahtelee miesten iloksi ja miehetkin esittelevät muniaan naisille... :)

      Eikä siinä sekasaunomisessa oikeasti ole mitään seksuaalista, aika harva nainen tai mies on hikisenä mitenkään seksikäs, useimmat ihmiset on paremman näkösiä vaatteet päällä.

      Tietenkin me sinkkumiehet saadaan kuulla kuittailua niiltä miehiltä, keiden muijakavereiden kanssa me päästään saunomaan...

      • Mies32

        Ok, eli rumille sopii.

        Varmaan jos omakin naisesi on sängyssä alasti, pyydät laittamaan jotain kiihottavampaa vaatetta päälle.


    • Kyl mää voisin lähtä jos jossain semmosta on ja siihen kutsu tulee, mut näky ei oo sit kovin kummoinen :)

      • mankelimimmi

        Ei ole mun juttu eikä sopivaa seuraa. Taas se nähtiin.


    • WTF?

      En tajua miksi mun pitäisi karaista itseni olemaan alasti kuumassa pienessä huoneessa vieraiden ihmisten kanssa, TODELLA lähekkäin? Antaa kaikkien pällistellä ja arvostella. Se että mä oksentaisin vastentahtoisuudesta siihen tilanteeseen, mua vielä haukuttaisiin ja väheksyttäisiin siitä tunteesta.

      Hienoa suomalaiset.
      Kysykää afgaanilta mikä niille on rentoa ja luonnollista.

      Tuolla joku sanoi taluttaneensa ja pakottaneensa tyttöystävän ajattelemaan, että nakusaunonta vieraan ihmisen kanssa on luonnollista ja sinne pitäisi mennä rentona....jooó.

      Arrivederci toisen itsesuojeluvaisto. Sen miehet osaa. Ajattaa toisen omaan maailmaansa. Tehdään toisen luonnottomuudesta ja peloista normaalia ja luonnollista.

      Ihmiset: mä en tajua teitä ollenkaan.

    • asasjaasbsaasj

      Vois olla ihan jees varsinkin jos ois vaikka
      minä ja kymmenen naista :)
      t.mie29w

      • en uskaltaisi

        Ne kymmenen naista ei varmaan yhtään arvostelisi sun ulkonäköä...riippuu tietenkin minkä ikäisistä naisista on kyse.

        Ehkä sellaisten parikymppisten likkojen kanssa voisi olla mukavaa, mutta menepä neljäkymppisten eukkojen kanssa saunaan. Nehän repii sulta munat irti.


      • 5+6
        en uskaltaisi kirjoitti:

        Ne kymmenen naista ei varmaan yhtään arvostelisi sun ulkonäköä...riippuu tietenkin minkä ikäisistä naisista on kyse.

        Ehkä sellaisten parikymppisten likkojen kanssa voisi olla mukavaa, mutta menepä neljäkymppisten eukkojen kanssa saunaan. Nehän repii sulta munat irti.

        Itse asiassa mä ja muut ikäiseni naiset ollaan nyt vanhemmiten vähän armeliaampia miesten vartaloitten (ja munien) suhteen kuin silloin kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten...
        Parikymppisinä likkoina heitettiin sekasaunoissa (ja varsinkin jäähyllä) erittäinkin karua "munienrepimis"läppää. Pyrittiin kyllä siihen, että miehet eivät päässeet itse kuulemaan mitä niistä sanottiin - mutta muutaman tuopillisen jälkeen naurunrähäkät olivat melko äänekkäitä...


      • Mies32
        en uskaltaisi kirjoitti:

        Ne kymmenen naista ei varmaan yhtään arvostelisi sun ulkonäköä...riippuu tietenkin minkä ikäisistä naisista on kyse.

        Ehkä sellaisten parikymppisten likkojen kanssa voisi olla mukavaa, mutta menepä neljäkymppisten eukkojen kanssa saunaan. Nehän repii sulta munat irti.

        Se että 10 naista arvostelee ulkonäköäni on pieni hinta 20 tissistä. Jos ovat hyviä.


      • Nuorena,
        Mies32 kirjoitti:

        Se että 10 naista arvostelee ulkonäköäni on pieni hinta 20 tissistä. Jos ovat hyviä.

        Olen nuorena sripannut vanhempien naisten illanvietossa, kyllä kun riisutuu 3-10 naiselle niin väkisin rupee seisomaan kun katselevat. Sitten kun saavat juomaa tarpeeksi niin haluavat muutakin kun katsella ja runkata. Siinä vuoron perään naivat päällä ja saa tissiä/pillua suuhun. On posliineja ja karvasia haaroja nuollut kun istutaan naaman päälle.


    • iiics

      Olen kerran ollut sekasaunassa ja se riittikin. Olin silloin niin kiltti vielä, etten kehdannut kieltäytyä kun puusauna oli muka minua varten lämmitetty. Seuralaiseni, saunan luonnollisuutta alleviivaavat miessaunojat, observoivat että olin bikineissä, ja myös mainitsivat asiasta ääneen siltä varalta etten itse olisi asiasta tietoinen.

      Sain selkähieronnan saunassa. Hieroja kävi epähuomiossa myös strategisilla alueilla, niin vahva oli hänen hengellinen kokemuksensa omastani puhumattakaan.

      • jhgtr

        kyllä sekasauna kiinnostaa ja olen ollut usemmankin kerran, tosin aina ovat naiset pitäneet bikiniy päällä mutta ei se minua ole haitannut, itse olen ollut alasti ja kyllähän sen huomaa että naisia on kiinnostanut vilkuilla puolikovaa kulliani


    • asiallinen mies

      Evvk, itse olen aivan liian ulkonäkökompleksinen sekasaunaan. Kroppa on kyllä selvästi parempi kuin peruspertillä, kalukaan ei ole ihan minikokoinen löysänä (vain 15,5cm erektiossa).

      Lisäksi pakko todeta, että on naurettavaa olla naisen kanssa alasti, jos ei harrasta seksiä. Koko tilanne on totaalista itsensä huijaamista, kun mieli kuitenkin tekisi, olettaen että nainen on yhtään mukava ja nätti.

    • citynainen

      Kuule. Sun kirjoituksesta tulee mieleen se että kerrostalossa kannattaa harrastaa kovaäänistä seksiä päiväsaikaan. Hyvänen aika. Illalla ja yöllä kaikki ovat korva tarkkana eikä ääniä paljon ole mutta päivällä,..
      Tuli vain mieleen.

    • SeLepää?

      Teemun mielestä on normaalimpaa postailla lepoasennossa olevia heppikuvia nettiin kuin mennä saunaan? OK :D

    • huh huh

      En voisi ikinä seurustella sekasaunoneen henkilön kanssa.

      • huh huh

        Kyseessä on sama asia kuin ryhmäseksi. Totta kai sinne saunaan mennään seksuaalisessa mielessä tsekkaamaan vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tilanne on todellakin seksuaalisesti merkittävä. Miehet haluavat katsella ja naiset olla katseltavina. Entinen kämppikseni oli aina ihan superinnoissaan, kun oli sekasaunailta tulossa ja kertoi, että taas pääsee tsekkaamaan tissejä ja perseitä.


    • aisurip

      Mitä erikoista tossa on? Jos meillä on vaikka kaveriporukan kanssa bileet ja sauna on lämmin niin tottakai sinne saunaa menee kaikki samaan aikaan. Ei niissä tussuissa nyt mitään nii erikoista ole että niitä pitää suojata ku pankkiholvia. Kai jokainen aikuinen nyt alastoman ihmisen on nähny?

      Sitäpaitsi mulle nyt on ihan sama jos joku nainen näkee mut alasti saunassa, no big deal.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      131
      2931
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      499
      2699
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      111
      2111
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1731
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      49
      1381
    6. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      66
      1377
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1293
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1165
    9. Kuusijärven kuolemanloukku

      Kuusijärven hukkumisonnettomuuden mahdollisti uimarannan laiturirakennelma, rakennelma jota ei missään tapauksessa siell
      Maailman menoa
      98
      1151
    10. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1146
    Aihe