Ex-myyjä + suhde? Kertoakko?

rakkauden ex-ammatti

Otsikko kertoo kysymyksen: olen hakenut oikeaa kumppania täältä kautta,löytänyt hänet,mutta tulisiko tämän ihmisen tietää taustoistani että olen myynnyt rahasta itseäni joskus kun on ollut vaikeaa?
Onko vaikeneminen kultaa tässä asiassa?

9

418

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä katso taaksesi

      Miksi kertoa?
      Mennyt on mennyttä, miksi tonkia sitä enää.
      Kaikilla ihmisillä on asioita joista vaietaan. Ja kaikilla on lupa olla ja pitääkin, oma yksityinen reviirinsä, omat rajansa minne kenelläkään muulla ei ole asiaa.
      Ei uusi kumppanisi siitä vahingoitu eikä suhde kärsi millään tavalla vaikka et joka ikistä askelta elämäsi varrelta hänelle kertoisi. kertooko hän?
      Jos todella ja totaalisesti olet jättänyt "myyjän ammatin" taaksesi, jos se on vain kaukainen haalistuva muisto, anna olla kaivelematta.
      Mutta jos asia on sinulle kipeä ja vaivaa, jos se hankaloittaa uutta suhdetta tms. puhu mieluiten neutraalisti ammatti-ihmisen kanssa.
      Muussa tapauksessa katse pois peruutuspeilistä ja täyttä vauhtia uuteen tulevaisuuteen!

    • Hmm.

      Ei ole salaisuutta, joka ei tulisi julki. Jos asia tulee myöhemmin julki, herää epäilys mitä muuta salailet. Tästä hyvin todennäköisesti seuraa luottamuspula ja ero.

      • wwwsswww

        Kannattaa kertoa reheellisesti aiemmasta elämästä. Jossain kohtaa se tulee tietoon kuitenkin ja seuraukset voi olla huonot, luottamuspula ainakin iskee kumppanin taholta..


    • Minä

      en kertois. Musta tuntuu että kumppanin "näkemys" minusta muuttuisi sen verran huonommaksi, että vaikka ei kehtais jättääkkään, niin katsois minua lopun elämää kieroon. Enkä tuota tiedä, kertooko kukaan itsestään niitä kaikkein suurimpia mokia. Ehkä jotain voi arvata, mutta toisaalta, en olis iloinen jos esim. oma kumppanini kertoisi rehellisesti nauttineensa enemmän seksielämästä jonkun aiemman kumppaninsa, kuin minun kanssani - vaikka se olisi totta, niin joku kaunis valhe pitää olla että suhde pysyy kasassa.
      Musta olisi tärkeää että sä pystyt itse unohtamaan tuon epämukavan muiston. Se oli ja meni, nyt sinulla on elämäsi tärkein ihminen ja menneet on menneitä.
      ...On miehiä, jotka pitävät kiihottavana sitä, että kutsuvat naista sängyssä huoraksi. Tai eihän sitä tiedä, jos hän ehdottaa sinulle roolileikkiä, jossa olet maksullinen ja hän olevinaan asiakas. Sinuna ehkä miettisin valmiiksi reaktioni tällaiseen tilanteeseen, ettei suhteeseen tule ongelmia, jos alkujaan viaton tilanne kärjistyy.

    • juupas eipäs

      Jos painaa suo niin kerrot. Itse olen tuon kuulut monekin naisen suusta jopa sellaisen jonka kanssa olen elänyt, mutta ei se itsetuntoani nakerra nii kauan kun ei minun tarvitse maksaa. En aina täysin tosin ymmärrä ihmisiä joten voit toki salatakkin kumman vaan haistat pahemmaksi..Voithan tehdä kuten pikkulapsia ja puhu niitä näitä huorista miehellesi, niin kyllä sen reagtion siinä näkee ei sanat ,mutta ruumiinkieli.

    • ....................

      Jos olet esittänyt puhtoista pulmusta, niin voi olla hankala selittää asiaa. Toisaalta, jos olet esittänyt normaalia suomalaista ttoppikanaa, joka on ketarat levällään harva se viikko, niin kissan nostaminen pöydälle sopivalla ajankohdalla on parempi vaihtoehto kuin jäädä kiinni pimittämisestä/valehtelusta.

    • neuvokasko

      Rehellisyys ja toisen kunnioitus johtaa luottamukseen ja rakkauden syvenemiseen. Jos et voi olla rehellinen itsellesi ja miehellesi lähtökodat koko suhteelle ovat huonot.
      Ehdotukseni (siis miten itse toimin): Anna toiselle mahdollisuus kertoa itsestään kipeitäkin asioita ja kerro samalla omasi, niin homma toimii...

    • mies31vvv

      Oon 2 kertaa seurustellut naisen kanssa, joka myynyt itseään joskus. Eipä tuo minua häirinnyt yhtään. mutta ne on naiset oli suoraan sanoen ihan sekopäitä..mielenterveysongelmia paljon.

      eron syy ei ollu ittesä myyminen vaan yleinen holtittomuus..ja täytyy sanoa, ettei noi mitään uskollisa olleet. mua eivät tosin ehtineet pettää..tai mistä tietää. :D

    • Oma asia

      Ei kannata kertoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1939
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1867
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1855
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe