Isokuppiset

10+6

Mistä yleensä hankitte isoja rintsikoita? Tavallisista kaupoista vähän vaikea löytää, Changesta ja Funky Ladystä (Helsinki) myös hankalaa. Parhaiten mulle tuntuu sopivan 85 E mutta silti en ole tyytyväinen.
Ongelma on että olen lyhyt ja selkä on lyhyt. Rinnat on painavat. Kaarituet nousee yleensä liian ylös eli tökkää olkapäähän kun pikkasenkin kumartuu. Liivien pitäisi kuitenkin olla ryhdikkäät ja tukevat, peittävätkin. Ja nännitkin on mulla rumat, suuret ja kovat aina.. Ihan oikeasti, en tykkää rinnoistani enkä selkämakkaroista.
Ja se ongelma joka aina lopuksi tulee vastaan: en voi käyttää yhtään pitsiä. Ihan pehmeä puuvilla vain voisi mennä.
Ehdotuksia?

20

1088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -mathilde-

      Itse joudun ostamaan ulkomailta. Juu iso kuppi (70G) ja kapea ja lyhyt selkä, ja kun etsii liiviä jossa kuppi oli tarpeeksi syvä, mutta liivi ei liian leveä eikä korkea ja kumminkin tukeva, on vaikea löytää mitään.

      Malli:

      Jos kerrot tarkemmin mitä liivejä olet käyttänyt, joissa kaarituki on liian korkea ja mitä liivejä yt käytät ja mikä vika niissä on, voin ehkä neuvoa paremmin. Kaarituen nouseminen liikkuessa viittaa liivin väärään kokoon. Tosin lyhytselkäiselle/isokuppiselle monet liivit ovat liian leveitä ja korkeita malliltaan. Mulla mättää se korkea osa siinä kuppien keskelläkin, nousee rintalastan päälle ikävästi.

      Mulle paras on täysikuppiliivi, joka on ns. klassisesti leikattu (ei siis balconette). Ne on Suomessa kortilla... joissakin merkeissä on myös hieman syvään uurrettua liiviä (plunge), jotka käy. Sulle voisi myös käydä nämä. Olkaimet eivät myös tue jos ne ovat liian leveällä.


      Materiaali:

      Oletan että ongelmasi on herkkä iho, eikä lateksiallergia?

      Puuvillasta ei oikein hyviä alusvaatteita voi tehdä, ei kestä käytössä eikä tue tarpeeksi eikä oikein muotoudu hyvin. Muista materiaaleista voin sanoa, että jos ottaa liian sileän ja ohuen matskun, menettää kaiken tuessa.

      Paras materiaali on mikrokuitusekoite, joka on sileää ja miellyttävää iholla, mutta myös tukee. Jotkut pitsimateriaalit nykyään ovat ihan hyviä, pitää tarkistaa että ihoa vasten tuleva osa on sileä. Parhaissa merkeissä kupin sisäosa on vuorattu, joten se on miellyttävä päällä.

      Muuta:

      En tiedä mitä väriä, tyyliä, ja hintaluokkaa etsit. Valitettavasti liieissä erityisesti pätee motto ettei halvalla saa hyvää.

      Koska puhut että kävit Funky Ladyssä, oletan että olit Fredalla?

      Oletko käynyt Sokoksella keskustassa? Stockalla? Patriciassa?

      • alkuperäinen 10+6

        No äsken ostin Funky Ladysta Secret de Eva -liivit ja ne sopii vain kun seison suorana. Siinäkin meni 60 e hukkaan. Hesan Sokokselta löytyi Triumphin Shape Sensation -liivit ja ne sopii vähän paremmin. Kaarituettomista löytyi Triumphin Elegant Cotton ja ne on ainakin pehmeät. Tosiaan ei ole lateksiallergia vaan hyvin herkkä iho, en esim. voi käyttää edes angoravillaa ollenkaan ihoa vasten.

        Värillä ei väliä, tyyli saisi olla peittävä ja asiallinen. En halua että ihmisille jää ekaksi mieleen minusta että se isotissinen. Jos löytyy tosi hyvä liivi niin voin maksaa satasen. Missä on Patrician myymälä?


      • -mathilde-
        alkuperäinen 10+6 kirjoitti:

        No äsken ostin Funky Ladysta Secret de Eva -liivit ja ne sopii vain kun seison suorana. Siinäkin meni 60 e hukkaan. Hesan Sokokselta löytyi Triumphin Shape Sensation -liivit ja ne sopii vähän paremmin. Kaarituettomista löytyi Triumphin Elegant Cotton ja ne on ainakin pehmeät. Tosiaan ei ole lateksiallergia vaan hyvin herkkä iho, en esim. voi käyttää edes angoravillaa ollenkaan ihoa vasten.

        Värillä ei väliä, tyyli saisi olla peittävä ja asiallinen. En halua että ihmisille jää ekaksi mieleen minusta että se isotissinen. Jos löytyy tosi hyvä liivi niin voin maksaa satasen. Missä on Patrician myymälä?

        Okei, olisinkin suositellut tuota Triumphin Shape Sensation -liiviä sulle :-)

        Secret d'Eva on kohtuuhyvä ranskalainen merkki, mutta en ole itse ostanut niitä, joten en osaa sanoa mikä ongelmana on - miksi ne käyvät "vaiin kun seisot suorana"?

        Noissa Triuemphin cotton liiviessä on puuvilla n. 35% muuten polyamidia ym. eli varmaan materiaaliltaan paras sekoitus sulle, mutta kaaritueton ei ehkä tue niin paljon kuin haluat.

        Jos sulla on Triumphin Shape. S. liivistä full cup minimizer - se on liivi joka toiveesi mukaan hieman pienentää rintaa. (Kannattaa katsella siis "minimizer-liivejä" tästä lähin, jos löytyisi sopivia.)

        Patricia on suomalainen valmistaja, valikoima pieni mutta yleensä mallit tehty juuri sun mitoituksille, sulle voisi käydä se Sorbet-liivi (3360-malli), hinta n. 50 e. Liikkeet sijatisee Helsingissä Itäkeskuksessa (kauppakeskus siis) ja keskustassa Unioninkatu 18:ssa (Kasarmitorin lähellä).

        Sitten tiedän kolmesta muusta liiviliikkeestä keskustassa, niistä Viipurin Erikoiskorsettiliike Arkadiankadulla voisi olla paras, ota mukaan liivit, jotka eivät istu ja he pystyvät ehkä korjaamaan ne. Lisäksi heillä on myynnissä useita merkkejä liivejä, esim. Anita.

        Kalliista liivieistä ranskalainen Simone Perele on hyvä, heillä on t-paitaliivi minimizer-liivi Andora. En vaan muista onko Stockalla tätä mallia. www.lyst.com/clothing/simone-perele-nude-andora-lightweight-minimizer-bra/

        Jos istuvuusongelma johtuu siitä että liivit ovat saumattomia kuppeja, sitten kannattaa kokeilla tilata esim. Englannista liivejä, joissa on saumallinen kuppi, ne voivat istua paremmin.

        Fantasiella on yksi puuvillalla vuorattu täysikuppiliivi (Fantasie Cotton Lined Speciality T-shirt Bra). Siinä on myös aika paksu nauha. Eikä kallis.

        Nämä nyt tuli mieleen tietämättä tarkkaan mikä istuvuusongelmasi on.


    • 85H/I

      Minä olen tilannut jo monta kertaa Affair Lingerie -liikkeestä Britanniasta, koska Suomessa vain ei ole kokoani. Madison ja Deauville ovat lempimallini; niissä on sama leikkaus, joka antaa isossakin koossa kauniin muodon eikä mitään tötteröitä. Pitsittömiäkin Prima Donnia tuolla on tarjolla, samaa loistolaatua kaikki. Minulla on nyt noin kymmenet liivit ja kahdetkymmenet pitsittömät pöksyt. Itkettävän kallistahan tuo on, mutta ainakin minun mielestäni tuon rahan arvoista.

      http://www.affairlingerie.com/brand/5/prima-donna.html?rel=nofollow&p=3

      Kirjoitin vuosi sitten valmistajalle kysymyksiä ja sain erittäin hyvät vastaukset maahantuojalta. Pääkaupunkiseudulla on useita liikkeitä, joissa on suuria kokoja ja aivan varmasti sinun kokoasi. Valitettavasti tietokoneeni hajosi ja vei kaikki sähköpostit mennessään, joten en pysty kertomaan maahantuojan edustajan nimeä. Suosittelen kyllä yhteydenottoa.

      Ai juu, minulla on atooppinen iho, joka ei tykkää yhtään pitsistä ja kuminauhasta. Mainitsemissani liiveissä pitsi on sellaisessa paikassa, jossa se ei ainakaan minua haittaa.

    • Nainen 1980

      Mulla on jotku liivit kokoa 75F ja toiset 80E. Olen ostanut kaikki Oulun Stockmannilta. Osa liiveistä on maksanut 70-80e, toiset taas 20-30e. Osassa on pitsiä, toiset ovat sileät t-paitaliivit.

      Suosittelen Stockmannia, sillä ainakin täällä meillä palvelu pelaa ja valikoima on hyvä.

    • 65E

      Itse tilaan myös Briteistä edullisuuden vuoksi. Suosikkiliikkeeni on Figleaves: http://www.figleaves.com/uk/

      Nettikaupoissa ongelmana on oikean koon löytäminen, ja siitä seuraava sovitus/palautus-hässäkkä.

    • tämä alkuperäinen

      On se "kiva" kun nämä nettikaupatkin on ulkomailla. Miten ihmeessä meillä Suomessa on niin hankala löytää isoja rintsikoita. Upeeta olis jos liiveissä olisi vielä muille pitsillenen ja minulle sitten se pitsitön vaihtoehto. Mutta ei.

      • 85H/I

        Tuolla ylempänä mainitsin Prima Donnan. Joistakin niiden pitsisistä malleista on olemassa pitsittömät versiot, joita saa maahantuojan mukaan myös Suomesta. Pääkaupunkiseudulla on useita paikkoja, joista saa isoja kokoja, mutta esimerkiksi paljon mainostetuissa Stockalla ja Funky Ladyssä niitä ei kyllä ole. Maahantuojalta saat seikkaperäisen listan liikkeistä. Kannattaa kysyä.

        Nimimerkki 65E tilaa Figleaves-liikkeestä. Siellä(kin) mallit ovat kauniita, mutta kokemus on osoittanut, että ne ovat melko heiveröistä tekoa eivätkä kestä käyttöä kovinkaan pitkään.


    • -mathilde-

      Monet sisäänostajat (Stocka) kuvittelevat että keskikoko on 75B mutta tämä on jo normaalia huomattavasti pienempi koko: keskikoko taitaa nykyisin olla 75D-E. Valikoima ei siis vastaa kysyntää.

      Mun kokemuksen mukaan vaikeinta on löytää nimenomaan seuraavia:

      1. pieni ympärysmitta iso kuppi
      2. iso ympärysmitta pieni kuppi
      3. iso ympärysmitta pieni kuppi

      Sitten tullaan malleihin: Suomessa uskotaan että kaikki haluavat toppauksia!!! Jopa aika isoissa kupeissa on jotain vuorausta tai toppausta.

      Luulen myös että kun liivejä alettiin valmistaa halvalla, tuli markkinoille paljon sellaisia tehdasvalmisteisia liivejä myös isoissa kupeissa, jotka eivät ota huomioon naisten erilaista ruuuminrakennetta.

      Sitten tuli tämä "pornomuoti" että rinnat on saatava tyrkylle, pitää olla push-in, -up- out jne... ja ns. dekoltee-alue pitää olla mahdollisimman laaja, että voi käyttää superavokaulaisia puseroita.

      Valitettavasti nämä asiat (= toppaaminen ja tyrkytys) ovat usein ristiriidassa hyvin istuvien ja tarpeeksi tukevien liivien ominaisuuksien kanssa.

      Kun valikoima hyviä ja oikean kokoisia liivejä on pieni sitten ei ole varaa valita edullisempaa, ei sitä väriä eikä edes materiaalia mitä haluaa.

      Siksi täytyy etsiä ulkomailta, mutta sekään ei aina auta, koska samat trendit jylläävät alalla. Nekin brändit jotka ovat ennen valmistaneet hyvälaatuisia hyvin suunnitteltuja liivejä ovat joutuneet siirtämään tehtaansa Euroopan ulkopuolelle ja säästävät materiaaleissa tms. joka heti näkyy liivin kestävyydessä ja tukevuudessa.

      Vielä isojen kuppien valikoimasta - usein kun kysyn miksi sitä ja tätä ei ole, mulle kerrotaan että "kysyntää ei ole" - mutta en enää usko tähän. On vain ennakkoasenne että on tyylikästä myydä B-kuppia ja isot kupit eivät näytä "myyviltä" (= iso kuppikoko liitetään helposti ylipainoon). Aika erikoista oli että Stockalla esim. ei ole mitään ison kuppikoon uimavaatteita. Tässä on siis kyse kaupan valinnasta, ei siitä ettei jotain tuotteita olisi saatavilla tai ettei kysyntää olisi.

      Kun ison kupin liivejä on vain pienissä erikoisliikkeissä, joissa valikoimaa ei voi olla paljon ja hinnat ovat usein varsinkin nuorten näkökulmasta todella rasvaiset. Harvalla opiskelijalla on varaa ostaa 70-90 euroa maksavat arkiliivit. Tai kuinka monella on varaa ostaa useat liivit vuodessa?

      • yks lehmä

        Totta puhut! Iso kuppikoko on samaa kuin lihava. Oletus varmaan on että isorintainen lihava matami ei mene uimarannalle. Hävetköön lehmä piilossa.

        Noita erikoisliikkeitä on vaan niin hankala tietää ja löytää. Ja sekin on totta että liiveissä ei oteta huomioon naisten erilaisia ruumiinrakenteita. Minulla E-kuppi tuntuu jotenkin pieneltä mutta samassa merkissä F-kuppiin jäi näkyvästi tyhjää. Pitäisi päästä koko päiväksi sovitushuoneeseen (ei siis mihinkään koppiin) että voisi sovittaa ihan kaikki mallit ja kumarrella ja istua liiveissä että näkisi miten liivit oikein asettuu ja painaako mistään jne. Ja kun niitä selkä- ja kylkimakkaroita kuitenkin sattuu olemaan niin miten liivit niihin asettuu. Ei varmaan ole ihme että olisin toivonut pienemmät rinnat mutta en uskalla mennä leikkaukseen.


    • -mathilde-

      Juu isorintaisempia syrjitään, myös hinnoissa - toivon että Kela ottaisi meidän huomioon ja me DD tytöt saataisiin "rintaliivitukea" :-)

      E- ja F-kuppi on vielä siedettävän pieni nykyisin (jos ympärysmitta ei ole kovin iso), enkä suosittele leikkaukseen menoa. Mutta jumpata kannattaa sekä kerätä rintaliivirahastoa että voi ostaa kunnon liivejä.

      Havaintosi kuppien erosta E ja F-välillä ovat totta: monessa merkissä, juuri E kuppi tehdään samoilla mitoituksilla kuin A, B. C, D, ja (DD) kupit - sen sijaan kupista F ylöspäin liiveissä otetaan huomioon "isokuppisuus" joten mitoitus on eri. Eroja ei ole vain niin että kuppien leveys suurenee, mutta voi olla myös leikkauksessa sekä olkaimissa.

      Monet isokuppiset liivit on tehty idealla että kyseessä on myös muualta isompi nainen, joten jos olet normaali tai hoikka selästä ja hartioista, sitten se F-kuppiliivi ei vaan istu enää ollenkaan ruumiinrakenteeseen.

      Silloin kannattaa katsella mitkä valmistajat kertovat tekevänsä ns. full bust -liivejä. Joillakin suurilla merkeillä on eri mallisia liivejä eri mallisille naisille. Vaattii siis tutustumista merkkeihin - niin kauan kuin emme saa nauttia "sovitushuoneista" :-)

      Selkä- ja kylkipehmikkeet :-) juu ne tulevat usein "edukseen" parhaiten jos liivin nauha on liian iso ja kapea. Oma lukunsa on myös jos nauhan matsku on hyvin joustavaa ja menee ryppyyn, eihän se tue mitään. Testaa siis että nauha on kunnon tiukkaa laatua, tarpeeksi leveä ja että ympärymittakin on napakka. Joskus liivi on leikattu kainalon ympäriltä niin laajaksi ettei siitä voi olla pursumatta jotain.

      Jos annat lisätietoja mitä merkkejä olet kokeillut, mikä liivimalli ja miten ei toiminut, voin ehkä neuvoa jotain muuta.

      • gjhghj

        Changesta löytyy kokojakuin kokoja!


      • C=>Eksi
        gjhghj kirjoitti:

        Changesta löytyy kokojakuin kokoja!

        Ja ne koot on ihan changen omia... siellä pieni muuttuu isoksi?


      • 10+6

        "Joillakin suurilla merkeillä on eri mallisia liivejä eri mallisille naisille."

        Olispa jossain edes kunnon luetteloa ketkä valmistaa isokuppisia ja sitten luettelo liikkeistä joista niitä löytyy ja joista saa tarvittaessa kunnon palvelua ja apua. Uudellamaalla asustelen ja Hesan keskusta on sitä mun ostosaluetta. Tarvittaessa Itäkeskus ja Sello.

        Ongelma on se että olen lyhyt (159 cm) ja selkä on lyhyt. Rinnat on roikkuvat (kuin munakoisot) ja tietty toinen on isompi kuin toinen. Esimerkiksi noissa Triumphin liveissä, Shape Sensation -liiveissä liivin alareuna ei ota kunnolla ihoon kiinni mutta toinen kuppi jää ylhäältä vähän tyhjäksi. Ympärysmitta on kuitenkin oikea. F-kupissa molemmat jäi ylhäältä tyhjäksi. Elegant Cotton E-kuppi istui muuten hyvin mutta rinnat "levisivät" kainaloihin. Kun ei ole toppausta niin kuppi joustaa sivusuunnassa.
        Triumphin urheiluliiviä (Triaction Hybrid star) käytän joskus ihan arkikäytössäkin mutta t-paitojen kanssa näyttää joskus tekevän rinnat suuremmiksi kuin onkaan.
        No tässä oli vuodatusta kerrakseen.


    • -mathilde-

      Joo ei ole helppo homma löytää sopivat liivit, et ole todellakaan yksin. Itse ostan ulkomailta, koska en löydä Suomesta. Perusidea on se, että kun löytää sopivan merkin ja mallin, sitten pysytellään siinä.


      1. Mallit:
      "Joillakin suurilla merkeillä on eri mallisia liivejä eri mallisille naisille."

      Tällä lauseella tarkoitin että joillakin valmistajilla on oma alamerkkinsä eri vartalomallille, kun taas suurilla merkeillä sen sijaan on useita liivileikkauksia eri mallisille naisille, pitää sitten tietää mikä niistä sopii itselle.

      2. Sulle sopivat mallit?

      Sen tyyppisiä liivejä, joita olet jo kokeillut olisi Chantellen Hedona ja Fantasien Esme, ehkä Patrician Sorbet. Tarkoitan saumattomia t-paitaliivejä.

      Mutta sinuna vaan kokeilisin erilaisia malleja, jotta näkisin mikä leikkaus sopii parhaiten.

      Jos esim. liivin reuna ei ole ihoa sitten jossain on vikaa: ellei ympärysmitta ole liian suuri, sitten kuppi on liian pieni tai liian matala. Se, mitä selitit liivien kuppien huonosta istuvuudesta voi meinata että ehkä kupit ovat sulle liian leveitä ja matalia, ja tarvitset kupin joka olisi kapeampi ja syvempi.

      Sitten voi olla että saumattomat kupit ei vaan käy, koska eivät ole sulle tarpeeksi syviä. Oletko kokeilut yhtään sellaisia saumallisia kuppeja, kahdesta tai kolmesta palasta koottuja?

      3. . Mistä ostaa?

      Helsingin keskustan Sokoksella on sekä Fantasieta että Elomia, Freyaa, Chantellea.

      Helsingin keskustan Stockmannilla on useita merkkejä kuten Curvy Katea, Twistiä, Primadonnaa, Chantellea, Simone Pereleä, Marie Jota, yms.

      Fredrikinkadun Funky Ladyssä on Primadonna, Twistiä, Freyaa, - siellä olet ilmeisesti käynyt?

      Arkadiankatu 8:ssa on Wiipurin erikoiskorsettiliike, jossa on useita merkkejä ja he myös osaavat ommella liivejä, joten voisivat hyvinkin osata neuvoa sun koko yms. ongelmissa.

      Patricia oli Unioninkatu 18:ssa.

      Kasarmikadulla on Lady's Laces, nyt en ole vähän aikaan käynyt, joten en osaa sanoa mikä valikoima heillä on.

      Sitten on Le Slip Annankatu 6, mutta aika suppea valikoima (Primadonna, Marie Jo).

      Myös Lorellassa on jotain liivejä, oletan sun koossa.

      Nuo siis Helsingin keskustassa tuli mieleen. Tikkurilassa on Just For You.

      Sinuna kysyisin reippaasti myyjiltä apua Sokosella, Stokkalla ja Wiipurin ekl:ssä, jokaisessa on joku asiantunteva myyjä joka voisi antaa auttaa.

      • 10+6 alkuperäinen

        Kokeilin nyt sitten yhtä verkkokauppaakin. Sieltä löysin yhdet kaarituettomat jotka käyvät, ei ole erinomaiset mutta voi käyttää. Kaarituelliset ei taaskaan käyneet, tuet tökkäsi kainaloon ja istuessa kaarituet painoi rintakehään niin että tuli punanen juova. Olisko mun selän pituudessa jotain. Mittasin matkan kainalokuopasta vyötärölle ja sain 22 cm. Sitten siinä F-kupin pallot. :(

        Ja kun loma lopui ja palasin töihin niin ei oikein ostoksille ehdi kun viikonloppuna. Sitten pitäs mennä Hesaan ja juosta liivilaupoissa. Voi itku! Kun 50 vuotta tuli täyteen niin rinnat ihan kuin pullahti D:sta F:ään.


      • -mathilde-
        10+6 alkuperäinen kirjoitti:

        Kokeilin nyt sitten yhtä verkkokauppaakin. Sieltä löysin yhdet kaarituettomat jotka käyvät, ei ole erinomaiset mutta voi käyttää. Kaarituelliset ei taaskaan käyneet, tuet tökkäsi kainaloon ja istuessa kaarituet painoi rintakehään niin että tuli punanen juova. Olisko mun selän pituudessa jotain. Mittasin matkan kainalokuopasta vyötärölle ja sain 22 cm. Sitten siinä F-kupin pallot. :(

        Ja kun loma lopui ja palasin töihin niin ei oikein ostoksille ehdi kun viikonloppuna. Sitten pitäs mennä Hesaan ja juosta liivilaupoissa. Voi itku! Kun 50 vuotta tuli täyteen niin rinnat ihan kuin pullahti D:sta F:ään.

        OKei, tuota vähän ounastelin eli sulla on luultavasti sama ongelma kuin mulla eli lyhyt ylävartalo. (Mun mitta kainalokuopasta vyötärölle on 20 cm!). Kylkiluut loppuvat vain jokunen sentti rintojen alle. Mulla on lisäksi kapea selkä ja hartiat ja siihen G-kupin rinnat jotka aika tiukasti yhdessä edessä.

        Ostan itse ranskalaisia liivejä, koska olen havainnut että ne ovat hieman kapeampia kaarituista. Niitä saa isoissa kupeissa aika huonosti Suomesta eikä ne halpoja ole muuallakaan. Mulle toisaalta on käynyt nuo Secret d'Evan mallit, jotka sulle ei.

        Kokeile kumminkin joskus myös napakampaa ympärystä, eli 80. Jos on lyhyt selkä ja iso kuppi, ja pehmeyttä kainalossa selässä, tarvitsee usein sen napakkamman liivin, ettei se siirry pois paikaltaan.

        Mutta tällä amerikkalaisella sivustolla on todella hyvät neuvot mitkä liivimallit voivat sopia eri vartalomalleissa, kannattaa tutustua.

        www.herroom.com/know-your-breasts/Questions.aspx

        Ikävä että Amerikasta ei viitsi tilata mitään, tulee tullimaksut yms. mutta jos löytää jonkun ehdotetun liivin, voihan sitten etsiä Suomesta tai etsiä netistä.


      • 10+6
        -mathilde- kirjoitti:

        OKei, tuota vähän ounastelin eli sulla on luultavasti sama ongelma kuin mulla eli lyhyt ylävartalo. (Mun mitta kainalokuopasta vyötärölle on 20 cm!). Kylkiluut loppuvat vain jokunen sentti rintojen alle. Mulla on lisäksi kapea selkä ja hartiat ja siihen G-kupin rinnat jotka aika tiukasti yhdessä edessä.

        Ostan itse ranskalaisia liivejä, koska olen havainnut että ne ovat hieman kapeampia kaarituista. Niitä saa isoissa kupeissa aika huonosti Suomesta eikä ne halpoja ole muuallakaan. Mulle toisaalta on käynyt nuo Secret d'Evan mallit, jotka sulle ei.

        Kokeile kumminkin joskus myös napakampaa ympärystä, eli 80. Jos on lyhyt selkä ja iso kuppi, ja pehmeyttä kainalossa selässä, tarvitsee usein sen napakkamman liivin, ettei se siirry pois paikaltaan.

        Mutta tällä amerikkalaisella sivustolla on todella hyvät neuvot mitkä liivimallit voivat sopia eri vartalomalleissa, kannattaa tutustua.

        www.herroom.com/know-your-breasts/Questions.aspx

        Ikävä että Amerikasta ei viitsi tilata mitään, tulee tullimaksut yms. mutta jos löytää jonkun ehdotetun liivin, voihan sitten etsiä Suomesta tai etsiä netistä.

        Mulla rinnan alusen ja kylkiluun lopun väli 2 cm. Ostin Panachen Tangon, F-kuppi. Toinen rinta täydellisesti kupissa, toinen jää pikkasen tyhjäksi. No se eriparisuus. Tango tuntui kyllä tukevalta. Olisi vaan ollut toinen kangaskerros niin olisi ollut vielä tukevampi. Noita voin mitä ilmeisemmin kuitenkin käyttää.


    • pitkään tilannut

      Moi kyllä Englannista löytyy,ku osaa hakee netistä. paljon halvempia. Huomioi punnan arvo.

    • Kova Jätkä...

      Hae AmpleBosom.com Ehkä löytyy sopivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe