Enkelipalvonta vie New age toimintaan

...

9

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ----

      Miksiköhän ihmeessä jotkut kristityt littävät Enkelit vain New Ageen, sillä Enkelithän ovat tärkeä osa myös Raamatun oppeja?

      Ilmestykset ja ihmeet ovat myöskin tärkeä osa Raamatunkin sisältöä, mutta monet protestantit eivät niitäkään ilmeisesti hyväksy reaalimaailmaan kuuluvina, koska vain katolisten julkistamista ilmestyksistä on tietoa (vuosilta 1917 ja 1949).

      Miten se "elävä Jumala" voisi vaikuttaa, ellei Taivashallinnon kautta, jonka tärkeä osa Enkelitkin ovat?

    • suvaitseva uskova

      Pakko kertoa tähän. Mummo oli kuollut juuri sinä päivänä. Laitoin siitä tekstiviestinä tiedon henkilölle, joka on Kirsi Rannon tuttu. Muistelin samalla kun olin juuri lukenut lehdestä jutun Kirsistä jossa kertoi höyhen-kokemuksestaan. Oli joskus esittänyt kysymyksen onko enkeleitä: saisiko jonkin merkin.. ja sitten ilmestynyt höyhen hänen eteensä. Olin hieman skeptinen tuon "todistusarvon" vuoksi.

      Olin silloin tekstiviestiä naputellessani pihalla koiran kanssa, penkillä istuin tuossa talon kulmilla. Lähettämisen jälkeen nousin ja lähdin sisälle, oli jo hieman hämärää, kun ulko-oven vieressä, meidän autotallin oven edessä, soran keskellä, silmiini osui yksi pieni valkoinen höyhen.

      Mieheni sitten ehdotti, että laulaisin hautajaisissa "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, hänt ihana enkeli kotihin vie..." Olin ajatellut etten laula, mutta mielestäni ehdotus oli niin hyvä, että päätin laulaa. Se oli ihanaa.

    • ei ole enkeleitä

      Mihin tarkoitukseen kaiken tietävä ja kaikkialla aina läsnäoleva jumala tarvitsisi enkeleitä tai muuta palvelusväkeä? Jos on kaikkivoipainen ikuinen olento niin miksi sellainnen loisi tahdottomia lihavia vauvoja liian pienillä siivillä?

      Tai no joo, olisihan se hassun näköistä.

    • uudestisyntynyt

      "Miten se "elävä Jumala" voisi vaikuttaa, ellei Taivashallinnon kautta, jonka tärkeä osa Enkelitkin ovat?"

      Jumala vaikuttaa ihmisiin maan päällä PYHÄN HENKENSÄ KAUTTA! Vain sitä sinun tulee janota!

      Olet todella eksyksissä, kristillisen uskon RAAMATTU KIELTÄÄ RUKOILEMASTA TAI PALVOMASTA MITÄÄN ENKELEITÄ, JA NÄILLÄ ENERGIA/VALOENKELEILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ JUMALAN PALVELIJOIDEN KANSSA! Olet tällöin tekemisissä pahojen henkien kanssa, ja Saatana valehtelijoiden Isänä kyllä keksii mitä ovelimmat keinot ihmisten eksyttämiseksi jotta voi ne lopulta niellä! Tällä toiminnalla tyydyttää vain tämän valehtelijan tarpeita! Kauniin kuoren takana, mikä odottaa? Se haluaa, että ihminen pitää viisauden omissa käsissään ja alkaa uskoa itseensä jumalisena olentona! Toisin sanoen KAPINOIMAAN Jumalaa vastaan! Huh huh, miten alas voi ihmiset vajota!

      Ne Jumalan enkelit, jotka ovat ilmestyneet ihmisille täällä maassa, ovat Jumalan palvelijoita, sanansaattajia ja suojelijoita! Ne ovat erittäin suurikokoisia ja täynnä kirkkautta ja Jumalan pyhyyttä! Lukekaa SANAA jotta ymmärtäisitte mitä touhuatte! Jeesus sanoo: "Minä olen tie,TOTUUS ja elämä. Kukaan ei tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani"

      --> Koska totuuden Jumalalla ei ole mitään tarvetta valehdella, on vain yksi ja ainoa totuus, Jumalan ilmoitus! Hän antoi meille poikansa!!! Jos todella otat vastaan tämän ainutlaatuisen, sinulle täysin ilmaisen sanoman ja saat kokea uudestisyntymisen ylhäältä Pyhän Hengen kautta, silmäsi ja korvasi aukenevat, saat viisauden jonka avulla erotat totuuden valheesta, vaikket koskaan olisi lukenut sanaakaan Raamattua! Ei tarvitse uiskennella joessa puhdistautumassa, kumarrella minnekkään eikä tehdä yhtään mitään ylimääräistä tämän Jumalan armon vastaanottamiseksi! Ainoastaan avata sydän sille, ja saat lahjaksi pelastuksen, mielettömän ilon ja rauhan! Jumala alkaa tehdä työtään sinussa ja saat eheytyä Jumalan rakkaudessa! Jeesus on tehnyt kaiken jo puolestasi, taakkasi on kannettu ja naulattu ristille ajat sitten! Herätkää pahvit!!!! Älkää langetko valehtelijan ansoihin, ja niitä on PALJON!

    • *****

      >>Jumala vaikuttaa ihmisiin maan päällä PYHÄN HENKENSÄ KAUTTA! Vain sitä sinun tulee janota!>>

      Tarkoitatko "Pyhällä Hengellä" jumalallista alkuperää olevaa henkiolentoa, jota kutsutaan yleisesti myöskin ihmisen korkeimmaksi olemuspuoleksi(ihminen on fyysinen olemus, sielu ja HENKI). Jos tarkoitat tätä, niin siihen kyllä uskon, eikä mielestäni Pyhää Henkeä ei voi oikeastaan muulla tavoin selittääkään ja aidosti ymmärtää, mikäli jumalallinen valvonta ja tarkkailu on totta...ja kyllähän se on. Enkeleilläkin kuitenkin on oma tärkeä roolinsa ja Enkelit ovat osa Taivaallisia Hierarkioita.

      • ******

        Monet kristityt kokevat New Agen kokonaisuudessaan jonkinlaiseksi uhkaksi omalle uskonnolleen ja ajattelulleen, mutta eikö aito rehellinen TOTUUS ole se miinkä pitäisi olla tärkeintä? Ei kaikki mitä N-A sisältää voi olla pelkkää valhetta. Monet kristilliset uskomuksetkin on mahdollista selittää järkiperäisestikin, eikä pelkän uskon avulla. Molempia tarvitaan - siis uskoa ja järkeä.... ja ennenkaikea rehellisyyttä....ja nyt seuraavaksihan uskonnollisuuteen on tulossakin lisää tietoa ja järjen käyttöä.Ihmisten on hyvä ymmärtää esimerkiksi se mitä ilmestytkset ovat ja se että niiden takana ovat ihan reaaliset Taivaalliset Voimat. Eivät siis suinkaan extrarerrestrial olennot, kuten monet uskovat pelkäävät, vaan Valon olennot (mm. Enkelit).

        Uskonnolisuushan on nyt suuren haasteen edessä kun ufot ovat ajankohtaisia jam suuren kollektiivisen mielenkinnon kohteena ympäri maailmaa. Miten käy uskontojen? Asia ei ainakaan voi paeta loputtomiin kieltämällä ja leimaamalla ja siksi mielestäni viisainta olisikin tunnustaa tosiasiat ja pyrkiä ymmärtämään suurta kokonaisuutta. On nimittäin olemassa myöskin Taivaallisia ufoja. jotka ovat Valon maailmoista peräisin...ja esimerkiksi Teosofia puhuu "Hengellisistä Hierarkioista" mikä selittääkin jo melko paljon, jos ihminen on valmis ajattelemaan rehellisesti.

        Tuollaisen tiedon avulla voi omaa uskoaankin vahvistaa, jos arvostaa tosiasioita mielikuvia enemmän...ja kykenee ajattelemaan puolueettomasti, eikä luo jyrkkiä rajoja ideologioiden välille.


    • fhfhfgh

      Olen entinen new agelainen, nykyinen kristitty. Pysyttelen mielelläni tällä puolella. nimittäin kun lähtee new agessa kasvamaan, se muuttuu kokoajan oudommaksi, ja omituisia pelkotiloja esiintyy. Pahin kaikista on kundalinin voiman väheksyminen. Se on vaarallinen, iljettävä voima, joka vaikuttaa osiltaan vissiin myös kristinuskon äärikarismaattisissa piireissä. Mutta sen vaarallisuudesta ei puhuta, vaikka se pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa ihmiselle psykoosin ja muita mielenterveydellisiä ongelmia. Ikinä en ole pelännyt kutsua luokseni Jumalaa, mutta "enkeleiden" seurassa oli omituinen olo. Vaikka sain höyheniä sun muita merkkejä.

      • Osimoilleen näin

        Pelko on ihmisen pahin vihollinen, ei new age, ei enkelit vaan ihan oma pelko.


    • Hei. Enkelit puhututtavat eikä ihme.

      Enkeli on Jumalan luoma henkiolento ja Jumalan sanansaattaja. Raamatussa enkeli on viestintuoja. Joskus enkelillä on Raamatussa ihmisen hahmo.

      Ajattelen, että meidän on tyydyttävä siihen, että kaikkea ei voi selittää, ei kaikkea sitäkään, millä tavalla Jumala maailmassa toimii: Pyhän Hengen välityksellä, enkelien välityksellä mutta ennen kaikkea meidän ihmisten kautta ja välityksellä.

      Monilla ihmisillä on jokin yliluonnollinen kokemus siitä, että Jumala toimii selittämättömällä tavalla. Ei ole mitään syytä epäillä ihmisen kokemusta. Me ihmiset emme voi rajata ja määritellä Jumalan toimintatapoja.

      Voimme edelleen rukoilla Jumalaa lähettämään meille suojelusenkelinsä. Kirkossa emme palvo enkeleitä, mutta enkeleillä on tehtävänsä.

      Toivoisin, että voisimme olla enkeleitä toinen toisillemme. 

      Päivi-pappi Hämeestä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe