Appiukko ahdistelee..

SirpaK31

Kaipaan oikeasti nyt apua. Appiukkoni, joka on liki 60v sinkkumies, on ihan mukava ja hauska mies, mutta kun hän on vähänkin juonut, niin hänestä tulee ihan toinen ihminen. Meidän perheessä on tänä vuonna vietetty minun ja mieheni häitä, sekä mieheni siskon häitä. Molemmissa häissä jossain vaiheessa iltaa appi yllätti minut suudelmalla. Toisella kertaa hän samalla kouraisi minua takapuolesta, minä läppäsin häntä poskelle ja käskin lopettaa. Hän vain naurahti "vitsi vitsi".

Hän tulee joskus kännissä meille ja aina kun mieheni silmä välttää, hän yrittää hiplata minua. Selvinpäin ollessaan hän käyttäytyy todella fiksusti ja on aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Kerran hän tuli meille kun olin yksin kotona. En heti huomannut, että hän on juopunut, koska hän aluksi käyttäytyi kunnolla, mutta kun hän yritti lähennellä, haistoin kyllä viinan ja yritin vaan päästä karkuun hänen läheltään, mutta hän sai minut kiinni ja halaili. Onnistuin lopulta saamaan hänet irti ja menimme istumaan sohvalle ja yritin keskustella hänen kanssaan järkeviä, mutta hän vaihtoi puheenaiheen minuun, kehui ulkonäköäni ja luonnettani. Sitten hän kertoi olevansa kovin ihastunut minuun. Yritin kysellä miksi hän niin luulee, mutta en tahtonut saada suun vuoroa kun hän niin kovin puhui tunteistaan ja haluistaan..sitten hänen puhelin soi ja puhelun hän jatkoikin jo matkaansa. Jäin ihan suu auki ihmettelemään tapahtunutta. Seuraavana päivänä soitin hänelle ja kyselin oliko hän tosissaan siitä mitä puhui edellisenä iltana. Hän ei mukamas muistanut mitä oli puhunut tai tehnyt.

Koko sen päivän mietin mitä tuon appiukkoni päässä oikein liikkuu?

En ole saanut vielä kerrottua miehelleni, koska pelkään ettei hän uskoisi minua. Appi on selvinpäin oikeasti todella hyväkäytöksinen mies, ja selvinpäin hän on meille aina tervetullut. Mutta humalassa en halua häntä enää minun lähelleni.

Miten saan miehelleni kerrotuksi asiasta ilman että taas jänistän?

20

2953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • polly75

      Ota vain asia rohkeasti esille miehesi kanssa! Uskon että miehesi kyllä uskoo sinua. Jos appisi on sinua kohtaan kännissä tuollainen, on hän varmaan ollut aikaisemmin jotain muuta kohtaan samanlainen? Ja kai sen nyt joku on huomannut?

      Toi voi muuten yltyä todella pahaksi.. Ite tiedän tapauksen jossa perhetuttava yritti vikitellä kaverin vaimoa, joka torjui miehen yritykset.. Lopulta mies kiristi naisen seksiin kanssaan.

    • jenette

      Minä ymmärrän huolesi!
      Ole rohkea ja kerro miehellesi, tai yritä ensin puhua appesi kanssa, kun hän on selvinpäin.

      • Anonyymi

        Kandee vetää lärvit itekki ja painaa appiukkoa. Vaikuttaa semosselt alphalta.


    • mek

      Seuraavan kerran kun ahdistelee niin potkaiseppa parikertaa kunnolla munille vanhaa äijää ja kerrot että tästälähtien tulee aina potku munille jos et opi tavoille ja et ole seksuaalisesti kiinnostunut miehesi isästä ja valokuva päälle niin on tosidteen. Seuraavan kerran kun teille tulee niin soitappa poliisit poistamaan hänet niin ottaa opiksi jos ottaa.

      • Anonyymi

        Vitun narttu


    • oppeliini1

      Tuo appiukko on oikea huorapukki. Aivan varmasti tekee hyvää kun annat kunnon polvi potkun sukukalleuksille. Toista se niin monta kertaa kuin tarvitsee, pukki ei ehkä yhdestä kerrasta usko.

      Miksi maailmassa sinä enää sallit pukin jäävän kotiinne tuollaisen kännikäytoksen jälkeen?! Seuraavan kerran ensin potku ja sitten ovi.

      Tuo pukki tietää ihan tarkkaan mitä tekee, se tarvitsee kunnon ojennuksen. Laita itse pukki ojennukseen, miehellesi voit kertoa jos haluat. Tuosta tiedosta miehesi tuskin tulee hullua hurskaammaksi, tuskinpa hän sille asialle edes mitään tekisi. Tosin saattaa olla että hän on tiennyt isänsä typerän käytoksen muitakin naisia kohtaan, joten tuo tieto tuskin tulisi yllätyksenä.

      Joten sinun on toimittava itsenäisesti ja kunnon naurut perään!

      ( ps. harjoittele potkua kunnolla että se osuu oikein seuraavalla kerralla)

      • 16+16=32

        " harjoittele potkua kunnolla että se osuu oikein seuraavalla kerralla"

        Mistä saisi vapaaehtoisen harjoitusvastustajan? Oma aviomies tuskin suostuu.


      • Anonyymi

        Haista sinä kuule paska

        Vitun 43 vuotias keskikriisissä oleva appiukko


    • Appi:::

      Anna appi käy etes yhesti ruikkaamassa....Panettaahan nyt sitäkin kun niin hottis olet ;-)

      • Ukko tyhjäksi

        Jep, juuri noin. Eli anna apille kunnon pano missä ukko tyhjenee totaalisesti, eiköhän se siihen sitten vonkaamiseen lopeta.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä


    • hyi

      Onpa likainen äijä.

    • hui sentäs

      Ota seuraavan kerran puhelin esiin ja ilmoita soittavasi miehesi paikalle heti paikalla. Ja näytä vihaiselta.

      Herää kysymys, jos saatte joskus lapsia niin voiko varsinkaan tyttölapsia noin idiootin apen lähelle edes päästää...

    • yks ahdistunut

      Mulla kans appi lähenteli ja pisti kaiken humalan piikkiin.seuraavana päivänä väitti että muisti mennyt ja filmi katkennut.silti muisti kysyä että ei kai vaan ahdistellut.eli muisti asian ja häpesi varmaan. Kuitenkin puheet aina edelleen vihjailevia jos aviomieheni ei ole paikalla.sitäpaitsi se että on kännissä ei anna oikeutta käyttäytyä eri tavalla tai tee asiasta hyväksyttävämpää.jos mokaa kännisssä niin sit voi juoda vähemmän.miehelle kerroin ja hän kielsi kertomasta muille ettei appiukon maine mene.kuitenkin ymmärsi tuskani osittain ja ihmetteli isänsä käytöstä, mutta kuitenkin sanoi että kännisssä ihmiset mokailee.itse teen ja sanon asiat samalla lailla kännissä ja selvinpäin eli en voi ymmärtää.
      apelle sanoin että ahdistelit, mutta yritetään unohtaa koko asia. Mitä muutakaan voin?eroon siitä ei pääse kun on miehelle tärkeä.miehen äiti kuollut jo.ahdistaa tämä asia vaikka siitä on jo aikaa, mutta jutut silti jotenkin ällöttäviä.en halua häntä ainakaan kännissä ikinä meille enää.asia aiheutti minulle hermoromahduksen kun muutenkin pienet lapset ja raskasta kun ei ole mummoja jotka auttais tai muutakaan hoitoapua koskaan.onneks lapset ja mies on ihania.

    • Anonyymi

      Mulla on sama ongelma appiukon kanssa. On pitkän aikaa jo yrittänyt suudella mua. Ja asiasta olen puhunut mieheni ja appiukon kanssa. Pyydellyt anteeksi ja sitten menee hetki, niin taas alkaa ahdistelu. Juhannus oli kaiken huippu, oli juovuksissa, lähentyä ja suudelmia yritti. Aamulla olin aamupalalla keittiössä, mieheni ja anoppi olohuoneessa. Appiukko häiritsi ja tuli viereen istumaan ja ota munista kiinni. Mitä teen? Asiasta on nyt puhuttu anopillekin. Muistisairautta epäillään.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti sinkkumies appesi on eronnut. Miten anoppi? Kysy hänen asennettaan, saattaa olla, että eron syy on juuri tässä. Silloin on kyllä poikakin tietoinen asiasta.
      Tuollaiset MeToo-tyypit osaavat pitää taipumuksensa muilta miehiltä salassa, niin että naiset joutuvat altavastaajiksi, jos asioista puhutaan.
      Mutta voit sanoa mielestäni miehellesi, että et halua olla appesi kanssa kahden kesken, koska hän on hiukan liian tungetteleva, ja et ole sellaiseen tottunut.

    • Anonyymi

      Sano miehellesi, että monet miehet ovat tuollaisia MeToo-miehiä käsittämättä ollenkaan, kuinka halveksittavaa ja alentavaa se on. Voit aloittaa keskustelun toivomalla, että miehesi ei kuulu tähän joukkoon. Kun hän totta kai torjuisi ajatuksenkin, voisit sitten siirtyä puhumaan appiukostasi ja kertoa miehellesi, että hänen isänsä on noita vanhan liiton miehiä, joilla on se käsitys, että he ovat joka naisen unelma. Siitä syystä olisi pojan ehkä viisainta muistuttaa isäänsä siitä, että sinä et ole tavoiteltavissa.
      Jos ukko ei asiaa ajoissa tajua, on välirikko valmis, ja sitä ei sitten korjaa mikään 20 vuoteen. Sen jälkeen dementia jo hoitaa asian.

    • Anonyymi

      moro, must tuntuu et saatan olla tää appiukko. Muistan tapahtuneen ja oli kyl kiva ;)
      Ps tuuppa käymää.

    • Anonyymi

      Nauhoita seuraava tilanne. Voit sitten uhata nauhan esittämisellä seuraavissa sukujuhlissa.
      Voit myös uhata olemattoman tallenteen esittämisellä.

    • Anonyymi

      Hei anna apen panna salaa, niin hän tekee mitä pyydät sen jälkeen.Sinusta tulee haluttava naaras joka määrää paikan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe