Thomann, tuotteiden palautus

15v kitaristi

Thomannilla luvataan 30 päivän palautusoikeus. Mutta jotkut sanoo, että suomesta palauttaminen ei onnistuisi kuin 14 päivän sisällä.??
Onko kellään kokemusta tavaroiden thomannille palauttamisesta?
Miten raha politiikka on toiminut?
Voiko tuotteen palauttaa ihan vaan sillä perusteella ettei esimerkiksi kitara istunut käteen?

9

664

  Vastaukset

  • Uskotaan tuossa tapauksessa Thomannia itseään eli sulla on 30pv palautusoikeus. Ja jos teet palautuksen, etköhän saa rahat takaisin sen tuotteen hinnan verran. Jäät miinuksille ainoastaan postikulujen osalta. Syyksi riittää nimenomaan se että kitara ei ole sopiva. Uskoisin näin.

  • Jospa lukisit Thomannin sivuilta kyseisen infon kun se on siellä selvästi kerrottu:

   Tulitko hankkineeksi tuotteen, joka ei vastannutkaan tarpeitasi? Sellaista sattuu joskus, mutta et ole välttämättä jumissa tarpeettomaksi osoittautuneen laitteen thomann kanssa.

   Me tarjoamme pienin poikkeuksin kaikille tuotteillemme 30 päivän money-back -takuun eli saat halutessasi rahasi takaisin. Palautus edellyttää vain tuotteen toimittamista takaisin meille alkuperäisessä kunnossa ja saatekirjeen kera. Mitään pitkiä selittelyjä tai aneluja ei tarvita, vaan kirje helpottaa vain asian käsittelyä: sen avulla tiedämme, keneltä paketti tulee ja thomann mitä sille tulee tehdä. Rajoitteet palautusoikeuksissa ovat ymmärrettäviä: emme voi ottaa avattuja tietokoneohjelmia takaisin (ohjelmien kopiointi) tai emmekä myöskään voi antaa palautusoikeutta esimerkiksi mittatilaustyönä teetetyille tuotteille. Tämä pätee myös kulutustavaroiksi luokittelemiimme tuotteisiin, kuten kielet, kapulat, rumpukalvot, kaapelit, lamput, lehdykät ja plektrat, tai tuotteisiin kuten huuliharput, joissa hygienialla on thomann merkitystä.

   Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen toiseen, ota reklamaatio-osastomme aina ensin yhteyttä parhaimman palautustavan löytämiseksi. Osoitteesta sc.cc@thomann.de saat myös yksityiskohtaisempia neuvoja palautusta koskien.
   Pyrimme laittamaan jokaiseen lähetettyyn pakettiin mukaan monikielisen palautuslomakkeen tarkempine ohjeineen pitääksemme asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Lomakkeen avulla voit ilmoittaa meille haluatko palautuvan tilalle thomann uuden tuotteen, rahasi takaisin vai haluatko kenties jättää summan postikuluineen asiakastilillesi aikarajoituksetta odottelemaan seuraavaa tilausta.

   Täysihintainen rahojen palautus edellyttää luonnollisesti tuotteen palautumista alkuperäisessä kunnossa alkuperäispakkaustaan myöten. Mahdollisista käyttöjäljistä joudumme vähentämään joitakin prosentteja tuotteen jälleenmyyntiarvon alenemisen verran.

   Oelppa hyvä :D

  • ei voi palautta koska se on ostettu pakkomyyntifirmasta eikä sulla ole kuitenkaan saksankielen taitoa

   • Miksi pitäisi Suomalaisille puhua Saksaa?


   • Saksaako? kirjoitti:

    Miksi pitäisi Suomalaisille puhua Saksaa?

    Helpompi on Thomanilta rahat saada kuin Suomalaisilta firmoilta.


  • olen smaa mieltä tosta rahanpalautuksesta jos ostan B-Stock:n tuotteen joka maksaa 700€ enkä aiheuta naarmun naarmua siihen niin miksei 2 vkossa edes rahat makseta tilille en ymmärrä tätä thomann.de periaatteita jos vaikkapa verrataan kaikkiin ´Suomen sisäisiin kauppoihin!!!!

  • Tehtiin aikoinaan kimppatilaus, eikä yksi kaverini ollut tyyväinen tuotteeseensa. Olin itse siinä yhteyshenkilönä ja just arvelutti, että mitenkähän tossa hommassa käy...mutta yllätyksekseni kuvio meni erittäinkin joustavasti.
   Jotain kuponkeja taisin kaverille laittaa, mitä ne Thomannilta pyysi täyttelemään, mutta kaveri sai rahansa takaisin ihan mukinoitta.
   Kyseisessä firmassahan on ihan suomenkielisiä myyjiä niin asiointikin onnistu ihan omalla äidinkielellä.

   • Miksi ette osta pienimmistä kaupoista ja käy testaamassa tuotetta paikan päällä kaupassa niin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!


  • Hei,

   Ostin pojalleni Fostex TH-610 kuulokkeet joululahjaksi v2017 hintaan 649€. Ostin kuulokkeet suomalaiselta sivustolta sen vuoksi että saisin tarvittaessa myös tuen vaikka ulkomailta ne olisi saanut halvemmalla. Olisin kyllä voinut tilata ne suoraan ulkomaisesta verkkokaupastakin. Kuulokkeille luvattiin 3 vuoden takuu. Menneen vajaan parin vuoden aikana molempien kuulokkeiden kiinnitysruuvi meni poikki ja otin Thomann:iin yhteyttä takuun puitteissa. Kuulokkeet lähetettiin Thomanin kautta Saksaan ja valitettavasti kuulokkeiden kiinnityksestä puuttui molemmilta puolilta yhteensä 2 ruuvia ja niiden vastinkappaleet, 2 jousta ja 4 rikkaa (poika hukkasi ennenkuin ehdin lähettää ne huoltoon).

   Vastauksena oli seuraava (Thomann asiakaspalvelu):

   Valmistajan huolto on tarkistanut tilanteen ja valitettavasti asiaa ei
   voida hoitaa takuun alla. Valmistaja on maininnut, että tuotteesta
   on puuttunut osia, ja se on ollut huonossa kunnosa puuttellisesta
   ylläpidosta johtuen. Tavallisesti tässä tapauksessa tarjoaisimme
   mahdollisuutta maksulliseen huoltoon, mutta huolto on myös i
   ilmoittanut, että korjauskustannukset nousisivat tässä
   tapauksessa kannattamattoman korkeaksi. Voimme tässä
   tapauksessa lähettää kuulokkeet takaisin tai hävittää ne maksutta
   puolestasi. Ilmoitathan meille, miten toivot jatkettavan asian
   suhteen.

   Eli Thomann ja Fostex arvostaa myymiään 650€ kuulokkeita niin paljon että on valmis tuhoamaan ne kun ym. osat puuttuu ja jotka puuttuu siksi että kuulokkeiden kiinnityksessä käytetyt ruuvit on niin heikkoja että kuulokkeista käsittelemällä ne saa poikki.

   Kovan väännön jälkeen suostuivat lähettämään minulle 4 rikkaa, 2 rokkaa, 2 ruuvia ja vastinkappaleet hintaan 124€. Sain kuulokkeet eilen postissa sekä nuo 124€ pikkurojut muovipussissa. Käytin 10 minuuttia kuulokkeiden kasaamiseen ja nyt ne soi niinkuin uutena.

   Ihmeellistä takuutoimintaa. Luvataan hävittää kalliit kuulokkeet ja vialliset materiaalit ei kuulu takuun piiriin. Samanlaista informaatiota ruuvien heikkoudesta löytyy netistä muualtakin kuten myös tieto että varaosia ei saa mistään. Tuota en vielä muualta löytänyt että armeliaasti luvataan tuhota kuulokkeet.

   Tasan tarkaan viimeinen kerta kun tilaan tästä verkkokaupasta yhtään mitään.

   Kiertäkää kaukaa ja tilatkaa suoraan ulkomailta verkkokaupoista niin säästätte pitkän pennin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   90
   3679