Pullea vatsa yököttää

missä itsekuri???

En varmaan sitten ole rakastunut tarpeeksi, kun minua ällöttää naisystävän pömpöttävä vatsa. Yleensä se, etteivät ihmiset huolehdi ulkonäöstään. Siis sellaisissa joihin pystyy vaikuttamaan. Mikä siinä on että ihmiset voisivat parantaa mahdollisuuttaan saada kumppani ylipäätään, ja vielä parempi sellainen vain käymällä lenkillä ja syömällä pienempiä annoksia, mutta eivät silti tee niin! Silloin on minusta on ihan turha valittaa yksinäisyyttään!

82

5124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17+7

      Naiset on liian mukavuudenhaluisia ja naisten vastauksista on saanut sellaisen kuvan, että terveellisesti syöminen olisi yksi vastenmielisimmistä asioista. Jos laihduttavat hetkellisesti niin se on vain jonkun superkomistuksen ansiota. Vähän ajan päästä sitten lihovat uudestaan.
      Moni nainen pääsisi suhteeseen jos pitäisi itsensä hoikkana, ei se edes vaadi paljon.

      • Kroppa kuntoon!

      • bgmhmhm

      • miees kaks-kasi
        bgmhmhm kirjoitti:

        Naisiat 1/3 on ylipainoisia, miehistä 1/2. Eli katsokaa miehet ensin peiliin...

        Joopati jooo, onkohan ap käynyt katsomassa treffipuolella naisten vaatimuksia.Jos ei joka toisella niin ei sitten kellään, ole tarinaa mitenkä eletään terveellisesti ruokavalioilla ja käydään salilla yms. treeneissä.
        Homma on omasta mielestäni enemminkin lähtenyt lapasesta.Nuorten ihmisten tärkein parisuhdekriteeri on ulkonäkö ja treenaaminen.Se että joku ei keskitä elämäänsä ruoan tarkkailuun, kilokalorilaskureihin ja joka päiväiseen liikuntaan on aivan todellinen Turn off!Tämä taas pilaa koko nettideitti idean kun ei löydy erillaisia ihmisiä vaan hyvin iso osa on suurta geneeristä massaa.


      • hrr 47
        bgmhmhm kirjoitti:

        Naisiat 1/3 on ylipainoisia, miehistä 1/2. Eli katsokaa miehet ensin peiliin...

        olen sinkku.vaikka olen tosi hyvä vartaloinen mies.


    • Ei mulla muuta

      Itselläni hoikka ja hyvä vartalo, mutta melkein toivoisin olevani pullero niin säästyisin ainakin noin tyhjäpäisiltä miehiltä kuin nämä kaksi edellistä kommentoijaa ovat.

      • tekopyhää jälleen

        Liikaa odottaa kumppaninsa pysyvän hyvässä kunnossa ja siten viehättävänä? Yksi ainut toivomus liikaa? Naisilta ei siis saa odottaa mitään, mutta teidän vaatimuslistasta löytyy vaikka millä mitalla sellaisia asioita joihin ei voi edes vaikuttaa mitenkään.


    • mertsari

      samaa mieltä. lihominen alkaa naisilla alle kolmekymppisenä, heti kun mies on löytynyt.

    • Been there

      No kyllä se miehenkin vatsakumpu alkaa kivasti kasvaa,kun se akka löytynyt;)

      • ihme touhua

        Joo mullakin nainen yritti tappaa mut lihottamalla hiilaripitoisella ruoalla. No ei siitäkään suhteesta tullut mitään kun hän oli se jolla oli enemmän vatsaa ja enemmän painoakin niin ilmeisesti sen vuoksi hän jättikin mut kun mulla ei vatsa kasvanut riittävän nopeasti.


    • hyvä ohje aloittajal

      Löytyy niille pömppävatsaisille naisille, jopa lihaville naisillekin omat ottajansa ja aivan normaalikokosista miehistä puhun nyt.
      Jos parisuhdetta etsitään pelkästään sen ulkonäön perusteella, homma menee pahasti metsään.

      Hyvä ohje olis sullekin aloittaja
      JOS SULLA EI OO MITÄÄN HYVÄÄ SANOTTAVAA, ÄLÄ SANO YHTÄÄN MITÄÄN

      • Rauhoitu nainen

        Ei tartte huutaa. Mielipiteitä vaihdetaan ja keskustellaan. Se on palstan tarkoitus.


    • 25346756

      Näin entisenä pömmisnaisena pitää sanoa, että paaaaalljon mukavampaa on ilman sitä pömppistä:))
      Mut eikö pieni pömmpis ole söpö söpö söpö

    • Double standards

      Tästäklin keskustelusta huomaa hyvin yleisen asenteen. Naisia ei saisi arvostella ja heidät täytyisi aina hyväksyä täsmälleen sellaisina kuin ovat. Naiset taas saavat vaatia miehiltä vaikka mitä, ihan riippumatta siitä millaisia itse ovat.

      • samanlaisia...

        Tietenkin saa arvostella molemmin puolin. Jos aloitus olisi ollut että miehen pullea vatsa yököttää niin miehet itse olisi hyökänneet arvostelemaan tietenkin naisen ulkonäköä ja mahanköllyköitä. Ei he hiljaa olisi olleet niinkuin ei naisetkaan nyt ole.


    • Seksuaalinen_nainen

      Nainen joka pitää pullista, pitää myös *ullista. Niin se vaan on, että jos haluaa saada naisen joka tykkää *eksistä, niin sellainen tykkää myös keksistä.

      • hrr 47

        naisella saa olla muhkeat ja kiinteät muodot,mutta ei rumaa roikkuvaa mahaa.


      • pöh ja pah
        hrr 47 kirjoitti:

        naisella saa olla muhkeat ja kiinteät muodot,mutta ei rumaa roikkuvaa mahaa.

        Jos naisella on muotoja, niin se on aina, IHAN AINA rasvaa, jota naisen elimistössä on muutenkin miestä enemmän. Lihaksikkaat naiset eivät ole niitä muodokkaita.

        Teille miehille ei vaan mikään ole hyvin.


    • Jannnuxi

      Mulla emäntä on lihonnu aivan sairaasti 15v seurustelun aikana,mutta onneksi löysin kesällä 20v neidon joka oikeesti on timmi joka paikasta,ja mikä parasta sille kelpaa hyvin tämmönen 28v sitä vanhempi kundi ilman sitoomuksia....eipä tunnu oman ämmän läskit enään lauvantai saunassa pahalta,naurattaa vaan.....miksi päästää itsensä tommoseen kuntoon!

      • Olethuonokaikintavoi

        Hei
        Olen vaimosi joka hieman on lihonut kyllä 13-vuotiaasta täytyy myöntää...Sinä se et kyllä ole noista kulta-ajoista muuttunut, et sitten yhtään! Älykkyysosamääräsi on edelleen huomattavasti keskiarvon alapuolella (kuten tuli selväksi jo seiskaluokalla...)
        Äidinkielen arvosana oli muistaakseni viisi ja sen todella huomaa! Onneksi luin viestisi ja lähdin samantien naapurin isäntää viihdyttämään... 'Lauvantai sauna' (hah hah!!) sai ihan uuden merkityksen.


      • Rahallako maksoit?

        Miksi käytät sanaa 'oma'?


      • 19+14

        Mua taas naurattaa se, että jotkut urpot tuhlaavat elämänsä tuollaisessa suhteessa, jossa ei ole mukana mitään oikeaa välittämistä tai toisen kunnioitusta. Mahtaa olla ankeaa!!


      • On sääli
        19+14 kirjoitti:

        Mua taas naurattaa se, että jotkut urpot tuhlaavat elämänsä tuollaisessa suhteessa, jossa ei ole mukana mitään oikeaa välittämistä tai toisen kunnioitusta. Mahtaa olla ankeaa!!

        Samaa mieltä.


      • SenpitSr

        Sua vaan harmittaa kun muut miehet tyydyttää vaimoasi.


      • nnoodd

        48-vuotias on jo vanhus 20-vuotiaan mielestä. Säälittävä suhde vaimon kanssa, jos kunnioitus on tuolla tasolla.


    • -18kg

      Vaihda naista ellet kestä sen pömppöä...
      Itsellä kilot kertyivät salaa surkeassa suhteessa....nyt kun vihdoin pääsitn paskasta suhteesta eroon alkaa taas elämä maistua ja läski sulaa ;) Joten jos naisenne lihovat suhteenne aikana syy saattaakin olla suhteen laadussa....kuluttakaa kalorit seksin merkeissä niin ne eivät kerry vyötärölle.....

      • vapaaksi

        Onneksi olkoon. Olet vapautunut läskeistä ja surkeasta suhteesta, siis fyysisestä ja psyykkisestä kuormasta ja taakasta. Hyvää jatkoa!


      • Onnittelut! ! !
        vapaaksi kirjoitti:

        Onneksi olkoon. Olet vapautunut läskeistä ja surkeasta suhteesta, siis fyysisestä ja psyykkisestä kuormasta ja taakasta. Hyvää jatkoa!

        Onnittelut! Läskejä on Suomi täynnä :(


    • 8-8

      Aloittaja on oikeassa. En itsekään odota naiselta mallin vartola vaan että tämä olisi normaalivartaloinen eli läskimakkarat eivät pursua vyötärön yli. Tämäkin tuntuu kuitenkin olevan liikaa:( Huoh....

    • läskit mäkeen

      ei se ole tyhjäpäisyyttä nykyisen naisen tapsin 4v sitten ja ei ollut römppämähää nyt alkaa jo olemaan. olenkin yrittänyt kautta rantain saada häntä liikkumaan ja voimistelemman ja slailla käymään jotta pääsisi siitä makkara kerroksesta eroon mutta taitaaa olla että akka lähtee kun mitään ei tapahdu. nyt mennään sitten ajatusten siivin 10 v päähän ja jos sama tahti jatkuu se on jo aikamoinen makkaramaha ja silloin se on varastanut elämästäni yli 10 vuotta jonka olisi voinut olla suhteessa hieman pienempää kaliberia olevan naisen kanssa

      • ohhhhh

        Kuin myös sinä olet varastanut silloin sen 10 vuotta AKALTASI. Säälin muutenkin häntä.. tuota akkaasi.


      • SenpitSr

        Jaa, vai niin. Kyllä meitä on joka junaan ja osa jää vielä asemallekin: minä tykkään entisen tyttöystäväni - nykyisen vaimoni - pullistumisesta ja rakastan häntä, jos mahdollista enemmän kuin aiemmin. Pulleat muodot näyttävät ja tuntuvat ihanalta.


    • sivusta seurannut

      Joo,varmasti ylimääräiset läskit eivät kenenkään silmää viehätä.
      Mutta kyllä tuolla liikenteessä näkyy ihan kamalia isoja kaljamahasia,hyvin epäsiistejä ukkoja .Ja nämä arvostavat jokaista ohikulkevaa naista,
      Kyllä olis parasta ensin saada omat läskit järjestykseen ja sitten vasta puuttua
      seuralaisen pömppä vatsaan.

      • matu71

        Itse olen kaljamahainen ja arvostan naista. Mitä pahaa naisen arvostamisessa on?


      • Asiayhteydestä
        matu71 kirjoitti:

        Itse olen kaljamahainen ja arvostan naista. Mitä pahaa naisen arvostamisessa on?

        päätellen tais tarkoittaa "arvostelevat".


    • Äidillinen kaunotar

      Jos ihan oikeasti rakastaa toista niin silloin ei muutama liikakilo haittaa missään. Toiset miehet hakee pehmoista ja lämmintä naista itselleen. Jos tykkää luisevimmista niin siitä vaan ottamaan, mikä estää.

    • riina i.

      Painan 81 ja 169 pitkä, vähän pyöreä mutta miehet on tykänny kyllä

    • Normipainossa...

      Naiset lihoo ulospäin, miehet sisäänpäin. Tyypillinen pariskunta on sellainen, että nainen on lihava ja mies hoikka, vaikka ovat syöneet samoja ruokia ja mies isompia annoksia.

      Itse taistelen kilojen kanssa, n. 10 on liikaa vaikka painoindeksi 26. Kiloja, niitä vaan tulee, niiden torjuminen on haastavaa naisella. Siltikään en itse innostu edes hieman pulleista miehistä, vaan ainoastaan hyvä kroppa miellyttää ja lihaksikkaat käsivarret, aah. Se vaan on niin raadollista, että hyväkroppaiset miehet pysyttelee kaukana vähänkin pullukasta. Taistelu kiloja vastaan siis jatkuu sinnikkäästi. Huoh.

    • lihan kurittaja

      Mikä on, ettei voi olla vaan työntämättä sinne aukkoon kaikkea kun mieli tekee. Itse elän spartalaisesti, nautinnon voi saada myös pidättäytymisestä ja voittamisesta alhaisia mielitekoja vastaan! Hoikka, hyväryhtinen ihminen on aina kaunis!

    • tehet

      lihankurittaja on oikeassa

      • Pömppis mutta hoikka

        Täällä on normaali painoinen nainen. Katson mitä syön todella tarkkaan mutta ei se maha mikään sixpackki ole mutta miksi tarvis edes olla.? Liikun säännöllisesti mutta enemmän voisin kyllä. En itse ainakaan miestä katsele kauan joka kaljaa hörppii sohvalla ja sitten vielä kehtaa puhua naisen pömpöstä. Myöntäkää se ettei olut ole hyvästä.


      • Olut on hyvää
        Pömppis mutta hoikka kirjoitti:

        Täällä on normaali painoinen nainen. Katson mitä syön todella tarkkaan mutta ei se maha mikään sixpackki ole mutta miksi tarvis edes olla.? Liikun säännöllisesti mutta enemmän voisin kyllä. En itse ainakaan miestä katsele kauan joka kaljaa hörppii sohvalla ja sitten vielä kehtaa puhua naisen pömpöstä. Myöntäkää se ettei olut ole hyvästä.

        Oon eri mieltä. Olut on hyvää...monesti viikossa. Liikun myös monesti viikossa, ni ei haittaa yhtään. Jos jotain haittais, ni mä en välittäis.


    • turhaa pohdintaa

      Kai toi oli provo. Pilaa vain turhaan kaikkien miesten maineen tuollainen. SItä paitsi esim. mun exä kävi jumpissa tai salilla min. sen 4xvk ja sillä oli, mun mielestä söpö-pikku-pömppä, vaikka oli muuten kyllä tosi timmissä ja tosi terveellisesti syötiin ainakin yhdessä. Yleensäkin täysin rasvaton nainen, esim. liian erottuva sixpack ei kyllä ainakaan muhun vetoa. Ja ainakin mä tykkään kaikenlaisista ja kokoisista naisista. Jos oikeesti joku sitä rasvatonta naista haluaa, niin kannattaa varmaan sieltä salin suunnalta hakea, niillä varmaan muutenkin ne ravinto sun muut jutut kuuluu automaattisesti siihen elämäntapaan.

    • DocGyn

      Minua viehättää hoikka nainen vain, jos puhuu viisaita. Muuten pyöreä on vaan eroottisempi. Timmi nainen tuo mieleen pojan... Mutta toisaalta: eipä sitä sängyssäkään ole, jos ei puheet ole kiinnostaneet.

      Kohtu pitää naisen alavatsan aina hieman pömppönä. Estrogeenin tuotanto määrää rasvan sijainnin. Jos se on runsasta, rasva sijoittuu lanteille ja takapuoleen. Siksi vaihdevuosien jälkeen takamus ja reidet pienenee suhteessa ja vatsa kasvaa. Tästä syystä alaosaltaan päärynät usein säilyvät nuorempina vaikka olisivat vakavasti sairaita..

      • Dille1

        Entä jos ei ole suhteessa? Pieneneekö takamus silti ja kasvaako vatsa vaihdevuosien jälkeen? Miten ne päärynät voi nuorempina säilyä kuin muutkaan? Eikös me kaikki vanheta päivä ja vuosi kerrallaan?


    • uuuhhhuuuhhhuuu

      Tässä tyypillistä Suoli24:n käyttäjien keskustelua. Kannattaa lukea ja nauraen poistua täältä suolenmutkasta.

    • Keksintökö

      Mielestäni Ihminen on se mihin kiintyy , häneen kuuluu sitä sun tätä , siellä sun täällä siis kokonaisuus . Ja tietenkin hänen ajatusmaailma johon minäkin passaan .

    • Vastenmielistä.

      Jos nainen on lihava. Ei tulisi mielenkään olla lihavan naisen kanssa parisuhteessa, kun itse on timmissä kunnossa. Jos ihminen ei pysty huolehtimaan ulkonäöstään, niin miten sitten parisuhteesta?

      • normkokoinen

        Sullakin jäisi huolehtimatta parisuhde lihavan kanssa. Vaikka kuorestasi huolehdit niin parisuhdetta et pystyisi hoitamaan lihavan kanssa.


    • Kokkipoika

      Opetelkaahan miehet laittamaan sitä terveellistä ruokaa, ja tarjotkaa sitä myös tyttöystävlle/ vaimolle. Yhdessä ne terveelliset elämäntavat pysyy.

    • pro laihdutus
    • rasvapallero

      Joo, liian timmi ei saa olla. Ikävää jos ei voi nauttia elämästä murehtien kiloja. Ylipaino ei ole hyväksi. Lihoin ite masennuksessa. Alavatsa kasvoi ja näytti pahalta. Nyt olen laihtunut. Tikkua minusta ei koskaan saa.

    • pehmeäpyllyinen

      Hankkikaa aktiivinen koira, tehkää alusta loppuun itse ruokanne vaikkapa yhdessä ja joka aamu pari kuppia kahvia naamaan kropan käynnistämiseksi(kirjaimellisesti), näin pysyy luonnostaan normaalipainoisena, ilman että edes tuntuu siltä että pitää jotain dieettiä.

      Onneksi oma ukkoni pitää vähän tämmöisestä pömppömahaisestakin, vaikka normaalipainoinen olenkin, niin en timmeimmästä päästä. Itse hän on mua pituuteen suhteessa hoikempi, mutta kovasti tykkää puristella joka puolelta ja k*rpä pystyssä ja naapurit saa joka päivä kuulla kuka sitä saa ;)

    • Totta, mutta on myös miehet lihavia, ja he vasta ärsyttävät !! Mun ex oli kauheen liha -va läski yli13-vuotta sitten. Nykyään, en tiiä, mis lienee, en oo nähny kyseistä pettä-jää eromme jälkeen......eikä ees kiinnosta, sama läski se on yhä !!!! Uhhhh !!
      Mutta tuo sun tekstis on häpeällistä luettavaa, se pitäisi poistaa ja sut kirjotuskieltoon tänne pariks vuodeks, etköhän sä siin ajas tajuu virhees.......et tosiaankaan oo rakas -tunu muuhun, kun ittees, et säkään takuulla oo mikään laiheliini......vaiha muijaa sit, jos ei oma nykynen muija kiinnosta enää. Kaikki ei vaan jaksa liikkua liikaa, kuten e-räät.........eikä oo edes aikaa moiseen, kun on työt yms muut tärkeämmät asiat......

    • lihavaaaaaaaaaaa

      Miten mies voi olla lihavan akan kanssa? On ne järkyttävän näkösiä. Ja sit pitäs vielä m...naa antaa. Ei ole todellista.

      • akka vaan

        Ai sinunko pitäisi munaa antaa? Tuskin ovat sinun munan tarpeessa. Ei ole todellakaan todellista.


    • Mies_33

      Kyllä omasta mielestä naisella saa olla hieman masua sekä naisellisen pyöreä ja pehmeä pylly ja reidet....

    • Kaikki naiset ei ole kropaltaan näitä "hentoluisia" tapauksia, joillakin on isompi luustonrakenne ja se osaltaa muuttaa kropan mallia, se taas on geeneistä kiinni millainen naisen luusto on.

      Mutta tosiaan mitä vikaa pyöreissä ihmisissä on, pitää olla jotain mistä saa kiinni. Totta on, että se on omasta itsestä kiinni millainen on, mutta jos on sinut itsensä kanssa, niin mikäs siinä sitten. Mutta muotoja pitää naisessa olla ja saa olla, se on ihan luonnollista.

      Ei minustakaan koskaan mitään "muodotonta" tikkua saa, huolehdin terveydestäni oman itseni takia, enkä todellakaan minkään miehen takia. Ei ne liian laihatkaan kauniita ole, ainakaan omasta mielestäni. Mutta makunsa kullakin, niistä kun ei voi kiistellä, toin vain oman mielipiteeni esille.

    • en ihmettele

      Tämän keskustelun luettuani en ihmettele yhtään miksi suomessa on niin paljon yksinäisiä ja sinkkuja! Ovatko ihmiset oikeasti näin typeriä vai onko tämä koko juttu joku trolli?

      Itse seurustelin yläasteella vain komeiden ja hyväkroppaisten miesten kanssa koska silloin sellainen iski muhun. Sitten kasvoin aikuiseksi ja löysin elämäni miehen - hieman ylipainoisen eikä mikään kansikuvapoika mutta ihan täydellinen minulle. Hän on kaikkea mitä mieheltä voi toivoa; hän haluaa olla mun kanssa ja huolehtii minusta.

      Itse lihoin alipainoisesta lievästi ylipainoiseksi kun jouduin alottamaan masislääkkeen pari vuotta sitten. Mies sanoi että näytän paremmalta kuin koskaan nyt.

    • MinaTiedan

      Tässä puhutaan päällekkäin kahdesta eri asiasta. Muodokkuus ja sopivan pehmeät muodot on ihan eri asia kuin roikkuvat läskimakkarat naisella mahalla ja vyötärön ympärillä.
      Itse tapaisin naisen, jolla oli liikaa kiloja, mutta oli juuri aloittanut treenauksen ja kova into pudottaa painoaan. Meni sitten reissujen yms merkeissä pari kuukautta, ja kun nähtiin uudelleen, oli järkytykseni aika kova.
      Nainen oli repsahtanut nopeasti, vaikka oli aluksi saanut jo useita kiloja pois. Painoa oli tullut oikein rutkasti lisää lähtötilanteeseen ja entisen mahtavan peräsimen lisäksi inhottavat rasvamakkarat keikkuivat joka puolella vyötäröä.
      Lopetin orastavan suhteen siihen, en niinkään niiden makkaroiden vuoksi, vaan sen vuoksi, etten halua olla tahdonvoimattoman ihmisen kanssa.

      • tavallinen_nainen

        Niin minäkin tein. Seurustelin 8 vuotta miehen kanssa, joka vuosi toisensa jälkeen sanoi laihduttavansa ja paino vaan nousi ja nousi pikkuhiljaa. Itsekin pyöristyin muutaman kilon hänen kanssaan seurustellessa.

        Olen taas normaalipainoinen (164cm ja 62 kg). Omakin painoni tippui takaisin normaaliksi, kun en enää joutunut joka päivä syömään perunoita ja kastiketta. Nyt seurustelen miehen kanssa, joka myös pitää huolen painostaan ja on normaalipainoinen. Meidän päivällinen voi olla salaattia riistan tai broilerin lihan kera tai kevyt kasviskeitto. Exän mielestä ne eivät olisi olleet edes ruokaa.


    • nnbvvghjjkkiuuyhjkcv

      Kummassakohan on vikaa, kellä on vatsaa tms. vaiko ketä tuo häiritsee. Tiedätkö että ihminen pystyy treenaamaan myöskin henkisiä ominaisuuksiaan, ehkäpä kannattaisi miettiä itse sitä.

    • Norminainen

      Ihan olen normaalivartaloinen, mutta silti en löydä miestä. Sitten ystäväni joka on todella lihava löysi oikein sellaisen urheilijavartaloisen miehen ja vihille asti menivät.

    • olin n 5-6v sitten hoikassa kunnossa kun urheilin paljon, silloin en kelvannu sellaisille joihin olisin halunut tutustuu, nyt 6v myöhemmin tullut muutamia lisäkiloja niin ei siltikkään kelpaa..:) eli miksi laihduttaa yms kun lopputulos on sama!!!

    • Onko sillä painolla merkitystä, jos on sinut itsensä kanssa, silloin ei ole kyse tahdonlujuudesta tai sen puutteesta, ihminen joka on sinut itsensä ja kroppansa kanssa, voi olla lihava tai sitten laiha. Ihmiset yleensä pitää hyväksyä sellaisena kuin he ovat, mitään lisäämättä tai poistamatta. Naisenkin pitää saada olla juuri sellainen kuin haluaa, ikään, pituuteen, painoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta.

    • Miia 170/155

      Minä ainakin pidän vatsakkaista miehistä! On mistä pitää kiinni.

    • simppeliä

      läski on läskiä ja kurvi on kurvia.
      Noita kahta ei voi keskenään sekoittaa.

    • pinnallisuus ko

      Täysin pömpöttämätön vatsa on utopiaa, ei kenelläkään naisella ole läpi elämän lituska. Jos on, voi epäillä ettei vatsa toimi tai ei syö mitään. Pömpötykseen vaikuttaa muukin kuin rasvakudos. Painoindeksit löydät wikistä ja rasvaprosentit. Älä katso liikaa mediaa, jossa kaikilla on litteä vatsa.
      Jos kuitenkin etsit litteiden vatsojen ihmettä, valittaminen ei auta, vaan kerrot eron syyksi että lähdet etsimään litteävatsaisia naisia. Mutta heilläkin voi joskus tulla vatsa, koska kukaan ei ole ikuisesti kaksikymppinen. Eikä nainen voi näyttää teinipojalta loputtomiin.

    • Juokse

      Täytyy myöntää 51 v:nä naisena, että osittain puhut totta. Jos pitää itsestään hyvää huolta ja omaa tarvittavan itsevarmuuden sekä -kunnoituksen, sen huomaa jo kilometrien päähän. Naamarustingilleenhan kukaan ei voi mitään, mutta se itsevarmuus, siitähän kaikki lähtee. Mutta mistä sitä saa? Kauneusihanteet ovat siis aivan ulottumattomissa normaalilta työssäkäyvältä ei niin viehättävältä naiselta. Lehtien kuvat pursuavat käsiteltyjä kuvia ja sitten huokaillaan, että voi miten osaa nainen/mies olla kaunis ja hyvännäköinen. Miksi minä en voi olla edes lähellä samanlaista? Huh huh. Hirveet paineet luodaan jo lapsena siitä minkälainen ihminen on kaunis. Hmm. siis turha valittaa yksinäisyyttä, jos pitää itsestään huolta? Olen itse yksinäinen, vaikka pidän itsestäni huolta. Eli miksi olen yksin? Tietty minun täytyy olla ruma kuin susi siis susiruma, koska olen yksin? Niinkö? Olen menettänyt luottamuksen miehiin, enkä osaa rakentaa sitä enää takaisin. Hui, tuokin mies katsoi minua "sillä silmällä". karkuun...

    • pikkumökissä

      Olin yli 15-vuotta suhteessa, jossa rakkaus katosi vähitellen. Oma ulkonäköni rupsahti synnytyksessä, kun iso vauva jätti jälkeensä roikkuvan vatsanahan. Koliikkia itkenyt vauva ja minä väsymystään itkenyt äiti eivät herättäneet miehessä hoivaviettiä. Tukea ei saanut ja itse piti kaikki hoitaa. Mies korkeintaan valitti, jos en ehtinyt päivän aikana siivoamaan kotia siihen kuntoon, missä se meillä aiemmin lapsettomana pariskuntana oli. Ei ihme, että hain lohtua syömisestä.

      Ero tuli lopulta, kun en jaksanut enää kuunnella miehen valitusta ulkonäöstäni. Joka päivä sai kuulla, että miten läski olen. Jos hän olisi rakastanut minua, hän olisi joskus tehnyt itse ruokaa ja kannustanut lähtemään siksi ajaksi lenkille tai kuntosalille. Kun otin eron, niin sen jälkeen alkoi painokin pudota pikkuhiljaa. Ilman mitään ihmetekoja olen laihtunut noin 5 kg vuodessa tahtia. Nyt tarkoitus olisi pudottaa vielä loput 15 kg liikuntaa lisäämällä.

      Uutta ukkoa en ota, koska nykyiset vaatimukset miehillä on niin kovat. Vatsani roikkuu edelleen, vaikka vatsalihaksia onkin, mutta venähtänyttä nahkaa ei pysty korjaamaan kuin kirurgin veitsellä. Rintojen koko on OK, mutta nekin roikkuvat. Minä kelpaan kuitenkin itselleni tällaisena. Jos pitäisi valita, että pistänkö kymppitonnin rahaa kirurgille, jotta saan itseni siihen kuntoon, että saisin itselleni miehen vai lyhennänkö sillä rahalla asuntolainaa, niin valitsen jälkimmäisen.

      Joskus toivoisin, että ihmiset arvostaisivat sellaisia vanhanaikaisia hyveitä kuin kiltteys, hyvyys, uskollisuus ja ahkeruus. Sen sijaan arvostetaan rahaa, kauneutta ja nuoruutta.

    • ggrrttyy

      Sulla mitään naisystävää ole. Solet vaan säälittävä luuseri, yksin kotona murehtimassa.

    • Taas yksi esimerkki siitä kuinka miehet eivät ymmärrä naisten ja miesten olevan erilaisia. On ihan fysiologinen fakta, että miehen on helpompaa laihduttaa mm. suuremman lihasmassan takia. Myös verensokeriarvot muuttuvat miehillä ja naisilla eri tavalla puhumattakaan siitä mitä hormonit kropassamme saavat aikaan. Naisen kroppa on suunniteltu ylläpitämään elämää ja siksi vartaloomme kertyy helpommin vaikeiden aikojen varalle rasvaa, eli samalla ruokavaliolla lopputulos on erilainen vaikka mies ja nainen olisivat samankokoisia.

      Aloittaja on oikeassa siinä, ettei rakasta tarpeeksi, kun pömppis ällöttää. Sen oikean ollessa kohdalla jokunen "löysä" kilo ei ole este rakastamiselle. Toki rajansa kaikella, jos ylipainoa on kymmeniä kiloja, mutta nykyään entisajan hoikka tai muodokas nainen on monen mielestä järkyttävä läski, ja normaalit kurvit yököttävä merkki syöpöttelystä ja itsekurin puutteesta.

      Erikoista kuinka muotimaailmaa hallitsevat homomiehet ovat onnistuneet markkinoimaan itseään miellyttävän mahdollisimman vähän aikuista naista muistuttavan muodottoman ja luisevan androgyynin "naisihanteen" tavisheteroillekin, kun kautta historian kurvit ovat olleet merkki naisen terveydestä ja kyvystä lisääntyä sekä hoitaa lapsia.

    • mitähelvettiä

      No ilmankos oon saanu aina pakit ku on pömppis... Oon siitä epävarma ollu ja en tuo sitä esille... Mut oikeesti? Ompa kiva jos ton takii miehet jättää..

    • Justiina2014

      Synnyttäneillä naisilla raskaudet saa monesti mahan pömpälleen vaikkei olisi niin kovasti sitä läskiäkään. Itse pidän mieluummin lapseni ja pömppäni ja jos mieheni ei tätä tajua ja arvosta niin joutaa mennäkin etsimään sitä timmimpää vaihtoehtoa! Sitä en tiedä mikä miesten veruke on raskausmahalleen?

      Ja toisekseen, elämme maailman kylmimmässä maassa. Miten luulette, että esi-äitimme olisivat täällä selvinneet talvien yli jos ei olisi hylkeelle tyypillistä rasvansitomiskykyä? Kyllä se on rasva esi-äitien kropassa ja pienellä energialla toimeentulo ollut aika oleellista verrattuna lämpimien maiden naisiin. Sieltä etelästä nyt sitten hakemaan niitä pienempiä vaimoja jos ette pömpöttäville sisupusseillenne pärjää!

    • niin on!!

      Itte en vain innostu ylipainoisesta miehestä, etoo se löllyvä taikinainen vatsa ja joka paikka.. Kyllä pitäs olla melkosessa kännissä että semmonen kanssa sänkyyn eksyisin!

    • läskiäjokasormelle

      Miks oot sen ekon kanssa sitte vai onko niin että olet ihastunut luonteeseen mutta et niinkään ulkonäköön katso Hal ja iso rakkaus 2001 siinähän sitä vähä olis oppimateriaalia.Mutta eläpä huoli onpa omallakin lyylillä sietämättömät jenkkakahvat ja selloliitti perse vaan eipä siitä eroon nyt pääse tuli lapsi kyhättynä ja kaipa sitä ittekki kaljakumpua tullu mutta muuten ihan normi vartaloinen ollaan.Aina ei saa mitä haluu ehkä seuraavas elämäs notkeavartaloisia naisia riittää joka sormelle. :) Täytyypä tässä sanoa että naisella laihduttaminen on paljon vaikeampaa kuin miehellä pitää olla tosi tiukka dietti jatkuvsasti ja muutakin tehdä kuin ajella autolla monilla on kyllä sellaset kolmivuorotyötkin että ei sitä enää jää aikaa eikä energiaa liikunnalle.

    • lllllll

      Lihoin huonossa suhteessa, jossa mies haukkui ja arvosteli jatkuvasti... Eli jos se ihana naisenne lihoo parisuhteenne aikana, niin katsokaa miehet peiliin... Suhteen loputtua paino alkoi tippua itsestään ja parhaillaan pudotan lisää..

      Niin ja kerran olin treffeillä miehen kanssa, jonka profiilissa luki, että hän on normaalipainoinen. No, treffeillä minua odotti kalju mies, jolla oli todella iso kaljamaha ja mies piti koko ajan aurinkolaseja päässä ja kehuskeli rahoillaan... Todella oksettavaa!!!!!

    • Asia ei herätä itsessäni kummempia tunteita, mutta pidän pömppiksiä jopa seksikkäänä. Asetelma on melko epäoikeudenmukainen koska mies pysyy hoikempana teston myötä kunnes tuotanto hiipuu joskus nelikymppisenä.
      Olisi onnekasta, jos mies kokisi kumppaninsa viehättävänä eikä käyttäisi häntä ainoastaan tarpeen mukaan. Oman kokemukseni perusteella nainen näkee vaivaa kumppaninsa hyvinvoinnin eteen ja hänelle pienetkin huomionosoitukset merkitsevät paljon. Naisen lihoessa kehostaan, mies ilmeisesti lihoaa päänsisäisesti. Mies pitää hyvinvointiaan itsestäänselvyytenä ja menee omia menojaan, käy viihteellä, asettaa kaverinsa etusijalle ja tottuu kodinhoitajaan. Ei ole ollenkaan ihme, että halutaan hali sisältäpäin.

    • näin se menee

      Kevyesti pömppis naisen vatsa on jopa söpö. Läski ja appelsiini-iho ei kaunista ketään.

      Liika on liikaa. Minkäs sille voi jos etoo ja alkaa pistää vihaksi se lähes jokapäiväinen sipsipussi telkkarin ääressä. Kun voisi olla olla oikein sievä ja vähemmän läski, niin on pakko turvottaa itteensä lisää. Ja kun ehdottaa vaikka yhdessä kävelylle lähtöä, niin vastaus on ettei jaksa.

      Ei jaksa. Pitää itsestään huolta. Ei jaksa, ei kiinnosta. On kelvattava sellaisena kuin on ja sellaisena kuin on selvästi vasta tulossa. Ja kun ei kelpaa, mies on pinnallinen sika.

      Itse olen oikeasti timmissä kunnossa ja ikää 35 .

    • Mörkö

      Miehet harvemmin omaavat hyvän vartalon.Jos ei oo kaljamahaa niin sitten on kukkakeppi tai yli pumpattu ilmapallo.

    • juppe73

      No et oo kyllä yhtään pinnallinen :D jos tolleen tunnet niin kerro se ja toimi sen mukaan... eiköhän se nainen löydä sellaisenkin joka osaa arvostaa naista sellaisena kun hän on. Suomalainen nainen on kaunis aina kun hänellä itsellään on hyvä olla omassa vartalossaan.

    • normaalipainonenolen

      Oi ihmisten tyhmyyttä....Mä jos tapaisin Naisen,joka siis veisi multa perdoonallaan jalat alta,ei siinä pömpät merkitsisi yhtään mitään. Pinnallisua tipuja tarjolla,mut eipäs kiinnosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe