Vain seksi toimii

Tyhjä olo

Minun ja mieheni suhteessa vain seksi tuntuu toimivan. Ihmeellistä on todellakin se että seksiä on n 5 kertaa vkossa ja siitäkin huolimatta tunnen itseni yksinäiseksi ja surulliseksi. Nautin seksistä mutta muuten meillä ei tunnu ymmärrys toimivan niin että tuntisin läheisyyttä myös seksin ulkopuolella. Mies on tyytyväinen yhteiseloomme mutta se hänen tyytyväisyytensä ei näytä aikaansaavan asioita joista minä saisin yhtä hyvän olotilan? Se ei lisää turvallisuuden tunnetta. On selvää että ei se seksikään suhdetta pelasta eikä auta olemaan samalla aaltopituudella arjen asioissa sekä arvomaailmoissa. Minun ajatusmaailmani siitä huolimatta on niin erilainen kuin hänen eikä sitä sängyssä muuksi muuteta.
Mies tuntuu todellakin elävänsä täysillä kun se puoli toimii eikä häntä häiritse meidän erilaiset ajatusmaailmat mutta minulle se ei riitä.

8

1489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vai toimii.

      olet tän ketjun aloittaja, uppaat typerää ja tyrkkyä aloitustasi saadaksesi miesten huomion ääliölle viestillesi? taitaa vaan olla niin, että olet itse vastaillut ketjuihisi, joita tälläkin palstalla on jo muutamia satoja samanlaisia vonkaamisviestejäsi.

    • olliesollies

      Itse ollut täysin vastaavassa tilanteessa. Avioliittoa kesti 11 vuotta, josta tuli kaksi lastakin. Mies oli ihan tyytyväinen, mutta minä kaipasin myös jotakin samankaltaisuutta, yhteyttä, todellista kumppanuutta. Meilläkin seksi toimi viimeiseen saakka hyvin.

      Tulin loppuvuosina katkeraksi,kun koin että mieheni saa elää tyydyttävässä parisuhteessa ja olla rakastamansa naisen kanssa, mutta minä en saa tällaista. Tuntui pahalta, kun miehessä ei ollut mitään vikaa, sellaista perinteistä. Yhteyttä ei vaan ollut ja mies tosin paljon työmatkoilla, ehkä se oli vähän sellaista "perinteistä" vikaa.

      Erosin. Oli vaikeaa. En ole katunut. En ole myös löytänyt sielunkumppania tai edes pidempiaikaista suhdetta. Elämäni on kuitenkin täydempää ja onnellisempaa näin. koin yksinolon parisuhteessa hirveän masentavaksi ja kestämättömäksi tilanteeksi.

      Tsemppiä ap:lle. Oletteko kokeilleet parisuhdeterapiaa, oisko siitä apua?

      • Tyhjä olo

        Ensimmäisessä liitossani tilanne oli päinvastainen. Yhteistä oli muissa asioissa mutta seksikemiaa ei ollut. En tiedä olenko onnettomampi nyt vai silloin mutta entinen suhteeni kesti kuitenkin 15 vuotta ennen eroa. Nyt tässä tilanteessa olen vajaassa 8 vuodessa onneton ja tunnen itseni yksinäiseksi? Toisaalta näen mieheni olevan onnellinen? Exmieheni kanssa olimme loppumetreillä molemmat onnettomia. Päätinkin ennen uutta suhdetta luopua kaikista seksiin liittyvistä anna mulle sitä niin annan sulle tätäajatusmalleista ja luopua pihtailista jonka koin osasyyksi eroon exästä. Ajattelin että jos se puoli toimii niin kaikki menee hyvin eikä miehen ainakaan tarvitse vieraisiin haikalla. En osannut ajatella että suhde voi todellakkin siltikin olla huono tai minä olla tyytymätön? Ajattelin että saa automaattisesti mieheltä sitä tunnetta ja huomiota mitä haluan kun miehen ei tarvitse kärvistellä. Nyt olemme ajatusmaailmoiltamme kasvaneet aivan eri suuntiin. Nyt tuntuu siltä että me puhumme ihan vierasta kieltä toisillemme? En tiedä onko vika minussa vai hänessä mutta minä taidan olla ainoa jolla on ogelma? Ehkä menen yksin sinne terapiaan


    • Ehkä.,

      Olet lepso.

      • Miten niin?

        Ei lesbo ehkä kun nauttii kuitenkin seksistä miehen kanssa. Eikös lesbo halua sekstailla naisen kanssa? Jos seksi kerran toimii ja muu ei niin siihen muuhun tarvii sitä naiskaveria mutta se ei tarkoita lesboutta tai sitten miehet joilla on omia kamuja on homppeleita kanssa kaikki.


    • lifemocker

      miksi sitten valitat kun tiedät mitä haluat?

      • Oiskosoiskos

        SElkeä selostus siitä että hyvä parisuhde johtaa hyvään seksielämään mutta tämä ei siis toimi päinvastoin. Hyvä seksielämä ei ole tae hyvästä parisuhteesta vaikka useat niin luuleekin. Laittakaa ihmiset suhtteenne muuten kuntoon jos kärvistelette puutteissa siellä sillä se voi auttaa seksielämäänkin mutta mikäli vain seksi toimii niin se ei riitä.


    • Ikävä sanoa mutta vaikuttaa siltä että sinusta on tullut miehellesi jokinlainen vakihoito. Toimii tietysti hänelle kun ei muuta halua.

      Ehdottaisin että lyöt seksin tauolle hetkeksi ja mietit mikä sinulle on tärkeintä. Oikeassa parisuhteessa yleensä on muutakin kuin vain seksi. Ja tämän tunnut huomanneen sinäkin jo.

      Ainahan voit vakavasti istua pöydän ääreen miehesi kanssa ja aloittaa puhumisen asiasta, mutta sitten on syytä puhua ja puhua kunnes asia selkiää. Jos miehesi ei tajua sen jälkeenkään että kaipaat muutakin kuin seksiä, niin laita ukko pihalle ja etsi parempi. Hyvä seksi ei korvaa puuttuvaa henkistä yhteyttä, varsinkaan jos kaipaa sitä henkistä yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1326
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      914
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      819
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      774
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      773
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      754
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe