Ulkomaalaiset treffi palstalla

scambuster

Ihan totta naiset ottakaa nyt se järki käteen, sydämen sijasta,näiden ulkomaalaisten kanssa jotka treffi palstalla ovat..suurin osa heistä on nigeriasta ja eräs koijari nigeriasta on pyörinyt treffi palstalla jo kaksi vuotta.
Nyt hänellä on profiili taas täällä, on ollut usealla nimimerkillä.
nyt profiilissa lukee only god can judge me, ja note i only speak and write english.
Profiili teksti on selkeää suomea ei google kääntäjällä tehtyä sekoitusta..niin miten se on onnistunut jos puhuu vain englantia
Runokin on on kopioitu
Hän on yhden vuorokauden aikana lähettänyt 249 viestiä 160 eri käyttjälle..profiili kuva varastettu suomalaiselta mieheltä..
Laittaa viestissä heti sähköposti osoitteen, ja näin tekee useat nämä ns. feikki profiilit..
Ihan totta daamit/miehet herätkää..raha huijaukset ovat erittäin suuri ja laajentunut ongelma, niin nykyään myös suomessa

7

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 419

      Siellä on ihsn toimistoja joissa useampi tyyppi vuoroissa suoltaa lemmenlurituksia naisille. Useimmiten käyttävät valkoisen miehen profiilia houkuttelemaan naiset linjoille. Ja hups, tämä mies päätyykin syystä tai toisesta juuri Nigeriaan jossa joutuu pulaan. Ja silloin naisen kuuluu lähettää tyypille rahaa. Huijarit soittelevat myös uhreilleen jotta uskottavuus säilyy. Huijaamiseen osallistuu myös lapsia jotka näyttelevät esim kidapatun lapsen roolia kuten ystävälleni kävi.Tarkoituksrna herättää naisen myötätunto. Rooleissa esiintyi myös kidnappari joka uhkailuillaan tappa lapsi yritti vaikuttaa ystäväni päätökseen lähettää rahaa. Kaikki he puhuivat puhelimessa ystäväni kanssa Nigeriasta käsin. Melkoinen näytelmä.

      • scambuster

        Nigeriassa on useita netti kahviloita jotka nykyään ovat läpiyön auki ihan näitä scamejä varten ja myös ryhmittymän toimistoja esim ghanassa on ihan tehty huijausta varten opetus dvd levyjä ja tämä ryhmittymä kutsuu itseään sawaka boys..heidän motto jos valkoiset on vienyt meidän kultakaivokset niin me viedään heidän rahat..youtubesta löytyy useita varoitus videoita hakusanaksi vain scam music tai scamming niin niistä näkee näiden scamien toiminta, miten he varastavat valkoisten kuvia yms.


    • mummeli -46

      hei kaikille !
      minä olen saanut näitä romance - scammereita jatkuvasti skypen kautta !
      Nyt olen huomannut, että on löytäneet Suomi24 treffi sivutkin,
      Samoilla kuvilla esiintynyt täällä. eri nimimerkeillä !
      Olen ilmoittanut jo treffi sivujen ylläpidolle 4 kuvaa, jotka on esiintyneet eri ihmisinä skypen kautta... kaikki on Nigeria huijareita , joten VAROKAA !
      Jos olette yhteydessä heihin, niin tutkikaa Googlea, sieltä löytyy romance -scam sivustoja, joissa on tietoa ja varoituksi ja male-scammer ja female- scammer sivustoja kuvineen, kuten army- scammer

      löysin myös sivuston romance-scam, missä oli 30 sivullista kuvia ( varastetuja) ja jossa oli ne , ketkä ovat kuvien takana ja kaikki oli nigerialaisia , jopa naisia, jotka esiintyivät miehinä kohteelle ja miehiä, jotka olivat muka kuvan naisia ..

      Minä olen torjunut skypen kautta näitä jo yli 20 vuoden sisällä, muutama on hävinnyt itse heti, kun olen ilmoittanut heti alussa, en pyydä rahaa, enkä lähetä rahaa, mutta muutama on jatkanut sinnikkäästi , haluaa tulla suomeen, ostaa talon jne...

      Toisaalta, voin jo tuntea olevani huijareitten huijari ... koska olen odottanut rahan pyyntöjä... ja säästänyt kaikki niiden viestit, jos vaikka kirjoittaisi näin eläkkeellä varoituskirjan vielä kaikille.

      VAROKAA NAISET JA MIEHET , he ovat erittäin taitavia , jos pidätte yhteyttä... pitäkää järki päässä ja jalat maassa

      • Marylyn

        Moikka kaikille.

        Todella, varokaa naiset. Miehet esiintyvät todella vakuuttavasti, He antavat herrasmies vaikutelman. E-kontaktissa esiintyy usealla profiililla 57- . tai 58 .vuotias mies, Ruskea silmäinen tai väri vaihtelee. Tumma hiuksinen yleensä.
        Koulutus yliopistotutkinto sekin viime aikana vaihtuu.
        Paikkakunta Turku tai Helsinki, nykyisin vaihtuu profiilin myötä voi olla mikä paikkakunta vaan, Sama herra on esiintynyt ennen,

        Haulla löytää paljon tietoa netistä hänestä.

        Naiset varovaisuutta chattailuun.
        Tosissaan heitä ei kannata ottaa!


    • scambuster

      esim facebookista löytyy paljon näitä varoitus sivuja esim. feikit ja huijarit ja paljon englannin kielisiä..
      Useimmiten nämä luovat myös netistä kopioitujen lasten kuvilla olevia profiileja, ja harvoin niissä on oikea lapsi mukana..
      Suomi24:llä tämä huijari profiili ilmiö on ollut jo yli kolme vuotta, nyt ovat sitten yleisesti facebookissa..
      Tosiaan kuvahaulla googlen kautta löytyy paljon isoja varoitus sivustoja, romancesam, scam warners, yms

    • melk.tyhmä

      voi v*ttu niin! Harmi, ettei tänne voi niitä kuvia laittaa, mut lues tää, ruotsalainen sukunimi, alkaa a-kirjaiNella. päättyy son. välissä der. etunimi, tai välinimi liittyy jerry levikseen tuplaveellä ja etummainen nimi vaikuttaa liiman vahvuudelta, graff. Ja kulkee muka harmaissa, rauhanturvaajana tuolla missä tässä ketjussa on mainittu. Hyvännäköinen, valkolainen" 53v. Juurikään selkis, onneks ajoissa. Googletin ne korulauseet, ne löyty netistä, suomennutin kääntäjällä ja klikkasin linkkii, ni tummaihoisen blogiin meni. sama teksti siellä!

    • samakuedellinen

      ne saa maistaa nyt omaa lääkettään. Osu kivi ihan huti nimittäin nyt! Hokasin kerta ajoissa. Ja ihan väärään persoonaan, jota ne tulee katumaan vielä. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe