Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

avomies pahoinpitelee koiraani

nimetön222

minne voi tehdä ilmoituksen kun avomieheni purkaa kiukkuaan koiraani, jos on vihainen potkii, retuuttaa jne koiraani... on nyt tehnyt näin muutaman kerran enkä halua että hän pääsee enää tästä hgelpolla joten haluan tehdä hänestä ilmoituksen, miten se käytännössä onnistuu?

17

1303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poliisilleko ? heti

      Voi hyvä tavaton, taas sairas mies,, mustasukkainen ja koira saa kärsiä. Kyllä sinun aikuisena ihmisenä täytyy tietää mihin otat yhteyttä niin että koirasi selviää sen viheliäisen käsittelystä ! Ja avomies pihalle ja nopeasti ennenkuin saat itse tällin koiran lisäksi.

      • eiiko

        Kyllä koiran paijaajankin täytyy tajuta, että ihminen, varsinkin puoliso, on tärkeämpi kuin koira. Menköön yksiöön asumaan koiransa kanssa.


      • Avomies hankeen
        eiiko kirjoitti:

        Kyllä koiran paijaajankin täytyy tajuta, että ihminen, varsinkin puoliso, on tärkeämpi kuin koira. Menköön yksiöön asumaan koiransa kanssa.

        Anna sille avomiehen p askalle isän kädestä.


      • naisope
        eiiko kirjoitti:

        Kyllä koiran paijaajankin täytyy tajuta, että ihminen, varsinkin puoliso, on tärkeämpi kuin koira. Menköön yksiöön asumaan koiransa kanssa.

        Siinä toinen raakimus (eiiko)! Jos lähellä olisit, niin ensimmäiseksi vetäisin turpiin. Sitten katottais jatko.


    • Ammattiauttaja1

      Edellinen vastaaja sanoi jo kaiken. Kun koira kuolee, sinä olet seuraava kohde!!!!
      Laita ukko pois niin pian kuin suinkin voit!

    • pirun uusavuttomat

      Soita poliisille, ja heitä mies ulos. Ei asia ole sen vaikeampaa.

    • tee rikosilmoitus

      Ensinnäkin, turvaa koira. Koira on ihmisten vastuulla. Sen pahoinpitely on rikos.

      Koiran pahoinpitely kohdistuu viattomaan avuttomaan eläimeen. Koiran pahoinpitelijä on sairas. Todennäköisesti hän on valmis pahoinpitelemään myös sinut, tai ehkä myöhemmin yhteiset lapsenne. Nyt hän harjoittelee koiralla ja katsoo, mihin sinä pistät rajan.

      Jos asunto on miehen, muuta välittömästi pois sieltä koirasi kanssa. Tee rikosilmoitus.

      Jos asunto on sinun, heitä miehen tavarat ulos ja vaihda lukot. Tee rikosilmoitus.

      Jos asunto on yhteinen, järjestä itsellesi ja koirallesi turvallinen paikka jostain muualta. Neuvottele miehen kanssa turvallisissa olosuhteissa siitä, miten asunnon kanssa tehdään. Jos teillä on yhteisesti allekirjoitettu vuokrasopimus, neuvottele vuokranantajan kanssa. Tee rikosilmoitus.

    • Mistä näitä tuleekin

      Niinpä, hyviä neuvoja olet jo saanutkin. Ota ensimmäisenä yhteys vaikka poliisiin, sieltä kyllä neuvotaan eteenpäin. TOIMI HETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 20+6

      Jos sulla ei ole todisteita, niin et voi oikein tehdä mitään. Valitettavasti. Mutta älä jää siihen jumiin ja vaatimaan mitään, vaan lähde. Mene heti äläkä taaksesi katso. Vaikkei mies saisikaan mitään rangaistusta, niin anna olla. Pääasia on että sinä ja koirasi nautitte elämästänne, tuollaisten idioottien ei kannata antaa pilata päiviänsä.

    • lifemocker

      eikö nyt olisi vain helpompi erota?

    • Valehtelee

      Näitä koiran vihaajia on, sillä minäkin olen jopa nähnyt miten koiraa oli pahoinpidelty, alkuun en tiennyt syytä, mutta lapsi kertoi, mitä oli tapahtunut.
      Tässä on vain se juttu, että koiranomistaja miehen avopuoliso ei ole nähnyt tapahtumaa eikä usko lapsen kertomaa, vaan on vielä niin sinisilmäinen, että uskoo miehen ufotarinan.

      Mies nimitääin ketoo, että koira on aiheuttanut vammat itsellen itse, lapsi on nähnyt tapahtuman. Myös lapsi joutui asian johdosta mihen kiusauslistalle. Mies jatkuvasti kantelee lapsesta äidille, kuinka tämä lapsi muka on varastanut varoja ja tehnyt tekoja, jotka lapsi on kieltänyt tehneensä, mutta lapsen äiti ei usko.

      Mies jopa määräsi pienelle lapselle kuukauden kotiarestin, kun äiti on poissa , silloin lapaslle huudetaan asiasta kuin asiasta, hän joutuu olemaan omassa huoneessa karussa jatkuvasti, jopa lapsen kävelyn äänet saavat tämän ukon raivon valtaan.

      Koiran häntä jouduttiin katseisemaan, koska lyönneistä oli niin suuren vamman saanut, että ei parantunut, asiantuntijan hoidoista huolimatta ja muutenkin kehossa oli lyöntien jäljet. Voisiko koira itse saada sellaiset jäljet, en usko.

    • näin....

      Taitaa olla joku AVO HOITO,vie nyt alkuun se koira POIS sen hirviön ulottuvilta,ettei käy pahemmin.Koira ei UNOHDA KOSKAAN jos sitä on pahoinpidelty!Sitten annat äijälle menolipun HELVETTIIIN.

    • Argghhh mikä tyyppi

      Marssit lähimmällä poliisilaitokselle. Mutta sitä ennen kyllä ehdottomasti eroat miehestä? Ilmeisesti mies on useammankin kerran jo pahoinpidellyt koiraasi? Miksi olet sellaisen ihmisen kanssa!? Yleensä en ole ensimmäisenä eroa ehdottamassa, mutta nyt kyllä tässätapauksessa on paras ratkaisu! Sekä sinulle, että koiraressulle! Toiji äkkiä ennen kuin koira pääsee hengestään tai kärsii enempää.

    • oikeesti jätä se saatana

      Lähimpään moottiripyöräjengiin,sais mieskulta tietää miltä tuntuu leikkiä koiraa.

    • internetissä

      Vastaus:netissä.Miksi altistat itsesi ja koirasi vaaralle?

    • oppeliini1

      Sinä olet syyllinen!

      Koira EI valinnut tuota pahoinpitelijää kotiinsa. Sinä valitsit! Joten SINUSTA pitäisi tehdä rikosilmoitus koska sallit tuon pedon jakavan asuntosi avuttoman ja täysin sinusta riippuvan koirasi kanssa!

    • naisope

      Koira turvaan ja äkkiä! Olet edesvastuuton ja syyllistyt itsekin rikokseen, jos annat kohdella lemmikkiäsi väkivaltaisesti. Kuinka voit hyväksyä tuollaisen puolison?!

      Nyt yhteys lähimpään eläintensuojeluvalvojaan ja hän neuvoo eteenpäin. Saat selville asuinkunnastasi, kuka siellä toimii eläintensuojeluvalvojana, yleensä se on kunnan eläinlääkäri (poikkeuksiakin on).

      Toimi nopeasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe