Vain TASOKKAAT miehekkäät miehet sytyttävät minut

NainenN.

Tunnen vetoa pitkiä ( 185cm) ja raamikkaita miehiä kohtaan. Miehiä, jotka ovat miehekkään näköisiä ja kuuloisia.
Kaljuista en erikoisemmin pidä, ainakaan, jos näyttää ylisuurelta vauvalta. Siis semmoinen kalju bodari harvoin kääntää kadulla päätä.

Tatuoinnit on useimmiten hanurista, kun niitä on nykyään jokaikisellä alaikäisellä pissikselläkin. Ovat rumia ja saavat näyttämään roskaväeltä.

Miehen pitäisi ehdottomasti olla vapaa ja sivistynyt. Ehdottomasti naista kunnioittava ja kiltti, vaikka seksissä toivonkin hänen olevan Mies eikä hiiri.Ja tällä en suinkaan tarkoita sitä, että mies on opiskellut ahkerasti pornoleffoista, kuinka jyystetään elokuvatyylillä.

Tällasia miehiä ei hirveästi ole tarjolla. Jos ulkokoinen olemus sattuu miellyttämään, niin pään sisältö on sitten yleensä mitä on.

20

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhan nuita!

      Esim ammattikouluissa on juuri noita kuvailemisiasi miehiä sinkkuina runsain mitoin!

      • NainenN.

        Ei taida ammattikoululaisten sivistys riittää ja ovat minulle liian nuoriakin, Olen itse 36.


      • Mikä mättää?
        NainenN. kirjoitti:

        Ei taida ammattikoululaisten sivistys riittää ja ovat minulle liian nuoriakin, Olen itse 36.

        Mikähän on kun ei noin tasokas nainen isolla N:llä ole löytänyt tasoistaan Laatu-Urosta tuohon ikään mennessä?


      • Luultavasti....
        Mikä mättää? kirjoitti:

        Mikähän on kun ei noin tasokas nainen isolla N:llä ole löytänyt tasoistaan Laatu-Urosta tuohon ikään mennessä?

        neidin ulkoinen taso ei ole kummoinenkaan. Ainahan sitä vaatia voi.....


    • Kait nuo ehdot täyttyy... mut minkähänlainen tyyppi on sit siellä toisessa päässä? Pitääkö sivistykseen olla yliopisto pohjaa? Joo löytyy sitäki... mut työtä ei löydy koulutuksesta huolimatta.

    • Mankelimimmi

      Tasoistani seuraa yritän minäkin löytää mutta kovin on vaikeaa. Silti jaksan uskoa siihen että positiivisuus yllättää. Tarkkana vain täytyy olla ja tarttua joka hetkeen=)

    • hahhahhahhaa

      Ulkoinen olemus ehkä miellyttäisi, pään sisällöstä voidaan olla montaa mieltä mutta joo, en olekaan tarjolla kun sinulla on tuo iso N tuossa nimimerkissä. Se jos nainen kertoo olevansa nainen isolla ännällä ja etsii miestä isolla ämmällä yleensä kertoo kaiken oleellisen...juokse poika juokse.

    • Sukupuolirooleihin

      - ja käsityksiin fiksautuneet ovat aika ääliöitä sukupuoleen katsomatta.

      • Mies32

        Näin in. Minäkin tykkään enemmän naisista, jotka uskaltavat rohkeasti nauttia minun perseeseen panemisesta.
        On niin kauhean ahdasmielistä ja vanhanaikaista, että vain mies panisi.


      • Kyllähän
        Mies32 kirjoitti:

        Näin in. Minäkin tykkään enemmän naisista, jotka uskaltavat rohkeasti nauttia minun perseeseen panemisesta.
        On niin kauhean ahdasmielistä ja vanhanaikaista, että vain mies panisi.

        tädit olis setiä, jos niillä olis munat perseessä!


    • Onhan nuita!

      Ammattikouluissa on nykyään todella järkeviä sekä fiksuja ja sivistyneita miehiä. Todella vanhanaikainen olettamus tuo puutteellinen sivistys.

      • Höpsistä!

        Ei todellakaan riitä ammattikoulu sivistykseksi. Tyypillinen amis on ei kirjoja lue ja tietämyksensä maailmasta on muutenkin hyvin rajoittunut. Poikkeukset ovat äärimmäisen harvinaisia


      • Ikisinkku M
        Höpsistä! kirjoitti:

        Ei todellakaan riitä ammattikoulu sivistykseksi. Tyypillinen amis on ei kirjoja lue ja tietämyksensä maailmasta on muutenkin hyvin rajoittunut. Poikkeukset ovat äärimmäisen harvinaisia

        Siinä vaiheessa kun minulla oli "vain" amis käytynä jouduin usein ihmettelemään lukiolaiskavereideni heikohkoa yleissivistystä ja tietämystä maailman asioista, ihmettely jatkuu edelleen.


      • Mies32

        Amiksessa voi olla vaikka millaisia yksilöitä, mutta amiksessahan ei niin paljoa yleissivistäviä aineita opeteta, joten varmaan keskimäärin ovat sivistymättömämpiä. Tosin sivistymättömyyden huippua lähentelee esimerkiksi kaikkien amisten leimaaminen sivistymättömiksi.

        Jos puhutaan luontaisista neroista, niin veikkaan heitä löytyvän yllättävän paljon ylioppimattomista. He kun tuppaavat olemaan erikoisia persoonia, joten se tavallinen kouluputki ei aina suju, vaikkeivat itse opiskeltavat asiat vaikeita olekaan. No paljonko sitten neroudella on tekemistä sivistyksen kanssa? Antaa se ainakin älylliset valmiudet sivistyä.


    • sä taisit

      Tällasia miehiä ei hirveästi ole tarjolla. Jos ulkokoinen olemus sattuu miellyttämään, niin pään sisältö on sitten yleensä mitä

      OSUIT NAULANKANTAAN !

    • meillä on yhteistä

      Minuakaan eivät sytytä "juoksunsa juosseet" naiset, naiset joiden hehkein tulevaisuus on menneisyydessä.

      En tykkää myöskään isokokoisista ja romuluisista naisista, vaan sellaisista pienistä ja siroista, jotka voi kaapata vaikka syliin.

      Lyhyistä hiuksista en pidä, ne saa naisen näyttämään lesbolta.

      Tatuoinnit taas saavat naisen näyttämään halvalta sekä epäsosiaaliselta, naiselta joka voisi rakastua ihmisarvottomaan rikolliseen ihmispaskaan.

      Naisella pitäisi olla myös hyvä yleissivistys, ettei tarvitse seurassa hävetä. Naisen pitää olla kiltti ja miestä kunnioittava, eikä mikään päsmäriä joka pyrkii työnantajakseni. Seksissä toivon naisen osoittavan halunsa eikä makaavan halvaantuneena alla kuin kuollut lahna, johon mies tyydyttää itsensä.

      Tällaisia naisia ei paljoa ole. Kauniit naiset ovat turhan usein pissiksiä, ja yliopisto naisetkin on turhan usein aivopesty jollain naistutkimus pseudotieteellä, mikä on vain hormonaalista tunnevaihtelua kuukautisten edellä.

    • just sun

      kaltaisten akkojen takia olen mielummin yksin

    • Reipas Mies

      Kyllä Ministeri Stubbin näköisiä miehiä Pradan puvussaan harvoin näkee sedulla kaljalla, tai siitä että nyrpeä tatuoitu blondattu baarimuija silmäpelillään siitä iskijän saisi maksamaan illan huvitukset. Siinäpä persjalkaiset blondatut töpöttäjät kipittää silmäpelaamaan jos sellainen ihme kohdalle sattuu.

      Kun naiset menee baarielämään, tulee se lutkamaisuus heti lookkiin. Kopioivat sen toisiltaan kun niin kiinnitetään laatumiesten huomio.

      Todellakin nykyinen ylioppilastutkinto (symbolisella matematiikka tiekonelaskimella) ei kovin mahtavaa äo:ta tarvitse ja yliopistokin on maratooni että kestää rahattomuutta ja huumeita vetäviä hörhöjä. Jos puhutaan musikaalisista ihmisistä ja oikeasti taidetta osaavia tekijöitä omaavia persoonia niin en usko että ihan autonkorjaaja tai perus-lähärin kanssa menee ajatukset natsaamaan muuten kuin onko hot vai not- tasolla toinen. Jos on oikeasti lahjakas miksi tarvita paketti-koulutusta jossa päteä?

      Naisen kunnioitus nykyään on sitä että "joo muija" ota lisää tatskoja, läväriä ja leikkaa tukka siiliksi. Minä sanon että ei helvetti onnaa.

    • Miksi ei löytynyt?

      Harmi vaan että pelkkä vaatimusten listaaminen ja "haluan tällaisen" -mantran toisteleminen ei tee sinusta itsestäsi yhtään sen tasokkaampaa. Myöskään muiden miesten haukkuminen ei tee sinusta tasokkaampaa, melkeimpä päinvastoin. Toisten solvaaminen antaa sinusta negatiivisen kuvan myös niille unelmiesi miehille.

      Vaadit sellaista miestä joka on haluttu suuren naisjoukkion silmissä. Niillä miehillä on varaa valita ja sinua parempia vaihtoehtoja löytyy tuhansittain. Siksi sinä oletkin 36-vuotiaana nettipalstalla kiukuttelemassa samalla kun ne sinua kiinnostavammat naiset perustavat perheitä.

      Voin myös kertoa, että asia ei tule muuttumaan mihinkään. Vaikka sinä kuinka vaatisit ja kiukuttelisit, et muutu yhtään laadukkaammaksi tai halutummaksi niiden miesten silmissä. 36v nainen ei myöskään ole enää sitä priimaa miesten silmissä. Jos olisit miesten silmissä haluttu, sinulla olisi ollut jo aikoja sitten se haluamasi tyyppinen mies. Et taida olla ihan sitä mitä kuvittelet olevasi. Ei voi mitään. Et selvästi ole valmis myöntämään oikeaa tasoasi ja tyytymään siihen mihin sinulla on mahdollisuus, joten sitten jatkat yksin vuodesta toiseen, tai alat jonkun varatun miehen panopatjaksi.

    • "Kaljuista en erikoisemmin pidä, ainakaan, jos näyttää ylisuurelta vauvalta. Siis semmoinen kalju bodari harvoin kääntää kadulla päätä."

      -Melko outo käsitys vauvoista sulla... X)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      131
      2931
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      499
      2699
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      111
      2111
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1731
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      49
      1381
    6. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      66
      1377
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1293
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1165
    9. Kuusijärven kuolemanloukku

      Kuusijärven hukkumisonnettomuuden mahdollisti uimarannan laiturirakennelma, rakennelma jota ei missään tapauksessa siell
      Maailman menoa
      98
      1151
    10. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1146
    Aihe