ulkomaalaiset

hukkapeli

Suomi24 treffeillä on aika paljon myös ulkomaalaisia miehiä, monet jopa varsin mielenkiintoisia tyyppejä ja vaikuttavat olevan tosissaan liikkeellä. Olen vastaillut joillekin ja saanut mukavia viestejä takaisin. Minulla on muutenkin monia ystävyyssuhteita oman maan rajojen ulkopuolella, siksi helposti (liian?) uskon kaiken :)

Kuitenkin arveluttaa nämä "nigerialaiset", joista paljon keskustellaan. Olenko liian epäluuloinen, kun liian hyvä vaikuttaa heti huijarilta? Pelkään tekeväni oharit vain arkuuttani. Äsh, onpa vaikeata.
Onko kukaan oikeasti löytänyt Oikeaa ulkomaalaisesta?

72

1707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musta mies

      Aika hölmö täytyy olla, jos luulee noiden suomi24-treffien afrikkalaismiesten profiileja aidoiksi. Kuvat on feikkejä melkein kaikilla ja profiilin takana voi olla kuka hyvänsä. Hyviä esimerkkejä profiilit biilas ja danidd, joissa sama kuva sekä uusi feikkiprofiili danielfromnigeria.

    • 777yhhnt

      juu ja myös paljon ulkomaalaisia naisia jotka kuitenkin asuvat suomessa. Tosi paljon mukavempia kuin suomi naiset

      • -Extranjero-

        Ulkomaalaiset naiset ovat ihan tasapainoiset ja normaalit. Nimenoman sen vuoksi käytäytyvät kuin normaali ihminen ylipäätänsä käytäytyy.

        Syy on yksinkertainen, kuinka usein muuta ulkomaille peräkamarin poika/tyttö tai jollain tavala epätasapainoinen ihminen? Yleensä kaikki normista poikeavat yksilät jää elämän kotimahanssa.
        Ulkomaille muuta vahvimasta päästä olevat ihmiset, koska se on senverran vomma ja sopeutumista vaativa tilanne.


    • gdsdfgyhukjlöä

      Ulkomaalainen mies suomalaisella saitilla on 99 % varmuudella huijari, mutta helppohan se on seuloa aidot ihmiset nigerialaishuijareista:

      Jos mies kirjoittaa sinulle VASTAUKSEN viestiisi, niin viesti ei ole spämmiä. Eli jos kysyt jotain, mieluummin useita henkilökohtaisia kysymyksiä, ja saat niihin vastauksen, niin se on hyvä merkki.

      Jos sen sijaan saat vastaukseksi yleistä diipadaapaa rakkaudesta ja ihmissuhteista niin unohda heti.

      Siis KYSY. Kysy millainen ilma siellä on tänään, kysy mitä hän on tehnyt tänään, kysy mitä hän ajattelee jostakin ajankohtaisesta asiasta.. Jos et saa muuta vastausta kuin romanttista löpinää niin tiedät, että kyseessä on scam.

      Jos kirjoittelette pitempään niin ehdota, että sinä menet käymään hänen luonaan. Jos hän aikoo tulla sinun luoksesi niin voit olla varma, että hetken kuluttua hänelle sattuu jotain, minkä takia hän ei pääsekään mutta tarvitsisi apuasi joihinkin maksuihin.

      99,9% todennäköisyydellä se suomalaiselta palstalta löytynyt mies ei koskaan tule Suomeen sinua tapaamaan.

      Jos haluat ulkomaalaisen miehen niin matkusta ulkomaille. Minä en enää edes yritä löytää suomalaista, kun ei heille kelpaa tavallinen suomalainen nainen, vaan ensi kuussa lähden taas erääseen Eu-maahan. Olen jo etukäteen ollut kontaktissa pariin kyseisen maan mieheen netin kautta, mutta he ovat molemmat sellaisia, joilta lähinnä olen kysynyt vain vinkkejä lippujen (bussi ja juna siellä paikan päällä) ostamiseen ja nähtävyyksiin. Treffejä ei ole ainakaan vielä tiedossa kummankaan kanssa, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin paikan päällä seuraa löytyy. Toisin kuin Suomessa.

    • hukkapeli

      Kiitos vinkeistä.
      Joo, kyse ei ole ulkomailla asustavasta vaan ulkolaisesta Suomessa. Eikä afrikkalaisesta tai ylipäätään tummaihoisesta. Vastaa juurikin kysymyksiini ja kirjoittaa paljon itsestään ja elämästään.
      Säikyn ehkä ihan suotta, mutta nettituttavuus "sinkkuillen" on aina riski ja olisi kurjaa tulla huijatuksi, niin on tapahtunut myös Suomi-poikienkin taholta kyllä. Ihmissuhteeni vierasmaalaisiin ovat työn ja harrastusten merkeissä, joten deittailu on oudompaa. Kulttuurierot tuovat nekin uusia sävyjä tutustumiseen, vaikkakin tämä kivan oloinen on ihan eurooppalainen.

      • miesvm1967

        Muista järjestää ekat treffit YLEISELLE paikalle!! Muuten voi löytää ittensä huumattuna, ryöstettynä ja raiskattuna jostain ojan pohjalta.


      • :( :(

        Hukkapeli, mulle tullu 2 feikkiä "ulkomaalaista" vastaan. Toooooodella liirum laarumia kirjoitti ja kun tapaaminen oli ajankohtainen, niin siinä se oli.
        Katosi kuin maan nielemänä.
        Toinen oli samanlainen, se vaan että katosi (onneksi) jo aiemmin, tapaamisesta ei ehditty edes puhua.

        Nyt kuukauden jälkeen herra tuli jälleen palstalle, uudella kuvalla ja uudella nimimerkillä. Mutta toi teksti kylläkin oli lähes 100% sama kuin aiemmallakin kerralla.

        Joten kannattaa olla varovainen, ihan kaikkien kanssa. Niin olen minäkin, enkä edes usko että palstalta löytyisi mitään aitoa ja oikeaa....


    • -Extranjero-

      Ihan tavallisiä ihmisiä ollan.
      Ihme kyllä, että suomalaiset jäksavat olla niin ennakoluuloisia...
      Varsinkin jos kyse on pääkaupungin seudulla olevista suomalaisesta.

      Kai nyt teillä on tarpeksi ulkomaalaistaustaisia tuttavija/työkavereitä/koulukavereitä??? Kuinka usein he kohdelet teitä huonosti että teilä olisi varaa jatkuvan mustaamaalamisen tai oudon/typerän pelkon??? Koko teidän höpinä "vaaralliselta" ulkomaalaisilta kuulosta vähintäin naurattavalta!

      Ollaan ihan tavallisiä ihmisiä, emme öisin pikkulapsiä syödää.... typerä että ulipäätänsä joduu tämän kaltaisen viestien kirjoitaman tänne... mutta mitä teet jos eletän teidän kanssa....

      Vielä, tyhmemmästä päästä oleville tai rasisteille.
      Uskoko täi älä ihan tavallisen elämän meki elätän, emme sunnitele suomalaisten naisten raiskausta tai suomalaisten miesten hujausta.
      Vaan ihan samalla tavalla KUIN SUOMALAISET SINKKUT, kaipaamme rakkauta ja ihmisen, kenen kanssa jakaa arjen surut ja ilot.

      • hukkapeli

        Kiitos -Extranjero- siitä että puolustat ulkomaalaisia. Olen aivan samaa mieltä kanssasi, siksi olenkin epävarma jatkaako nyt viestittelyä. Kun luen näistä scameista varoituksia joka deittisivulla, on vaikea enää uskoa mihinkään.
        Kuten eräskin lause sanoo "jos tyyppi vaikuttaa liian hyvältä, se on varmasti huijari".
        Höh, huonoako sitten pitäisi alkaa treffailla :)
        On tämä niin vaikeata koko virtuaalimaailma joskus. (tämä kiinnostava profiili on kuvaton, eikö se ole siis plussaa???)


    • ruma suomi mies

      ulkomailla ulkomaalaiset naiset on tosi mukavia tällästä suomi miestä kohtaan ja haluuvat heti tutustua ja silleen. Esim portugalissa olen käynyt monesti ja naiset on tosi ihania ja mukavia. Mulla on enemmän portugalilaisia naisia kavereina kuin suomi naisia vaikka olen asunut suomessa 37 vuotta ja portugalissa olen käynyt 5 kertaa vain lomalla.

    • -Extranjero-

      Varoituksen kirjottavilla ihmisilla yleensä ei ole kosketusta tai henkilökohtaisia kokemuksia suomessa asuvien ulkomaalaisten kanssa.

      Sen lisäksi rasistit ja epäsuositut miehet/naiset kokevat ulkomaalaisia miehiä/naisia kilpailijana itselle näillä markkinoilla. Se on se päälimäinen syy heidän mustamaalaus skrivaukselle.
      Tavoittena -> manipuloida suomalaisia naisia ja miehiä valitseman täysipäisen ulkomaalaisen sijasta itsensa kaltaisen peräkamarin pojan/ rasistin / mielenterveysongelmaisen /sitotumiskammoisen /saamatomman / ylipainoisen jne. kenellä mitä ongela olisikin normaali parisuhden rakentamisen....

      Mitä tulee sun kuvaton-profiili-ihastuksen.
      Toimii ihan samalla tavalla kuin suomalaisen miehen kohdalla toimisit.
      Eli, keskustelle, vaihta mielipideittä, vaihta kuvia. Jos mies pyydää treffeille niin sopii eka treffit julkisilla paikalla (ei johtuu siitä että kysessä on ulkomaalainen mies vaan kenen tahanssa entudesta tuntemattoman kanssa järkevä toimii näin)
      Sitten live tilantessa selviä sovitte toisellenne vai ei.

      Onnea :)

    • -Ville-

      Olen seurustellut pari kuukautta ihanan ulkomaalaisen naisen kanssa.
      Hän on oikeasti aivan ihana tyyppi!

      • ? merkki

        oot sää vallaton.


    • Tapaaminen pian!

      Hukkapelille ihan vaan tiedoksi, että on hyvin mahdollista, että kyseessä on huijari, vaikka sanookin asuvansa Suomessa. Huijari voi kertoa asuvansa ihan missä vaan, mutta totuus hänestä selviää siinä vaiheessa kun sovitte tapaamisen. Jos hän tulee tapaamiseen, asia selvä -hän on olemassa oikeasti ja vieläpäSuomessa. Jos hän ei tule tapaamiseen, vaan joutuukin juuri ennen tapaamistanne yllättävälle työmatkalle tms., silloin hän on 99,99%: varmuudella huijari. Koitahan ehdottaa tapaamista mahdollisimman pian, ennen kuin saa kiedottua sinut "sokean" "rakkauden" pauloihin. Ettei vaan kävisi sinulle köpelösti ja "rakastuisit" mielikuvaan ja kuvitelmiin.

    • japistepiste

      Niin kauan, kun suomessa riittää vastakkaista sukupuolta olevia, en ulkolaista
      huoli.

      • -Extranjero-

        Voi raukka,
        ei kuka täsipäinen ihminen olisiko se ulkomaalainen tai suomalainen ei huolisi sinun kaltaisen pikku-rasistin.


      • japistepiste
        -Extranjero- kirjoitti:

        Voi raukka,
        ei kuka täsipäinen ihminen olisiko se ulkomaalainen tai suomalainen ei huolisi sinun kaltaisen pikku-rasistin.

        Jätäppäs se minun ongelmaksi, äläkä vaivaa nuppiasi enempää.
        Ja millainen on "täsipäinen" ?


      • -Extranjero-
        japistepiste kirjoitti:

        Jätäppäs se minun ongelmaksi, äläkä vaivaa nuppiasi enempää.
        Ja millainen on "täsipäinen" ?

        Voi raukka,

        osaat sentään kirjoita äidin kielellä.


      • japistepiste
        -Extranjero- kirjoitti:

        Voi raukka,

        osaat sentään kirjoita äidin kielellä.

        Tämä on sitten viimeinen vääntö tästä asiasta. Vaikka en halua
        ulkomaalaista kumppaniksi, niin se ei automaattisesti tarkoita,
        että olen "pikku-rasistin" koska kyse ei ole siitä.27

        LOPPU.


      • Anonyymi
        -Extranjero- kirjoitti:

        Voi raukka,
        ei kuka täsipäinen ihminen olisiko se ulkomaalainen tai suomalainen ei huolisi sinun kaltaisen pikku-rasistin.

        No onhan se totta,että kun suomalainen nainen,oli aviossa tai ei,on sekstaillessaan ulkomaalaisen kanssa vain osallistunut romanssiin!


    • tottapottarotta

      Onkohan tämä feikki vai aito ihminen:

      http://treffit.suomi24.fi/search?os=0&l=lovingman4u&sr=user_last_login desc

      On vaikea ymmärtää minkä takia hyvännäköinen ulkomaalainen joka on ilmeisesti ollut Suomessa hyvin vähän aikaa kun ei ole vaivautunut kieltä opettelemaan olisi kiinnostunut tutustumaan johonkin tavalliseen suomalaiseen pallinaamaan (minuun, sillä sain häneltä viestin). Jos tämä olisi todellinen mies, hän on selvästikin aikeissa häipyä maasta koska ei kielenopiskelu kiinnosta, enkä ole kiinnostunut olemaan hetken huvituksena edes suomalaisten kanssa.

      Mutta epäilyttää sikäli että aiemmin näissä nettideiteissä tuntuu seikkailevan jatkuvalla syötöllä keski-ikäinen ulkomaalainen mies joka asuu milloin missäkin (aivan ihmeellisiä pikkuruisia paikkakuntia löytänytkin!), mutta aina hän on leski ja uskontona katolilaisuus. Kukaan ei edes työn perässä muuta viikottain, joten pakkohan sellaisen on olla feikki jolla paikkakunta muuttuu jatkuvasti. Tällä nyt vastanneella miehellä ei ole tuota katolilaisuusmerkintää, mutta ehkä feikki on viimein tajunnut jättää sen pois ettei käry käy?

      Komean 40 miehen ei todellakaan tarvitse hakea seuraa mistään nettideiteistä kun sitä löytyy livenäkin, ja sitäkin todennäköisemmin kun on ulkomaalainen, monet naisethan suorastaan roikkuvat housunlahkeissa kiinni kiimoissaan kun kuulevat/huomaavat ettei mies ole Suomesta.

      Itse pidän varsin epätodennäköisenä että aito ihminen, joten enpä taida uskaltaa vastata. Sanotaan aina että "jos on liian hyvää ollakseen totta, todennäköisesti ei ole totta".

      • ed.

        Lisäys:

        Minkä ihmeen takia näillä ulkomaalaisilla miehillä on niin vimmainen tarve aina ylistää itsensä maasta taivaisiin? Eikö olen sen vertaa Suomen kulttuurista tietoa että ymmärtäisi että omahyväisyys ällöttää suomalaista?


      • huijari on

        Hehheh, HUIJARI, täyshuijari!!! Teksti samaa kaava kuin monella muullakin huijarillalla. Niin "täydellinen" ja juu, mitä oikeasti tuollaisella pärställä täällä deittipalstalla tarttis olla, satavarmasti löytäisi seuraa ihan reaalielämästä. Elekää tytöt uskoko kaikkea.


      • -Extranjero-
        ed. kirjoitti:

        Lisäys:

        Minkä ihmeen takia näillä ulkomaalaisilla miehillä on niin vimmainen tarve aina ylistää itsensä maasta taivaisiin? Eikö olen sen vertaa Suomen kulttuurista tietoa että ymmärtäisi että omahyväisyys ällöttää suomalaista?

        Kenties kasvaneet normaalissa, onnelisessa perhessa, saanet positiivista palautetta vanhemilta?

        tai

        Optimistit ja ajattelan että lasi puoliksi täynä kuin tyhjä?

        tai

        Eivät kehtaa myrkyttä negatiivisuudella ympäristön niin että edes kaasumaskit ei autaa?

        tai

        Käyttä välillä omaa aivot ei muilla ihmisillä sen kummempa velvollisuuta selitä sulle joka asian....


      • tottapottarotta
        -Extranjero- kirjoitti:

        Kenties kasvaneet normaalissa, onnelisessa perhessa, saanet positiivista palautetta vanhemilta?

        tai

        Optimistit ja ajattelan että lasi puoliksi täynä kuin tyhjä?

        tai

        Eivät kehtaa myrkyttä negatiivisuudella ympäristön niin että edes kaasumaskit ei autaa?

        tai

        Käyttä välillä omaa aivot ei muilla ihmisillä sen kummempa velvollisuuta selitä sulle joka asian....

        Höpön löpön. Jos on saanut perheeltään kannustusta ja hyvää palautetta, ei ole mitään tarvista toitottaa kaikkialla omaa erinomaisuuttaan. Terve ihminen ei ala ylistämään itseään ylimpiin sfääreihin, joskaan ei myöskään haukkumaan alimpaan helvettiin. Jos on hyvä itseluottamus, arvelee että eiköhän se luonne tule tutuksi tutustumallakin. Ei sitä tarvitse mainostaa suureen ääneen.

        Mutta omillakin aivoilla ajatellen tuo esimerkin tyyppi on huijari. Sitä tukee sekin että maininta "leski". Näin hän hakee naisilta myötätuntoa. Sitten kun sinnepäin erehtyy kirjoittelemaan, parin viestin jälkeen alkaa rahankerjäys tavalla tai toisella.

        Mikä ihmeen tarvis yhdelläkään ulkomaalaisella olisi tyytyä suomalaiseen kalpeaa pallinaamaan?


    • .........

      Suomalaisia naisia ei nykyään kiinnosta valkoihoiset eikä etenkään suomalaiset miehet, joten ei mikään ihme kun naiset haksahtavat kaikenmaailman huijareihin etsiessään sitä täydellistä tummaihoista miestä.

    • Anonyymi

      Niin kauan kivoja kun avion kautta saavat pysyvän oleskeluluvan,,,sitten malli muuttuu,,,sinä kepillä nurkkaan kun isäntä lähtee yökerhoon joka ilta ja sinä maksat sen lystin,,,suosiolla tai pakolla,,voit valita itse tavan.

    Ketjusta on poistettu 111 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe