Ääliömaisin riitanne?

marjuska.

Hei, ajattelinpa jakaa kanssanne ääliömäisimmän riitamme, josko muillakin olisi yhtä urpoja kokemuksia..

Riitelimme siis siitä, että kumpi tiskaa paremmin.. Oli jäänyt johonkin haarukkaan joku klöntti joka oli kuivunut, eikä kumpikaan tunnustanut että olisi itseltä voinut jäädä, koska molemmat tiskaa omasta mielestään täydellisesti.

Alkoi jo volyymit nousta, kun minä aloin esittelemään miten pitää tiskata, ja mies lähti mukaan tähän idiotismiin. Kumpikin tiskaa jotain lusikoita siinä ja näyttää että miten se pitää tehdä, toisen mielestä huuhtoa ensin ja toisen mielestä liottaa ja harjaan ensin astianpesuainetta ja toisen mielestä suoraan tiskattavaan astiaan.. ja paiskotaan niitä lusikoita sinne altaaseen ja sitten meni miehellä hermo ja hän töräytti isosta fairypullosta kaksin käsin puolet siihen altaaseen ja häipyi ulos rauhoittumaan. Eikä me edes saatu ratkaisua tähän, vaan mykkäkouluhan siitä tuli seuraavaan päivään saakka. Voitteko uskoa?

Suorastaan häpeän tuota riitaa vieläkin, vaikka siitä on jo kauan. Ja naurattaahan se vähän, mutta silloin se oli kai jotain rajojen hakemista ilmeisesti? Opin tuosta riidasta, että turhista asioista ei kannata riidellä, enkä ole sen jälkeen niin tehnyt. Että oli siitä kuitenkin hyötyä :)

12

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juoksupaisti

      Just nyt tuntuu siltä ettei olis kuitenkaan kannattanut viskata sitä 3h hauduttamaani paisti menemään...

    • Syysväsymys/raivo?

      Meillä eilen tämmöinen...

      Tein pitkästä aikaa viikonloppuna lasagnea miehen pyynnöstä. Sovelsin reseptiä ja siitä tulikin helkutin hyvää. Siitä vuoasta syötiin pari päivää.

      Eilen piti taas miettiä että mitähän tekis ruoaksi. Ei ole mitenkään lempipuuhaani tuo ruoanlaitto arkisin, väsyneenä töiden jälkeen. No, ajattelin että teen taas lassua, kun se oli viikonloppunakin niin hyvää.

      Mies tuli jossain vaiheessa köökkiin ja näki että hellalla oli taas porisemassa jauhelihakastike ja juustokastike, lasagnevuoka nostettuna jo valmiiksi esille. Mies räjähti ihan totaalisesti ja rupes huutamaan että "teetkö sä v*ttu taas lasagnea, justhan sitä kaks päivää syötiin, ei s*atana!". Huusi siis niin kovaa että suorastaan säikähdin ja jähmetyin. Katsoin miestä hitaasti ja sanoin ettei se nyt noin vakavaa ole, että huutaa pitäis. Mies jatkoi vaan möykkäämistään ja kiroilemistaan, ja alkoi kyhätä kanasta itselleen jotain syötävää.

      En vieläkään tiedä miksi se lasagnehomma sai miehen niin kiivastumaan ja suorastaan räjähtämään. Onko se nyt niin kauheeta vaikka neljänä päivänä peräkkäin samaa ruokaa söisikin? On sitä nyt keittoja ja kaalilaatikoitakin syöty monta päivää putkeen...

      • milloin syödään?

        Jos mies ei osallistu ruoanlaittoon tuon enempää, (syö laitetun ruoan ja/tai inisee mitä ruokaa on) niin olkoon hiljaa ja lapioikoon naamaan mitä eteen laitetaan.


      • Lellityt miehet
        milloin syödään? kirjoitti:

        Jos mies ei osallistu ruoanlaittoon tuon enempää, (syö laitetun ruoan ja/tai inisee mitä ruokaa on) niin olkoon hiljaa ja lapioikoon naamaan mitä eteen laitetaan.

        En tykkää siitä, että lapsetkaan ruikuttavat ruuasta. Saati aikuinen mies! Jos ruoka on syötävää, ei homeista tai muuten pilaantunutta, siitä kiitetään kauniisti. Tää on mulla ihan ehdoton periaate.

        Ei ole kauhee, jos neljänä päivänä peräkkäin syö samaa ruokaa. Mulle tulee aina mieleen se, että yli puolet maailman ihmisistä ei saa riittävästi ruokaa, ja koko ajan kuolee lapsia nälkään. Pitää suhteuttaa asioita, ja olla kiitollinen, että ruokaa on joka päivä. Vaikka sitä yhtä ja samaakin. Olla kiitollinen.

        Ei ruoka ole itsestään selvyys. Osaako miehesi olla mistään muustakaan kiitollinen?

        Onko äitinsä ja isänsä pilalle lellimä, ehkä. Jotkut miehet ovat oppineet pienenä poikana, että kotona saa tahtonsa läpi raivoamalla, ja jatkavat sitä samaa aikuisenakin.


      • oikeesti

        Ei mitään tolkkua. Tässä huushollissa tehdään enimmäkseen asioita silleen kun itsestä tuntuu sekä jokapäiväinen yhteinen lämmin ateria on lähinnä harvinaisuus vuorotöiden vuoksi. Jos itse siis intoutuisin ruokaa tekemään niin tekisin sitä mitä itse haluan, toki sellaisen annoksen että toinenkin voi sitä halutessaan lämmitellä. Tältä pohjalta varsinkin olisin kyllä todellakin haavi auki jos ukko tulisi siihen reuhtomaan koska minun teki mieli lasagnea ja teen sitä siinä itselleni. Ei sitä ole mikään pakko syödä, hankkikoon ruokansa muualta?


      • Körttiauvo
        Lellityt miehet kirjoitti:

        En tykkää siitä, että lapsetkaan ruikuttavat ruuasta. Saati aikuinen mies! Jos ruoka on syötävää, ei homeista tai muuten pilaantunutta, siitä kiitetään kauniisti. Tää on mulla ihan ehdoton periaate.

        Ei ole kauhee, jos neljänä päivänä peräkkäin syö samaa ruokaa. Mulle tulee aina mieleen se, että yli puolet maailman ihmisistä ei saa riittävästi ruokaa, ja koko ajan kuolee lapsia nälkään. Pitää suhteuttaa asioita, ja olla kiitollinen, että ruokaa on joka päivä. Vaikka sitä yhtä ja samaakin. Olla kiitollinen.

        Ei ruoka ole itsestään selvyys. Osaako miehesi olla mistään muustakaan kiitollinen?

        Onko äitinsä ja isänsä pilalle lellimä, ehkä. Jotkut miehet ovat oppineet pienenä poikana, että kotona saa tahtonsa läpi raivoamalla, ja jatkavat sitä samaa aikuisenakin.

        Ihan ehdottomat mammat eivät tosiaankaan koskaan ole turhaa ruikutusta kuunnelleet, vaan kiitollisuutta ovat kovasti vaatineet.

        Suhteellisuudentajua osoittaisi ymmärtää, että niissä nälkäkuolemamaissa päätään aukova vaimoke tupataan pahoinpitelemällä opettamaan siedettävämmille desibelilukemille.

        "Ei ole kauhee, jos neljänä päivänä peräkkäin syö samaa ruokaa."

        Ei ole kauhee, ei, mutta tarvitseeko kauheuksia vatvoa jopa ruokailun yhteydessä? Mitä jos pyrkisi hyvään, vai onko se tyystin mahdotonta jo ajatuksenkin tasolla?

        "Jotkut miehet ovat oppineet pienenä poikana, että kotona saa tahtonsa läpi raivoamalla, ja jatkavat sitä samaa aikuisenakin."

        Jotkut miehet oppivat jo pieninä poikina naisten olevan niin karua tekoa, että niiden kanssa kannattaa neuvotella lähinnä huutamalla tai nyrkein.

        Sellaiseen johtopäätökseen saapuessa saattaa koko elämä alkaa tuntumaan siinä määrin miinusmerkkiseltä, ettei niitä naisia tosiaan tulekaan ikinä tarvitsemaan mihinkään. Sukupuolissa on näet eroja: ankeudessa kasvaneista miehistä ei koskaan tule kädettömiä lorttoja, jotka eivät perusnegatiivisuudestaan huolimatta kestä yksinäänkään.

        Heistä tulee isänmaallisia miehiä, jotka kokevat elävänsä muiden hyväksi. Hyvää hyvyyttään he töissäkin käyvät, joten auta armias, jos akka kotona kehtaa alisuoriutua - olisi edes kiitollinen siitä, että joku viitsii tehdä niitä vaativampiakin hommia. Se varsin omanarvontuntoinen ja hapan Justiina ei nimittäin siitä äitiyden tehtävästä yleensä oikein mairittelevasti suoriudu, vaan kasvattaa lapsistaan kivikasvoja, joita oli itse parikymppisenä "uran huipulla" mukava painaa latotanssien jälkeen.

        Ulkomaankaupan näivettyessä nälkään kuoleva perus-Suomi kiittää ja kumartaa.


    • <33

      Ymmärrän kyllä miks susta tuntuu tolta, koska hyvää ruokaa vois syödä vaikka joka päivä :)
      Toisaalta ymmärrän myös miestäkin, koska monta päivää samaa ruokaa - kyllä se alkaa kyllästyttää. Eihän sitä pizzaakaan jaksa joka päivä!

      Enskerralla kannattais varmaankin kysyä ruokaehdotuksia, jotta vältyttäisiin turhilta "riidoilta"

      Noita ääliömäisiä riitoja kyllä löytyy.... välillä kesken huutamisen alkaa kyllä itseääki naurattamaan kun aihe on niin typerä :D siihen se sitten loppuu... tosin mulla löytyy aina jostain sanottavaa ja kun aihe on käsitelty siihen palataan hetken päästä lauseella "sitä vielä et..."

    • s**tana

      Kyllä ihan oikeesti alkoi ketuttaan, kun rakastelun jälkeen piti nukkumaan mennä, niin jätkälle tulee vaimolta viesti yöllä yhden aikaan: Tulin vasta kotiin ja kaikki on hyvin. Ämmä tietää varsin hyvin, että jätkä on mun luona, niin mitä helvettiä laittaa viestiä. Ihan kiusallaan vaan. Antais sille äijälle sitä persettä, ettei vieraissa tartte juosta. Jätkä kehuu, että muija on täys lahna, eikä sitä seksi kiinnosta. Mutta loppu munkin kiinnostus. Monta vuotta se kyrpä on siinä juossut, nyt loppu. Vapaita miehiä on pilvin pimein. Mitä vittua mä ukkomiestä kyttään, kun se apina ei osaa ees tehdä mitään päätöksiä. Että vituttaa. Jos on rakastajattaren löytänyt, niin luulis pitävän kuin kukkaa kämmenellä, mutta mä saan aina sitä apinaa odottaa.

      • ök yök yök

        Etkös sä itse ole tajunnut sitä, että olet vain kakkonen?
        Itse olet tommoseen leikkiin ryhtynyt, joten kestä se.
        Itse sinä ittes alennat


    • palelee..

      No ehkä tää: Sovittu treffit bussipysäkille talvella. Mies myöhässä ja ajattelin, että on töissä jäänyt suutaan soittamaan ja antaa mun palella. Piti mennä kauppaan ja kun mies tuli, en antanut kertoa, että sen bussi oli myöhässä vaan läksin kävellä junttaamaan eteenpäin ja mesosin koko ajan raivopaisenä ja ukko harppoo perässä.. Näin mennään varmaan puol kilsaa, kun tosiaan olin kiihdytellyt sitä raivoa tovin siinä kylmissäni.. Hävettää..
      opetus: tapaaminen sovitaan kirjastoon tai muuhun sisätilaan jossa viihdyn.

      • 56723$

        FAijan kanssa...♥♥♥♥♥♥


    • jepjepjep.

      Tää nyt ei ole riita, mutta ääliömäinen vihastuminen, joka jaksaa meitä vuosienkin jälkeen naurattaa...

      Näin ihan kamalaa ja ahdistavaa UNTA, jossa mies petti, jätti ja teki kaikki muutkin mahdolliset ikävät temput... heräsin unenpöpperössä siihen että mies kääntyi puoleeni ja kietoi kädet ympärille... no, en oikein ollut niin paljon herännyt että olisin ollut täysin tässä maailmassa, joten läppäsin kiestä, tyrkkäsin voimalla kauemmas ja noiduin "senkin sika, irti musta" ...no, mies heräs samantien ihmettelemään että mitäs hittoa... minulta meni pari minuuttia itse tajuta unen ja valveen raja... ja voi pojat ettämsitä ollaan jaksettu monet kerrat nauraa :D

      Se onkin sitten ainoa kerta kun olen väkivaltainen ollut. Onneks kuitenkaan en kovaa lyönyt. Siinä missä mies kuittailee mun olevan väkivaltainen, niin minä kuittaan että opettelisparemmin käyttäytymään mun unissa, jottei tartte kouluttaa kovemman kautta. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe