Yhden yön jutut ei kiinnosta

Mies 26 v

Mikähän mussa oikein on vikana kun yhden yön jutut ei oikein kiinnosta? Käyn pari kertaa kuukaudessa kaverien kanssa yökerhossa pitämässä hauskaa ja katsomassa paikan meininkiä. Kun kaverit sitten alkavat iskemään naisia, minä jään yleensä vain tanssimaan tai roikun heidän mukana. Naisten iskeminen yhdeksi yöksi ei minua oikein kiinnosta. Jotenkin mietityttää se seuraavan aamun keskustelutilanne täysin ventovieraan tyypin kanssa omassa kodissa. En myöskään oikein halua harrastaa seksiä sellaisen henkilön kanssa, jota kohtaan minulla ei ole suuria tunteita. Haluaisin ensin tutustua vastakkaiseen sukupuoleen, oppia tuntemaan hänet ja hänen persoonansa ja vasta sitten myöhemmin harrastaa seksiä hänen kanssaan. Ehkä yökerhot eivät ole minulle kovin sopiva paikka tämänlaisen kumppanin etsimiseen.

Kommentteja mielipiteitä tämän asian tiimoilta?

18

2138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ydhmfuy

      Olet vain sitoutuvaa tyyppiä, ei sen kummempaa, eli haluat tuntea hyvin sen henkilön, jonka kanssa harrastat seksiä.

      Ehkä harvinaisempaa miessorttia, mutta ihanneaviomies monelle naiselle.

      Eikö ongelma ratkea sillä, että jos tapaat yökerhossa mukavan naisen, et ehdota seksiä vaan treffejä? Paikka ei tietenkään ole ihanteellinen, mutta jos kaverit haluavat vain yökerhoihin, joudut sitten etsimään kumppanin vaikka netistä.

      • Ap.

        "Eikö ongelma ratkea sillä, että jos tapaat yökerhossa mukavan naisen, et ehdota seksiä vaan treffejä?"

        Jeps, näin olen tehnytkin :)


    • MK22v.

      ''Mikähän mussa oikein on vikana kun yhden yön jutut ei oikein kiinnosta?''

      Ei mitään.

    • Niin sitä pitää

      Et ole mitään "harvinaisempaa miessorttia" vaan oikea mies joka on avioliitto-ainesta. Miestä ei luotu juoksentelemaan kaikkien naisten perässä läähättäen, vaan yksi elämä - yksi nainen, oli alkuperäinen tarkoitus. Silloinkaan ei seksi ole täysi välttämättömyys mutta kyllä kai sitä tulee tehtyä. Sitä ihmettelen että vähän laimealta kuulostat mielipiteinesi. Eikö nainen ole elämäsi suurin päämäärä?

      • Ap.

        "Sitä ihmettelen että vähän laimealta kuulostat mielipiteinesi. Eikö nainen ole elämäsi suurin päämäärä?"

        Olisihan se tietysti hienoa löytää kumppani. Elämä tuntuu muuten niin yksinäiseltä. Olen vielä opiskelija, eikä ole autoa / kunnon asuntoa. Jotenkin hävettäisi seurustella naisen kanssa kun en oikein voi tarjota hänelle mitään. Ehkä sitten myöhemmin kun on vakituinen työpaikka ja enemmän rahaa.


      • Reilukerholainen
        Ap. kirjoitti:

        "Sitä ihmettelen että vähän laimealta kuulostat mielipiteinesi. Eikö nainen ole elämäsi suurin päämäärä?"

        Olisihan se tietysti hienoa löytää kumppani. Elämä tuntuu muuten niin yksinäiseltä. Olen vielä opiskelija, eikä ole autoa / kunnon asuntoa. Jotenkin hävettäisi seurustella naisen kanssa kun en oikein voi tarjota hänelle mitään. Ehkä sitten myöhemmin kun on vakituinen työpaikka ja enemmän rahaa.

        Tuo on outoa nuorissa miehissä, miksei varmaan vanhemmissakin, että hirveän paljon pitäisi olla naiselle tarjota!? Auto, asunto, lomamatkoja, sormuksia, illallisia, vakituinen työpaikka ja rahaa. MIKSI? Älkää nyt viitsikö tuollaisten takia olla hankkimatta sitä elämänne naista.

        Jos nimittäin löydät naisen, ja hän EI YMMÄRRÄ, että ei nyt tuota kaikkea voi vielä nuorena miehenä kenelläkään ihan tuosta vain olla, se on väärä nainen se!

        Ei nyt eletä missään entisaikojen "mies elättää koko perheen"-maailmassa enää. Mikä se sellainen nainen on, jolla ei ole omia saavutuksia ollenkaan, ja miehen pitäisi tarjota koko roska? Eikö sen suhteen tarkoitus ole selvitä siitä elämästä YHDESSÄ ja panostaa siihen YHDESSÄ? Niin minä ajattelen, ja olen nainen. En tosiaankaan odota, että tapaan jonkun valmiin paketin ja kävelen omakotitaloon sisään valtava tennispallo sormessa välittömästi. No mutta huh huh, tottakai se olis mukavaa, mutta... jotain armoa teille miehillekin pitää antaa ;)


    • aurora6

      Olen 25-vuotias nainen. Nuorempana seurustelin pitkään, sitten erosin, ja elin sinkkuelämää muutaman vuoden. Sinkkuelämästä tuli aika nymfomaanista ja pinnallista. Tein kaikenlaista älytöntä, hyvin spontaanisti, nauroin itselleni. Mutta se ei tehnyt mulle suurtakaan palvelusta, vaan itseasiassa vaikeutti toisen ihmisen lähelle päästämistä.
      Olen ala-asteikäisenä jo rakastanut flirttailua ja vitsailua, muistan, että se liittyi myös siihen, että aidosti välitin pojista ja ne kiinnosti mua. Enemmänkin sellaista kohtaamista ja huomioimista, leikkiä, kuin jotain yksiviivaisen seksuaalista, jonka tulisi "johtaa" johonkin. Huomaan, että se piirre on jotenkin kadonnut, eikä se tule enää esille. Suhtautuminen on muuttunut huomattavasti kovemmaksi.Tai ainakin etäisemmäksi.
      Yhden illan säädöt tulivat siis tutuiksi, ja lähti kyllä seksistä hohto. En osaa vastata miesten kohteliaisuuksiin, musta tuntuu ulkopuoliselta kuunnella mitään "olet niin kaunis", tai olla kumoamassa niitä tarjottuja drinkkejä. Varsinkin jos ilmassa on sellainen tunnelma, että kello käy ja tässä nyt mennään teille tai meillä, mut yritetään ennen klo kahta saada vedettyä kunnon kännit ennen kuin pilkku tulee...:)
      Huomaan, että mun on helpompi elää sosiaalista sinkkuelämää ilman satunnaista seksiä, sillä yhden illan jutut sekoittivat kyllä helposti tunteet mukaansa; on muuttunut lyhytjännitteisemmäksi, tottunut siihen, että seksiä on tarjolla, mutta todelliset tarpeet pitää tiedostaa, ja täyttää ne, eikä koettaa paikata mitään ainoastaan seksillä.

      Edellinen kerta li yhden illan juttu, mutta sekin hyvin viehättävän miehen kanssa, jonka kanssa olimme vuoden päivät flirttailleet. Mutta seksi oli puuduttavaa. Haluaminen ei ole sama asia kuin todellinen kemia. Tajusin, että mua kiinnosti oikeastaan vain se ulkonäkö, sen energian purkaminen, joka vuoden aikana oli kertynyt. Seksi on myös keskustelua. Koko persoonasta ei jäänyt oikein mitään mieleen, ärsytti vain, että oli kiire ja kerta jäi ainoaksi ja viimeiseksi (muutimme kumpikin takaisin kotimaihimme seuraavalla viikolla koko säädöstä.)

      Muistelin just esim. nuorempana olleita ihastumisia, tuntemuksia jotka ulottuivat joka tasolle, kaikki se rakkaudennälkä tai ylipäätään vain toisen haluaminen, jännitys, ihmeen yllättävä ja salakavala tunne, toinen ihminen joka oli mystinen ja jotenkin epätodellisen kiehtova, epävarmuus ja samanaikainen varmuus, kokonaisvaltaisuus omien tunteiden ja oman kehon kanssa - ne meni niin käsi kädessä. Uskon, että jokaisessa on se herkkyys, ja se on luonnollinen tila ainakin mulle, se pitää vaan kuoria esiin sieltä aikuiskarstan alta jostain.

      Monestihan ihminen voi tulla myös vietellyksi, mutta jos kemiat ei kohtaa, huomaa, että sitä tosiaan kykenee harrastamaan seksiä kokematta mitään sen suurempaa yhteyttä.
      Enpä myöskään useinkaan saanut varsinaista tyydytystä koko yhden illan räpellyksestä. Kaikista parasta, vilkasta ja vapautunutta seksiä on ollut hyvin tuntemani ihmisen kanssa, suhteessa jossa on rakkautta ja ymmärrystä jne.

      En usko, että siinä on mitään ihmeellistä, että yhden illan jutut eivät kiinnosta. Musta se tuntuu tätä nykyä enemmänkin myönnytykseltä, pahimmillaan itsensä turruttamiselta. Poikkeuksia varmaan löytyy, mutta en halua niitä lähteä etsiskelemään enempää, hehe :)

    • Näytti se sua kuitenkin sen verran paljon kiinnostavan, että sun piti siitä tulla tänne oikein kehuskelemaan. Ja muka pönkittämään omaa egoas! Varmaan oot itsekin ollu vain yhden yön pano ja nyt sä yrität hieman kiillottaa sun kilpee: ;)

    • Don

      "Kun kaverit sitten alkavat iskemään naisia, minä jään yleensä vain tanssimaan tai roikun heidän mukana. "

      Eli et vain uskalla lähestyä naisia kuten kaverisi, vaikka mieli tekisikin, ja yrität saada täältä henkistä tukea saamattomuudellesi. Kerrot, että et välitä yhdenyön seurasta, minkä perusteella annat itsellesi vapautuksen olla lähestymättä ketään naista ihan normaalissa tutustumismielessä, sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?

      Tai jos saatkin tytön mukaasi samana iltana niin miksi juttu jäisi automaattisesti siihen yhteen kertaan? Monet seurustelusuhteet ovat alkaneet juuri näin.

      :) No offense, mutta tuollainen vaikutelma minulle tuli avauksesta.

      • Ap.

        "Eli et vain uskalla lähestyä naisia kuten kaverisi, vaikka mieli tekisikin, ja yrität saada täältä henkistä tukea saamattomuudellesi. "

        Heh, olet kyllä tavallaan oikeassa. :) En kovin helposti uskalla tehdä alotteita, olen vähän arka siinä. Mutta se johtuu siitä syystä etten oikein tykkää yhden yön suhteista, johtuen juuri ensimmäisessä viestissäni mainituista syistä:

        1) haluan ensin tutustua vastakkaiseen sukupuoleen ja oppia tuntemaan hänet ja hänen persoonansa. Minut on kasvatettu konservatiivisten oppien mukaan. Olemme maaseudulta lähtöisin, jotenkin yhdenyön jutut eivät tunnu luontevalta.
        2) seuraavan aamun keskustelutilanne täysin tuntemattoman ihmisen kanssa mietityttää. Molemmilla on todennäköisesti krapula ja haluaisi vain olla omassa rauhassa.

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"

        Tästä olen eri mieltä. Olen kyllä löytänyt baarista seurustelusuhteen. Pyysin naisen ensin treffeille. Tutustuimme ja kemiamme kohtasivat ja olimme lähes puoli vuotta yhdessä.


      • Ap. kirjoitti:

        "Eli et vain uskalla lähestyä naisia kuten kaverisi, vaikka mieli tekisikin, ja yrität saada täältä henkistä tukea saamattomuudellesi. "

        Heh, olet kyllä tavallaan oikeassa. :) En kovin helposti uskalla tehdä alotteita, olen vähän arka siinä. Mutta se johtuu siitä syystä etten oikein tykkää yhden yön suhteista, johtuen juuri ensimmäisessä viestissäni mainituista syistä:

        1) haluan ensin tutustua vastakkaiseen sukupuoleen ja oppia tuntemaan hänet ja hänen persoonansa. Minut on kasvatettu konservatiivisten oppien mukaan. Olemme maaseudulta lähtöisin, jotenkin yhdenyön jutut eivät tunnu luontevalta.
        2) seuraavan aamun keskustelutilanne täysin tuntemattoman ihmisen kanssa mietityttää. Molemmilla on todennäköisesti krapula ja haluaisi vain olla omassa rauhassa.

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"

        Tästä olen eri mieltä. Olen kyllä löytänyt baarista seurustelusuhteen. Pyysin naisen ensin treffeille. Tutustuimme ja kemiamme kohtasivat ja olimme lähes puoli vuotta yhdessä.

        "seuraavan aamun keskustelutilanne täysin tuntemattoman ihmisen kanssa mietityttää. Molemmilla on todennäköisesti krapula ja haluaisi vain olla omassa rauhassa." Tuossa kohtaahan sulla on ennakkoluuloja vain sitä tilannetta kohtaan. Jos mies on yöllä ollut ihan down, niin silloin hänen kanssaan ei paljon huvita jutella, mutta jos mies on ollu miellyttävä kokemus, niin hänen kanssaan voi hyvin jutella aamullakin. Mä tiedän sen kokemuksesta. Kannattaa sun myös kokeilla, voit yllättyä positiivisesti, kun heität sun ennakkoluulot roskiin.

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"
        Tuo kommentti tais olla lähinnä retorinen.


      • minu65y342t3
        pupulutunen kirjoitti:

        "seuraavan aamun keskustelutilanne täysin tuntemattoman ihmisen kanssa mietityttää. Molemmilla on todennäköisesti krapula ja haluaisi vain olla omassa rauhassa." Tuossa kohtaahan sulla on ennakkoluuloja vain sitä tilannetta kohtaan. Jos mies on yöllä ollut ihan down, niin silloin hänen kanssaan ei paljon huvita jutella, mutta jos mies on ollu miellyttävä kokemus, niin hänen kanssaan voi hyvin jutella aamullakin. Mä tiedän sen kokemuksesta. Kannattaa sun myös kokeilla, voit yllättyä positiivisesti, kun heität sun ennakkoluulot roskiin.

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"
        Tuo kommentti tais olla lähinnä retorinen.

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"

        ei toi kommentti ollut aloittajan, vaan donin


      • nettikasino
        minu65y342t3 kirjoitti:

        " sillä eihän baarista voi löytää muuta kuin yhden yön seuraa, eihän?"

        ei toi kommentti ollut aloittajan, vaan donin

        ei niin, mutta kommentti oli kuitenkin retorinen


      • rmnenmbn
        nettikasino kirjoitti:

        ei niin, mutta kommentti oli kuitenkin retorinen

        Donin lausumana pikemminkin ironinen


    • Diedodaido

      "Mikähän mussa oikein on vikana kun yhden yön jutut ei oikein kiinnosta?"
      Vika löytyy hartioiden yläpuolelta.

      • Immenkalvo

        Veikkaisin, että vika löytyy siitä "kolmannesta" jalasta.


    • Vika on muissa ja tässä vallitsevassa sairaassa kulttuurissa, ei suinkaan sinussa.

    • uyg5tf4rd3e2

      Ei ole mitään vialla -tietenkään. Itse olen samanlainen. Mulla oli 1. yhdenillan juttu pitkälti yli kolmikymppisenä, muutama niitä on kertynyt, ja oikeastaan vain yksi on ollut mukava tapahtuma. Yökerho ei varmastikaan ole sinulle sopivin paikka kumppanin etsimiseen, liekö kenellekään.. Kokeile nettideittejä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      91
      1804
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1502
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1005
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      864
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      748
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      711
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      701
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      686
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe