Vakavasti sairas mieheni

Pirjettä543

Hei

Pari viikkoa sitten sain tietää, että mieheni, jonka kanssa olen ollut yhdessä 12 vuotta, onkin vakavasti sairas. Hän kertoi minulle että hän huomasi sairautensa vasta vähän aikaa sitten.

Mieheni sairaus on niin vakava, että todella harva paranee siitä. 2% koko maailman väestöstä kärsii tätä samaa, vaikeaa ja iljettävää sairautta. Koska tähän sairauteen ei ole löydetty lääkettä, eikä lääkärin osaa tätä hoitaa, pitää mieheni YKSIN yrittää tästä parantua.

Tämä sairaus on vaikuttanut todella vakavasti minun ja minun miehini väliseen avioliittoon, että olemme joutuneet ajattelemaan eroa. En tiedä mitä tehdä...

Anteeksi, unohdin kokonaan mainita minun miehini sairauden ja se on homoseksuaalisuus.

-Pirja543

ps. Antakaa minulle jotain rakentavaa ja posittiivistä kommenttia niin jaksamme miehini kanssa mennä eteempäin ja päästä tämän KAMALAN sairauden ohi.

5

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miun mielipide

      Varmaan on huijattu olo. Enpä usko, että hän vasta vähän aikaa sitten on sen huomannut, varmasti on sitä epäillyt itse kantavansa, mutta toinen asia onkin sitten on mennyt ajatuksista tekoihin.

      Jos mies on homoseksuaali, siihen et todellakaan voi tehdä mitään, mieheksi et voi muuttua ja jos miehesi kaipaa miestä, niin sitä et yksinkertaisesti pysty hänelle tarjoamaan. Ei se ole loukkaus sinua tai sinun naiseuttasi kohtaan, hän vain on sellainen. Pahinta siinä on mielestäni se, ettei hän ole sinulle asiasta maininnut aikaisemmin, on sinun antanut olla toisessa uskossa. Ei kannata asiasta suuttua, kun ei se muuksi muutu suuttumalla, mutta ei hänestä varmaan sinulle mieheksikään ole. Yritä suhtautua asiaan terveellä järjellä. Varmaan on ollut miehelliesikin kova paikka kertoa asiasta sinulle. Jos teillä on lapsia, niin heille tämä voi olla kova paukku, että isästä tulikin homoseksuaali, riippuen tietysti lapsien iästä myös.

      Yritä suhtautua asiaan järjellä, sinun vikasi se ei ole eikä myöskään sinua vastaan, asiat nyt vain ovat noin miehesi kohdalla, hän päätti tulla sinulle ulos kaapista 12 vuoden jälkeen. Eroa, mutta yritä säilyttää hyvät välit mieheesi, yritä ymmärtää ja antaa anteeksi, kun toisella tavallakaan suhtautumalla, et mitään asialle voi tai muuksi sitä voi muuttaa.

    • hoh-hoh-hoijaa

      Asenteesi korjaaminen auttaisi sinua eteenpäin näin ensihätään:

      Homoseksuaalisuushan ei ole mikään SAIRAUS; vaan sen sijaan samanlainen ominaisuus kuin ruskeat silmät ja numeron 43 jalka...

    • oothan provo?

      Vai että sairaus? Eipä ole. Anna miehesi mennä elämään onnellista elämää jonkun muun rinnalla. Sun kanssa se ei onnistu, koska kuvittelet sen olevan parantumaton sairaus. Ethän oikeasti ajattele noin?

      Jotkut tykkää naisista, jotkut miehistä, jotkut molemmista, jotkut ei kenestäkään. Hieno mies, kun lopultakin uskalsi tulla kaapista ulos. On hänellä ollut vaikeaa esittää heteroa noin pitkän aikaa. Mies parka.

    • asdgsdag

      Pas-ka provo.

    • yksi+yksi

      Omalla miehelläni ko.sairaus on ollut 34-vuotta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe