Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nutrilett-tukiryhmä?

Merde2013

Ajattelin aloittaa huomenna nutrilett-kuurin. onko muita messissä? Millaisia kokemuksia teillä on? Korvaan osan päivän aterioista pirtelöillä. Illalla syön jotain muuta.

25

1292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä myös!

      Itse olen myös ajatellut aloittaa ja pirtelöt jo kaapissa!!
      Olen myös aiemmin kokeillut, mutta olen aina lopettanut kesken, näin kesällä kun sitä ruokaa ja muita herkkuja on tarjolla joka hemmetin paikassa;)

      Itse ajattelin tehdä niin että aamun ja päivän ruoat korvaan pirtelöillä ja sitten illalla esim kanasalaattia.
      Itselle tulee aina iltaisin älytön himo syödä kaikkea niin ajattelin että helpottaisi jos silloin illalla söisi edes sen salaatin.

      Aloitan myös huomenna että täällä ainakin yksi on messissä!:)

      Aikaisemmin olen "kestänyt " täysnutrauksella sen säälittävät 4 päivää ja olo oli jo noiden päivien jälkeen paljon kevyempi(turvotus täysin poissa)
      Ainoa vaikea asia oli katsella vierestä miehen mässäilyä iltaisin, mitään heikkoa/huonoa oloa ei tullut...

      Tsemppiä sinulle! Kertoillaan sitten miten edistyy...

    • Merde2013

      Mukavaa että joku muukin aloittaa!!! :) Laitoin pirtelöt ja vesipullon eilen illalla jääkaappiin.. kun jauhe ja neste on kylmiä niin uppoo paremmin alas. Itse tykkäisin enemmän Modifastin pirtelöistä, mutta ne ovat kalliimpia ja huonommin saatavilla. Netistäkin tilattuna ne ovat kalliita :/

      Ajattelin lisätä teelusikallisen tummaa kaakaojauhetta pirtelön joukkoon. Nyt minulla on makuna mansikka.

      Nutrauksella yritän minäkin saada syömiskierteen poikki ja turvotuksia pois. Millaiset aloitusmitat sulla on? Mä olen 161 cm pitkä ja 79 kiloa. Parikymmentä kiloa pitäisi saada siis ainakin pois. Toivottavasti nutrauksella saan hyvän startin laikkariin ja tuloksiakin.

      Minulla on myös iltasyömisen huono tapa ja himo kuten sullakin. Aion siis myös syödä illalla jotain kiinteempää. Lisäksi ajattelin aamulla syödä tuoreita mustikoita, nyt kun niitä on ja päivällä hieman lohta tai muuta kalaa.

      Mun pahin kompastuskivi on herkkujen ohella pasta ja riisi. Aion siis pidättäytyä jonkin aikaa kaikista näistä ja tsempata itteeni valitsemaan terveellisemmin kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Kanafilepihviä voisin syödä illalla tai sitten kanasalaattia :)

      Tsemppiä meille :)

    • tissuttelu seis

      Hei olen samoissa mitoissa eli pituutta 162 cm ja painoa tänä aamuna 77 kiloa ja ripeät...vielä ennen kesää paino oli pitkään 72 kiloa mutta kesän aikana repsahti kaikki ihan kunnolla, eritoten tissuttelu, joka ei aikaisemmin kuulunut elämään ollenkaan. Kiitos uuden miesystävän...No plussia suhteessa kuitenkin niin paljon, että en ole tästä katkera, ja itsehän ne lonkerot olen juonut...

      Olen ajatellut toimia seuraavan kaavan mukaan: aamulla pirtelöä, töissä lounas (lautasmallin mukaan, paljon kasviksia, ei pastaa perunaa riisiä jne.), välipalaksi iltapäivällä rahka jotain marjaa jne., kotona pirtelö, illalla pirtelö tai em. välipalan kaltainen iltapala. Eli pari kolme pirtelöä päivässä. Lounaasta en halua luopua.

      Olisin iloinen, jos nyt ensiksi saisin painoni putoamaan viisi kiloa keväisiin mittoihin.

      Mahtaakohan onnistua...

    • Merde2013

      Tervetuloa mukaan "tissuttelu seis". Itseäkin ärsyttää kun vasta painoin 71 kiloa ja nyt on mittari pompannut oikein kunnolla viime joulusta lähtien. Ja ihan olen syömällä ja liikkumattomuudella saanut itselleni nämä kilot kerättyä. Olisin tyytyväinen kun saisin edes tuohon 71 kiloon ensin painon. siitä sitten hilata alaspäin pikku hiljaa. Nutrilettit eivät ole niin maittavan makuisia kuin modifastit mutta sinnillä mennään, ainakin jonkin aikaa että saan syömisputken poikki!

      Stoppi ruuan ja herkkujen mättämiseen on itselleni todellakin enemmän kuin tarpeen. Ihan surutta on tullut grillailtua ja kesäjuhlissa käytyä syömässä ja juomassa. Olen niin lyhyt että kaikki näkyy heti kropassa. Olen laiska liikkuja joten jostain pitäisi kaivaa myös jonkinlaista motivaatiota urheiluun. Edes kävelyyn näin aluksi.

      En aio itsekään olla pelkällä nutrauksella vaan pieniä lisäyksiä päivän mittaan. kuten juuri aamulla syömiäni marjoja, lohta, kasviskeittoa tai keitettyjä kasviksia salaattia. terveellisiä luullakseni kaikki.

      Olo on ollut niin raskas ja turvonnut, että reippailla mielillä aloitan ruokavalioremontin. Kyllä aikuinen ihminen pärjää vähemmälläkin ruualla. Annoskoko on myös asia joka minun pitää tarkistaa. Huomaamatta tulee syötyä ihan liikaa kaikkea. Rakastan ruokaa, haluan kuitenkin ettei ruoka enään kontrolloi minua vaan minä ruokaa!!!

    • 18+1

      "Aloitan dietin, mutta sitten kuitenkin syön sitä ja tätä ja vähäsen tuota... ihan vähäsen vain." Kuinka monta kertaa olette aiemmin yrittäneet laihduttaa ja epäonnistuneet? Kuinka monta kertaa olette yrittäneet jo pussikeittoja ja todenneet, että ei onnistu ei? Hatunnosto tietysti yrittämisenhalulle, mutta oletteko te nyt täysin rehellisiä itsellenne? Kuinka monta kertaa olette jo onnistuneet laihtumaan aiemmin, ja olette lihoneet kaiken takaisin korkojen kera?

      Totuus sattuu, eikö? Varsinkin kun sen kuulee joltakin toiselta suoraan ja rehellisesti. Ja miksi uskallan sanoa tällaisia ilkeyksiä ja olla inhottava ihminen? Koska olen itse aivan samanlainen. Tai pikemminkin ollut, koska olen vihdoin ja viimein päässyt tuosta kierteestä eroon. Tekosyitä ja selityksiä, ottamatta vastuuta omista valinnoistani ja syyttämällä kaikkea muuta kuin itseäni. Been there, doe that. Minä jos kuka tiedän tasan ja tarkkaan ne kaikki iänikuiset selitykset ja tekosyyt.

      Nutraus toimii jos niin haluaa. Mikä tahansa pussikeittodietti toimii jos niin vain haluaa. Niin toimii myös ihan "tavallinen" ruokavaliokin jos vain haluaa. Se mikä ei toimi on se, että aloitat jotakin ja jo ennen aloitusta suunnittelet ja mietit miten voit fuskata ja kiertää sääntöjä. Eikö niin?

      Pussikeittojen koko perusidea on juuri se, että alkuun syöt _vain ja ainoastaan_ niitä pusseja, oli se sitten päivän, viikon, tai kuukauden. Vasta sen jälkeen lähdet lisäämään pikkuhiljaa siihen ruokavalioon muutakin. Jos jo lähtökohtaisesti mietit mitä kaikkea muuta voit siinä päivän aikana syödä, niin tuo yritys on tuhoon tuomittu jo alunperinkin. Ja tiedätte sen itsekin, koska olette kokeilleet samaa jo aiemminkin. Miksei ennemmin ota sitä asennetta, että nyt päätän olla vaikka kaksi päivää dietillä pelkkien pussien varassa, ja sitten vasta mietitään miten voi korvata muita aterioita?

      Tai sitten jos jo kerran heti alkuun tietää, että ne pussit ei maistu, ovat pahoja, pitää keksiä vippaskonsti jos toinenkin saada niitä kurkusta alas, niin _miksi ihmeessä_ ei sitten vain tee suoraan ruokaremonttia jossa SAA syödä sitä ruokaa pitkin päivää? "Nokun minä nyt vain haluan äkkiä pois nämä viis kiloa, ja sitten..." Ja minä tiedän. Minä tasan tiedän mitä tarkoitatte. Ja minä ymmärrän. Minä myös satun vain tietämään sen, että samoihin tuloksiin pääsee halutessa myös syömällä ruokaa.

      Minä heitän nyt ilmoille haasteen, on sinusta itsestäsi kiinni otatko sen haasteen vastaan. Tämä on siis vaihtoehto sille pussikeittodietille, tai sitten vaihtehtoisesti ruokavalio heti sen nutrauksen jälkeen:

      aamupala: 1dl kaurahiutaleita, 2dl vettä=keitä puuroksi lisää joukkoon ½dl marjoja ja/tai 1dl raejuustoa. Jos kova nälkä, niin lisäksi yksi kpl kanamuna halutussa mudossa. Iso lasi vettä.

      lounas: n. 400gr kasviksia/salaattia (ei perunaa, pastaa, riisiä, papuja tms.) ja n. 120gr (yksi file/pieni pihvi) kanaa/kalaa/vähärasvaista lihaa. Iso lasi vettä.

      Välipala: purkki rasvatonta rahkaa loraus marjakeittoa tms. Iso lasi vettä.

      Päivällinen: toista lounas vesi

      Iltapala: esim. tuoresalaattia, marjoja, rahkaa marjakeittoa, maustamatonta jogurttia (2dl) mysliä(1rl) tms. kevyttä. Iso lasi vettä. Jos on aivan pakko ja tuntuu siltä, ettei pää kestä ilman leipää, niin syö 1kpl ruisleipäviipale ja päälle vaikka salaattia, kurkkua, tomaattia ja ripaus mausteita.

      Tämän lisäksi saa juoda kahvia (tilkka maitoa/kermaa), teetä, vichyä ja jos ihan älytön makeanhimo iskee, niin vaikka sitten joku light-limu. Vältä kuitenkin makeutusaineiden käyttöä jos vain mahdollista. Muista käyttää päivittäin n 1tl suolaa, lisää vaikka aamupuuroon hieman ja lihan paistamisiin jne. Käytä rasvana oliiviöljyä (1rl päivä) vaikka salaatinkastikkeena. Mausteita ja yrttejä saat käyttää niin paljon kuin vain sielu sietää ja mielikuvitus keksii.

      Jos tähän ruokavalioon lisäät esim. 30min kävelyä päivittäin, niin aina vaan parempi. Toimii kuitenkin vaikket laittaisi tikkua ristiin liikunnan suhteen.

      Jo pelkästään yhden viikon aikana noudattamalla ylläolevaa ruokavaliota yhtä orjallisesti kuin sitä nutraustakin, niin painosi putoaa 2-5kg (lähtöpainosta toki riippuen). Jos noudatat vielä sen toisenkin viikon, niin paino putoaa vielä toiset 1-4kg (tähän vaikuttaa myös liikunta). Kahdessa viikossa lähtee syömällä 3-9kg. Otatko haasteen vastaan? Ja jos selityksesi ja tekosyysi on tällä kertaa "nomutku mä en tykkää kaurapuurosta tai rahkasta", niin hampaat irvessä kuitenkin kiskot pussikeittoja joita inhoat?

      • nutriliisa

        Pakko kommentoida. Itse laihduin osanutrauksella 20 kiloa 5 kuukaudessa eli kyllä se ainakin minulla toimi. Kilot ovat myös pysyneet poissa. Itse join vain hyvänmakuisia pirtelöitä.

        Tsemppiä kaikille!


      • 777/777

        Kirjoitat asiaa.


    • nainen 37v

      Tsemppiä muille laihduttajille ja nutraajille.Itse täysnutraan ja kahdessa päivässä lähtenyt 2,5 kiloa.Olen normaalipainoinen,mutta jäljellä on kaksi kiloa.Olen pudottanut painoa nyt 33 kiloa.Nutraaminen pudottaa nopeesti painoa ja motivoi ainakin mua.Aion vielä nutrata viikon ja siirtyä sen jälkeen normaaliin ruokavalioon.Olen joskus täysnutrannut kaksi viikkoa.Liikuntaa olen jaksanut harrastaa jopa normaalia enemmän.

    • Minä myös!

      Jep jep! Minulla on melkein samat mitat kuin sinulla pituus 160 cm ja paino noin 78
      Eli juuri se 20 kg pitäisi saada pois!! Ainakin se 15 kg, haluaisin jotain muotoja jättää.
      Pari vuotta sitten painoin sen 66 kg ja silloin olin todella tyytyväinen eli siihen yritän pyrkiä.

      Eihän nuo pirtelöt kyllä yhtään hyvältä maistu, itsellä myös tällä hetkellä tuota mansikkaa kun oli jäänyt kaappiin n. Puolipakettia.
      Ikävä kyllä minusta tuo mansikka on kaikista pahin maku mitä on.
      Oletko kokeillut muita makuja? Minusta paras on tuo suklaa, vaikka kaikki pahoja ovatkin!!!:)

      Itselleni varmaan suurin pahe on juuston syöminen, tulee syötyä välillä ihan pelkkää juustoa! Myös leipä ja pasta kuuluu valitettavasti suosikkeihin!
      Edellinen kirjoittaja on kyllä oikeassa jossain asioissa (en lukenut koko tekstiä)
      Mutta helpoin tapa olisi kyllä olla täysnutrauksella, mutta minkäs teet!

      Ps. Söin tänään jo päiväruoaksi sen illaksi tarkoitetun pienen salaattiannoksen eli loppu päivä pelkällä pirtelöllä namm!!

    • Merde2013

      Jokainen saa olla mitä mieltä tahansa. Itse käytän nutrausta tai muita ateriankorvikkeita että saisin syömiskierteen poikki. Lähinnä sitä varten että niillä voi helposti korvata päivän aterioita ja osanutrauksessa valita kevyitä vaihtoehtoja lisäksi. Mutta varmasti joillekin sopii erilainen dieetti kuin toiselle :)

      Pitänee ostaa seuraavaksi jotain muuta makua kuin mansikkaa. Suklaa vois olla hyvä ja sit joku keitto. Myös knorrin kasviskeitot ovat hyviä ja kevyitä. Niitä olen käyttänyt. Aina ei kuitenkaan jaksa pelkkiä keittoja ja nutrausta vetää, silloin on hyvä syödä vaikka uunissa haudutettua kanaa tai kanasalaattia.

      En tavoittele kuuta taivaalta että saisin hetkessä kilot tippumaan. Olenhan niitä kuitenkin kasannutkin vartalooni tovin aikaa. Mutta tästä mennään eteenpäin!

    • Merde2013

      Tän päivän syömisiä: kolme nutrilett-pirtelöä, kipollinen mustikoita, muutama siivu graavilohta (päivällä). Iltaruuaksi: 2 kananmunaa, keitettyjä vihreitä papuja ja uunissa haudutettua kanaa. Juomana vettä ja teetä ( rasvatonta maitojuomaa tilkka)

      En syönyt tarjottua pullaa, enkä ihania suklaaherkkuja. Ensimmäinen päivä on onnistuneesti pulkassa :)

      Pikku hiljaa opettelen syömään terveellisemmin ja pienennän annoskokoja lisään tietenkin kasviksia ruokavaliooni. Liikuntaa en ole vielä aloittanut koska minulla on keuhkoputkentulehdus päällänsä. Tarkoituksena on kuitenkin aloittaa ihan kävelyllä ja kasvattaa kävelylenkkien pituutta vähitellen.

      Mites muitten päivä on mennyt?

    • Minä myös!

      Hyvältä kuullostaa! Ja hienoa ettet ottanut herkkuja vaikka olisi ollut tarjolla;)
      Se on itselle kovin kovin vaikeaa!!

      Oma syöminen tältä päivältä oli:
      Kanasalaattia,3 kpl pirtelöitä ja iltapalaksi popsin minäkin mustikoita

      Huomasin että tein suuren virheen kun söin jo päivällä sen illaksi tarkoitetun kanasalaatin, oli nimittäin tosi kova nälkä illalla,mutta selvisin niillä mustikoilla.
      Huomenna illaksi säästän salaatin niin eiköhän mene paremmin,
      Nyt hieman nälkäisenä nukkumaan, hyvät yöt kaikille:)

    • Merde2013

      Minulla myös on se kovin nälkä aina iltaisin. sitten tulee tehtyä yleensä huonoja valintoja, joten yritän nyt suunnitella tarkkaan mitä syön ettei tulisi repsahduksia. Viikonloppu taas vaan hirvittää kun en ole kotona la-su. Ystävälläni on juhlat ja minun pitäisi olla siellä myös. Menemme myös kiinalaiseen syömään. Kahvipöydän herkuista pystyn kieltäytymään mutta porukalla kun mennään syömään niin en viitsi olla syömättä mitään. :(

      Aamupalaksi ajattelin paistaa kananmunia ja lounaaksi pirtelöä. Koitan myös tarkkailla suolan käyttöä vaikka ensi alkuun tuntuukin ettei mikään maistu miltään! Kaippa siihenkin vähäsuolaisuuteen tottuu pian. Iltapäivällä voisin vaikka lämmittää kasviskeittoa.

      Tästäpä se toinen päivä terveellisimmillä eväillä lähtee käyntiin. Ainakaan vielä ei ole epätoivoinen olo että pitäis alkaa vetämään karkkia tms. :)

    • Monivit

      Kyllä nutraus toimii valitettavasti vaatii paljon itsekuria.Olen täysnutrauksella saanut 4kk 20kg.Minusta suklaa on kaikkein paras,veden tilalle laitoin joskus kylmää kahvia sain vaihtelua.Jos olette täysnutrauksella muistakaa ottaa vitaamiineja ja ainakin 3 litraa vettä mielummin huoneen lämmintä ja" hapettunutta" liijan kylmä vesi sattuu vatsaan. Jos on illalla nälkä syökää vaikka pari kurkkua siinä on 89% vettä.

      Tsemppiä kaikille!

    • Hei!

      Kertokaas kokeneemmat asiasta tietävät :)

      Olen ajatellut aloittaa osanutrauksen niin että aamulla kaurapuuro 2dl veteen, ruokaisan salaatin tai keittoruoka pari kolme pirtelöä, ja nutripatukoita.

      Kalorimäärä päivässä n.1000 kcal. Tämä olisi noin viikon mittainen projekti, kevyesti jatkaen eteenpäin

      Mukana ollaan, huomenna alkaa :) aamupainoa nyt 79,2 kg ja pituus 169 cm

    • Ziva´s

      Hei,
      itselläni menossa neljäs päivä täysnutrauksella ja voe voe ku on nälkä:) Tämä kyllä tosiaan vaatii motivaatiota ja tahtotilan pitää olla kunnossa. Odottelen että pääsisin ketoosiin, josko tämä sitten helpottaisi? Tiedä tuota. Välillä vain tuntuu sille, että annan periksi.
      Ajatuksena on päästä alkuun laihdutusurakassa, tavoite on vähintään -10kg. Läskiä kyllä riittää vielä tuonkin jälkeen, mutta tuo on tavoite nro1.
      Monivit: Kerro miten sinä olet pärjännyt noin hyvin täysnutrauksella? Helpottaako tosiaan tämä näläntunne kun pääsee ketosiin? Entä oletko urheillut nutrauksen aikana?

    • fatty80

      Hei

      Mukana ehdottomasti! Läskien pitää nyt lähteä, itsekuria ei ole ollut ja kilot kertyneet vuosien myötä. Mutta ehkä ryhmän tuella :) Aion täysnutrata ekat 10kg ja sitten alkaa lisäämään vähitellen kevyttä syötävää keittojen lisäksi. Pituutta 165cm ja painoa huimat 105kg... Eli urakka edessä.

      Pirtelöt on kamalia, keitot ihan ok. Eli viisi pussia keittoa päivässä siihen -10kg ja välillä korvaan kaksi pussia yhdellä korvikepatukalla eli kolme pussia keittoa. Lisäksi paljon vissyä, teetä ja pakolliset kahvikupilliset.

      Tsemppiä kaikille :)

    • Ziva´s

      Hei fatty80, ilmoittele ihmeessä itsestäsi ja edistymisestä sekä ajatuksistasi täysnutrausta ajatellen:) Täällä siis myös yksi täysnutraaja jolla nyt viides päivä menossa. Taistelua on ollut mutta periksi en anna.
      Itselläni noi pirtelöt menee aamupalana ja illan viimeisenä ateriana. Muuten syön lämpöisiä keittoja esim. Nutriletin kana. Kaupassa huomasin että nykyään tarjontaa muillakin valmistajilla on mukavasti. Täytyy tutustua paremmin, josko löytäisi muitakin makuja?
      Kävin eka kerran puntarilla ja se näytti -5,2kg. Johan antoi mukavasti lisäpotkua tähän urakkaan:) Josko seuraavat kilot olisi jo oikeaa läskiä? Nesteet on nyt ainakin poistunut kun noin paljoa näytti.
      Mutta näillä mennään ja tsemiä kaikille jotka taistelevat kilojaan vastaan!

    • Monivit

      Ziva's onnea hyvälle tulokselle ja taistelulle periksi ei anneta,tämä oli minunkin motto hyvin toimi ja luja luonto vaikka harmaan kiven..

      Keitoista kana oli minusta ok,joo tarjontaa riittää pussi markkinoilla ole tarkkana niissä on kaloreita toisissa enemmän.

      Helpottaa ja ei..toisinaan ei ollut nälkää ollenkaan silti join viisi pussia päivässä ja vettä 3litraa huoneen lämpöisenä aineen vaihdunta toimii paremmin.(laitoin aanulla kannuun valmiiksi,vesipullo aina laukussa )

      Liikuntaa harrastin tosi paljon toi minulle hyvänolon tunteen olin paljon pirteämpi eikä pyörinyt pussit mielessä.ja unen tarve väheni, näin minulla.

      vesijuoksua,sauvakävelyä,kahvakuula käytössä halusin samalla kiinteyttää ettei läskit jää roikkumaan aika hyvin onnistuin, vielä olisi saatava noi allit pois olisipa jokin taikasauva..

      Nyt kun olet taistellut noi 5.2kg kannustan jatkamaan, minulla meni n.1kg viikko joskus enemmänkin.

      Eilen olin sauvakäkelyllä 1.5h eipä ole tullut läskit takaisin päin vastoin, en ole jojoilija onnes on tota itsekuria.

      Tsemppiä kaikille !!! Varsinkin sinulle Ziva's sulla on tahtoa vaikka muilla jakaa...

    • Ziva´s

      Heips, viikko takana täysnutrausta ja vaaka näyttää -6kg. Aika hyvä:) No toki tämä nyt painon tippuminen nyt hidastuu sehän on selvä, mutta antaapa vaan hyvin tsemppiä jaksaa eteenpäin. Haaveena on 2kg viikon päästä. Katsotaan kui akan jälleen käy?
      Urheillut olen spinninkiä, kahvakuulaa ja uusi 3D tunti alkoi, johon meinasin seuraavaksi nenäni pistää. Hiukan varovaisemmin olen ottanut urheilun, kovissa sykeosuuksissa minun on kyllä pitänyt tahtia rauhoittaa. Ei tahdo voimat riittää näillä energiamäärillä, ainakaan minulla. Muuten kyllä urheilu menee kun vain ottaa vähän iisimmin.
      Tarkoitus olisi siis vielä ainakin viikko täysnutrata ja haavehan oli yhteensä 4 vkoa. Mutta mennään nyt viikko kerrallaan kohti tavoitetta.
      Tsemiä kaikille laihduttajille!

    • Mun kokemuksia kirjottelin Muut Dieetit kohtaan otsikolla: ENE-DIETTI, ENE DIEETTI ELI VLCD eli nää on nimenomaan Nutrilett tuotteita ja täysnutrausta.

    • Kauppias?

      Täysnutraus l. ENE-dieetti l.VLCD-dieetti.

      On todellakin muita tuotteita kuin usein mainitsemasi.

    • FaktaaM.

      Ei mitään järkeä aloittaa kallista Nutrit kuuria. Uutuustuote hoikkadieetti on yli kolme kertaa halvempaa ja siinä on enemmän vitamiineja ja hivenaineita kuin Nutriletissa. Päivän kaksi annosta maksavat yhteensä alle euron ja makuja on neljää eri lajia. Minä käytän mansikan makuista.

      • Mirva L

        Jeps. Parasta hoikkadieetissä on, että se vie kolmen viikon jälkeen näläntunteen, joten laihtuminen on sen jälkeen pelkkää juhlaa.


    • Toiveikas laihduttaja

      Ostin 3 päivää sitten tuon nutrilett start now 3 päivän paketin, ja nyt olen 1.5 päivää tuijotellut tätä meininkiä.
      Itsellä ongelmana aina ollut yleisesti dieteissä se, että alkuinnostuksen mentyä nälkä jos iskee niin en ajattele siinä vaiheessa mitään diettipöperöä tms. Ja rupean huijaamaan itseäni ajatuksella "no ei tämä voi olla nyt niin pahasta ottaa vähän tuota ja pikkusen vielä tämmöstä"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe