kesti alle viikon TURKU

murmiina

Haluan varoittaa Turussa sijaitsevasta ammatikseen kynsiä tekevästä Studio *----*sta. Paikalla on myös omat FB- sivut.
Raision Upalingon asuinalueen ja Artukaisten välissä olevassa lähiössä (nimeä en halua mainita, ettei tule hankaluuksia) omakotitalossa toimiva yritys.
Mulle laitettiin oman kynnen geelaus ranskalaisella manikyyrillä. Kahden päivän päästä sähköpostia kirjoittaessa irtos oikean käden nimettömästä koko valkoinen kärki, seuraavana päivänä vasurista peukalon ja keskisormen valkoinen kärki. En tehnyt mitään ihmeellistä, mulla oli vapaapäiviä ja lojuin kotona tekemättä mitään. Pesukonetta täyttelin ja tyhjentelin, that's it!
Laittaessaan niitä hän ei viilannut huolellisesti joka kynttä, vaan jokainen kynsi sai kaksi tai kolme huoletonta vetäisyä viilalla. Olen käynyt muuallakin näitä laittamassa, ja joka kynteen on perehdytty kerralla kunnolla. Tuolla ei.
Vaikka niissä olikin puolen hinnan alennus, pitäis niiden kauemmin kuin yksi viikko kestää. Viikon kuluttua peukaloiden geelaus oli jo puoliksi irti, sinne meni vettä ja vaikka mitä kynsinauhan puoleiselta reunalta, joka kynnen ja kynsinauhan välissä oli jo millin kraateri, niitähän ei kanssa viilattu yhtään alaspäin kun geelit oli laitettu. Kamalaa jälkeä. En halunnut mennä korjauttamaan, koska jälki on mitä on, menen sellaiseen paikkaan joka todella haluaa tehdä nämä kunnolla.
Mutta osasin aavistaa tämän kun kynnet tehtiin alle tunnissa... EN SUOSITTELE.

12

1481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsupsus

      tosi hyvä info!!

    • no?

      siitäs sait kun menit amatöörille. onko sellainen olo että kannatti säästää? yleensä ammattilaisilla on takuu en tiedä onko hänellä tai oletko hälle ees asiasta kertonut?

      • mop1

        Vaikka onkin jo vanha ketju niin kommentoin.Kävin samassa paikassa paikassa ja kävi aivan samalla lailla.Osa kynsistä irtoili jo saman päivän aika,tosi epätasaista jälkeä,toinen puoli älyttömän paksu,toinen ohut.Otin geelilakkauksen ranskalailla kärjillä valkoiset osat olivat miten sattuu vinot.Aivan järkyttävän huonoa jälkeä ja sama kynnet tehtiin alle tunnissa.kävin silloin laitattamassa ekaa kertaa,enkä oikein vielä tiennyt miten se pitäisi tehdä kun tehdään kunnolla.Edelliseen kommentoijaan sen verran,että mistä asiakas voi tietää tekijän olevan amatööri kun on ihan oikea Tmi Studio "sejase"????


      • mop1 kirjoitti:

        Vaikka onkin jo vanha ketju niin kommentoin.Kävin samassa paikassa paikassa ja kävi aivan samalla lailla.Osa kynsistä irtoili jo saman päivän aika,tosi epätasaista jälkeä,toinen puoli älyttömän paksu,toinen ohut.Otin geelilakkauksen ranskalailla kärjillä valkoiset osat olivat miten sattuu vinot.Aivan järkyttävän huonoa jälkeä ja sama kynnet tehtiin alle tunnissa.kävin silloin laitattamassa ekaa kertaa,enkä oikein vielä tiennyt miten se pitäisi tehdä kun tehdään kunnolla.Edelliseen kommentoijaan sen verran,että mistä asiakas voi tietää tekijän olevan amatööri kun on ihan oikea Tmi Studio "sejase"????

        ihan uskomaun style pointerissa otin omani ja jollei kukaan tietäsisi niin ihan menee täydestä, ranskalaine manikyyri ja niin suora ja hyvin laitetu että tulos on täysin luonnollinen :)

        viikko kuluut sivoustössä ja konettakin näpytellyt, hyvin pysyvät, mutta tosiaan, menne työhön tyksiin siivouspuolella ja siellä ruokahuoltoa myös ja siksi joudun poistamaan omani :(


    • Turussa otin geeli kynnet style pointerissa (30e groupon) ja viikko kulunut yhä upeat ja hyvin kiinni :) voin suositela...minä vain työn takia joudu niistä luopumaan nyt :(

    • entinen asiakas

      tekevät myös ripsiä....ihme paikka, tykkääjiä facebookissa melko paljon, mutta työn jälki ihan kauheeta..tiedän siis paikan ja olen myös entinen asiakas.

    • studio...

      Hän tekee myös ripsiä ja myös ne huonosti...

      • Studio Satu

        Studio Satu?


    • rinkula

      Itsellä pysynyt kyseisen henkilön laittamat kynnet sekä ripset erittäin hyvin eikä ikinä ole ollut valittamista.

    • BythewaYzz

      Tähän taas heittäisin väliin että oman kynnen geelaus vastaa enemmänkin kestolakkausta. Geeli ilman rakennekynnen muotoilua ei ole kestävä. Ei yhtä kestävä kuin rakennekynsi. Oman kynnen geelaus ei ole ammattilaisten suosima koska he tietävät ettei ole ihan sama miten massa kynnen päällä on. Muotoilulla on iso merkitys kestävyydessä. Ei siis voida olettaa että oman kynnen geelaus kestää sen 3-4 viikkoa yhtä hyvänä kuin rakennekynsi. Joo on olemassa niitä joiden omassa kynnessä on valmiiksi hyvä kaarevuus ja vahvuus joissa pelkkä oman kynnen geelauskin riittää ja lähtee vain kasvamalla ulos. Oman kynnen geelaus on kysyttyä koska sitä myydään usein halvemmalla kuin rakennekynsiä. Ja se johtuu juuri siitä että aikaa kuluu vähemmän koska muotoiluosio dropataan kuviosta pois kokonaan. Materiaa kuluu vähemmän yhteen ohueen kerrokseenja uunitusajat ottavat vähemmän aikaa jne jne. Jos siis olettte tilanneet oman kynnen geelauksen laskeekaa myös odotukset tuotetta kohtaan saman verran. Ei ole sattumaa että kynsimuotoilijat opettelevat muotoilua.

      • Rakennekynsikouluttaja

        Oman kynnen geelaus ei tarkoita geelilakkausta. Eikä missään ikinä opeteta tekemään mitään paksua geelausta ilman muotoon viilausta! "Oman kynnen" tarkoittaa ettei laiteta pidennystä. Kynsi pitäisi muotoilla!


    • Muna_ja_kuori

      En varoita ketään, vaan jokainen saa tehdä niin kuin parhaaksi näkee, mutta oma kokemukseni on täysin lähes ilmainen. Kysien hoitoon riittää pelkästää kananmunan kuorien syominen päivittäin hitusen verran.

      Se on ilmeisesti liian rahvasta, koska siitä ei tarvitse maksa, joten siksi sitä ei yleisesti käytetä.
      Omat kynteni ovat lopettaneet esim. lohkeilun ja muutenkin pinta ja ulkonäkö on parantunut.
      Jos se on luuloa omalla kohdallani, niin olkoon.

      Munankuoret on käsiteltävä tietyllä tavalla, jotta mahdolliset bakteerit saadaan pois. Lopuksi ne murskataan jauheeksi. Se on helppo homma. Käytän kuorijauhetta aamupuuron yhteydessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe