miten saa venäläisen naisen

turbojoonas

Käväisin Pietarissa ensimmäistä kertaa, ja voi jumaliste miten hyvännäköisiä ja mukavia naisia siellä oli! Ja naljailijoille tiedoksi, en maksanut yhdellekään yhtään mitään.
Kysymys kuuluu, mistä saa venäläisen tyttöystävän? Toki jotain dating-agencyjä on netti väärällään, mutta mistä tietää mikä on kusetusta ja mikä ei?

19

1355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tittelin Tuure

      Ainakin on sellainen deittailusivusto, kuin Russian&Euro. Siellä on kaiken näköisiä naisia. Jotkut on siellä tosi tarkoituksella, mutta jotkut
      saattavat kusettaa. Kusettajahan tulee kuitenkin helposti ilmi, koska hän
      haluaa vain rahaa. Jos joku siis pyytää rahaa viisumiin ja lentolippuun, niin hänet kannattaa unohtaa.

    • rahalla saa

      Kysymykseen "Miten saan venäläisen naisen?" On vastaus: RAHALLA!

      Eikä ihan pikkurahalla vaan omaisuuden tulee riittää sekä muijan että suvun luxuselämään.

      • Pietarilainen vaimo

        Olemalla mies! Venäläiset naiset kun eivät arvosta kovinkaan näitä suomalaisia tohvelisankareita. Heidän mielestä tälläisiltä tyhmiltä "kyllä rakas" miehiltä, pitääkin ottaa rahat pois.
        Ne kävelee tuollaisten kaupassa vaimokullan perässä raahustavan yli ja etuilevat jonossa. Saat testattua itsesi venäläisiä täynnä olevassa kaupassa, onko sinulla m...nat vai p....ero.


    • Venäjältä niitä

      Tarjonta on huikea,mutta kieliongelma voi tuoda vaikeuksia..Kannattaisi opetella Venäjän alkeet niin tekee hyvän vaikutuksen.
      Jos valitsee Venäläisen naisen niin pitää kyllä olla sitten rehellinen kaikessa ja uskollinen,muuten voi tulla pahasti takkiin jos venakko huomaa että on jollakin tasolla vedätetty.
      Siellä on paljon korkeasti koulutettuja äärimmäisen fiksuja naisia vapaalla jalalla.

      • pettynyt

        Ei muuten pidä paikkaansa, että ovat kovinkaan rehellisiä, tulevat tänne vaan, ja ainoastaan rahan perässä,kun saavat asiansa kuntoon kaikin puolin,opiskelu, suomen kieli,taloudellinen jopa luxusta niin sen jälkeen häipyy, ja on vaatimassa lisää, kun eroaa suomi miehestä..näin se vaan on, on henkilökohtaista kokemusta,ihanasta,ja kauniista venäläisestä naisesta....


      • Hyvästä miehestä
        pettynyt kirjoitti:

        Ei muuten pidä paikkaansa, että ovat kovinkaan rehellisiä, tulevat tänne vaan, ja ainoastaan rahan perässä,kun saavat asiansa kuntoon kaikin puolin,opiskelu, suomen kieli,taloudellinen jopa luxusta niin sen jälkeen häipyy, ja on vaatimassa lisää, kun eroaa suomi miehestä..näin se vaan on, on henkilökohtaista kokemusta,ihanasta,ja kauniista venäläisestä naisesta....

        Ei tarvitse erota.


    • Maksim

      Aloittajalla on hyvä viesti ja ainakin innokas asenne. Kysyit mistä "saa" venäläisen tyttöystävän. Luehan tämä kirjoitus loppuun asti, niin olet ainakin vähän viisaampi.

      Olen suomalainen mies ja asunut Venäjällä, mm. Pietarissa. Teit oikean huomion: venäläiset ja erityisesti pietarilaiset naiset ovat usein tosi kauniita ja he myös pitävät suomalaisista miehistä. Taustalla on uskomus, että suomalainen juo kohtuudella, tekee paljon työtä, näkee vaivaa naisensa eteen ja osallistuu myös kotitöihin. Venäläisen naisen ja suomalaisen miehen välillä on homma siten periaatteessa win win.

      Ongelmaksi voi muodostua venäläisen naisen yleisasenne, jonka mukaan miehen pitää tuoda rahaa taloon. Hän ei niinkään halua viilata kynsiään koko päivää, vaan ennemminkin olla varma siitä, että perheellä on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä. Venäläinen keskiluokka elää suomalaista keskiluokkaa hieman vaatimattomammin, joten sikäläinen nainen ulkomaalaisen miehen ottaessaan haluaa usein myös kohentaa omaa elintasoaan. Näin ollen väite siitä, että venakko haluaa vain rahaa, on mielestäni hieman yliampuva, joskaan ei täysin perusteeton.

      Venäläinen nainen osaa olla todella hurmaava ja sellainen, että hänen kanssaan mies tuntee olevansa todellinen päällikkö. Sikäläiset naiset osaavat olla myös ankaria miehilleen, joten alistuvaa ja jokaista sanaasi tottelevaa tyttöystävää et tule saamaan. Jos olet venäläisen naisen kanssa, hän empimättä näyttää sinulle kaapin paikan. Tämä tapahtuu usein kotioloissa, ei niinkään julkisessa elämänpiirissä, jossa ennemmin mies on johtaja.

      Mikäli haluat "saada" venäläisen tyttöystävän, olisi sinun hyvä aiva aluksi pohtia syitä tälle halulle. Jos venäläisyys sinällän tai heidän ulkonäkönsä on sinulle itseisarvo, voit aivan hyvin pitäytyä noissa jonkun jo mainitsemissakin deittisivuistoissa. En ole kokeillut, mutta osa taitaa olla täyttä huijausta ja osa vain semi-humpuukkia.

      Mikäli haluat tutustua venäläisiin naisiin ja todella saada jotain, suosittelen sinua opiskelemaan edes alkeet venäjän kielestä. Alkeet ovat helppo opetella ja samalla opit venäläisestä kulttuurista ja sikäläisestä elämänmenosta muutenkin. Tämä on aivan välttämätöntä, jotta sinua ei huijata (hunaja-ansa, rikolliset tms.) ja jotta tiedät, mitä nainen sinulta todella haluaa.

      Mainitsit myös Nevskin mimmien mukavuudesta. Kyllä, he ovat todella hyvätapaisia, mutta niin ovat venäläiset yleisestikin. Venäläiseen kulttuuriin kuuluvat sellaiset sosiaalisen kanssakäymisen ja vuorovaikutuksen normit, joita Suomessa ei niinkään esiinny.

      Ja muista: enemmistö venäläisistä naisista on todella fiksuja, osaavat halutessaan esittää heikkoa mutta samalla pyörittää miestä ihan mielensä mukaan. Lukuisilta viehättäviltä naisilta huomiota saadessa erityisesti finskillä menee pää helposti pyörryksiin.

      Eli opettele kieli, käy Venäjällä, keskustele paljon, älä juo liikaa äläkä kehu rahoillasi. Jos haluat konservatiivisen, perhearvoihin uskovan naisen, voi venäläinen dievushka todella olla vastaus.

      Onnea ja hyviä päätöksiä!

      • Näin meillä

        No ei meillä mutta tunnen yhden pariskunnan jossa venäläinen nainen tekee kahta joskus kolmea työtä ja mies ei käytännössä tee mitään,ei ole vuosiin tehnyt.
        Ihan tyytyväisiltä kuitenkin vaikuttavat,joten ei se aina niin mene että nainen vaatii miestä tuomaan leivän pöytään.


      • Anonyymi

        Hyvä päätös on se,käy vaan panemassa.Käy panemassa lisää.Lupaa juhannushäät niin siihen asti on hyvää sexiä tiedossa niin paljon kuin haluat.Hommaa koronavirus juhannukseksi niin siinä hyvä syy perua häät.Lupaa sit seuraavaksi juhannukseksi niin taas on seksiä sinne asti niin paljon kuin haluat.


    • Laalaa maan asukas

      ¨Sanos muuta. jätkän tekstihän oli kuin suoraan kuin jonkun sutenöörin kirjoitus joka maalaa vaaleanpunaista unelmaa jostain onnelasta missä naiset on sitä ja tätä herkkua.Kaikkea kanssa.Itsekin tunnen jokusen venäläisen ja erittäin ylväitä ja ylpeitä kylläkin ovat,eivät mitään nöyriä ja hiljaisia kuten suomalaiset.

      Joulu-uudenvuodenaikaan on myös hyvä käydä katsastamassa itä-suomen lääni
      tohinalla tulee suuri joukko venäläisiä(varakkaita) ostelemaan kauppoihin.kärryilä työnnetään vaikka tois eläjiä kumoon ja kehtaavat kyllä ohittaa jonossakin vaikka muita asiakkaita olisi edellä.Ja todellakin ne köyhemmät ja alemmasta sosiaaliluokasta oloevat ei tänne suomeen ostosille tule vaan ne on juuri nämä varakkaammat ja ei edes raha takaa tätä hyvää ja ystävällistä käytöstä näiden ihmisten osalta mitä toi pietarissa asuva suomalais mies väitti.Itse en ole ajatellut mitään venäläisistä ennen en hyvää en pahaa,mutta suomessa näitä ihmisiä kun on nyt tullut viimevuosina nähtyä niin täytyy sanoa että en pidä laisinkaan.Käytös on sitä luokkaa,luulevat omistavansa koko euroopan.

    • Huvittava piirre

      Aina yritetään laittaa kaikki Venäläiset naiset samaan muottii,venakko sitä ja venakko tätä.
      Mutta kyllä Venäjän naisista löytyy koko kirjo,on hiljaista nörttihissukkaa jotka ei saa suutaan auki ja arvonsa tuntevaa ylpeää naista ja kaikkea siltä väliltä..On kynsien viilaajia ja on niitä joita kauneusasiat ei vois vähempää kiinnostaa vaan halutaan olla luonnollisia.
      Kansalaisuuden perusteella tehtävä määrittely on ihan turhaa.

    • praastuiiii

      Naishenkilö joka on asunut jo pitkään Suomessa (suomi miehen kanssa) on sanonut selkeästi kuinka talous perheessä on, siis omat tienaamansa ja puolet miehen rahoista kuuluvat hänelle, facta juttu, että tällanen kulttuuri, jos passaa niin siitä vaan!

      • Hyvä systeemi

        Kotimaisissa liitoissa nainen vie kaiken.


      • valoja päälle.

        Jaa. Meinaatko että ihan väkisin vie pankkitililtä? Käsittääkseni sellainen on kuitenkin laitonta. Voi nainen toki mennä pankkiin hyppimään tasajalkaa ja kiukuttelemaan, mutta jos tililtäni lähtee eurokin ilman lupaani, niin käräjillä nähdään.

        Jätkät täällä luulee että naiset ovat jotain jumalia joiden sana on laki ja jotka tekevät mitä huvittaa, kuten kävelevät muina miehinä pankkiholviin ja kantavat haluamansa määrän rahaa pihalle no problemo.


      • Anonyymi

        Täysin totta.


      • Anonyymi

        Itse olen tapaillut Rouva Venakkoa pari kuukautta ja hän kyllä itse itselleen rahat hankkii. Toki Suomalaista vedätetään sillä, että hän myös harrastaa kanssani vähän paineiden purkua, mutta ketään satuttamatta me sitä teemme :) En ymmärrä kommentteja, että venakko veis rahat ja haluaisi vaan parantaa elämäänsä, lähtökohtaisesti en itsekkään haluaisi Tsaarin alaisuudessa asua... Meillä mennyt järjestelyt menny niin, että minä maksan välillä safkan, hän taas välillä ottaa huoneen meille, vuoroin vieraissa ja jos pitäisi ynnätä kumpi enemmän "tappiolla", niin olen aika varma, että hän on panostanut rahallisesti enemmän. Summa summarum: kaikki naiset ei ole rahan perään, eivät edes venäläiset :)


    • Muutama neuvo

      Sinulla on vielä paljon enemmän mahdollisuuksia, jos menet etsimään vähän etäämmälle kuin Pietariin tai Moskovaan. Sen minkä matkassa häviät, voitat jo hotellin hinnassa kaksin verroin. Venäjän sydänmailla hiukankin kunnollisista miehistä on suorastaan pulaa ja suomalaisena olet heti etulyöntiasemassa. Varsinkin turistipaikkojen ulkopuolella suhtauvat ulkomaalaiseen, ainakin suomalaiseen, todella hyvin ja aidon uteliaasti. Älä kainostele tehdä aloitetta. Ne jotka tulevat itse suoraan tyrkylle nähtyään että olet ulkomaalainen, haluavat yleensä jotain ihan muuta, joten terve järki kannattaa pitää päässä. Venäjällä tykkäävät myös, jos olet vaalea ja sinisilmäinen. Tietävät myös, että ulkomaalaiset yleensä haluavat vain sitä "yhtä asiaa", joten varo luomasta sen suuntaista vaikutusta äläkä vaadi heti päästä pukille jos meinaa tärpätä.

      Venäläisten kielitaito on heikko. Jos et osaa kuin englantia, 9/10 kanssa sinulla on heti kielimuuri vastassa. Jos nyt sattuisi semmoinen ihme, että osaat ranskaa tai saksaa, niitäkin saattaa jokunen maatuska jotenkin tuntea, sillä englanti ei ole Venäjällä olenkaan samalla tavalla erikoisasemassa kuin Suomessa. Eli ei muuta kuin venäjän alkeiskurssille. Nyt on juuri se aika kun kansalaisopistojen kurssit ovat alkaneet, että ei muuta kuin sinne.

      Kuten edellä joku kirjoitti, riittää kun voit perheesi elättää. Siihen ei moni Venäjällä pysty. Raittiutta venäläiset naiset eivät sinulta odota mutta humalassa örveltävää junttia eivät siedä kuin korkeintaan rahat huijatakseen. Venäläinen nainen odottaa pieniä kohteliasuuksia kuten saattamista alas ratikasta, ovien avaamista ja ostosten kantamista. Joku yrttikään ei olisi pahaksi, vaikka edes maaliskuun 8:na. Niillä ei sitten yleensä ole yhtään ylimääräistä rahaa humputeltavaksi, joten jos haluat johonkin viedä niin kannattaa varautua maksamaan myös. Ne äärimmäiset harvat, joilla on rahaa, tekevät jotain bisnestä tai ovat rikkaasta perheestä ja tuskin haluavat ulkomaille lähteä.

      Naisten edessä pitää olla siististi pukeutunut ja kengät lankattuna mutta jos olet kovin rahakkaan näköinen niin keräät turistina kaikki roistot perääsi ja sinut putsataan vaikka keskellä päivää.

      Tsastje !

    • Anonyymi

      Annat vain luottokorttisi numeron, kyllä alkaa naisia tulemaan.

    • Anonyymi

      Kaikki mikä liittyy venäläiseen hyvyyteen on kusetusta.Venäläinen nainen on huora...

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe