Taas joutui pettymään :/

P 3 t t Y n Y t

Valitan tästä samasta aiheesta tänne kun aikaisemminkin!! Olen kk sisällä käynyt kaksilla treffeillä ja molemmat miehet ovat olleet mukavia kemia on toiminut tapaamis hetkellä (tai ainakin olen luullut niin). Meillä on ollut kivaa kahvilla ja olen halannut miehiä treffien päätteeksi. Tapaamisen jälkeen olemme samana iltana laittaneet viestiä joista toiselle laitoin omasta aloitteesta, ja toisella kertaa mies teki aloitteen. Viestitellessä totesimme että meillä oli kivaa/mukavaa ja että molemmille jäi hyvä fiilis ja tahtoisi tutustua lisää, eli nähdä vielä. SITTEN tämä mysteeri katoaminen!!!! Mikä helv. Teitä miehiä vaivaa!!! Miksi ette voi suoraan sanoa että ei kiinnosta vaan täytyy tehdä se P askimmalla tavalla kuin vaan voi naiselle tehdä!!! En valittaisi jos tämä tapahtuisi kerran, mutta tuosta on enemmän tullut sääntö kuin poikkeus täällä nettideiteissä!! Kiinnostaa todella paljon enää vastata tai laittaa yhdellekään miehelle viestiä kun aina sama kaava!!! Ja ei en ole läski edelleenkään!!

45

2127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14+11

      Naiset syyllistyy ihan samaan.Ensiksi täytyy todeta,että naiset saavat vastauksia ilmoonsa kymmeniä/satoja,kun taas miehet eivät yhtään, tai sitten ehkä yhden kerran puolessa vuodessa ja tämä on totuus. Minulla on ollut Iskurissa ja Villi Lupiinissa ilmoitus aina silloin tällöin.En ole päässyt edes tapaamaan,vaikka nainen sanoo olevansa kiinnostunut. Villi Lupiinissa tulee vastauksia sentään muutama,luokkaa "kiinnostuin,kerro lisää".Luulisi,että nainen edes esittelisi itsensä.Sitten kun vastaat ja annat yhteystiedot,ei kuulu enää mitään.Viimeisen kuukauden aikana kuusi tapausta.Sitten Iskuri,sain neljän kuukauden odottelun jälkeen yhden vastauksen.Aloimme kirjoitella,mutta nainen oli salaperäinen,myönsi itsekin,ikänsäkin ilmoitti 50-60 välillä.Mitä olisi menettänyt,jos olisi sanonut tarkkaan,koska etsin juuri tuota ikäluokkaa.Ja lopulta sekin loppui.Olen tullut siihen käsitykseen,että nainen vain testaa,onnistuisiko hän ja millaisia miehiä on.Myös naisten ilmoitukset ihmetyttävät.Niissä vaaditaan pitkiä kirjeitä,parin rivin vastaukset menevät heti roskiin.Mutta itse vastauksissaan eivät kerro mitään.Kerran sain vastauksen,"olen Ritva,vastaa"???????
      Voisin kysyä,että mikä helv. teitä naisia vaivaa,miksi yleensä pitää vastata,jos ei edes kiinnosta.

      • 7+16

        Siis miten tuo oli "syyllistymistä ihan samaan"? Ensimmäisessä tapauksessa oltiin jo tapaamisasteella ja sovittu alustavasti uudesta tapaamisesta, sinä puhut vastaamisesta ilmoitukseen tai kirjoittelusta. Kaksi ihan eri asiaa, koska ei kirjoitellessa ole vielä ehtinyt syntyä minkäänlaista ihastumista.


      • nimi20
        7+16 kirjoitti:

        Siis miten tuo oli "syyllistymistä ihan samaan"? Ensimmäisessä tapauksessa oltiin jo tapaamisasteella ja sovittu alustavasti uudesta tapaamisesta, sinä puhut vastaamisesta ilmoitukseen tai kirjoittelusta. Kaksi ihan eri asiaa, koska ei kirjoitellessa ole vielä ehtinyt syntyä minkäänlaista ihastumista.

        Se on se feminismi. Naikkoset luulevat olevansa maailman napa.


    • kiltti mies.

      Pääsisimpä joskus itse treffeille. Treffeille pääsee varmaan komeat ja kauniit. ehkä sillä miehellä oli muitakin naisia tai se oli pelimies ja etsi vain seksiseuraa. Et antanut sille joten mies totesi että et ole helppo nakki ja päätti se mies etsii helpomman naisen.

      • Tavismainen

        No tietysti komeat ja kauniit pääsevät useammin treffeille. Sinäkin lähtisit mielummin treffeille kauniin kuin rumemman naisen kanssa. Kyllä me tavikset/rumatkin joskus silti treffeille päästään :P


      • yksi neitonen
        Tavismainen kirjoitti:

        No tietysti komeat ja kauniit pääsevät useammin treffeille. Sinäkin lähtisit mielummin treffeille kauniin kuin rumemman naisen kanssa. Kyllä me tavikset/rumatkin joskus silti treffeille päästään :P

        Minä olen lähtenyt treffeille näkemättä etukäteen edes kuvaa. Ihan sen perusteella että viestittely on herättänyt kiinnostuksen. Enkä kyllä muutenkaan tuijota vain ja ainoastaan sitä ulkonäköä. Niin monenlaiset miehet voivat olla komeita, viehättäviä, miellyttävän näköisiä...joskus se voi olla miehen mukava luonne mikä paistaa olemuksesta ja tekee miehestä hyvännäköisen minun silmissäni. Sanoisin että tavikset on parhaita ja enemmän aitoja.


    • iiiiics

      Eikös sitä voi kysyä vaikka viestillä tyypiltä että hei, minne katosit?

      • nielty ylpeys

        Ei se hyödytä, miehet ei vastaa mitään jos niitä ei kiinnosta. Tosin yleensä ei oo pahemmin tapana edes kyselläkään miesten perään.. pari kertaa oon yrittäny kun on ollu joku mikä ois oikeesti ittee kiinnostanu.


      • Pettyny t

        Laitoin kyllä viestiä perään eikä tullut mitään vastausta. Lapsellisimpia mysteeri katoamisia on mielestäni nyt nämä kaksi tapausta. Ensimmäisessä kävi niin että kohteliaasti ei voida vastata että ei ollut mun juttu vaan katsotaan vaikka on puhuttu tulevista treffeistä .Tai sitten niinkuin toisessa kävi että mies ensiksi laittoi viestiä että tahtoisi tavata uudelleen ja sitten poistaa profiilin eikä vastaa mihinkään.


    • älä välitä..

      mulle on käyny samoin jo 3 vuotta. Korkeintaan muutaman tapauksen vuodessa näkee toisen ja ehkä useemmankin kerran, mutta 5 on aika maksimi, ja siihen jää. Yli puolista ei kuulu pihaustakaan ekan näkemisen jälkeen. Tai sitten ne on niitä joista en pysty ite kiinnostuun.

    • 14+11

      Kyllä kai aloittajakin oli aluksi kirjoitellut ja sitten päässyt tapaamiseenkin. Mutta sen jälkeen mies katoaa. Minun tapauksessani nainen kyllä kirjoittelee ja on kiinnostunut, mutta jos ehdottaa tapaamista, niin nainen "häipyy" lopettamalla viestittelyn, vaikka ei edes ole nähnyt minua. Tätä tarkoitin, miksi vastata ilmoitukseen, jos ei kerran halua edes tavata. Aloittajahan on päässyt paljon pidemmälle. Naiset katoaa jo ennen treffejä.
      Naisten saamat vastausmäärät mahdollistaa tutustumisen heti uuteen, jos joku ei natsaa. Miehillä taas alkaa homma puhtaalta pöydältä, kun se ainoa vastaaja,jonka kanssa kirjoittelit kuukauden, katoaa.

    • älä luovuta

      Kysymys on siitä, että mies ei ole kiinnostunut riittävästi. Sitä on heidän vaikea naiselle sanoa. Sehän menee aivan samoin tuolla baarissa ja tansseissa...on mukava tanssia yhdessä ja jutella, kiinnostut, mies kuitenkin katoaa...näet hänet myöhemmin jonkun toisen naisen kanssa juttelevan hyvin intensiivisesti : )

      Toisaalta, näin myös nainen käyttäytyy eli sanoo, että oli mukava jutella/tanssia...ja häipyy. Mies saattaa jäädä pettyneenä perään katsomaan.

      Varmaan näissä nettitreffeissäkin pitää vaan hyväksyä se, että toinen ei ollut riittävän kiinnostunut. Kahdet treffit on aika vähän tehdä johtopäätösiä ja yleistyksiä, vai oletko jo enemmän tapaillut? Saattaa olla että seuraavat kaksi sinä haluat jättää siihen. Kannattaa tapailla kuitenkin ja katsoa, ja kannattaa pitää jalat maassa ja olla odottamatta liikaa ja pitää rento ja avoin mieli : )

      • kiirre

        Kannattaa pitää jalat maassa ja yhdessä, joo. Kun kerran innokas mies oli seurassasi, niin veikkaan että hän kokeili josko saisi sitä sun tätä kivalta naiselta noin kertaluontoisena suorituksena. Muuten en käsitä.


      • Pettyny t

        Olen tapaillut joskus enemmän samoilla seurauksella. Pidin pitkään taukoa ja pitkästä aikaa tein uuden profiilin päivitetyllä kuvalla, jonka seurauksena olen saanut paljon viestejä. Silti saa kyllä todeta että nettideittailussa 97% ihmisistä on jotenkin jälkeenjäänyttä porukkaa eikä omaa yhtään käytöstapoja ja kuvittelevat että noilla katoamisilla tekevät reilusti eikä se haittaa, Mutta todellisuudessa tuollainen hajottaa ja paljon ainakin minua, koska itse olen saanut kasvatuksen niin että toista kohdellaan niinkuin itseään tahtoisi kohdeltavan. Tuli tällä todistettua nyt se että nettideuttailu ei ole tervejärkisen puuhaa, ja suosittelen kaikille kyllä että pysyttäydytte siitä kaukana niin säästyy pettymyksiltä ja välttyy paljolta mielipahalta. Itse sanoin nettideittaamiselle hyvästit ja poistin profiilini.


      • yksi neitonen

        Samaa mieltä, että kannattaa pitää jalat maassa, avoin mieli ja jättää liiat odotukset pois! Tuntuu, että kaikilla on niin suuria odotuksia nettideittailun suhteen. Heti ensimmäisen kiinnostuneen pitäisi olla se joka on sinua varten. Onhan se tavallaan helpompi tapa tutustua uusiin ihmisiin, mutta ei mielestäni yhtään sen helpompi tapa löytää sitä oikeaa. Se oikea kolahtaa sitten kun se kolahtaa. Sitä odotellessa on hienoa, että uskaltaa tehdä aloitteita eikä jää vain kotiin mököttämään. Ja on hienoa tutustua uusiin ihmisiin, saada vaihtaa ajatuksia tai viettää aikaa yhdessä. Mitä se on keneltäkään pois jos ne onkin vain ne yhdet kivat treffit? Yksi uusi kokemus lisää on enemmän kuin jos et olisi tehnyt mitään.

        Ja ihmiset ovat erilaisia sen suhteen miten nopeasti he huomaavat kiinnostaako toinen tosissaan vai ei. Joku päättää sen kuvan perusteella, joku viestien ja joku treffien jälkeen. Toiset tarvitsee pitemmän tutustumisajan kuin toiset. Jotkut haluavat oikeasti vaan juttuseuraa, toiset seksiseuraa. Viestittely ja treffailu on kaikille vapaaehtoista ja jokaisella on oikeus tehdä omat päätöksensä. Se on ikävää, että kaikki eivät siitä päätöksestään ilmoita vastapuolelle. Ehkä se on joku juttu meidän suomalaisten luonteessa, kun se tuntuu olevan niin yleistä sekä naisten että miesten osalta. Ei haluta loukata sanomalla suoraan? Kyllä se on minustakin joskus vaikeaa, koska voi nimenomaan olla että mies on mukava ja treffit on olleet mukavat. Jotain vain puuttuu eikä sitä osaa tarkemmin selittää. Ja onhan se niinkin, että ei nettideittailussa ole mitään kirjattuja sääntöjä mitä noudattaa. Jokainen tekee tyylillään ja ehkä tässä ympäristössä on helpompi olla noudattamatta edes niitä hyviä tapoja. Se on kurjaa ja epäreilua, mutta niin se vain on. Voit vaikuttaa vain siihen, miten itse käyttäydyt ja suhtaudut asioihin.


    • Kielteinen vastaus on kohtelias koska silloin toisen osapuolen ei tarvitse kohteliaisuuttaan odotella ja tuhlata aikaansa.

    • pettynyt etsijä

      Itselle valitettavasti monesti käy niin, että treffien lopuksi nainen haluaa seksiä. Tällöin tuntee suurta pettymystä sillä olen hakemassä elämänkumppania enkä mitään yhden illan panoa. Miksette voi suoraan ilnoittaa mitä haette.

      • Voi morjens!

        Etkö aio harrastaa elämänkumppanisi kanssa seksiä... :D
        Miksi ihmeessä seksi irrotetaan erilliseksi asiaksi... jos nainen harrastaa seksiä, nainen on löysä, huonomoraalinen ja ties mitä... luulenpa, että nää samat miehet itkee tuolla toisella sivustolla sitä, kun niiden naiset ei anna... Mitä ihmettä odotatte, jos nainen pihtaa aluksi, pihtaa myös lopuksi...


      • Oh, hello!
        Voi morjens! kirjoitti:

        Etkö aio harrastaa elämänkumppanisi kanssa seksiä... :D
        Miksi ihmeessä seksi irrotetaan erilliseksi asiaksi... jos nainen harrastaa seksiä, nainen on löysä, huonomoraalinen ja ties mitä... luulenpa, että nää samat miehet itkee tuolla toisella sivustolla sitä, kun niiden naiset ei anna... Mitä ihmettä odotatte, jos nainen pihtaa aluksi, pihtaa myös lopuksi...

        Siis logiikkasi mukaan, jos ei halua seksiä ensitreffeillä ei halua ollenkaan?
        No, huhhuh!


    • Chattääjä-deittaaja♀

      Niinpä. Onkohan niin, että monet ajattelevat, että netistä haetaan seksiä. Ajatellaan, ettei täällä kukaan ole tosissaan. Netti-ihmistä vain käytetään omien tarpeiden tyydyttämiseen.
      "Ihmiset käyttäytyvät netissä eri tavalla kuin kasvokkain. Hurmaantuminen ja toisaalta hyväksikäyttäminen on helpompaa.
      Tuntemattoman kanssa eläydytään aivan eri tasolle. Yksi on epäilevä, toinen seikkailija, kolmas suhtautuu suhteeseen tosissaan.
      Lainaus: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/10166-tutkija-nettideittailu-vapauttaa-fantasiat
      – Vastapuoli ei kuitenkaan voi olla varma, millä vakavuusasteella toinen on mukana."

    • Naisetkin osaa..

      Aivan samoin teki kolme naista, jotka tapasin ja jotka laittoivat tapaamisen jälkeen viestiä, kuinka mukavaa oli ja toivoivat pikaista uudelleen näkemistä. Yhdeltä ei tuon jälkeen tullut mitään viestiä, vaikka hänelle pari viestiä laitoin. Toinen mykistyi kun ehdotin uutta tapaamista ja kolmas sen jälkeen kun oli perunut uuden tapaamisen.

      Löysivät paremman vaihtoehdon?

    • 1717

      Laske tasoa! Jos useampikin mies on tenyt sinulle noin, niin et ole heidän tasoaan. Vähän jo ihmettelinkin, kun kirjoitit että ihastuit molempiin.

      • poistin profiilini

        Ei ole naisessa vika, jos miehet ovat keskenkasvuisia! Mieleltään enemmänkin tasapainottomia on varmaan 90% nettideitin ainakin keski-ikäisistä miehistä.


      • Pettyny t

        Kun kyse ei ole tasosta! Miehet ovat olleet pitkiä ja lihaksikkaita tai lyhyitä ja normaalivartaloisia. Tavan duunareita ja korkeammin koulutettuja. Tummia tai vaaleita. Se tässä ihmetyttääkin että vaikka tapaamani miehet vuosien saatossa on ollut kukin oma yksilönsä ja kaikki erilaisia niin silti tarina ja pettymys on sama. Olen sosiaalinen luonne tutustun helposti uusiin ihmisiin. Hieman optimistinen ja sinisilmäinen niin ajattelen ekalla tapaamiskerralla vain pelkkää hyvää. Innostun jokaisista treffeistä ja treffikumppaneista kuin pikkulapsi jouluaattona. Ajattelen että nyt se saattoi löytyä. Silti kerta toisensa jälkeen joudun pettymään. Olen naapurintyttömäisellä tavalla nätti ja kiltti ja siksi kaikkien tuntemieni ihmisten on vaikea ymmärtää tätä yhtälöä jota miesten kanssa kohtaan. Syy miksi olen tälle nettideittailun tielle on yksinkertainen, olen ujo luonteeltani. Ja kun kyse täysin tuntemattomasta ihmisestä niin minua ei saa antamaan minkäänlaista signaalia että olisin kiinnostunut tai vapaa. Netissä jään murtaminen alkuun ollut helpompi kuin ottaa flirtti vastaan esim baareissa. Mutta kun tietää ihmisestä sen vähän edes jonka olen nettideiteillä keskustellut on minun helpompi tavata ihmisiä enkä niissä tilanteissa ole ujo. Mutta nyt täytyy vain rohkaistua oikeassa elämässä ja antaa miehille mahdollisuus tutustua, koska nettideitit jää osaltani nyt historiaan.


      • Pettyny t
        Pettyny t kirjoitti:

        Kun kyse ei ole tasosta! Miehet ovat olleet pitkiä ja lihaksikkaita tai lyhyitä ja normaalivartaloisia. Tavan duunareita ja korkeammin koulutettuja. Tummia tai vaaleita. Se tässä ihmetyttääkin että vaikka tapaamani miehet vuosien saatossa on ollut kukin oma yksilönsä ja kaikki erilaisia niin silti tarina ja pettymys on sama. Olen sosiaalinen luonne tutustun helposti uusiin ihmisiin. Hieman optimistinen ja sinisilmäinen niin ajattelen ekalla tapaamiskerralla vain pelkkää hyvää. Innostun jokaisista treffeistä ja treffikumppaneista kuin pikkulapsi jouluaattona. Ajattelen että nyt se saattoi löytyä. Silti kerta toisensa jälkeen joudun pettymään. Olen naapurintyttömäisellä tavalla nätti ja kiltti ja siksi kaikkien tuntemieni ihmisten on vaikea ymmärtää tätä yhtälöä jota miesten kanssa kohtaan. Syy miksi olen tälle nettideittailun tielle on yksinkertainen, olen ujo luonteeltani. Ja kun kyse täysin tuntemattomasta ihmisestä niin minua ei saa antamaan minkäänlaista signaalia että olisin kiinnostunut tai vapaa. Netissä jään murtaminen alkuun ollut helpompi kuin ottaa flirtti vastaan esim baareissa. Mutta kun tietää ihmisestä sen vähän edes jonka olen nettideiteillä keskustellut on minun helpompi tavata ihmisiä enkä niissä tilanteissa ole ujo. Mutta nyt täytyy vain rohkaistua oikeassa elämässä ja antaa miehille mahdollisuus tutustua, koska nettideitit jää osaltani nyt historiaan.

        Ja se että olen sosiaalinen ja tutustun helposti ihmisiin on silloin kun ei ole kyse miehestä joka on minusta kiinnostunut tai minä hänestä (oikeassa elämässä). Vaan kaikissa muissa tilanteissa. Ujo olen vain tilanteissa jossa minua lähestyy mies tai minun täytyisi itse lähestyä. Yritä tuota nyt selventää tässä et ihmiset jotenkin ymmärtäisi asian ytimen. Tiedostan että tuo on todella tyhmää, siksi olinkin nettideiteissä. Nyt asioihin on tultava muutos. Syksy tulee ja multa puuttuu edelleen lämmin syli :)


    • pelkurit

      Vastaus alkuperäiseen kysymykseen: helpompaa kuin kohdata ja torjua treffikumppani, on kadota takavasemmalle vähin äänin.

    • 657kwe

      Etkö ole ajatellut että miehillä saattoi olla useammat treffit?
      Löytyi parempi ehdokas jonka kanssa sitten jatketaan. Eikä tuo ole mitään sukupuolisidonnaista käytöstä.
      Treffit on kuitenkin vain tapaaminen, eikä yksistä treffeistä voi vielä kummoisia sanoa.

      • elämä opettaa..

        No ihan kuin tuo nyt oikeuttaisi nolon ja raukkamaisen käytöksen! Kun tykkäsinkin tästä toisesta enemmän, niin päätelköön tuo muuten ihan kiva ja söpö nainen parin viikon hiljaisuuden jälkeen, ettei täältä enää viestejä tipu. Vaikka annoinkin ymmärtää, että olin kiinnostunut ja että voitaisiin vielä tavata. Tämäkö on käsitys reilusta pelistä?

        Onkos teillä raukkamaisilla, selkärangattomilla jänishousuilla käynyt mielessä kuinka pieni maa Suomi on? Entä joskus käykin niin, että syystä tai toisesta tuota ihmistä joutuukin tapaamaan jatkossa? Se hylätty voi tulla samaan työpaikkaan, olla uuden ihastuksesi bestis, sukulainen tms. Voi olla, että se hylätty vaikuttaakin suuresti johonkin itsellesi tärkeään asiaan - luuletteko että hän on silloin teitä kohtaan reilu? Elämästä kun ei koskaan tiedä niin on fiksua käyttäytyä siten, että voi jatkossakin tervehtiä ja katsoa silmiin nolostumatta.

        Paljon fiksumpaa ilmoittaa heti, jos ei kiinnosta riittävästi, vaikka se ei olekaan aina helppoa.


    • Kokemus tänään

      Oli pakko tulla tänne vuodattamaan. Olen juuri tällä hetkellä, siis näillä minuuteilla, tilanteessa, jossa mies teki oharit. Oltiin viestitelty pari kuukautta, vaihdoimme kuvia viestitellessämme. Mies ehdotti tapaamista. Emme pystyneet kovin äkkiä tapaamaan, koska välimatkaa on 200 km. Otin profiilinikin jo pois alkukesästä.

      Pari viikkoa sitten sovimme, että voitasiin nähdä tänään ekan kerran, kun hän on täällä päin muutenkin. Eilen vielä tekstailimme, että sovitaan tarkka aika ja paikka tänään. Olen kaksi kertaa soittanut hänelle tänään, eikä hän vastaa eikä laita viestiä. Jepjep.

      Olin tätä kadonnutta miestä ennen tavannut kolme miestä silloin, kun profiilini oli vielä näkyvillä. He tulivat ajoissa paikalle. Yhtä tapasin useammankin kerran, mutta hän vain katosi neljännen tapaamisen jälkeen (muista ei kuulunut mitään ja itssekin olin hissukseen). Onneksi ei ollut seksiä hänen kanssaan, vaikka hän viimeisellä kerralla sen suuntaista vihjailikin. Arvatkaa vain, aionko vielä laittaa profiilin ja tavata ketään!?

      Tämän päivän piti-olla-deittini oli kuvan perusteella se komein ja vielä mua nuorempikin. Nämä loput olivat taviksen näköisiä ja suunnilleen saman ikäisiä kanssani. No, en olisi tälle tämän päiväisellekään seksiä antanut, mutta vituttaa, miksi ehdottaa näkemistä ja tehdä oharit.

      • vastauss

        "Tämän päivän piti-olla-deittini oli kuvan perusteella se komein ja vielä mua nuorempikin."

        Sillä on vientiä myös netin ulkopuolella. Eiköhän tuossa ole se syy. Se on ollut eilen baarissa ja löytänyt panoseuraa. Tänään se oli niin krapulassa, että ei kehdannut näyttäytyä sinulle.


    • hunks mies

      oot varmaan sitten vitun rasittava ja ruma. ääliö

    • 10+20

      Eiks nyt ollut kuitenkin kyse siitä, että mies oli myöskin ilmoittanut treffien jälkeenkin kiinnostuksensa jatkaa tutustumista?
      Jos nyt on yhtään omanarvontuntoa, niin ei joko ilmoittele tuollaisia, tai sitten kertoo selvästi "suunnitelmiensa" muuttuneen.

    • moukka ukko!

      En minäkään ymmärrä moukkamaista käytöstä. Ei nettideittailu anna mitään erioikeuksia kohdella toista ihmistä huonosti. Ja todella, ihmiseen voi joutua törmäämään myöhemmin ihan muissa merkeissä ja uskoisin silloin "katoajaa" nolottavan.
      Oma kokemukseni on juuri tällaisesta ja ikäryhmässä 55-65v. Tiedän tyypistä paljon ja kun meillä on yhteisiä tuttaviakin harrastusten tiimoilta, todennäköisesti tulemme nokikkain jonain päivänä. Kaikenlainen mollaus aikuisten rehellisten ihmisten kanssakäymisessä on järkyttävää. Tuskin meistä kukaan haluaisi lyödä palloa jalkaan, jos ei yhteiselo natsaakaan, eikä riesaksi toiselle halua kukaan. Nyt "huiputettuna" ja nalliksi kalliolle jätettynä vain harmittaa ja vihastuttaa!

    • find a true love

      Ei se loukkaava käytös rajoitu nettideitteihin. Ihan muuallakin tavatut ihmiset loukkaavat toisiaan käsittämättömillä tavoilla. Pahin esimerkki oli kun edellisenä päivänä yhtäkkiä mies peruu vkl treffit, johon liittyi jo maksettu kallis lentolippu, hotelli ja sovittu lapsenvahti ymym. Ei tullut selitystä, vietin vkl yksin hänen kotikaupungissaan, siihen loppui se tarina. Nykyinen (juu nettideiteistä) juurikin ajoi yli 600km kaverin auton takia, mutta ei voinut ajaa 60km minun takiani vuosipäiväämme viettämään kanssani. Raivostui kun itkin pettymyksestä. Ei ole kuulunut moneen päivään mitään, ja me sentään muka seurustelemme.. Tässä vain pari esimerkkiä :) Jos/kun palaan nettideitteihin, ei minua hätkäytä ihmiset jotka hiljenevät yhtäkkiä, katoavat vaikka väittäisivät olevansa kiinnostuneita. Silloin meitä ei ollut tarkoitettukaan yhteen, eikä he tiedä mitä menettivät sen enempää kuin minäkään. Ja on parempikin ettei törpöt pääse pahemmin loukkaamaan. Näissä sitä sydän murtuu kun todella tutut rakkaat ihmiset kohtelee kuin puolimätää perunasäkkiä. Ja oikein itseä inhottaa, ettei osaa samalla mitalla antaa takaisin, vaan kääntää sen toisenkin posken!

      • jbvghjygvcg

        Kuulostaa ehkä julmalta mutta itkevää naista ei kyllä jaksa.


    • Jälleen pettynyt

      Jälleen lisää viestiketjuun naiselta, joka luuli miehen todellakin tarkoittavan sitä mitä sanoi.

      Vaikka olenkin aikas kokenut ja kova näissä asioissa, niin kyllä se v....taa, kun mies ei kykene laittamaan edes teksiviestiä, ettei enään halua tavata.

      Taidan laittaa suomalaiset miehet takavasemmalle, vaikka niiden vannoutunut kannattaja olenkin. Taidan siirtyä sitten vaikka virolaisiin miehiin. Onhan ne kuitenkin valkoihoisia :)

      Kiitos teille suomalaiset miehet, nyt riitti tälle naiselle.

    • eesti mees mullekin

      Mist löytäis virolaisen raksamiehen? pitääkö mennä stalkkaamaan raksa-alueiden liepeille? Onko jotain tiettyy markettii tai pubii mis ne käy?

    • Jälleen pettynyt

      Heti sen kun tiedän, menen sinne ottamaan vuoronumerolapun.
      Ottaa sen verran päähän suomaismiesten paskamainen tapa.

    • Tere hommikust!

      Siis mitä? Eiksoo tietoo? Pitääkö lähtee Espooseen saakka raksakompleksien liepeille ulkoiluttamaan mäyräkoiraa vai riittäiskö ihan Jätkäsaaressa patsastelu? Siin kyl silmä lepää. Huomioliivit, urheilullinen raami, parhaimmassa tapauksessa vielä jonkinmoinen karvakuontalo suojakypärän alla. Nam. Nyt vinkkejä lissuille, kiitos! Eesti mees on ihan hyvä mees. Verrattuna meitin vellihousuihin.

    • SikaRikasKomeaRenttu

      Valitse seuraavalla kerralla se oikeasti hyvä mies. Mutta kun 2 miljoonaa suominaista vonkaa niiltä sadalta ihannemieheltä (tumma, pitkä, rikas ja renttu) niin miksei ne 100 miestä käyttäisi teitä kaikkia? Tottakai, 2 miljoonaa tyhmää kohtaa 100 tyhmää niin voin se menee!
      Mieti seuraavalla kerralla syvällisemmoin mitä kaipaat. Jos se on tuo ihanne mies, niin ole valmi jakamaan se. Tuskin niin huippumuija olet että voisit yksin hänet pitää.

      • kieltotaulu

        Tällaisen tyypin ihmissuhdeshoppailu kuulostaa kamalalta. No, mitä voi odottaa mieheltä, jolle toinen ihminen on vain lihaa ja aukkoa.
        Huippumuija etsii vertaistaan, parasta ystävää ja rakastettua, jonka kanssa olla onnellinen eikä ikuisesti taisteluasemissa.


    • Anonyymi

      Vuosi Tinderissä ja olen kovin pettynyt. Treffeille olen mennyt vain yhden käden sormissa koko aikana. Mätsejä tulee niin paljon etten ehdi kaikkia edes katsoa. Miehet hakee seksiseuraa. Ällöttävää. Sinänsä asiassa ei ole mitään ällöttävää mutta kun itse haen parisuhdetta, tulee tunne että minusta ei olla kiinnostuneita ihmisenä. Ihan sama kuka olet kunhan lohkaiset. EI KIITOS. Olen ok näköinen, hyvässä ammatissa, omillani pärjäävä, ihan kivasti elämässä menestynyt nainen. Kaikki pitäisi olla kunnossa. Miehet kohtelevat kuin vanhaa tiskirättiä. Moni on jo alusta epäileväinen kaikesta ja pettynyt kaikkiin. Näistä lähtökohdista ei sitten oikein voi alkaa tutustumaan keneenkään. Miettikäähän ensin omaa käytöstänne. Peiliin katsominen on usein se mistä kannattaa aloittaa selvittää mikä onkaan ongelma. Jään odottamaan omaa prinssiäni.

      • Anonyymi

        Siis miten voi olla että parisuhdetta etsivä nainen ei löydä parisuhdetta tinderin tuhansista miehistä?

        Kyllä parisuhteen saat ja helposti mutta haluat parisuhteeseen komean miehen jota himoitsee muutkin naiset. Se onkin vähän vaikeempi saada parisuhteeseen koska niitä komeita miehiä ei riitä kaikille naisille.


      • Anonyymi

        Jos kuulette naisen valittavan että parisuhdetta ei löydy niin kyllä syy löytyy peilistä.

        Olen mies ja saan parisuhteen helposti. Aika ihmeellistä että sinä et saa vaikka sinulla on 100-kertainen määrä valinnanvaraa.

        Ok näköinen, kiltti ja kunnollinen mies ei kelpaa? Pitää vissiin olla komea ja vähän tuhma?


      • Anonyymi

        Vitsi miten vanhan ketjun olet nostanut. Mutta parisuhdetta etsivän kannattaa mennä okcupid, suomi24 tai iloiseen pannukakkuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe