Riidat tulleet pysyviksi?

reino79

Suhteemme oli alkuaikoina täysin terve mutta nyt pitemmän aikaa riitelemme helposti turhistakin asioista todella usein. En tiedä mitä tehdä. En tiedä loppuvatko ne koskaan ja se tässä kovasti mietityttää. En pysty olemaan tällaisessa. Onko teillä ollut tilannetta että jatkuvasi riitoja? Ovatko ne riidat lähteneet ja millä tavoin, vai kaatuiko suhteenne siihen kun riidat jatkuivat edelleen?

8

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riitely

      Itse tällähetkellä sama tilanne. Mies petti ja jätti ja muutaman viikon jälkeen ruikutti ettei voikkaan elää ilman minua. Tällä hetkellä riidellään joka päivä ainakin vähän. Ja ihan tyhmistäkin asioista. Riidat on ihan molemminpuolisia kyllä. Eli ei se toinen aina sitä aloita. Saa nähdä mitä tästä tulee. :(

    • emäntä79

      Ovat riidat lähteneet, erosin miehestäni! Uuden kanssa (10 vuotta takana) riitaa ei ole syntynyt! Tsemppiä!

    • Tyytyväinen pari

      Joka ikisessä suhteessa riidellään, näin on.
      Nyt tulee mieleen kuinka kauan olette olleet yhdessä? Voisiko olla kyse kuherrusvaiheen muuttumisesta arjeksi? Nyt alatte laskeutua maan päälle sieltä Onnen Kultpilvistä jolloin ei mitään vikaa eikä särmäa toisessa huomaa? Kun arki koittaa, se todellinen minä paljastuu. Silloin alkaa se varsinainen haaste. Nyt pitäisi sitten alkaa hioa niitä omia ja toisen särmiä, oppia tuntemaan toistensa TODELLISET minät!
      Mitään ihanaa onnellista vaaleanpunaista-pilvi-parisuhdetta ei ole. Kyllä siihen yhdessäoloon kuuluu paljon niin ala- kuin ylämäkiäkin! Ero heti paikalla ei ole mikään ratkaisu. Sama edessä seuraavassa suhteen aloituksessa.
      Mutta jos kyseessä on pitempään jatkunut suhde, kehottaisin istumaan alas ja juttelemaan asiat perin pohjin. Toisen ajatuksia kun ei kukaan voi lukea. Kyllä se suu pitää auki saada. Ja niinhän se on että ei yhdessä vika jos kaksi riitelee.
      Koittakaa siis löytää mikä mättää ja tehkää sille jotain!

    • uggghz

      Meillä 12v avoliitto. Ikuisuusriitoja on kaksi.. Huoh. Aina saman kaavan mukaan. Vähintään kerran kuukaudessa. Joskus sovitaan saman illan aikana, joskus viikon mökötys. Jo vuosia pysyneet aiheet samoissa. Kuluttavaa ja ärsyttävää. Pitäis varmaan nauhoittaa ja laittaa "kasetti" pyörimään, niin ei tarvitse aina uudestaan jankata. Mä taidan vielä olla aina Se aloittaja, ugh.

    • eikannatataistella

      Löysin jostain tuolta palstalta... oli ilmeisesti jostain ihmissuhdeopuksesta...Pitää aika hyvin paikkaansa, vai mitä?

      "Eräs syy siihen että suhde loppuu kielteisiin tunteisiin on se, että pari pysyttelee yhdessä liian kauan. He eivät tunnista seurustelevansa väärän kumppanin kanssa eivätkä osaa siirtyä eteenpäin. Sen sijaan he yrittävät liian kovasti saada suhteen toimimaan. He yrittävät joko muuttaa partneriaan tai muuttaa itseään. Yrittäessään sopia yhteen he pahentavat tilannetta. Kun he yrittävät tehdä tuosta lähellä oikeaa olevasta suhteesta sen todella oikean, he saavat aikaan vain turhautumista ja pettymyksiä. Yrittäessään parantaa tilannetta he tuovat partnerista ja itsestään esille huonoimmat puolet."

      "Tämä selittää, miksi monet parit erottuaan huomaavat niin usein voivansa olla paremminkin ystäviä. Yhdessä ollessaan he riitelivät, koska syvällä sisimmässään yrittivät muuttaa joko partneriaan tai itseään ihan liian paljon pyrkiessään rakentamaan suhteestaan avioliiton. Lakattuaan yrittämästä tehdä suhteesta enemmän kuin se oli, he pystyivät suhtautumaan toisiinsa paljon ystävällisemmin ja rakastavammin."

      "Jos yrität sovittaa särmikästä tappia pyöreään reikään, eihän se sinne millään mene. Kun yritetään sovittaa yhteen sellaista, mikä ei aidosti sovi yhteen, syntyy vain turhaa riitaa ja erimielisyyttä. Jossain vaiheessa on pakko tunnustaa se tosiasia, ettei partneri ole oikea, ja siirtyä eteenpäin."

      "Bill ja Susan seurustelivat kolme vuotta. Kahden ensimmäisen vuoden jälkeen Bill ei ollut varma, halusiko jatkaa Susanin kanssa ja Susan yritti saada hänet vakuuttuneeksi, että he saisivat suhteen toimimaan. Mitä kauemmin he yrittivät, sitä pahemmaksi tilanne muuttui. Susan epäili aina, että Bill oli kiinnostunut muista naisista. Vaikka Bill pysyi uskollisena, Susan kyseli jatkuvasti Billiltä tämän tekemisistä ja menemisistä ja mahdollisista tunteista häntä kohtaan. Susan muuttui umpimieliseksi ja epäluuloiseksi, ja Bill koki olevansa ansassa ja muuttui ärtyneeksi ja etäiseksi. Monen mitättömistä syistä syntyneen katkeran riidan jälkeen he lopulta erosivat, kumpikin vhaisena ja kokien tulleensa torjutuksi. Tuo suhde ei tuonut esille heidän parhaita puoliaan, vaan huonoimmat puolet, He riitelivät ja kinastelivat jatkuvasti. Heiltä puuttui toki myös taito kommunikoida hyvin, mutta ei sekään olisi pelastanut heidän suhdettaan. Hei eivät sopineet toisilleen, mutta eivät osanneet lopettaa suhdetta."

      • susan&bill

        Rakkaus ja aito kiinnostus mustasukkaisuudesta huolimatta olisi pelastanut.Eihän Billin tunteet siihen kuolleet,vaan eivät olleet yhtä syviä kuin Susanin,joka puolestaan vaistosi tämän ja muuttui vaikeaksi että kestäisi faktan.


      • jep jep
        susan&bill kirjoitti:

        Rakkaus ja aito kiinnostus mustasukkaisuudesta huolimatta olisi pelastanut.Eihän Billin tunteet siihen kuolleet,vaan eivät olleet yhtä syviä kuin Susanin,joka puolestaan vaistosi tämän ja muuttui vaikeaksi että kestäisi faktan.

        jep, naisen defenssit haistoi miehen luimistelun ja sen ettei tunteet pala samalla liekillä


    • ei voi tietää sori

      Kai sä nyt hyvä ihminen osaat itse omien tunteidesi ja järkesi perusteella tehdä ratkaisun etkä hae erolle täältä siunausta sen enempää kuin muualtakaan. Me ei voida täällä tietää mistä siellä kotona kenkä puristaa eikä se varmaan selviä riitelemällä ja huutamalla vaan rehellisellä juttelulla, joka voi olla monessa tapauksessa vaikeaa jos toinen ei halua selvittää ja toinen haluaa vastauksia tai jotain muuta mikä on syönyt luottamuksen on tapahtunut. Voit täältä tulea neuvoja että eroa heti ja se on paska mutta itse voit vain tietää mistä riitanne johtuvat ja mikä siellä takana on syynä etteivät asiat selviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1214
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      54
      729
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      710
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      678
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      608
    Aihe