Hauskin yhden illan juttu

Dr. Love

Kertokaa hauskin tai surkuhupaisin tarinanne :)

19

3929

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jooh3

      Tapasin 25 vuotta sitten 19-vuotiaana baarissa miehen, mentiin sänkyyn, yhden yön juttu. Vieläkin ollaan naimisissa:/

    • Kohtuus kaikessa

      Pokasin baarista yhtenä iltana jonkun lähihoitsun tai hoitsuopiskelijan, en enää muista kumpi oli.

      Joka tapauksessa muijan värkki oli aivan järkyttävän väljä, niinpä siinä sitten huumorimiehenä tokaisin tajutessani ettei tästä kyllä mitään tule että ''Vau, sun faijal on varmaan ollut jättimäinen k*rpä!''

      Heitti mut pihalle... mut oli se sen arvoista.

      P.S. se sama muija käy vieläkin keskustan tutuissa paikoissa, aina naurattaa kun nään se jonkun uunon vietävänä.

      • Käyttäjätäti

        Ei sillä väljä ollut vaan sulla on vain niin pikkuinen pili, mussukka. ;)


      • 1 + 12
        Käyttäjätäti kirjoitti:

        Ei sillä väljä ollut vaan sulla on vain niin pikkuinen pili, mussukka. ;)

        #originalpost#


      • Kohtuus kaikessa
        Käyttäjätäti kirjoitti:

        Ei sillä väljä ollut vaan sulla on vain niin pikkuinen pili, mussukka. ;)

        Ei siinä minkäänkokoinen ''pili'' auta tyttöä, jos muijan toosa on hyvin rasvatun tölkkiautomaatin kokoinen.

        Niin sitä saa kun nyrkittää (fistaa) liikaa, veikkailen...


      • konsukie
        Kohtuus kaikessa kirjoitti:

        Ei siinä minkäänkokoinen ''pili'' auta tyttöä, jos muijan toosa on hyvin rasvatun tölkkiautomaatin kokoinen.

        Niin sitä saa kun nyrkittää (fistaa) liikaa, veikkailen...

        Noh, mikset nyrkittänyt?


    • hassu juttu.

      Tapasin nettideitin eka kertaa. Vedettiin kumpikin aivan tolkuttomat jurrit, tyttö oksensi baarissa eikä ollut päästä kotiin, kun jalat eivät kantaneet. Ihan mukavaa seksiä oli, mut kumpikaan ei ollut lähelläkään orgasmia yöllä. Kun aamul ruettiin uudelleen puuhiin, mun puhelin soi ja jouduin lähtemään vieläkin pikkasen kännissä työpaikalleni selvittelemään jurpojen aiheuttamia sotkuja :)

    • PÅgen

      Miehellä oli ihan tosi pieni muna.Ei tuntunut miltään,mutta hänpä kehui kuinka oli loistavaa..Heheee

      • hkjbbjvkv

        Sellainen, että mies nylkytti ilman esileikkejä tai mitään minun huomiointiani minuutin pari, ja hänellä oli tosi pieni, enkä edes tuntenut sitä enkä huomannut, että hän sai. Jouduin kysymään, saiko, kun tuntui lopettaneen, ja mies loukkaantui, että etkö huomannut sitä. Kysyin myös varovasti, että oliko se nauttinut siitä, ja se loukkaantui yhä enemmän, kun kuulemma oli nauttinut. Tajusin, miksi hänen vaimonsa oli pettänyt häntä koko avioliittonsa ajan, säälitti lähinnä se mies. En vieläkään tiedä tajuaako hän itse seksissään mitään puutteita, en ole raaskinut ottaa puheeksi, ollaan nykyään vain ystäviä.


    • Lipaistu

      Ehdottomasti se kesäinen aamuyön hetki naku-uinnin jälkeen tytön huoneen sängyssä, kun just´ on saatu vaatteet pois, aloitellaan "lähiksessä" hommia ja neidin tiibetinspanieli tulee nuolemaan pakaroitani. Nauruksi meni ja kesken jäi, mutta hauskaa oli.
      Ilta jäi myös neidin mieleen, koskapa hän sitten n. 20 vuoden jälkeen tuosta illasta otti yhteyttä, mutta se on sitten jo toinen tarina...

    • aikainen1

      sain baarista naikkosen kotiin. nainen oli 18 ja minä 20. nainen ihan tosi seksikäs, kuolasin koko illan sitä ja hipelöin tanssi lattialla. sitten kun päästiin minun luo ja sain riisuttua naisen ja vähän hipelöitiin siinä toisiamme ja just kun että työnnyn hänen sisään niin laukesin reisille. vittu en päässä käymään ollenkaan sen sisällä ja nyt vituttaa. nainen lähti kotiin 10min tuon jälkeen.

    • en_unohda

      Olin käynyt muutamilla treffeillä suht hyvännäköisen, todella lihaksikkaan nuoren miehen kanssa. Tiesin jo ettei meistä pari tule, mutta ihan mukava tyyppi silti oli kyseessä. Sitten eräänä räntämyrsky-yönä hän pyysi päästä luokseni nukkumaan, koska asuin itse baarien läheisyydessä ja hän kauempana. Päästin sitten viereeni nukkumaan ja aamulla herätessä asiat johti seksiin.
      Jos jo etukäteen olin pitänyt tyyppiä hieman säälittävänä, niin se kokemus ei kyllä muuttanut mielikuvaani. Hän tuli päälleni, puski pienellä pilillään varmaan kymmenisen kertaa ja laukesi. Miettisin pääni sisällä et oliko tää nyt muka tässä. Ja sitten se päästi suustaan "Oliko hyvä?".... Voi luoja että siinä pidättelin nauruani epäuskoisena... Ei onneks huomannut mitään kun oli painanut päänsä mun kaulaa vasten.

    • muija vm-73

      Mun keissi oli 20v sitten. Yhen päivän juttu, koska tää sattu päivällä. Räkälästä poka mukaan, samanikänen nuori kundi. Meillä lähdin ostaan lähikaupasta (samassa talossa) kumeja ja sammuin pihalle. Naapurin mummo talutti kämpilleni. Sitten seksiä ilman kumia, kun tosiaan en ollut päässyt kauppaan asti.. Sääli vaan että kundin elo meni päihteiden takia huonoon suuntaan ja teki muutaman vuoden päästä itsarin.
      R.I.P. Tero

    • Fail

      Oli ensimmäinen ja viimeinen yhden illan juttuni. Nappasin baarista ihan mukkiinmenevän miekkosen, joka muuttui omituiseksi kämpillä. Vaati, että olisimme puoli neljältä suihkuun rynnänneet panemaan. Jouduin sille sitten monta kertaa sanomaan, etten halua häiritä naapureita, vaikka suihkutouhut kivalta tuntuvatkin. No, päädyttiin siinä sänkyyn ja sen laskiessa housunsa oli pili pikkuinen. Runkkailun jälkeen mietin, että kai tämä on sellainen tekniikkapippeli edes ja kokeillaan nyt tämän kerran. Jätkä lahnas ratsastaessa ja tuijotti vain. Lähetyssaarnaajassa puolestaan mietin jo, onko sillä epilepsiakohtaus, kun niin epämäärästä tahtia veti. Kyllä se koitti "miehekkäästi" viskaista minut myöhemmin alleen ja melkein heitti sängystä. Takaa päin vedellessä jouduin myös taas tekemään työt ja toinen veti siinä välillä epätahtiin. Uudestaan ratsastaessa vain nauroin ja totesin, ettei näistä hommista tule yhtään mitään. Se pyys, ett olisin hakenut piiskan kaapista tai jotain muita virikkeitä, mutta totesin: "Miten ne auttavat, kun nytkään et tunnu miltään?" Lupasin herättää sen kuitenkin aamulla kasilta. Nukahti uudelleen herätettyäni, kuten itsekkin. Vasta puoli yhdeltätoista jätkä vaivaitui lähtemään sanomisen ja peittojen ryöväämisen jälkeen. Vei vielä kämppikseni panon kengätkin mennessään. Jätti omat pohjista reijillä olevat tilalle.

      • Anonyymi

        Nyt mulla on jo kokemusta 50-90 miehestä ja kokemattomat saavat täitä palleihinsa minun karvoista
        t. nimim. Fail


    • Anonyymi

      ota hiivat haltuun ja kansteenia haaroihin :)

    • Anonyymi

      Miehellä oli tekojalka ja äly.

    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten missi iski minut baarissa kun oltiin samassa porukassa. Kertoi aika suoraan että haluaa seksiä. En tiennyt että se on missi ja miss suomi finaalissa kun vasta jälkeenpäin. Siinä meni 7 kuukautta sellaisessa salaseksisuhteessa ja mukavaa oli.

    • Anonyymi

      Sattui muutama vuosi sitten itä-suomessa. Olin pyöräretkeilemässä Saimaalla ja majoituin pienen kylän leirintä-alueelle. Lähdin siitä sitten käymään illasta kylän keskustassa ja istahdin paikallisen baarin terassille. Siinä oli sitten hieman silmäpeliä viereisen pöydän rouvien kanssa ja lopulta sitten istuttiin samaan pöytään. Päädyttiin sitten toisen naisen mökille jatkoille. Saunottiin pitkän kaavan mukaan ja siinä ohessa heitin pikaset molempien rouvien kanssa. Ei mitään kimppajuttua vaan eriaikaan ja toisistaan tietämättä... todennäköisesti... Viehätyin itäsuomalaiseen vieraanvaraisuuteen....

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe