Mikä on kurvikas?

5+8

Eksyin tylsyydessäni tänne ja kurvikkuudesta on selkeästi paljon erilaisia mielipiteitä. Päätinkin uteliaisuudesta sitten kysellä vähän tarkemmin.

1. http://www.voice.fi/files/picture_460/2012_10_05_506eabe905087.jpg
2. http://static.vogue.com/voguepedia/images/b/b0/Scarlett-Johansson-Hero.jpg
3. http://tvpedia.org/wp-content/uploads/2011/09/kat-dennings-2-broke-girls-14.jpg
4. http://www.socialbliss.com/assets/user_images/pic_8265_0.42555500_1359611933.jpeg
5. http://www.scrupleless.com/wp-content/uploads/2013/05/candice-swanepoel-7.jpg

Kolme ensimmäistä ovat omasta mielestäni niitä kurvikkaita ja neljäs sitten enemmän chubby ja viides hoikka.

Kauniita kaikki, mutta kysynkin että mikäs näistä nyt sitten on teidän mielestänne se kurvikas? Ja kuvailkaa vähän että mikä se kurvikas teidän mielestänne on. :)

34

1861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+6

      Kurvikas ei ole lihava, mutta sillä on muotoja. Muodot määrittyvät lantion, vyötärön ja rinnan suhteilla. Vitosvaihtoehtosi on kurvikas alhaalta, mutta olemattomat rinnat tarkoittavat sitä, että kaikesta push-uppaamisesta huolimatta kyseessä ei ole kurvikas vartalo. Yleensä pullea vatsa tarkoittaa sitä, että kyseessä ei ole kurvikas, vaan lihava. Tämä ei ole mitään rakettitiedettä. Pamela Andersson, Veronica Zemanova, Marilyn Monroe, Anna Nicole Smith, Sophia Loren.... Kaikkia näitä kurvikuningattaria yhdistää litteä vatsa.

    • [t]

      Näistä vaihtoehdoista ainut aidosti kurvikas on tuo Denningsin Kat. Salma ja Scarlett taitavat olla hieman liian laihoja osuakseen minun määritelmääni kurvikkaasta.

      Kurvikas ei ole sama kuin rinnakas. Kurvikas ei ole myöskään lihava. Kurvikas on kurvikas joka puolelta ja ehkä varsinkin ns. naisellisilta alueilta.

    • Neiti X

      No vitosvaihtoehdolla ei tosiaankaan ole olemattomia rintoja :-D Näyttäisi olevan C-D. Ja omaa kurvikkaan vartalon.

      Mielestäni kurvikas ei ole yhtäkuin rinnakas. Oli rinnat sitten pienet tai isot, niin se ei määritä kurvikkuutta. Vyötärö, lantio, peppu ja rintojen muoto vaikuttavat kurvikkuuteen. Mittasuhteita pitää olla sopivasti ;-)

      Itse pidän itseäni lautana (B 70), mutta monta kertaa minua on kutsuttu kurvikkaaksi. En osaa katsoa itseäni sillä tavoin, mutta rintojen, vyötärön ja lantion suhde on kai tarpeeksi erottuva hoikkaan vartaloon. Omaan kyllä hyvän pepun, erittäin kaartuvan ;-) Mutta se ei toki tee vielä kurvikkuutta. Samoin pelkät isot rinnat ei tee kurvikkuutta.

      Luulen, että kurvikkuus tulee parhaiten esiin hoikassa varressa.

      • 18+9

        Candice Swanepoel käyttää B-kupin rintaliivejä. Näin on jossain haastattelussa kertonut. En sitten tiedä onko tämän jälkeen asennettu implantit, mutta tuossa kuvassa ei ainakaan ole C-D kuppia, vaan törkeä push-up. Törkeä siis siinä mielessä, että kenellekään ei varmaan jää epäselväksi millä keinoin se rintavako on saatu aikaan. Mieskin saa itselleen tissit kun puristaa tarpeeksi rintalihaksiaan sisäänpäin.


      • 18+9
        18+9 kirjoitti:

        Candice Swanepoel käyttää B-kupin rintaliivejä. Näin on jossain haastattelussa kertonut. En sitten tiedä onko tämän jälkeen asennettu implantit, mutta tuossa kuvassa ei ainakaan ole C-D kuppia, vaan törkeä push-up. Törkeä siis siinä mielessä, että kenellekään ei varmaan jää epäselväksi millä keinoin se rintavako on saatu aikaan. Mieskin saa itselleen tissit kun puristaa tarpeeksi rintalihaksiaan sisäänpäin.

        http://shareyourwallpapers.com/upload/wallpaper/celebrities-female/candice-swanepoel/candice-swanepoel_4d3797ac.jpg

        Tuossa kuvassa ei ole push-upia ja näyttää enemmän A-kupilta. No melkein kaikilla Victoria's Secret malleilla on implantit eli kun ei tiedä koska kuvat on otettu niin paha sanoa. Niin tai näin, kurvikkuutta en tuossa naisessa havaitse, vaikka kaunis onkin.


    • mrµf µh

      Must noist 1 ja 3 ovat kurvikkaita. Mä liitän kurvikkuuden enemmän rintoihin kuin takapuoleen. Iso per.e on iso per.e, ei siinä mitään kurvikasta ole, eikä yleensä mitään erityisen hienoakaan...

    • TheOtus

      Mielestäni kurvikkuus näkyy edestä jos näkyy, joten rintojen koolla on siihen aika pieni vaikutus. Kontrasti vyötärön ja lantion välillä, toki myös hieman vyötärön ja rintakehän välillä. Itse ainakin puhun noista kurveista. Toisin sanoen viimeinen vaihtoehto on näistä kurvikkain. Hoikkuus ja kurvikkuus eivät sulje toisiaan pois ja pyöreys tai suoranainen ylipaino eivät tarkoita kurvikkuutta vaikka niin nykyään väitetään. Myöskään isot rinnat eivät tee naisesta kurvikasta jos tiimalasimuotoa ei löydy edestä katsottuna yhtään.

    • .,tmunybgt

      http://fi.wiktionary.org/wiki/kurvikas


      Itse olen sitä mieltä, että kurvikkaalla naisella on keskivertoa isommat rinnat, ja usein (ei aina) myös leveä tai leveähkö lantio. Sanoisin, että leveälanteinen, mutta pienirintainen nainen ei ole missään tapauksessa kurvikas, mutta isorintainen ja kapealanteinen nainen on siinä rajoilla, että onko.

    • curvy not fat
    • lihava-tiimalasi

      Voiko mielestänne nainen olla sekä lihava että kurvikas? Itse olen ylipainoinen jolla vartalo selvä tiimalasi (leveä lantio, suurehkot rinnat ja selvästi erottuva vyötärö) mutta siinä on myös läskiä päällä. Kun puhutaan lihavasti tulee useimmiten mieleen pallo, joten voiko naista kuvailla kurvikkaana-lihavana? Olen kuullut mielipiteitä siitä että lihava ei voi olla kurvikas, mutta eikö kurvikas tarkoitakkaan selvästi erottuvia muotoja joissa vyötärö on selvästi lanteita kapeampi?

      • 9+20

        Kyllähän se on mahdollista, että joku on samaan aikaan lihava ja kurvikas. Tämä onnistuu käytännössä tiimalasivartalon omistavilta lihavilta ihmisiltä. On kuitenkin melkoisen harvinaista, että tällainen vartalotyyppi osuu kohdalle. Kun tiedetään (wikipedia), että tiimalasivartalo on n. 8 %:lla naisista ja lihavia on Suomessa n. 20 % populaatiosta, saadaan laskutoimituksella selville, että sekä tiimalasivartalon omaavia että lihavia on 1,6 prosenttia naisista.


    • Muodon vuoksi

      Mulla on tiimalasi. Jos lihon, niin tiimalasimuoto säilyy. Vatsaankin toki kertyy läskiä, mutta vyötärö ei katoa. En tiedä kuinka lihava minun pitäisi olla, että tiimalasi katoaisi läskin alle. Toivottavasti ei tarvitse sitä päivää nähdä. Tällä hetkellä toivoisin saavani muutaman sentin mitoista pois, ainakin vyötäröltä ja lantiolta. Minulla on "vaan" B-C -kupin rinnat, mutta rintakehä on muuten laaja verrattuna vyötäröön ja lantio taas yhtä leveä kuin rintakehä.

      Minä miellän kurvikkaaksi sellaisen normaalipainoisen tai korkeintaan pari liikakiloa omaavan vartalon, jossa on sellainen muoto, että se selkeästi erottuu miehen vartalosta. Selkeä vyötärö ja vähintään keskikokoiset rinnat.

      Usein tosiaan miehet mieltää kurvikkaan hoikaksi jolla on tissit ja ampiaisvyötärö naiset taas herkemmin puhuu kurvikkaasta silloin kun painoa on kertynyt vähän enemmän.

    • sarana55

      pitkät länkisääret. on "kurvia" molemmille sivuille :)

      • Enni Rukkanen

        Huoh!


    • bridge2

      Ei perskule kun tuo aloittajan linkkaama viides misu on KUUUMMAAAAA! HOT!

    • Nainen vastaa

      Kurvikas tarkoittaa x-mallista vartaloa, hoikkaa vyötäröä, selvästi erottuvaa lantiota ja suurehkoja rintoja. Tämä ei silti tarkoita sitä, etteikö muunkinmallisilla naisilla voisi olla muotoja jossain päin kroppaa, mutta kurvikkaiksi heitä ei mielestäni voi samalla tavalla kutsua.

    • olette säälittäviä

      Eikö teillä todellakaan ole elämässä mitään sisältöä kun on aikaa miettiä ja arvostella naisia jatkuvasti. Säälittävää touhua. Elä ja anna toisten elää!

    • Anonyymi

      Ns tiimalasi vartalo, iso-tissinen, muhkea pyöreä takapuoli, yleensä katseita saava vartalo, ite tykkään kaikista eniten kurvikkaista vartaloista, ne sattuu olemaan mun mieleen.

    • Anonyymi

      Miehet täällä taas haaveissani vain on 🙄

    • Anonyymi

      Monet läskit luulee että ovat kurvikkaita! Vartalo on samaa pötkelöä ja perse pahimmasa tapauksesa kapeampi mitä vyötärö..

    • Anonyymi

      Kurvikas on mitoiltaan 90-60-90cm

    • Määritelmät sanoista vaihtelee ihmisen ja tilanteen mukaan, kurvikas on vaan jotain sinnepäin eikä ole mitään yhtä mittaa missä voidaan sanoa että nyt on kurvikas mutta jos on sentti liian vähän lantiota niin ei ookkaan kurvikas enää. Jos ylipäätään takertuu sanoihin ja pitää omasta ajatuksesta siitä sanan tarkoituksesta kiinni kuuntelematta mitä muut tarkoittaa niin keskustelu vaikenee ja tulee kaikenlaista kitkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2772
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      94
      2076
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe