Näin ei pitänyt käydä

epätoivo1235

Olen 39-vuotias nainen, joka on ollut avoimessa suhteessa kymmenen vuotta vanhemman miehen kanssa kohta vuoden. Työskentelemme samassa rakennuksessa, mutta emme ole työkavereita. Järjestely on toiminut erinomaisesti, ja se on tuottanut molemmille osapuolille mielihyvää.

Viime viikolla koin elämäni suurimman järkytyksen, kun sain tietää olevani raskaana. Kävin normaalisti gynessa, kun lääkäri heitti pommin. Raskausviikkoja on kertynyt 7, enkä tiedä todellakaan, mitä tehdä! Työskentelen johtotehtävässä, missä minua arvostetaan juuri sen vuoksi, ettei minulla ole perhettä tai muita sitoomuksia. Avosuhteeni toinen osapuoli ei varmasti haluaisi tätä lasta, siitä olen 100% varma.

Ensimmäinen reaktioni oli abortti. En tiedä kuitenkaan, onko abortti todella se vaihtoehto, minkä haluan valita. Abortin jälkeen en myöskään pystyisi enää tavata miestä. Jollain tavalla haluan pitää lapsen, mutta se johtaisi suhteemme katkeamiseen ja minusta tulisi yksinhuoltaja. En toivo sitäkään. En uskalla edes kertoa miehelle lapsesta!

Onko muilla samoja kokemuksia?

6

596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8+3

      Ei ole kokemusta. Mielestäni miehelle sun on ainakin kerrottava. Hän saa tietää siitä kuitenkin ennemmin tai myöhemmin. Mielummin ennemmin.

    • Ajatelma-13

      Hei!
      Ei ole kokemusta vastaavasta. Kyllä sun on otettava se riski, että kerrot totuuden miehelle. Sitten asiat menevät niin kuin menevät, ennakkoon et voi tietää. Hän voi joko tukea sinua päätöksessä, pitää tai olla pitämättä lapsi, tai heittää pallon kokonaan sinulle. Menee miten menee, elämä kantaa eteenpäin. Pärjäät kyllä yksinkin lapsen kanssa, olet sen verran jo elämää kokenut. En ole puolesta enkä vastaan, mutta äitinä voin sanoa, että lapsi on ihaninta elämässä, mitä voi saada. Ei ura tai työ voi sanella tai määrittää kenenkään elämää. Jokainen meistä tekee itse omat valintansa. Sinä itse loppupeleissä teet päätöksen. Kuuntele sydämesi ääntä, se ohjaa sinua eteenpäin.

    • Voi tsiisus

      Harrastat seksiä ja sitten ihmettelet että tulee lapsi?! 100% EHKÄISYÄ EI OLE.!

    • csiii

      Hehe, ei ole samoja kokemuksia, mutta eihän tuo vaikeaa ole. Miehelle ei tietenkään tarvitse kertoa mitään.

      Itselleni valinta olisi helppo; pitäisin lapsen ilman muuta ja suhteen on aikakin katketa. Siinäpä laskeskelee sitten kyseinen spede, kun toinen jää äitiyslomalle. Mikä ongelma, johtotehtävissä olevalla naisella on varaa ylimääräiseen lastenhoitoapuunkin. Mutta sepitettähän tuo lienee.

      • ijitjhi

        " Miehelle ei tietenkään tarvitse kertoa mitään."
        Tottakai pitää kertoa!! Täytyy ajatella myös lapsen tulevaisuutta ja oikeastaan vain hänen,lapsen kuuluu hemmetti soikoon tietää kuka on hänen isä!


      • csiii
        ijitjhi kirjoitti:

        " Miehelle ei tietenkään tarvitse kertoa mitään."
        Tottakai pitää kertoa!! Täytyy ajatella myös lapsen tulevaisuutta ja oikeastaan vain hänen,lapsen kuuluu hemmetti soikoon tietää kuka on hänen isä!

        Lapselle voi kertoa sitten kun se on niin vanha, että osaa itse päättää haluaako nähdä kyseisen vatkaajan omin silmin.

        Miehelle ei tarvitse kertoa mitään. Jos aikuista miestä kiinnostaisi, hän huolehtisi mihin spermansa laskee. Ei sitä kiinnosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8208
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4638
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe