Avomiehen luottotiedot menossa

7+2

Luin salaa avomieheni sähköpostia,vaikka tiedän tehneeni väärin.

Avomieheni on aikaisemmin ollut pikavippien kanssa tekemisissä, ja salaillut välillä näitä minulta . En osaa luottaa sen takia hirveän hyvin häneen, varsinkin kun hänen suvussaan monet ovat menettäneet luottotiedot ja ottaneet paljon pikavippejä. Kun olen saanut selville tavalla tai toisella että laskut ovat menossa perintään ,saan valituksia ettei asia kuulu minulle eikä halunnut huolestuttaa. Silti tahtoisin että avoparina tietäisin näistä.

Tiedän avomiehen salasanan sähköpostiin ja käyn noin kerran kuukaudessa lukemassa vaikka kuulostaa todella kamalalta. Koska hän ei kerro tälläisiä asioita, niistä on pakko ottaa itse selvää. En olisi saanut tietää tätäkään ; hänelle on tehty maksusuunnitelma , sekä yli 200 euron pikavippilaina joka tarvitsee maksaa ensi kuussa.

Ei hän mitään ole kertonut minulle ja nyt ahdistaa aivan kauheasti miksi tälläisiä asioita pitää salata? Miten tämän asian ottaa esille, kun en periaatteessa saisi edes tiedää?
Rakastan avomiestä, tiedän tekeväni väärin lukemalla posteja mutta en vaan kestä tätä että pitää tälläiset asiat salata kun asutaan yhdessä. Hän salailee välillä niin isoja asioita, kuten tämäkin ja siksi en pysty luottamaan häneen tämän takia kauhean hyvin.

2

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvään suuntaan

      Maksusuunnitelma on erittäin hyvä juttu!
      Toivottavasti mies on töissä ja voi siten todellakin alkaa hoitaa lainojaan ja vippejään aikuisen ihmisen tahdolla, nyt kun sille tapahtumalle on siloteltu polkukin valmiiksi.

      Asia ei periaatteessa kuulu sinulle, ja kai häntä ketuttaa ja hävettää oma leväperäinen rahankäyttönsä siinä määrin paljon, ettei hän halua sinun tukeasia, vaan hiiltyy aina kun sivuatkaan asiaa.

      No, ei sinun tarvitse lopettaa aiheen käsittelyä siihen, vaan voit ottaa erilaisen lähestymistavan ja korostaa sitä, että sinä olet valmis hoitamaan muut asiat, sillä aikaa kun hän hoitaa oman menneisyytensä pois varjostamasta nykyisyyttä.
      Te olette kuitenkin tiimi, ja kun asutte yhdessä, on ihan luonnollista, että kumppani tulee apuun kun toinen tarvitsee tukea.

      NYT sitä rakkaudentunnetta todellakin tarvitaan!

    • Näitä riittää

      Jos ollaan avoliitossa, on hyvä tietää toisen vipit ja lainat eli sehän kertoo kaverin asioiden hoidon taisosta. Näin saat mahdollisuuden miettiä jaksatko katso tätä meninkiä koko elämän mitan, sehän tarkoittaa että toinen ei pysty vastaamaan perheen asiosita omalta osaltaan eli joudut elättäämään tätä.

      Kyllä se monesti ensihuuman jälkeen tekee sen, että rakkaus menee ovesta ulos.
      Vaan mitä on ehditty siihen mennessä tehdä, onkin sitten jo vaikeampaa.


      Pettämistä on tavallaan asioiden salailu myös näiden talouden asioiden osalta kuten muidenkin, vaikka kuinka pidetään erillään asiat, voi tulla tilanteita joissa joudut maksumieheksi ja pelastajaksi monen monta kertaa.
      Sillä kun kerran sotkee asiansa, niistä sotkuista ei oikein koskaan pääse eroon.
      Ja kovin yleistä on, että tämä ihminen jatkaa samaan malliin, hän ei yksinkertaisesti osaa elää rahan kanssa.

      Jos kaikki on ostettu osamaksuilla pienetkin asiat, silloin voin varmuudella sanoa, että taloudellisten asioiden hallinta on kadonnut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe