yhteen muutto

nbjhirkofrfp

on seurusteltu yli vuosi ja kesällä puhuttiin yhteen muuttamisesta. no nyt mies mitään minulta kysymättä on vuokrannut omakotitalon ja tekee muuttoa lastensa kanssa. talo on vanha läävä. itse asun nätisti remontoidussa rivarissa,mutta kulujen takia pakko muuttaa pois. mies tietää. ei ole varsinaisesti pyytänyt minua sinne, mutta vihjannut. minun tavarat ei edes mahdu sinne,kun itse jo muuttaa. tuleeko siitä minun koti sitten. enkä haluaisi muuttaa niin karseeseen taloon, en ole hienohelma vaan itsekin lapsena asunut vaatimattomasti. en tiedä mitä teen,kun kuitenkin haluan yhteen mieheni kanssa. rakkautta on.

7

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Hanki itsellesi pienempi ja halvempi asunto jonka kustannukset pystyt maksamaan.
      Teet valtavan virheen jos tunget itsesi miehen ja hänen lastensa kotiin! Tietenkin sinä voit rakastaa miestä niin paljo kuin haluat, mutta älä tunge itseäsi heidän kotiinsa. "Mutku se ite pyysi".. on erittäin huono tekosyy.

      Anna miehelle tilaisuus elää "läävässään" omien huolellisesti ja harkiten hankkimiensa lastensa kanssa. HE tarvitsevat miestä - isäänsä - enemmän kuin sinä. JA iän velvollisuus on ensiksi lapsiaan kohtaan.

      • lifemocker

        näin


    • pohdintoja.

      Sun pitää hankkia oma asunto jostain. Mies petti sut täysin. Hän omin päin hankki *** läävän itselleen ja lapsilleen... Kuka ajaa lasten etua ettei sellaista tarvisi kestää. Mitä lasten äiti tuumaa tai sukulaiset.

      Seuraava askel olisi ollut yhteenmuutto, hyvä ettei tuon kanssa tullut sitä vielä. Rakkaus on sokea? Vai ei.

      Sun pitää rauhallisesti kysyä mieheltä miksi osti talon. Hän vastaa sitten mitä vastaa. Sano sitten että tehän puhuitte aiemmin että olis muutettu yhteen. Jos hän väittää että siinä on talo, kerro rehellisesti mitä mieltä olet siitä. Vai muuttiko hän mielensä, kertomatta sinulle. Hän ei taida nähdä teidän yhteistä tulevaisuuttanne? Eihän kukaan osta taloa kysymättä toiselta, jos yhteen pitäisi muuttaa.... Näin on näppylähanskat. Se loukkaa ja on törkeää. Jos on niin itsekäs ettei ota toista lainkaan huomioon? Talo sitoo pariksi vuodeksi ettei voi myydä koko hinnalla, vaikka remontoisikin.

      Jos mies oikeasti haluaa olla kanssasi, hän myy koko pas*an 2 vuoden päästä ja teillä on muualla yhteinen koti - joka ei ole läävä. Sinä voit vaikuttaa sisustukseen myös. Siten miten kumpikin on sopinut homma toimii. Muuten seurusteluaika venyy miljoonaan vuoteen eikä mies taida tietää haluaako olla kanssasi. Nyt pitäisi tietää. Miehen kuuluu olla sellainen joka ottaa toisen huomioon tasantarkkaan, eikä tee ominpäin yhteisiä asioitanne tai päätöksiä asuinpaikastasi. Tuo mies ei taida olla sellainen? Hänellä on lapsia, haluatko todella asua lasten kanssa? Melua, hälyä ja siivousta ei puutu? Murrosikä tulee joskus ja känkkäränkkä. Ellei ole hyvin kasvatettuja ja rauhallisia...

      Selvitäpä asioita rauhallisesti. Missä suhteenne menee oikein, kun mies ei muutakaan yhteen kanssasi - etsit nyt muualta asunnon yksin näemmä. Älä anna hänen jyrätä sinut hiljaiseksi ja että sinä vaan myöntelet... myötäilet. Et halua suututtaa ja lytätä rakkautta... Mutta pakkohan tärkeistä asioista on puhua joskus. Hänen pitää rehellisesti sanoa missä mennään... Ja onko hän rehellinen siihen? Tapaileeko hän muita vielä kun vuosi vasta oltu - ja hän rakentaa vaan omaa tulevaisuutta talossa. Vai onko se vakava suhde hänenkin mielestään? Jos on, miksi hän hankki talon riesaksi.... eihän nainen välttämättä halua sitä taloa, jos myöhemmin yhteen muuttaa pitäisi.

      Vuosi on aika, että moni ei muuta yhteen vielä. Mutta miehen läävästä tulee melkoinen ongelma jatkossa. > Ehkä alussa kun tätä kirjoitin muistin, että olisitte olleet kauemmin yhdessä.... älä painosta miestä kovin. Mutta keskustele kevyesti aiheesta. Kysy mistä mies tietäisi, pitäisitkö sinä talosta... jos pitäisi yhteen joskus muuttaa. Koska sinä et voisi siihen muuttaa, koet sen epämiellyttävänä talona. Jne. Mies ei saisi pienestä loukkaantua, vaan kuunnella miltä sinusta tuntuu oikeasti. Että voit olla oma itsesi.

      • Ei kai ostanut

        Jos luet aloituksen tarkemmin, huomaat että mies vuokrasi talon. Ei siis ostanut.


    • mä vaan,

      Naiset on yleisesti ottain idiootteja. Miehes vihjasi että haluaa sut kulujen jakajaksi ja siivoojaksi luoksesi.

    • nbgroelpwfep3

      Sitähän tässä mietin,jaksanko vielä pienten lasten kanssa. Omat on jo 19 ja 22. Mies on kyllä erittäin kunnollinen ja kova tekemään ruokaa ja hoitaa huushollin. Ensimmäinen kunnollinen mies,14v asunut yksin ja hoidin lapset, kiva olisi jo asua toisen kanssa. rivariini tehtii peruskorjaus,jonka vuoksi kulut nousivat pilviin. ja mieskin oli sitä mieltä,että olisi järkevämpää asua yhdessä,mutta empä arvannut että tekee tallaisen taloratkaisun. on jopa hyvässä virassa.

    • ole tarkkana

      Suosittelen pysymistä ihan omassa osoitteessa ja mies olkoon pienine lapsineen omassa osoitteessaan VARSINKIN jos hänellä on velkaongelmia, maksamattomia laskuja jne. VAIKKA niille olisi muka kuinka hyvä "selitys".
      Huomaat pian asuvasi samassa osoitteessa sekä maksavasi miehen ja lasten asumisen.

      Tällä samalla kaavalla minäkin tulin huijatuksi , joten kokemusta on. Temppu vain ei onnistu niin kauan kuin sinulla on oma asunto, joten kieli on mielinkielin nyt. Mutta tulee olemaan vallan toinen ääni kellossa - kun mies on saanut sinut myymään asuntosi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe