Voiko atm mennä häihin?

luuseri.

Sain hääkutsun jossa sais olla myös seuralainen. No eihän mulla mitään tyttöystävää ole ollut edes. Minusta aika noloo mennä sinne häihin ja sit tutut alkaa kyselee seurustelusta. Mitäs jos sanon että ei ole ikinä ollut naista vaikka ikää on yi 30v. Siellä sukulaiset alkaa varmana heti kyselee et tulinko minä yksin häihin..Ja ei ne sukulaiset tiedä että en ole koskaan seurustellut.

Mun veli menee sinne perheensä kanssa ja serkku naiset varmaan kyselee mun perään jos en mene. En ole serkkuja nähnyt 10 vuoteen enkä muita sukulaisiakaan pahemmin. Pitävät mua täysin luuserina heti.

22

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+15

      Jos tyttöystävästä kysytään, sano olevasi niin onnellinen poikaystäväsi kanssa, ettei moisille ole tarvetta :)

      • juuri näin se onnnnn

        Tämä on täysin totta. Mieluummin sano eläväsi vaikka homosuhteessa kuin mitä olevasi seurustelemation saati täysin kokematon p/s-asioissa.


      • höpö höpö
        juuri näin se onnnnn kirjoitti:

        Tämä on täysin totta. Mieluummin sano eläväsi vaikka homosuhteessa kuin mitä olevasi seurustelemation saati täysin kokematon p/s-asioissa.

        Sanot vaan reilusti olevasi ätmi.


    • Itse olen ollut varmaan

      kymmenissä häissä yksin. Ei oo mikään ongelma. Häät on hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin. Häissä on usein myös paljon sinkkunaisia. Muista tanssittaa niitä.

      • Totta tuo.

        Ite olen päässyt häiden jatkoilta panemaan yhtä morsiammen kaveria ( sulhanen oli serkkuni)


      • Varma saanti!
        Totta tuo. kirjoitti:

        Ite olen päässyt häiden jatkoilta panemaan yhtä morsiammen kaveria ( sulhanen oli serkkuni)

        Suosittelen ehdottomasti! Maailmassa ei liene toista niin helppoa ja anteliasta naisihmistä ollakaan kuin vähän humalainen ja sinkku morsiusneito.


    • 6+16

      Meet sinne kuule yksin vaan, jos tulee kyselyitä niin sanot vaan olevas tällä hetkellä sinkku ja jos kyselevät jotain aiemmista suhteista niin senkun sepität jotain. Samalla voit yrittää katsella sieltä morsiamen/sulhasen (kummalle nyt et ole sukua) löytyiskö jotain näppärän näköisiä sinkkunaisia, ne monesti herkistyy häissä ja rupeaa hormonit hyrräämään siihen malliin että apajat ei paljon parane. Ja jos ei löydy niin hei, saatpahan ilmaiset ruuat ja viinat!

    • älä mene

      Se on vain muodollisuus johon odotetaan kieltäytyvää vastausta.

      • Höpö höpö

        Ei nykyään juhliin sellaisia ihmisiä kutsuta, joita sinne ei haluta. Varsinkin nuoret ihmiset ovat tästä tarkkoja. Häihin vaan reippaalla mielellä.


    • luuseri.

      No taidanpa mä mennä sitten. Häät sattuvat olemaan samana päivänä ( 2 viikon päästä) kuin mun synttärit joten on syytä juhlia ja tosiaan saan ainakin ilmaiset ruuat ja viinat sitten.

    • lifemocker

      älä ruikuta. kasvata pallit

    • taivaanvuohi62

      Tuskin ainakaan omiinsa.

    • ppäääåöäåååååååååååå

      Pikemminkin edellytetään että mies tietää, että ei ole sellaiseen paikkaan soveliasta tulla ilman seuralisnaista. Eli jos ei sinulla ole naisseuralista mukaan niin jätä menemättä. Mitään sen kummempia ei tarvitse ilmoittaa siitä että ei tule, eikä oikeastaan ole soveliastakaan ilmoittaa. Jos jotain myöhemmin kysyvät siitä miksi et tullut niin kannattaa keksiä joku työjuttu siihen tai vaikka joku meno joka osui juuri samaan aikaan.

    • Ois kyllä mukava jos joku päivä tulisi kutsu semmoiseen juttuun, kun en koskaan ole moista saanut keneltäkään. Saati edes tietäisin semmosesta mitään että joku tai jotkut olis menossa niin yhteen...

    • Ikisinkku M

      Ei kannata mennä. Kannattaa jatkossa jättää menemättä myös töihin, harrastuksiin, yleisille paikoille, konsertteihin, ihan mihin vaan jossa saattaa olla pariskuntia tai ihmisiä jotka saattaa kysellä jotain. Kauppaankin jos menee ruoka-ostoksille kannattaa ottaa jo kotona valmiiksi lysähtänyt asento, vetää hartioita kyyryyn ja opetella peilin edessä arka ja pälyilevä atm-katse jolla voi sanattomasti pahoitella paikalloloaan.

      Ei kun oikeasti asennetta peliin, ykköset päälle, menet sinne häihin, röyhkeällä ja valkkaavalla katseellasi riisut siellä olevat vapaat ja varatut naimaikäiset naiset ja toteat liian heppoisiksi arvollesi.

    • Mää olen kyllä kanssa monet kerrat jättänyt menemättä tuollaisiin avec-tilaisuuksiin, kun jotekin on vaan niin noloa, jos joutuu koko illan olemaan joko yksin tai sitten tunkeutumaan jonkun pariskunnan seuraan....

      Mutta jos noissa tosiaan muitakin sinkkuja käy, niin sitten varmasti kannattaisi mennä. Voi olla, että aidot sinkut tunnistaisikin tuolla helpommin, kun kaikki ne, joilla kumppani on, ovat ottaneet sen mukaansa.

    • atm.

      En mä kyl menis häihin. Mitä mä siel tekisin.

      • taivaanvuohi62

        Samaa kuin muutkin - dokaisit


    • Yleensä sinkkumiehiä ei kai kutsuta häihin, mutta jos saat kutsun, älä kieltäydy. Joku tässä ketjussa sanoikin jo, että häävieraat ovat usein hyvin tarkkaan valittuja, ja jos sinua ei sinne haluttaisi, ei sinua olisi kutsuttu.

      Oman kokemukseni mukaan häät ovat vielä ihan mukavia tilaisuuksia, kokemusta on tosin vain kaverin häistä, eli ensimmäistäkään minun sukulaista ei ollut lähimaillakaan. Mukavaa oli, ja pääsi tutustumaan morsiamen naisystäviin. Mitään ei tietenkään tapahtunut.

      Sukulaishäissä voi tietysti olla tympeämpääkin pakkososiaalisuutta, jolloin täytyy punnita, miten paljon haluaa huonontaa sukulaissuhteita jäämällä pois, tai miten paljon on valmis kestämään että sukulaissuhteet säilyvät ja saa ilmaista ruokaa ja juomaa. Ja kai sielläkin jotain morsiamen naiskavereita on.

      • eri juttu tää onnnnn

        Se onkin vähän eri asia mennä jonkun kaverin häihin kuin mitä sukulaisensa häihin. Aloittaja harkitsi menemistään naisettomana AT-miehenä nimenomaan jonkun sukulaisensa häihin.


    • nainen24v.

      Mikset saisi mennä. Jos on joku naispuolinen ystävä, ota hänet vaikka mukaan ja esitelkää itsenne ystävinä.

      Ole onnellinen parin puolesta. Juhli muiden mukana. Unohda muiden ihmeelliset katseet ja utelut. Jätä idiootit ja yliuteliaat sukulaiset omaan arvoonsa. Pidä hauskaa. Hääparille on pääasia, että muistat heitä. Jos sinut on kutsuttu, olet tervetullut.

    • miehenkuvotus

      Siitä on pari vuotta kun minut on viimeksi kutsuttu häihin. Meille sulhasen puolen poikamiehille oli järjestetty oma pöytä nurkan taakse, pois muiden silmistä. Hauskaa kyllä oli, mutta nykyään taidan olla ainoa sinkku kaveripiirissä, joten minut on jätetty pois kutsuista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      142
      3179
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      512
      2879
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      160
      2727
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1821
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      67
      1642
    6. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      90
      1541
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1343
    8. Kuusijärven kuolemanloukku

      Kuusijärven hukkumisonnettomuuden mahdollisti uimarannan laiturirakennelma, rakennelma jota ei missään tapauksessa siell
      Maailman menoa
      100
      1316
    9. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1186
    10. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1165
    Aihe