Miten jäljittää yhden yön kumppani

15+13

Niin, otsikkohan tuon jo kiteyttää. Miten saada yhteys yhden yön kumppaaniin joka nyt on sitten jäänyt mieleen pyörimään vähän turhankin paljon. Vai harrastaako palstalaiset edes tällaista? Siis tunteita :)
Miten noin yleensä, onko palstalaisilla tullut yhden yön kumppaneissa vastaan yksilöitä jotka on syystä tai toisesta jääneet mieleen? Kuinka kamalaa olisi jos joku satunnainen pano ottaisi yhteyttä? Olenko menossa ojasta allikkoon nyt tässä vai olisiko parempi odottaa että törmäisimme joskus yössä uudestaan?

9

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1516

      Olisin kyllä harkitseva tuon yhteydenoton suhteen.
      Tietty voit liikkua siellä, missä tapasitte viimeksi, mutta älä odota liikoja. Ja vaikka ajautuisitte yhteiseen sänkyyn toisenkin kerran, niin älä ala kuvitella seurustelevasi. Kannattaa todella tunnustella toisen fiiliksiä ja elämäntilannetta ennenkuin alkaa rakennella pilvilinnoja.

    • vndfkvmdflvmdflbmvg

      Oma kokemus ja näkemys elämänvarrelta viittaisi siihen, että jos on ollut hyvää seksiä molemmin puolin yhden yön, niin...

      -nainen saattaisi ilahtua jos mies soittaisi ja kysyisi haluaako lähteä treffeille ja voisi olla kiinostunut kokeilemaan tapailua ja seurustelua
      - mies ehkä ilahtuisi jos ottaisi yhteyttä ja ehdottaisi uutta seksisessiota ilman minkäänlaista sitoutumista enempään. Miehet eivät n 99,9999% tapauksista ole kiinnostuneita suhteesta naisen kanssa, jos ensimmäinen tapaaminen on jo alkanut seksillä.

    • harmittaa2

      Mitäs sitten jos seksiä ei antanut? Minä menin jatkoille ihanan miehen luokse, mutta en halunnut harrastaa seksiä ekalla tapaamisella, kun ei tuttuja oltu. Nyt harmittaa!!! Pelkään ettei mies halua kuulla minusta enää, kun ilman jäi :/ Jäi itselle mieleen ja ihastuin kyllä, enkä pysty muuta ajattelemaan tällä hetkellä. En taida viitsiä ottaa yhteyttä vai pitäiskö ottaa ja sanoa et ens kerralla tavatessa ollaankin jo tarpeeksi tuttuja xD Huoh, hankalia juttuja.... Mitä mieltä siis tälläisestä ettei siellä "yhden yön jatkoilla" sitten seksiä naiselta saisikaan?? Onko se nainen dumpattu sit siltä seisomalta, kun oven perässään kiinni laittaa?

    • y5gt4frcxdws

      Ainahan sitä voi yrittää. Itse olisin voinut erästä yhden juttua juttua vaikka tavata useammankin kerran, kun seksin lisäksi muutenkin tultiin hyvin juttuun, mut asuimme eri kaupungeissa ja matkaa oli aika paljon, niin se sit jäi

    • ottaisko

      Minä olin tansseissa mieheni kanssa ja minua tanssitti eräs mies , jonka etunimen sain mutta en ehtinyt ottaa puhelinnumeroa.

      Menin sitten 2viikkoa myöhemmin naisporukalla tansseihin ja siellähän tämä mies oli. Menin juttelemaan hänelle ja kerroin , että nyt et karkaa Juho sanoi ettei karkaakaan. Juho kertoi minulle , että lähde asunnolleni nyt. Kävin sanomassa ystävälle , että menen Juhon luokse. Menimme Juhon osakkeeseen jossa hän teki meille paukut. Aloimme tanssimaan ja siinä sama halusin repiä vauhdilla hänen vaatteet pois päältä. Samaten Juho riisui minut ja ilkosillaan olimme ja menimme suihkuun.

      Halusin pestä hänen kalunsa kunnolla ja välillä pidin sitä suussa. Menimme makkariin ja siirryin niin , että hän pääsi haarojen väliin ja minä sain pitää kalua suussa. Rakastelimme koko yön ja aamuyöllä soitti ystävä joko maltat lähteä kotiin pyysin ajamaan asunnon kautta jossa odotin ulkona.

      Olemme tavanneet viikottain koko kesän ja tansseeihin lähden aina yksin kerron miehelle , että menen Minnan kanssa. Mieheni on hyvä tuloinen mutta ei harrasta sexiä kanssani vaikka vaadin. Olemme olleet aviossa 20v. mutta olen päättänyt panna asiat oikeaan järjestykseen, vaikka eron ottaisi.

    • gjdjsjks

      Yhen yön jutut on sitä varten että ne on "YHDEN YÖN JUTTUJA"

    • pahani julmu

      Hoidot on hoitoja ja vaimot erikseen.

    • Himostalkkaaja

      No jos tiedät nimen, niin Facebook, Google ja Eniron tai Fonectan numerotiedustelu auttaa jo aika pitkälle. Voisi sanoa, että muuta et tarvitsekaan. Mutta jos et tiedä tai muista nimeäkään, niin sitten onkin jo hankalampi homma. Menee tuuripelin puolelle.

      On minuunkin joskus ottanut ihminen yhteyttä jopa pelkän lyhyen keskustelun seurauksena. Enkä siitä ainakaan mitenkään pahastunut, enkä usko, että kukaan normaalijärkinen niin tekisikään. Vaikka en kyseisestä henkilöstä sen kummemmin innostunutkaan.

    • lukke1

      oon 16 miespuolinen henkilö, niin oisko outoo jos ottaisin muo 5 vuotta vanhempaan naiseen yhteyttä jonk luona oltii jatkoilla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1492
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1152
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1119
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      901
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      700
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      636
    9. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    10. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      617
    Aihe