Mustasukkasuutta, lapsellisuutta ja yms

petettykkö

Mie 22 ja poikaystävä 23 vuotias. Välillä oikeasti tuntuu, että oon menny pikkulapsen kanssa yhteen. Välillä riidellään oikeen kunnolla ja kaikki lähtee siitä, että se tykkää näplätä puhelintaa ja salailee viestejään, koska hänelle niitä tullee joka pv ihan todella paljon.. okei tiedän ei hänen viestit minulle kuulu, mutta se että salailee paljon ja että tekstaa miun seurassa niin ei tunnu mukavalta, koska tulee sellanen ulkopuolinen olo!!!

Eikös parisuhteessa pitäs niinku osata luottaa toiseen eikä niitä salaisuuksia pitäs olla !!?? Sit se painostaa mua laihduttamaan vaikka en oo ees mikkään tonninkeiju.. omasta mielestäni ihan normaalipainoinen (156cm ja 60kg) ja yms.. monet tutut on sanonu mulle, että oon laihtunu ja näkee sen, mutta tuntuu ettei tää mieheni sitä näe...!!! Ä R S Y T T Ä Ä!!! oon Kyllä välillä huomannu, ettei sille miun seura kelpaa ollenkaa...

Välilllä myös tuntuu, että en riitä poikaystävälleni mitenkään. Luulen myös, että hänellä on joku toinen ns. salarakas!! Joka päivä nää asiat kalvaa mun mieltä, enkä pysty nukkumaan yötä ilman että noita taas ajattelen :/

Oon yrittäny senkaa puhuu noista, mutta vastaus tullu että "ei oo ketään toista", muminaa ja sitten alkaa kina. kuinka oikeasti saisin tietää, ettei sillä ketään toista ole ??? AUTTAKAA MUA NYT!!!

Oon myös tutkinu sen tietokonetta ihan vaan sen takia, koska oon epäilly jotain olevan pahasti pielessä, mutta eipä sieltä mitn sellaista ole löytynyt mikä olis hänet narauttanut pettäjäks!! siis vain pelkkää sivuhistoriaa oon kattonu...

jotenka kertokaas..

Miten tunnistaa pettävän miehen ?

12

525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ckk

      Siis jotainhan sillä on meneillään, mitä ei halua sinun näkevän. Olen pahoillani, mutta ellei hänellä ole jotakuta todella läheistä kaveria jonka kanssa tekstailisi paljon, veikkaan hänen flirttailevan ja juttelevan muille tytöille. Eihän hän ees kunnioita suo, ku valittaa sulle että laihduta. Joten miksi kunnioittais senkään vertaa ettei flirttailisi muille? Kertooko se sulle kenen kanssa tekstailee? Siis nimiä, eikä "yhen kamun" ? Jos ei, se on huono merkki. Mä en tommosen salaisuuksia pitelevän epäkunnioittavan kersan kanssa kyllä suhteeseen jäis ton pidemmäks aikaa, ellen haluaisi olla itsetuhoinen ja hankkia mielisairautta. Sulla on oikeus tietää, miksi se salailee sulta viestejä jatkuvasti.

    • petettykkö

      Sanonu, että kavereille ja sitte että "en haluuu näyttäää sellasia henk.koht viestei kenellekkään" Eipä se kai miunkaa viestei kenellekkää kavereilleen näyttäny... tai ainaki näin luulisin.. mm.. vaikee tilanne, mutta tästä suhteesta on vaan vaikee lähteä..

      Jos nyt itseni saan kunnolla laihdutettua niin sit ku se alkaa miusta kunnolla tykkäämään, jos siis on kunnon rantakuntonenn pimu ni sit annanki sille lähtölemput.. :D saapahan sitte ainaki mitä tillaa!!! xD ja samalla hän huomaa, ettei tunteilla tarvii leikkii tai käy noin..

      Olisinko liian BITCH jos noin tekisin!!?? :o

    • lifemocker

      kuntoilu ja kiinteytys tekee kyllä hyvää kropalle, vaikket olisikaan ylipainoinen. voit silti olla ns "mitäänsanomaton".

      sitä paitsi noin lyhyelle 60 on ylipainoa.

    • 357 mag

      Ei välttämättä,ylipaino katotaan peilistä eikä vaa`asta. :) riipuu ruumiin rakenteesta, hän saatta olla vasta muodokas mikä on naisilla hyvin hemaiseva olomuoto. Tasapaksut oli lihava tai laiha, ei ole mitään virkaa. Et kelpaa välttämättä laihempanakaan, ei siihen kannata tuudittautua mutta jos itse tykkäät olla kiinteämpi tai hoikempi niin siitä vaan. Ei tuo hoikkuus ihanne kaikille mene läpi, jokaiselle on ottajansa. Tonnikeijua et ole nähnytkään siinä olet oikeassa.

    • fakiiri90

      Itselläni on tilanne, että näin mieheni tekstiviestin, jossa hän oli vastannut flirttailevalle tytölle, että "itse olet söpö".

      Meillä menee muuten todella hyvin, mutta nyt tuo yksi ainut viesti varjostaa suhdettamme. Mieheni ei tiedä, että olen nähnyt kyseisen viestin.

      En tiedä mitä tehdä, koska en voi kertoa hänelle, että olen nähnyt kyseisen viestin. Olen miettinyt kyseistä asiaa nyt viikon ajan, eli koko sen ajan kun kyseisen viestin näin. Minua ahdistaa, mitä kaikkea tuo yksi pieni viesti voikaan tarkoittaa...

    • Selittäjäinen

      Itselläni on samankaltaisia ongelmia. En vain ole mitenkään hyvä ja kuulemma keksin aina jotain pahaa. Minun vanhemmatkin kuulemma vain keksivät hänestä jotain pahaa. En ole suuresti epäillyt pettämistä, koska tiedän missä hän liikkuu eli töissä ja tulee kotiin suoraan, sen voi päätellä ajoista. No, eihän mikään taida pomminvarmaa olla vaikka niin luulisikin. En ole tutkinut hänen tekstiviestejään, epäilyttävät sivuhistoriat hän kyllä poistaa omien sanojensa mukaan... No, joka tapauksessa toi sinun tilanne on selvä näin ulkopuoliselle: Jos joudut epäilemään, hän ei ole sinulle oikea mies. Jos joudut kuuntelemaan ******, hän ei ole sinulle oikea mies. Oikea mies ei tee tommosia asioihin mitä sanoit. Suosittelen jättämään ja aloittamaan uuden eläman. Niin aion tehdä itsekin. Olen jo nyt onnellinen, että tiedän uuden elämän olevan edssäni. Mieheni on sanonut muutaman kerran, ettei luota, mistä syystä hän onkin keksinyt jos jonkinlaista palturia minusta. Ei ole perunut puheitaan. Tuo miehesi käytös ei liity mitenkään siihen, että hän on aika nuori. Jos ihminen ei ymmärrä käytöstään, oli se sitten toisen manipulointia tai alistumista aina toisen tahtoon vaikka se olisi kuinka vastenmielistä, ei hän voi seurustella onnellisesti. Onnellisuus on kuitenkin koko homman ydin. Oletko onnellinen? Mielestäni seurustelen pikkulapsen kanssa myös, kuten sinäkin sanoit tekeväsi nyt. Minä lähden kävelemään, tee sinäkin niin! Äläkä usko jos ruikuttaa sua takaisin. Älä ikipäivänä tee niin. Ihmiset ei muutu.

    • Onko sulla jotain syytä epäillä miehen luotettavuutta? Tai sitä,. että niissä tekstareissa olisi jotain "pahaa". MIkäli ei ole, niin anna olla. Kummallakin teistä on oikeus myös yksityiseen. Hänen viestinsä ovat hänen. Sinun viestisi ovat sinun.

      Mites sinun itseluottamuksesi? Kaikki lähtee siitä. Jos tunnet oman olosi hyväksy ja koet itsesi olevan tarpeeksi, se loistaa ulospäin. Epävarmuutesi ei luo muuta kuin lisää ongelmia.

      Sinuna luottaisin miehesi sanaan (mikäli sinulla ei ole edelleenkään syytä sitä epäillä).. Ja jos hän sanoo, että ei ole toista, älä ala inttää asiasta. Voipi olla että pian hän sitten alkaa hakemaan toista, koska muutenkin jo niin ajattelet.

      Mikäli itse olet tyytyväinen painoosi, ilmaise se. Näytä se. Ja sano suoraan miehellesi että lopettaa tuollaiset puheet. Jos hän on tosissaan niin sanonut.

      Toisen tietokoneelle ei koskaan saisi mennä tutkimaan. Se on toisen yksityisyyttä. Jos olisin miehesi, alkaisin varmasti itse epäilemään sitä, voiko sinuun luottaa.

      Keskustelkaa asiat halki. Toisen salaa seurailu ja yksityisyyden loukkaaminen ei ole vastaus mihinkään.

    • petettykkö

      Yrittänyt keskutella aiheesta, mutta se aina menee vain siihen, että saadaan kauhee huuto konsertti aikaseksi...

      Voi toki myös olla että mulla on vaan "luuloja" sitä kohtaan vain.. oon kysyny että pystyykö miuhu luottaa ja sano etttä joo.. :)

      Mutta jostakin syystä jos tää henkilö jotain seläntakanani on tehny niin onko väärin jos teen samalla tavalla takasin !!??

      Eroo oon miettiny kaiket hetket ja päivät, mutta se on vaikeaa sanoa sille...

    • Nanny Helga

      Ottakaas nyt lapset ne barbie-nuket ja leluautot esiin taas, ja keskittykää niihin kunnes olette sen verran kasvaneet ja järkiintyneet että voitte alkaa jonkinlaista seurustelun-yritelmää edes ajatella.
      Hiekkalaatikolle te kuulutte, molemmat!

    • Miksi?

      "Mutta jostakin syystä jos tää henkilö jotain seläntakanani on tehny niin onko väärin jos teen samalla tavalla takasin !!?? "
      On se ainakin epäkypsää. Lapsellista. Kannattaa opetella rakentavia keinoja ratkaista ongelmia.

    • oppeliini1

      Teille molemmille kuuluisi iso ryhmä ystäviä ympärille, tehdä heidän kanssaan asioita - parantaa maailmaa.

      Kahden, noin henkisesti vielä aivan lapsen tasolla olevan nuoren, olla avoliitossa tulee tuhoamaan ja vääristämään teidän kummankin katsontakannan ja ajatuksen avo- tai avioliitosta. Mitä te nyt teette kuulostaa ...aivan liian lapselliselta. "Se antoi mulle karkin, ja se on mun. Se ei antanu sitä sulle. Pois mun karkkipussilta"- tyyliä.

      Muuttakaa kumpikin joko omiin asuntoihinne tai koteihinne ja pitäkää ystävyyttä yllä muiden lukuisten ystävienne ohella.

      Kasvakaa aivan rauhassa aikuisiksi. teillä on vielä reilut 60 vuotta aikaa elää ja koko ajan kehittää itseänne.

      Miksi kiivetä takaperin puuhun???!!

    • Sä88888888

      Hyvin kirjoitat miten toimit muijas seläntakana! Toivottavasti saat kunnolla turpaasi vielä joku päivä tuosta sun kihlattunsa pettämisestä!! Olet oksettava ihminen ja sulla on huono itsetunto!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe